Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Οικονομική ανάπτυξη χωρίς ανατροπή του πολιτικού συστήματος, ξεχάστε την.


Καλά πιστεύει στ’ αλήθεια κανείς ότι υπάρχει ποτέ περίπτωση να επιτευχθεί οικονομική ανάπτυξη με αυτό το πολιτικοοικονομικό σύστημα; Αυτό το κλειστό σύστημα της διαπλοκής μεταξύ ορισμένων κρατικοδίαιτων ολιγαρχών και των ενεργούμενων πολιτικών τους εντολοδόχων, υποστηριζόμενοι όλοι αυτοί από έναν μεγάλο αριθμό κρατικοδίαιτων παρασίτων που λυμαίνονται το δημόσιο χρήμα;

Μήπως άραγε αυτό το ίδιο το καθεστώς, δεν μας έφτασε στη σημερινή υπερχρέωση της χώρας και στην καταστροφή κάθε παραγωγικής ικμάδας της; Πως λοιπόν μπορούμε να περιμένουμε ότι ξαφνικά αυτό το ίδιο το κρατικοδίαιτο,  διαπλεκόμενο και ερμητικά κλειστό πολιτικοοικονομικό σύστημα, θα απαρνηθεί τον εαυτό του;

Καμία οικονομική ανάπτυξη δεν μπορεί να αναμένει κανείς από αυτό το πολιτικοοικονομικό καθεστώς και ο λόγος είναι απλός. Για να επιτευχθεί οικονομική ανάπτυξη, θα πρέπει αυτό το ίδιο το κλειστό καθεστώς που κατέχει την εξουσία και ελέγχει τη ροή του χρήματος, αφενός να ανοίξει τη δημοκρατία στο λαό, αφετέρου να άρει τα διάφορα γραφειοκρατικά εμπόδια και να απελευθερώσει τη ροή του χρήματος, ώστε να πέσει ζεστό και πολύ χρήμα στην ελληνική κοινωνία και όχι μόνο στην ίδια πάντα κλειστή ολιχαρχία.

Αν όμως συμβεί κάτι τέτοιο, τότε  θα επέλθουν ταχύτατα κοινωνικές ανακατατάξεις με συνέπεια την άνοδο στην κοινωνική κλίμακα και στην εξουσία νέων παραγωγικών κοινωνικών δυνάμεων και νέων δημιουργικών προσωπικοτήτων. Όμως, αυτή η κοινωνική αναδιάταξη, θα έχει ως μοιραία συνέπεια την πλήρη εξαφάνιση του σημερινού εξουσιαστικού συστήματος.

Εσείς τι λέτε; Αν ήσασταν μέλη αυτού του πολιτικοοικονομικού συστήματος, θα θέλατε να χάσετε την εξουσία σας και τα οφέλη της; Όχι βέβαια. Ποτέ κανένα εξουσιαστικό καθεστώς στην ιστορία της ανθρωπότητας δεν αυτοκαταργήθηκε. Όλα τα κλειστά καθεστώτα όταν κινδύνευσαν έγιναν πιο αυταρχικά και τελικά απομακρύνθηκαν μόνο μετά από ανατροπή τους.
Άρα, οικονομική ανάπτυξη χωρίς ανατροπές δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί στη χώρα μας.

Η συνεχής όμως μείωση των εισοδημάτων, η μείωση των ατομικών περιουσιών και η προϊούσα εξαθλίωσή, αναπόφευκτα θα οδηγήσει το λαό στο μονοπάτι της εξέγερσης και συνακόλουθα, της ανεξέλεγκτης κατάρρευσης του καθεστώτος.
 Πηγή

http://logioshermes.blogspot.com/2011/12/blog-post_9845.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters