Πέμπτη 18 Αυγούστου 2011

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2011 Χρέη η Ελλάδα, που το κρύβει, πετρέλαιο η Νορβηγία που ΔΕΝ το κρύβει!

Την ώρα που η Ελλάδα κυριολεκτικά βράζει στο ζουμί της, ακούγοντας και τις απειλές της Τουρκίας, στις άλλες χώρες δίνουν μάχη για να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα έσοδα από τις πλουτοπαραγωγικές πηγές τους.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Νορβηγία, που ανακοίνωσε μέσω της Statoil, του μεγαλύτερου παραγωγού πετρελαίου και φυσικού αερίου της χώρας, πως το κοίτασμα Aldous Major South, περιέχει το ισοδύναμο 400 με 800 βαρελιών πετρελαίου -ποσότητα διπλάσια από αυτήν που αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Ο Aldous Major South εντοπίστηκε και ανακοινώθηκε πριν από μία περίπου εβδομάδα και συνδέεται με το κοίτασμα Avaldsnes που εντοπίστηκε πρόσφατα στη Βόρειο Θάλασσα, σχηματίζοντας ένα «γιγαντιαίο» κοίτασμα, το οποίο περιέχει από 500 εκατομμύρια έως 1,2 δισεκατομμύρια βαρέλια αντλήσιμου πετρελαίου.

Τα κοιτάσματα Aldous και Avaldsnes βρέθηκαν ανοιχτά της μικρής νήσου Ούτσιρα της Νορβηγίας, η οποία «έχει να δει ανάλογη ανακάλυψη από τα μέσα της δεκαετίας του 1980», σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Statoil αρμόδιο για θέματα εξερεύνησης Τιμ Ντόντσον.

Όπως είπε, «πρόκειται πιθανότατα για τη μεγαλύτερη ανακάλυψη πετρελαίου παγκοσμίως το 2011» και για ένα από τα δέκα σημαντικότερα κοιτάσματα που έχουν βρεθεί ποτέ στη νορβηγική υφαλοκρηπίδα.

Για το νορβηγικό όμιλο, που στον τελευταίο του ισολογισμό ανέφερε μείωση της παραγωγής κατά 16% σε σχέση με πέρυσι, αυτή είναι η τρίτη σημαντική ανακάλυψη πετρελαίου φέτος, μετά από τον εντοπισμό κοιτασμάτων που περιέχουν πάνω από 250 εκατομμύρια βαρέλια αντλήσιμου πετρελαίου, στη Θάλασσα του Μπάρεντς και ανοιχτά των ακτών της Βραζιλίας.

Υπενθυμίζεται πως η Νορβηγία χρησιμοποιεί τα έσοδα από το πετρέλαιο για να χρηματοδοτεί το ασφαλιστικό της σύστημα. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα ταμείο υπέρ των επερχομένων γενεών, στις οποίες η Ελλάδα φρόντισε να φορτώσει μόνο χρέη…
 
http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2011/08/2011_18.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters