Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Αρχαία χρυσά αντικείμενα αποδυκνείονται… μοντέλα αεροσκαφών!




Τα αντικείμενα βρίσκονται στο Smithsonian National Museum στη Washington DC και στο Gold Museum της Bogota, Colombia
Τη δεκαετία του 1950, αμερικανοί μελετητές έλαβαν μια σειρά από αρχαία αντικείμενα τουλάχιστον 1.000 ετών (ανάμεσά τους χρυσά αντικείμενα που έμοιαζαν με αεροπλάνο), από την κολομβιανή κυβέρνηση για τα μελετήσουν περισσότερο στις ΗΠΑ. Το συμπέρασμα των αμερικανών αρχαιολόγων ήταν ότι τα ευρήματα δεν ήταν παρά “στυλιζαρισμένα τελετουργικά πουλιά” ή “κοσμήματα”. Τα αντικείμενα προέρχονταν από τον αρχαίο πολιτισμό Quimbaya, περιφέρεια Antioquia, Κολομβία.
Τη δεκαετία του 1970, παρακινημένος από τη θεωρία Erich Von Dänniken για τους “αρχαίους αστροναύτες”, ο βιολόγος-ζωολόγος Ivan T. Sanderson έκανε νέα ανάλυση στα αντικείμενα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν μοντέλα αεροσκάφων υψηλής ταχύτητας!
Ο Sanderson υποστηρίχτηκε και από τον Δρ Άρθουρ Poyslee, του αεροναυτικού Ινστιτούτου της Νέας Υόρκης, που δήλωσε ότι τα αντικείμενα δεν αντιπροσώπευαν φτερωτά ζώα ή έντομα. Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, όταν δύο Γερμανοί μηχανικοί αεροναυπηγικής, Algund Eenboom και Peter Belting, κατασκεύασαν ένα αντίγραφο από τα αντικείμενα, πραγματοποίησαν δοκιμαστική πτήση το 1997, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου Ancient Astronaut Society στο Orlando, Florida. Το απίστευτο ήταν ότι ενώ είχαν διατηρήσει 100% πιστά την αεροδυναμική του αρχαίου αντικειμένου στην κατασκευή τους, αυτό πέταξε κανονικά! Αποδεικνύοντας έτσι ότι τα αρχαία αντικείμενα που χρονολογούνται από 500 έως 800 μ.Χ ήταν αντίγραφα αεροσκαφών! Πως οι αρχαίοι άνθρωποι γνώριζαν λεπτομέρειες για αεροσκάφη με αεροδυναμικό σχήμα; Είχαν επισκέψεις ή φυλαγμένη γνώση από ανώτερο εξωγήινο πολιτισμό;



http://www.xfiles.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters