Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Η σύγκρουση που έρχεται θα αφορά την υπεράσπιση της λαϊκής κυριαρχίας και του πολιτεύματος

Ο «Τέταρτος Δρόμος» είναι η Ιδεολογία του «Ύπατου Αρμοστή»
Μέσα στην αυγουστιάτικη αποχαύνωση πέρασε μάλλον απαρατήρητη η δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου ότι: ο τέταρτος δρόμος είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση, η οποία είναιισχυρότερη κι από το εθνικό συμφέρον!
Καταρχάς, ο πρωθυπουργός μας προτείνει κάτι που είναι αντίθετο προς τις βασικές αρχές του Οργανισμών Ηνωμένων Εθνών. Και κυρίως προς την αρχή της «Αυτοδιάθεσης». Όλοι αγώνες των λαών για Ελευθερία τις τελευταίες δεκαετίες αυτήν ακριβώς την αρχή της Αυτοδιάθεσηςεπικαλέστηκαν.
Τώρα ο κ. Παπανδρέου διακηρύσσει το ακριβώς αντίθετο: όπου τα εθνικά συμφέροντα προσκρούουν στις αρχές της «παγκόσμιας διακυβέρνησης» θα πρέπει να υποτάσσονται τα εθνικά συμφέροντα!
Να υποτάσσονται σε ποιόν; Ποια είναι η νομιμοποιητική Αρχή της Παγκόσμιας διακυβέρνησης;Δεν υπάρχει!
Ούτε μπορεί να υπάρξει! Οι ισχυροί δεν θέλουν να υπαχθούν κάτω από πιθανούς συνασπισμούς άλλων ισχυρών. Και οι αδύναμοι, δεν θέλουν να χάσουν την ελευθερία τους να ελίσσονται ανάμεσα στους ισχυρούς και να επιβιώνουν ως ελεύθερες κοινωνίες.
Το σημαντικότρο, ο Έλληνας Πρωθυπουργός προτείνει κάτι αντίθετο και με Ελληνικό Σύνταγμα, το οποίο ορίζει ρητά ότι: «Θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία. Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα» [άρθρο 1, παράγραφος 2 και 3].
Στο τελευταίο άρθρο του ορίζει ακόμα, ότι: «η τήρησή του επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο σε όποιον προσπαθεί να το καταλύσει…»[άρθρο 120, παράγραφος 4].
Αυτά που λέει ο κ. Παπανδρέου για «παγκόσμια διακυβέρνηση» έρχονται σε ευθεία αντιπαράθεση μετο πρώτο άρθρο του Συντάγματος και παραπέμπουν κατευθείαν στο τελευταίο.
Η πολιτική ουσία της σύγκρουσης που εγκαινιάζει ο κ. Παπανδρέου είναι ακριβώς αυτή: Η υπεράσπιση της λαϊκής κυριαρχίας και του πολιτεύματος.
«Παγκόσμια διακυβέρνηση» και λαϊκή κυριαρχία δεν συμβιβάζονται. Είναι άκρα αντίθετα.
Εδώ δεν πρόκειται απλώς για τους καταναγκασμούς που επιβάλλει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.Πολλές χώρες βρέθηκαν υπό τον έλεγχο του ΔΝΤ…
Καμιά δεν έγινε εθελοντικά προτεκτοράτο!
Ο κ. Παπανδρέου επιλέγει οικειοθελώς να κάνει την Ελλάδα προτεκτοράτο της «διεθνούς διακυβέρνησης».
Αυτό ακριβώς αποκαλύπτουν οι διακηρύξεις περί «παγκόσμιας διακυβέρνησης»: την Ιδεολογία του Προτεκτοράτου.
Δια στόματος εκκολαπτόμενου «Ύπατου Αρμοστή»!
Ο κ. Παπανδρέου μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει.
Δικαίωμά του…
Αλλά εκλέχθηκε Πρωθυπουργός κυρίαρχης χώρας.
Αν αποφάσισε να γίνει… Ύπατος Αρμοστής προτεκτοράτου, στα πλαίσια μιας «παγκόσμιας διακυβέρνησης» που δεν υπάρχει, που κανείς δεν τη θέλει, που ακυρώνει τις θεμελιώδεις αρχές των Ηνωμένων Εθνών και παραβιάζει το Ελληνικό Σύνταγμα, αυτό δεν είναι δικαίωμά του.
Είναι δικαίωμα και υποχρέωση των πολιτών της χώρας αυτής να τον εμποδίσουν!
ΝΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters