Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ BLOG ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ;

ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΚΟΥΪΖ ΙΙΙ

Από όλα τα blog που κυκλοφορούν στην Ελληνικη επικράτεια πιό νομίζετε πως ειναι αυτό που ο πρωθυπουργός της Ελλαδας επέλεξε για να παραπέμψει στην προσωπική του ιστοσελίδα επειδή τον εκφράζουν οι απόψεις που....
διατυπώνονται εκεί.

Μήπως κάποιου επώνυμου σχολιαστή;

Μηπως κάποιου "εγκριτου" δημοσιογράφου;

Ή μηπως τις θεσεις καποιων ανώνυμων bloggers;

ΑΠΑΝΤΗΣΙΣ

Ο κος πρωθυπουργός τελικά επέλεξε να αναδημοσιεύσει στην προσωπική του ιστοσελίδα κείμενα ανώνυμων bloggers, οι οποίοι είναι ανά το πανελλήνιο σεσημασμένοι για τις στρατευμενα αντιχριστιανικές τους θέσεις σε βαθμο χυδαιότητας.

Οι bloggers δεν ειναι και τόσο ανώνυμοι βεβαια αφού προέρχονται από τον "φιλελευθερο" πολιτικο χώρο του Στεφανου Μάνου και της Ντορας Μπακογιάννη, εκδίδουν έντυπα και χειριζονται σημαντικες ιστοσελίδες, ενώ οι θεσεις τους είναι απόλυτα ταυτόσημες με τις μισελληνικές θεσεις του Soros για τα Βαλκανια και την Ελλαδα της οποιας επιδιώκουν τον διαμελισμό, με του Παρατηρητηριου των "ανθρωπινων δικαιωματων" του Ελσινκι (που επίσης χρηματοδοτείται από τον Soros), και με τον Εβραϊκο φουνταμενταλισμό σκελος του οποίου έχει σχεσεις και με το βαθυ κρατος της Μασωνίας, όπως φαινεται και από τους λογοτυπους διαφόρων εταιριών τού κύκλου τους, που χρησιμοποιούν καθαρα μασωνικά συμβολα.

Εξ αλλου, φαινεται οτι ο κος πρωθυπουργός θα συμφωνει και με την αναπαραγωγή και της σχετικής σημειολογίας από το συγκεκριμενο χυδαίο και πρακτοριστικο blog των δηθεν ανώνυμων bloggers-επιχειρηματιών, όπως για παραδειγμα φωτογραφίες με κατουρημενους σταυρούς, πραγμα το οποίο αποτελεί μερος του τελετουργικού των Ναϊτων Μασώνων (συμφωνα με όλες τις πηγες καθως και ντοκυμαντερ του ΣΚΑΪ-Δραssη). Δηλαδη οι Ναίτες Μασώνοι, οι προστατες του Ναού του Σολομώντα για να δηλώσουν την τυφλή τους υποταγή στην αδελφότητα υποχρεώνονταν να ουρισουν σε έναν Εσταυρωμένοκαι να συμμετάσχουν σε ομοφυλοφιλικά όργια.

Το οτι η Μασωνία δε, περιλαμβάνει στις ταξεις της και Ναϊτες Μασώνους φαίνεται εύκολα και από Μασωνική ιστοσελίδα web shopping.

Άλλα Μασωνικά συμβολα ειναι το κοκκινο τριανταφυλλο της "Σοσιαλιστικης" Διεθνους, το Ουρανιο Τόξο, το Περιστέρι, τα Τρίγωνα και οι Πυραμίδες, ο Σταυρός της Μάλτας κλπ.

Φυσικά όλοι αυτοί δεν λατρευουν κανένα Ιαχβέ ή Χριστό αλλά αποτελούν συγκερασμό διαφορων θρησκευμάτων στο φαίνεσθαι (γι αυτο και πολεμουν λυσσαλέα τα παραδοσικά θρησκευματα), στο εισθαι όμως προκειται για την λατρεία αρχαίων Βαβυλωνιακων Θεών η οποία επιβίωσε μέσω εκείνων των Ιουδαίων που αποστάτησαν από τον Ορθοδοξο Ιουδαϊσμό και εν συνεχεία με το χρήμα και την ακορεστη δίψα για εξουσία και παγκοσμια επικυριαρχία τον καπέλωσαν και τον χρησιμοποιούν ώστε να φαίνονται από θύτες κατα συρροήν γενοκτονιών, ως αθώα θύματα.

http://theoprovlitos.blogspot.com/
 
http://ksipnistere.blogspot.com/2011/09/blog_15.html?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters