Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

"Bravo Yorgos"-Τσιμουδιά απο τον Γιωργάκη για τα εγκλήματα των συμπατριωτών του

Ο υπουργός Αμύνης του Ισραήλ Εχούντ Μπάρακ είναι αντιπρόεδρος της «Σοσιαλιστικής Διεθνούς», πρόεδρος της οποίος είναι ο Αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Γιωργάκης Παπανδρέου. Αυτό το Σάββατο συμπληρώνονται 5 εβδομάδες από την εισβολή των Ισραηλινών στην Γάζα κι ο ευαίσθητος στα Ανθρώπινα Δικαιώματα Γιωργάκης, ακόμη δεν έχει τολμήσει να πεί μια λέξη για τον «Χασάπη της Γάζας» Εχούντ Μπάρακ!..


Ο Γιωργάκης διαθέτει εβραϊκό αίμα στις φλέβες του κι από τους δύο γονείς του: Ο παππούς του μπαμπά του, Σίγκμουντ Μινέϊκο, ήταν Εβραίος της ΠολωνοΛιθουανίας, ενώ ο εκ μητρός (Μάργκαρετ) παππούς του, αείμνηστος Τσαντ, ήταν Εβραίος της Βουλγαρίας (όπως ο θρυλικός Αβραάμ Μπεναρόγια!) -που μετανάστευσε στο Σικάγο. Έτσι εξηγείται η αμοιβαία λατρεία Εβραίων - Γιωργάκη Παπανδρέου. Το 2000, ο Γιωργάκης ήταν υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδος και είχε την υψίστη τιμή να τον τραπεζώσει στην Νέα Υόρκη η πανίσχυρη «American Jewish Committee» (Αμερικανοεβραϊκή Επιτροπή). Προσφωνώντας τότε τον Γιωργάκη, ο και σήμερα Πρόεδρος του AJC, David A. Hams, είχε πει τα εξής αξιομνημόνευτα: «There is no better friend in
Greece of the Jewish community, of Israel, and of the United States than you, Mr. Papandreou»!!!.. (Μετάφρασις: «Στην Ελλάδα, δεν υπάρχει καλύτερος φίλος της Εβραϊκής Κοινότητος, του Ισραήλ και των Ηνωμένων Πολιτειών από εσάς, κύριε Παπανδρέου»!!!.. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «I am proud to be here today among friends and colleagues... When I was Minister of Education a few years ago, I formed a committee whose task was to search all Greek school textbooks and remove any references that might be considered anti-Semitic»!!.. ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: «Είμαι υπερήφανος που βρίσκομαι σήμερα εδώ μεταξύ φίλων και συναγωνιστών. 'Οταν πριν λίγα χρόνια ήμουν υπουργός Παιδείας, έφτιαξα μία Επιτροπή που είχε έργο να ερευνήσει όλα τα ελληνικά σχολικά βιβλία και να αφαιρέσει όλες τις αναφορές που θα μπορούσαν να θεωρηθούν Αντισημιτικές»!!!..


Αναδημοσίευση απο την στήλη "Κοινός Νούς" της εφημερίδας "Στόχος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters