Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Ετοιμάζουν στον Έβρο πολυτελές χωριό με bungalows για τους λαθρομετανάστες!!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ!

- Θα κατασκευαστούν περίπου 45 οικίσκοι που θα έχουν 5 διαμερίσματα των 2 ατόμων
- Κάθε οικίσκος θα έχει θερμαντικά σώματα και air condition και κάθε διαμέρισμα θα έχει διπλή κουκέτα, κουνουπιέρα, διάφορα αξεσουάρ και δύο καθρέφτες.
- Προβλέπονται χώροι ψυχαγωγίας, πρότυπη νοσηλευτική μονάδα και πλυντήρια ρούχων.
- Σε όλους τους παράνομους μετανάστες θα δίνονται ειδικά σετ υποδοχής με είδη ρουχισμού και καθαριότητας, που θα περιλαμβάνουν οδοντόβουρτσες, οδοντόκρεμες, σετ ξυριστικών, πετσέτες, σεντόνια, κουβέρτες και άλλα αναγκαία είδη ενώ στις μητέρες με βρέφη θα παραδίδονται αμέσως κούνιες, μπιμπερό, πάνες.
- Θα προσφέρεται διατροφή 3 γευμάτων με ειδικό διαιτολόγιο για χριστιανούς και μουσουλμάνους!! Συγκεκριμένα προβλέπεται: ''ο καθορισμός των τριών γευμάτων ημερησίως, ο οποίος θα γίνεται με γνώμονα την ισορροπημένη διατροφή, τους θρησκευτικούς περιορισμούς και τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες για εγκύους, παιδιά, ασθενείς και βρέφη''.

Σύμφωνα με το Βήμα, η πρόταση για τη δημιουργία ''Πρότυπου κέντρου υποδοχής και φιλοξενίας παρανόμων μεταναστών'' υποβλήθηκε τον Φεβρουάριο στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από έναν γερμανικό όμιλο ενώ συμμετέχει και ελληνική κατασκευαστική εταιρεία.

Σύμφωνα με τις αρχικές εκτιμήσεις το ημερήσιο κόστος διαμονής των 250 παρανόμων μεταναστών σε αυτό το χωριό θα ανέρχεται περίπου στα 5.000 ευρώ!!!!!

Εντωμεταξύ κανείς φράκτης στον Έβρο δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, ούτε φυσικά έχει αρχίσει η υλοποίηση της υπόσχεσης του Παπουτσή πως "οι παράνομη μετανάστες θα φύγουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο"...

Όχι μόνο δεν θα φύγει κανείς, αλλά αυτό το υπέροχα ηλίθιο θολοπροοδευτικό και ξενολάγνο κράτος φωνάζει ή μάλλον κραυγάζει "Ελάτε όλοι στην Ελλάδα για δωρεάν διακοπές πολυτελείας"....

Πραγματικά δεν ξέρω πια τι άλλο να πω. Τα έχω χάσει τελείως! Αλλά να μην έχει και μία πισίνα, ένα SPΑ, μασάζ, μανικιούρ, πεντικιούρ, ένα μπουρδελάκι ρε αδερφέ τέλος πάντων; Αίσχος!


ΠΗΓΗ: NEWSIT
http://ygro-pyr.blogspot.com/2011/04/bungalows.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters