Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Mε 17% επιτόκιο θα βγούμε στις αγορές το 2012... και δύο αυγά Τουρκίας

Γράφει ο Αδαμάντινος

Απο ένα σημείο και μετά ότι και να πεί το διασκεδάζεις... Την εκτίμηση ότι το ελληνικό χρέος είναι απολύτως βιώσιμο εξέφρασε τη Μ.Τετάρτη ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, τονίζοντας πως στόχος της κυβέρνησης είναι η έξοδος της Ελλάδας στις αγορές το αργότερο στις......
αρχές του 2012

Το άτομο εκφράζει τους φίλους του και φίλους του Σημίτου, τη γνωστή σε όλους μας Goldman – Sachs. Σε αυτό το σημείο είναι χρήσιμο να αναφέρω την έννοια της αναδιάρθρωσης του χρέους.

Η αναδιάρθρωση δεν είναι τίποτα άλλο απο ένα μαθηματικό τύπο. Αρα το να υποστηρίζει ή όχι κάποιος την ανάγκη αναδιάρθρωσης δεν είναι σημαντικο. Δηλαδή το ότι η μαιμού του Κολωνακίου και ο ασβός του Μαξίμου έχουν αντίθετη άποψη για την ανάγκη αναδιάρθρωσης δεν λέει τίποτα.

Αυτό που έχει σημασία και σε αυτό πρέπει να δώσουν όλοι έμφαση είναι ο μαθηματικός τύπος που θα εκφράσει την αναδιάρθρωση του χρέους. Καταλάβαμε ή να το εξηγήσω;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters