Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Koιτάξτε πόσο ωραία και αθόρυβα ανοίγουν όλα τα μέτωπα γύρω από την Ελλάδα


Koιτάξτε πόσο ωραία και αθόρυβα ανοίγουν όλα τα μέτωπα γύρω από την Ελλάδα. Η Κύπρος βρίσκεται προ των πυλών για οικονομική βοήθεια, με την Τουρκία να κάνει προκλητικές δηλώσεις, μη αναγνωρίζοντας την Κυπριακή Δημοκρατία, ζητώντας παράλληλα να έχουν ολοκληρωθεί οι συζητήσεις για το Κυπριακό πριν το 2012 όταν η Κύπρος θα αναλάβει την ηγεσία της Ε.Ε.

Όλα αυτά ξεκίνησαν ακριβώς μετά την επίσκεψη Κλίντον στην Άγκυρα. Τώρα, ανοίγει και το Μακεδονικό. Στα Σκόπια βρέθηκε ο βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Φίλιπ Ρίκερ, ο οποίος στη συνάντησή του με τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ, Νίκολα Γκρούεφσκι συζήτησαν το ζήτημα της ονομασίας.

Όπως αναφέρεται, ο κ. Γκρούεφσκι ενημέρωσε το συνομιλητή του «για τις ενέργειες, οι οποίες χαρακτηρίζονται από προσήλωση και εποικοδομητική προσέγγιση» από την πλευρά της ΠΓΔΜ, «με στόχο την εξεύρεση αμοιβαία αποδεκτής λύσης».

Νωρίτερα ο κ. Ρίκερ, ο οποίος βρίσκεται τις ημέρες αυτές στην ΠΓΔΜ με αφορμή την επέτειο των δέκα χρόνων από την υπογραφή της ειρηνευτικής Συμφωνίας της Οχρίδας, είχε συνάντηση και με το νέο υπουργό Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νίκολα Πόποσκι. Όσο και να προσπαθήσουν, η ιστορία δεν αλλάζει . . .

 
http://logioshermes.blogspot.com/2011/08/ko.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters