Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Συμφωνία (;) κουκουλοφόρων – Αστυνομίας

Μια περίεργη ευφορία επικρατεί στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας τις τελευταίες ώρες. Μια ευφορία η οποία έχει να κάνει με την πληροφορία ότι οι «αναρχικοί» δεν θα χτυπήσουν τις ημέρες εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου!
Η πληροφορία αυτή που…
διακινείται στους διαδρόμους τόσο του μεγάρου της ΓΑΔΑ όσο και αυτού της οδού Κανελλοπούλου (όπου στεγάζεται και η πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ), δημιουργεί πολλά ερωτήματα και απορίες. Πώς είναι σε θέση οι αστυνομικοί να γνωρίζουν τις προθέσεις των «αναρχικών» και μάλιστα να εκφράζουν και σιγουριά για τις προθέσεις τους;
Πόση σχέση τελικά υπάρχει ανάμεσα στις κρατικές δυνάμεις καταστολής και στους «γνωστούς – αγνώστους»; Το τι ια πρέπει πραγματικά να περιμένουμε από τις 15 έως και τις 17 Νοεμβρίου παραμένει άγνωστο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, η Βουλή θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου. Υπό διαφορετικές συνθήκες (εάν δηλαδή δεν υπήρχαν υπόνοιες περί συγκοινωνούντων δοχείων) η κατάσταση θα ήταν ήδη δραματική.
Όμως κανείς δεν μιλά για το ενδεχόμενο επεισοδίων και δράσης κουκουλοφόρων σαν όλοι να γνωρίζουν κάτι. Το τί πραγματικά θα συμβεί είναι κάτι του οποίου θα γίνουμε μάρτυρες όλοι τα επόμενα 24ωρα.

http://www.kentrinews.gr/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/11/blog-post_5776.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters