Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ σε κανέναν ΤΟ ΡΕΥΜΑ κα Πρόεδρε, σας διαβεβαιών​ω ως εκπρόσωπος το Δημοσίου

ΔΗΛΩΣΗ εκπροσώπου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΟΥΜΕ σε κανέναν ΤΟ ΡΕΥΜΑ κα Πρόεδρε, σας διαβεβαιώνω ως εκπρόσωπος το Δημοσίου, δώστε αναβολή στην συζήτηση της αίτησης του ΙΝΚΑ.


Συνήγορος του δημοσίου κος Μιχαήλ Καρατσώλης.


Κάτι είναι και αυτό, αρκεί να μην ........



είναι πρόσχημα για εξαπάτηση του δικαστηρίου.


Η κα πρόεδρος του δικαστηρίου, μετά την ομηρική αντίσταση και μάχη του συνηγόρου του ΙΝΚΑ κου Γιάννη Μυταλούλη, αφού η με την άνω δήλωση και το αίτημα αναβολής του κου Κατατσώλη περί ανεπάρκειας χρόνου μελέτης λόγω προ 3ημέρου προσεπίκλησης του Δημοσίου από την ΔΕΗ, ήταν εξευτελιστικό προς το Δικαστήριο απατηλό πρόσχημα, επειδή και στα προ 2μήνου Ασφαλιστικά είχε παρασταθεί αυτός, με τον φάκελο καλά μελετημένο από τότε, διέκοψε για 1 ώρα και επανερχόμενη ανακοίνωσε αναβολή για την 23.01.2012 με άλλη σύνθεση.


Πρέπει να υπομνήσουμε, πως κατά την άποψη του ΙΝΚΑ, οι εξευτελιστικού σχολιασμοί στο διαδίκτυο και δη από το εξωτερικό, περί δικαιοσύνης καγκουρό, για την Ελληνική Δικαιοσύνη, είναι άδικοι, επειδή η κορυφή της διορίζεται από την εκάστοτε κυβέρνηση, κατ επέκτασιν δε και εξ αντιδιαστολής οφείλει να υπακούει και να εκτελεί τις αιτήσεις της κυβέρνησης ως εντολές του προστήσαντός αυτήν.


Στην συζήτηση όμως των Ασφαλιστικών του ΙΝΚΑ την 01.12.2011, εκεί πάλι με τον ίδιο κο Καρατσώλη, η κα Πρόεδρος μας άκουσε με προσοχή και εμβρίθεια και στην απόφαση που λάβαμε την επομένη το πρωί την 02.12.2011, αποφάσισε: ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ με ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ επί του δικογράφου και της υπογραφής της 30.11.2011. Δηλαδή ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ ΧΘΕΣ. Αυτό μπορεί να μοιάζει με καγκουρό και πρέπει να προσέχουν ακόμα και στην περίπτωση που οι δικαστές θα πρέπει να λειτουργούν ως υπάλληλοι της κυβέρνησης, εξ αιτίας της αφαίρεσης της ανεξαρτησίας της δικαιοσύνης από την κυβέρνηση.


Μας καταγγέλλεται ότι, όταν ο ιδιοκτήτης δεν μπορεί να πληρώσει το χαράτσι, η ΔΕΗ θα κόβει το ρεύμα στον ενοικιαστή. Για αυτό όμως θα κατατεθούν μηνύσεις κατά Άρθρο 192 του Π.Κ. για πρόκληση διχόνοιας, οπότε, αντί της διχόνοιας και για να μην να φαγωθούν μεταξύ τους, ενοικιαστές με ιδιοκτήτες, προτιμούν να βάλουν στο εδώλιο τη ΔΕΗ και κάθε άλλο υπεύθυνο για την πρόκληση διχόνοιας μεταξύ πολιτών, με από κοινού μήνυση κατά των Υπουργών, Δημοσίου και ΔΕΗ. Η προβλεπόμενη ποινή είναι μέχρι 2 χρόνια φυλάκιση για πρόκληση διχόνοιας.


Ασφαλώς και εδώ αυτά θα κριθούν από την ίδια δικαιοσύνη, την ως ανωτέρω, Ελληνική ΜΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.


Ασφαλώς για όλα τα δεινά των Ελλήνων και της Ελλάδας, φταίνε οι δικαστές που δεν δικάζουν, αυτό ισχύει όμως, μόνο ΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.


Ας κριθούν κατά τις ευθύνες τους έκαστος και ας φλεγούν οι κ.κ. Μπενάκη και Βενιζέλος.

http://www.eset.com
http://ksipnistere.blogspot.com/

http://www.katohika.gr/2012/01/blog-post_4535.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters