Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Που το πάνε οι Τούρκοι ...Γιατί δεν αντιδρούμε ;

Δεκατέσσερις αερομαχίες μέσα σε είκοσι ημέρες ορισμένες από τις οποίες δοκίμασαν τα ανθρώπους και μηχανές στα όριά τους ήταν το αποτέλεσμα της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο και της τακτικής απόφασης της Άγκυρας να μεταφέρει την κρίση από την Α.Μεσόγειο, όπου οι Ισραηλινοί απλά ... δεν αστειεύονται, στο Αιγαίο...
 
Eμείς γιατί δεν αντιδρούμε; Γιατί η σχολή Παπανδρέου με τους Μπεγλίτη, Βενιζέλου, Πάγκαλου και  εσωτερικού Ραγκούση ,Παπουτσή  και Ρέπα είναι όλοι υπέρ του κατευνασμού..
αλλά τα γεγονότα και εδώ θα μας προλάβουν ,
Θα έρθει μια ημέρα που δεν θα είναι Άσκηση και θα μετράμε καταρρίψεις και βομβαρδισμούς και γεγονότα που δεν θα τα βλέπουμε από την τηλεόραση αλλά υα συμβαίνουν δίπλα μας .
Είδατε τι συνέβη με το Ισραήλ και μην μου πείτε ότι είναι η Αμερική πίσω και πράσινα άλογα απλά οι άνθρωπο υπερασπίζονται την Πατρίδα τους .
Αν δεν καταρρίψουμε τουρκικό Αεροσκάφος εντός των χωρικών μας υδάτων και να υποστηρίξουμε την ενέργειά μας είμαστε χαμένοι !
Πάντα τα γεγονότα γίνονται όταν ο ΓΕΕΘΑ είναι ΝΑΥΤΑΙΟΣ  τυχαίο ;'όχι γιατί η νοοτροπία είναι διαφορετική ποτέ δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει κάτι στο Αιγαίο όσο ήταν ο Γράψας για αυτό και οι αμερικανικοί κύκλοι πήγαν πίσω τα γεγονότα και φρόντισαν μέσου του αντιρωσικού μετώπου στην κυβέρνηση Καραμανλή να το σιγουρέψουν ....Θυμηθείτε την Ντόρα και τους Υπουργούς Μειμαράκη ,Παπαθανασίου και ΣΙΑ 
Βετεράνος
 http://trikalagr.blogspot.com/2011/10/blog-post_4837.html#ixzz1bbRXKplK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters