Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Δημοσιογράφοι - ύαινες των ΜΜΕ κρύβουν ότι η ΔΕΠΑ και η ΕΑΣ πωλούνται

Γράφει ο Αδαμάντινος

Αγώνα δρόμου για συγκάλυψη τών 50 δις ευρώ κάνει η κυβέρνηση του μνημονίου με όλη τη δοτή αντιπολίτευση και το 99% τών ΜΜΕ, που επιβιώνουν με δάνεια και εργολαβίες δημοσίων έργων.
Για τα 50 δις και πολλά άλλα έχει υπογράψει η κυβέρνηση του ΓΑΠ από την αρχή.
Ξαφνικά τα ανακάλυψαν όλοι και......
προσέχτε αφού, επαναλαμβάνω αφού ο ΓΑΠ έβαλε προς πώληση της ΔΕΠΑ, την εταιρεία διαχείρισης του φυσικού αερίου και τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα εν μία νυκτί...

Η πώληση αυτών τών εταιρειών αποτελούν κατά τη γνώμη μου πράξεις εσχάτης προδοσίας. Δεν πρέπει να γίνουν. Αυτός είναι ο λόγος που καθε μέρα αναφέρομαι σε αυτές.

Τη ΔΕΠΑ την ανέλαβε να τη πουλήσει ο Βαρώνος Ρότσιλντ, συνιδιοκτήτης της HSBC και πολύ γνωστός φίλος της Βασίλισσας της Αγγλίας. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει...

Η ΕΑΣ θα πάει άκλαφτη, Η ΕΑΣ είναι μια εταιρεία που στα χέρια του κατάλληλου ανθρώπου μπορεί να παράγει έργο και χρήματα.

Τρία θέματα οι δημοσιογράφοι δεν θίγουν:

1. Την επαναγορά παλαιών ομολόγων με σκοπό την εξασφάλιση τών παλαιών δανειστών με όρους μνημονίου

2. Τα ευρωομόλογα, με τα οποία η κυβέρνηση του μνημονίου θα μπορεί να εκδίδει ΟΜΟΛΟΓΑ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΡΓΩΝ κλπ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ (κάτι σαν τα Διόδια...)

3. Την πώληση της ΔΕΠΑ σε χαμηλή τιμή, πρίν ορισθεί η ΑΟΖ και ανέβουν οι μετοχές της.


Αυτό που είναι σίγουρο είναι, ότι ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ διότι η Ελλάδα δεν μπορεί να αντιμετωπισθεί όπως το Αζερμπαιτζάν, το οποίο οι οικονομικοί δολοφόνοι αφού καταχρέωσαν, του έφαγαν τζάμπα το πετρέλαιο που είχε, αποσπώντας τη προσοχή του κόσμου με ότι κόλπο διέθεταν λ.χ. αυτά τα κατιναριά τών προσωπικών αντιπαραθέσεων που δεν οδηγούν πουθενά.

Για τους πολιτικούς... τι να πούμε;

Tώρα ανακάλυψαν τους όρους του μνημονίου;
Oχι. Τους ήξεραν και μερικοί τους ψήφισαν. Αλλοι φανερά, άλλοι αργότερα με την ένοχη σιωπή τους.

Αυτό κάτι σημαίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters