Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Με 10,3% "τρέχει¨" η ανάπτυξη στην Τουρκία (που επιμένει να μένει εκτός ΔΝΤ!) ενώ η Ελλάδα αιμορραγεί


Η τουρκική κυβέρνηση αναμένει συνέχιση των θετικών αναπτυξιακών τάσεων στην οικονομία, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού των Οικονομικών, Μεχμέτ Σίμσεκ.


Ωστόσο, οικονομικοί κύκλοι στην Άγκυρα επισημαίνουν ότι θα είναι δύσκολο να διατηρηθεί το υψηλό ποσοστό ανάπτυξης (10,3% β’ τρίμηνο 2010). Το παραπάνω ποσοστό κατατάσσει την Τουρκία μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων οικονομιών, εντός της ομάδας των χωρών G20.

Είναι χαρακτηριστικό να αναφερθεί ότι η Τουρκία στρέφεται προς την αποτελεσματική αύξηση των εξαγωγών της, προκειμένου να συντηρήσει την αύξηση της παραγωγής, αλλά και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Το ετήσιο ποσοστό της ανεργίας μειώθηκε στο 10,5% τον Ιούνιο του 2010, σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας στην Άγκυρα. Σύμφωνα με την TurkStat, το ετήσιο ποσοστό ανεργίας μεταξύ του Ιουνίου 2009 και του Ιουνίου 2010 μειώθηκε κατά 2,5%, καθώς είχε καταγραφεί στο 13% τον Ιούνιο του 2009. Την ίδια στιγμή βέβαια αυξήθηκε το έλλειμμα τρεχουσών συναλλαγών, απόρροια της βελτίωσης της κατανάλωσης.
Πηγή: ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΣ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ
Σύνδεσμος στην Πηγή...


Περισσότερα: http://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=8855:2010-09-17-090000&catid=40:filiki-tourkia&Itemid=218#ixzz0zpBSmR2b

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters