Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΣΚΕΣΙΑ ΣΤΑ ΑΛΒΑΝΑ

ΜΟΛΙΣ 2.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ...στη ΑΘΗΝΑ 6.200 ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!

Βορειοηπειρώτες, Αλβανοί, Μπανγκλαντεσιανοί και Πακιστανοί θα συμμετάσχουν στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη δημάρχου Αθηναίων. Η προθεσμία υποβολής των σχετικών αιτήσεων έληξε στις αρχές της εβδομάδας και σύμφωνα με εκτιμήσεις ο αριθμός των ομογενών αλλά και των μεταναστών που εκδήλωσαν ενδιαφέρον έφθασε τις 17.000 σε ολόκληρη τη χώρα, ενώ...
πληρούσαν τις προϋποθέσεις και είχαν το δικαίωμα εγγραφής στους καταλόγους 190.000. Από όσους εκδήλωσαν ενδιαφέρον, αιτήσεις κατέθεσαν επισήμως οι 11.600 και τουλάχιστον 5.400 δεν θα μπορέσουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα αφού υπάρχουν προβλήματα με τη συγκέντρωση στοιχείων και εγγράφων τα οποία είναι απαραίτητα.
Ετσι, εκτιμάται από το υπουργείο Εσωτερικών, το οποίο έχει αρχίσει να συγκεντρώνει τα στοιχεία, ότι τελικά στην εκλογική διαδικασία θα συμμετάσχουν 6.000- 7.000 άτομα. Στον Δήμο της Αθήνας από την 1η Ιουνίου που ξεκίνησε η διαδικασία καταγραφής ως και την περασμένη Τρίτη στους εκλογικούς καταλόγους ενεγράφησαν 2.227 άτομα. Οι 400 από αυτούς φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με ορισμένα έγγραφα και τελικά θα συμμετάσχουν στην επόμενη εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη δημάρχων, δημοτικών και διαμερισματικών συμβούλων.
http://trikalagr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters