Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

ΒΟΜΒΑ: Με εντολή του ΔΝΤ και απόφαση του πρωθυπουργού αρχίζουν οι εξορίες!

exoria-20100804
Κάποιοι θα κάνουν λόγο για επιστροφή στο παρελθόν και ίσως θα έχουν δίκιο. Η γνωστή εντολή του μνημονίου που τόσος ντόρος έγινε θα αρχίσει να εφαρμόζεται από την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να προχωρήσει το κοινοβούλιο σε ψήφιση νομοσχεδίου που θα επιβάλλεται εξορία σε όποιον, όπως θα αναφέρει σχετικά, "καταλύοντας τη δημοκρατία προκαλεί σοβαρή διαταραχή στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας". Η απόφαση πάρθηκε μετά από πιέσεις της τρόικας στον πρωθυπουργό ο οποίος θα... ξυλοκοπούσε και τους τρεις μαζί όταν κάποια στιγμή, με τους εκφοβισμούς των αναίσχυντων, άναψαν τα αίματα. Η τριάδα του ΔΝΤ απείλησε να εμποδίσει τις επόμενες δόσεις και να χρεοκοπήσει την Ελλάδα αν δεν σταματήσουν άμεσα οι πολίτες να μιλούν και ο κ. Παπανδρέου αναγκάστηκε να κάνει πίσω.

Στη δήλωση που θα κάνει για το θέμα, ο Γιώργος Παπανδρέου, θα αναφερθεί στις γνωστές εξορίες του παππού του και θα προσπαθήσει έμμεσα να περάσει το μήνυμα πως τα παιδιά των εξορισμένων έχουν ευκαιρίες στο μέλλον ακόμα και για τη θέση του πρωθυπουργού. Η έξυπνη αυτή κίνηση με το υποσυνείδητο μήνυμα έχει Αμερικανική υπογραφή, δηλαδή την πρόταση έκανε σύμβουλος του πρωθυπουργού από τις ΗΠΑ.
Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters