Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Αν θες να επισπεύσεις τις εξελίξεις, φτιάξε έναν προφήτη. (Καρατζαφέρης, ένας προφήτης μα τι προφήτης…)

Το βίντεο με τις προφητείες του Καρατζαφέρη το έχετε δει όλοι λίγο πολύ. Το βάζουμε για όσους φίλους δεν είχαν την ευκαιρία να το απολαύσουν.
Όντως πρόκειται για μια πολιτική προφητεία που επιβεβαιώθηκε. Όπως άλλωστε και η δική μας “προφητεία” για τις ενέργειες του ΓΑΠ όταν θα γινόταν πρωθυπουργός εδώ: http://olympia.gr/2009/09/06/pasok-elections-2009/
Έχουμε πει σε παλαιότερο άρθρο μας ότι υπάρχουν δύο ειδών “προφήτες”: Οι πραγματικοί και οι πλασματικοί.
Ναι, πιστεύουμε στους πραγματικούς προφήτες. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που το πόνημα του Πυθαγόρα “περί μαντικής” εξαφανίστηκε απο κάποια ιερατεία, όπως και τόσα άλλα έργα του κορυφαίου μύστη της ανθρωπότητας.
Το προφίλ του προφήτη όμως είναι συγκεκριμένο. Η αποστασιοποίηση από το παρόν συνοδεύεται με μία άκρως ασκητική δοκιμασία που διαρκεί πολλά έτη και απαιτεί επώδυνες συνθήκες. Αυτό το προφίλ δεν το έχει σε καμία περίπτωση ο ευτραφής πρόεδρος του ΛΑΟΣ, άρα τον κατατάσσουμε αυτομάτως στην δεύτερη κατηγορία.
Αυτή δηλαδή των προφητών που περιγράφουν τις στοχεύσεις τους ως μελλούμενα ώστε να επισύρουν την ταχύτερη πραγματοποίηση τους. Έτσι λοιπόν η προφητεία του κυρίου Καρατζαφέρη προ δεκαετίας υλοποιήθηκε έχοντας τον ίδιο ως βασικό συστατικό επιτυχίας. Το επιστέγασμα, η υπογραφή του μνημονίου από τον κύριο Καρατζαφέρη, το οποίο μνημόνιο ήταν η “αποκάλυψη” της εκποίησης της πατρίδας.



Τώρα που η προφητεία εκπληρώθηκε, μένει να δούμε την κάθαρση που ακολουθεί κάθε τραύμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters