Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΤΥΦΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ" ΤΗΣ BILDERBERG

Οι πολιτικές σκύλες της ανθελληνικής παραπαιδείας, μαύρες πρωταγωνίστριες στο απόκρυφο, υπόκωφο και βρόμικο παιχνίδι υπερκατανάλωσης εισαγόμενων ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Μπορεί γονείς και μαθητές να γελοιοποιούνται καθημερινά στη κωμωδία των καυγάδων, για το ποιος θα μπορέσει και το ποιος θα προλάβει να βγάλει φωτοτυπίες, μπορεί γονείς και παιδιά να ματώνουν οικονομικά κάθε μέρα, πέρα από τη δυσβάστακτη φορολογία, να τρέχουν κυρίως στα ιδιωτικά φωτοτυπάδικα, επειδή οι σκύλες παραπαιδείας κατάντησαν τα σχολεία χωρίς φωτοτυπικό και χωρίς αναλώσιμα, αλλά το σύστημα λαδώματος της ξεχαρβαλωμένης κρατικής μηχανής καλά κρατεί.
Ενώ ούτε και το άχρηστο, λόγω έλλειψης ηλεκτρονικού υπολογιστή στις φτωχές οικογένειες DVD, ηλεκτρονικό βιβλίο, δεν έχει μοιραστεί, η φυλλάδα γνωστού πουλημένου στα ξένα συμφέροντα εκδοτικού συγκροτήματος, έχει το επίσημο DVD-Ηλεκτρονικό Βιβλίο στα χέρια της και προαναγγέλλει πανηγυρικά τη διάθεσή του, μαζί με την Κυριακάτικη έκδοσή της!!!
Το φαιδρό είναι, ότι τα περισσότερα νοικοκυριά, δεν διαθέτουν, ούτε είναι πλέον σε θέση να αγοράσουν ηλεκτρονικό υπολογιστή.
Παρά την εδραιωμένη ΠΑΣΟΚική χρεοκοπία του κράτους, έχοντας το βρόμικο προηγούμενο, των παράνομων κρατικών επιδοτήσεων, εισαγωγής και εμπορίας εισαγόμενων βιομηχανικών προϊόντων (αυτοκίνητα, κλιματιστικά, ηλεκτρονικοί υπολογιστές κλπ), και το επίσης βρόμικο στήσιμο σκηνικού κατασκευής «ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ», δεν θα εκπλαγώ να βρεθεί η δικαιολογία (ακόμα και μέσω τρόϊκας), για νέα παράνομη επιδότηση εισαγωγών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Πριν από έναν χρόνο, με αυτή τη πουστιά, τα φορητά μηχανάκια των 10», ενώ τα είχαν στην επιδότηση, τα πουλούσαν στα υπερκαταστήματα, από 320 Ευρώ μέχρι 450 Ευρώ.
Αυτά τα μηχανάκια, τρεις μήνες μετά την έναρξη του σχολικού έτους, οι ίδιες εταιρείες τα πουλούσαν 200-250 Ευρώ!!! 
Και ο Μπαρμπανίκος αγόρασε 2 προς 199 Ευρώ έκαστο ΕΝΕΥ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ...


Ποιοι παίζουν και ποιοι καρπώνονται μια διαφορά 200 Ευρώ ανά εισαγόμενο υπολογιστή??? Για τη ψυχή της μΑΝΝΟΥΛΑΣ μοσχοπουλούνται με …κρατική επιδότηση???
 
http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/09/bilderberg.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters