Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Αποθέωση Καραμανλή στη ΔΕΘ, ατίθασος λαός οι Έλληνες!

Ήταν τόσο αποθεωτική η υποδοχή Καραμανλή, που ο βόθρος που θέλησε να αμαυρώσει τη στιγμή, με την ερώτηση "Κύριε Πρόεδρε, θα μιλήσετε;", εξαυλώθηκε.

Ατίθασος λαός οι Έλληνες! Τόσα εκατομμύρια δολάρια ξόδεψε το αφεντικό του πλανήτη για να τον αποδομήσει, επειδή δεν του 'κανε τα κέφια και ο Έλληνας εκεί! Γράφει στα παλιότερα των...

υποδημάτων του την πληρωμένη (αδρά) προπαγάνδα των σκυφτούληδων, και αποθεώνει τον ηγέτη. Ο λαός ξέρει. Έτσι δεν λένε όλοι οι δημοκρατικοί άνθρωποι;

Βέβαια, επειδή οι Εφιάλτες είναι πολλοί στην Ελλάδα (πάντα είχαμε καλή παραγωγή προδοτών!) θυμίζουμε τον Καβάφη :
Καὶ περισσότερη τιμὴ τοὺς πρέπει ὅταν προβλέπουν,
καὶ πολλοὶ προβλέπουν,
πῶς ὁ Ἐφιάλτης θὰ φανεῖ στὸ τέλος,
κ᾿ οἱ Μῆδοι ἐπιτέλους θὰ διαβοῦνε.


Το σίγουρο είναι ότι -με τόσους πρόθυμους να πουλήσουν και τη μάνα τους για μιά χούφτα δολάρια- ο Καραμανλής στο τέλος θα εξοντωθεί κι οι Μήδοι επιτέλους θα διαβούνε.
Αυτή ήταν πάντα η μοίρα του Ελληνισμού. Οι Εφιάλτες νικούσαν στο τέλος, οι Μήδοι διάβαιναν, αλλά η πατρίδα συνέχιζε την πορεία της, γεννώντας κάποιο νέο Εφιάλτη, Πήλιο Γούση, Τσολάκογλου και άλλους προδότες, που για τα αργύρια τα κάνουν όλα.
Και οι προδότες είχαν πάντα την έξωθεν καλή μαρτυρία του "πατριώτη". Του Εφιάλτη του τάζανε οι Πέρσες χρυσάφι, σήμερα δεν υπάρχουν Πέρσες, υπάρχουν όμως καναλάρχες, που υπόσχονται προβολή σε όσους "πατριώτες" προδώσουν τον Καραμανλή. Για λίγα λεπτά παραπάνω στην TV, οι "πατριώτες" ζητούν αγχόνη για τον Καραμανλή.

H "κρατική" τηλεόραση πάντως, για άγνωστο λόγο δεν μετέδωσε την αποθεωτική υποδοχή του Κ.Καραμανλή στο Βελλίδειο αλλά έδειξε μπάρες αποφεύγοντας να δώσει την εικόνα στα υπόλοιπα κανάλια!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters