Κυριακή 1 Μαΐου 2011

1.000.000 βιβλία θα μεταφερθούν από την Κεντρική Βιβλιοθήκη του Μάντσεστερ σε υπόγειες στοές

Ένα εκατομμύριο βιβλία από την Κεντρική Βιβλιοθήκη του Μάντσεστερ - συμπεριλαμβανομένων πολύτιμων τόμων που χρονολογούνται από τον 15ο αιώνα - θα τεθούν σε προσωρινή αποθήκευση στα βαθιά υπόγεια των ορυχείων άλατος του Τσέσαϊρ.

Έργα από τη βιβλιοθήκη ορόσημο της πόλης θα αποθηκευτούν στα ορυχεία,  εκατοντάδες πόδια κάτω από τη γη, για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ το κτίριο της βιβλιοθήκης στο κέντρο της πόλης θα υποβληθεί σε μια μαζική ανακαίνιση για να σωθεί από την καταστροφή.

Οι εμπειρογνώμονες λένε οτι σπήλαια του ορυχείου - μεγέθους 700 γηπέδων ποδοσφαίρου - θα παρέχουν το ιδανικό περιβάλλον για τη διατήρηση των χειρογράφων, στα οποία περιλαμβάνονται έργα επιφανών ακαδημαϊκών.


Αν λάβουμε υπόψη μας και την "πράσινη κιβωτό", την κατασκευή αυτή στην οποία χιλιάδες δείγματα σπόρων θα ασφαλιστούν σε θησαυροφυλάκιο σε απόσταση 1000 χιλιομέτρων από τον Βόρειο Πόλο, μήπως πραγματοποιείται μια μαζική προσπάθεια για διάσωση της γνώσης και της χλωρίδας από "κάποιους"? Δεδομένου ότι οι φυσικές καταστροφές έχουν αυξηθεί άρδην τον τελευταίο χρόνο... Δεδομένου ότι σύντομα η γη θα ευθυγραμμιστεί με όλο το πλανητικό σύστημα και κατά πολλούς θα έρθει σε κοντινή τροχιά με τον πλανήτη Χ ή Νιμπίρου, μήπως πρόκειται να γίνουμε "κοινωνοί" και μάρτυρες της μεγαλύτερης φυσικής καταστροφής από την εποχή του Νώε?



πηγή: http://menmedia.co.uk/manchestereveningnews/news/s/1190824_a_million_library_books_to_be_sent_down_the_mines
http://www.ofioyxos.com/2011/03/1000000.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters