Από τα δύο ξύλα που σχηματίζουν τον τίμιο σταυρό οι άγιοι πατέρες έχουν πουλήσει χιλιάδες τόνους ξυλείας …. που υπερβαίνει ακόμα και την ξυλεία που μπορεί να έχει σήμερα ο Όλυμπος το ιερό βουνό των Ελλήνων.
Σήμερα όλες οι μεγάλες μονές ισχυρίζονται ότι κατέχουν μικρά η μεγάλα κομμάτια από τον υποτιθέμενο ….τίμιο σταυρό.
Σύμφωνα με την Χριστιανική μυθολογία πάνω σ’ αυτόν τον σταυρό μαρτύρησε ο αρχηγός των Χριστιανών ο Εβραίος «יהושוע» Γεχοσούα (Χριστός) ο οποίος τρεις μέρες μετά την σταύρωση του σηκώθηκε από τον τάφο του και εκτοξεύτηκε ολόσωμος στους ουρανούς όπου παραμένει ακόμα και σήμερα μαζί με τον πατέρα του.
Από το δεύτερο μισό του 4ο αιώνα άρχισε από τους …άγιους πατέρες η πώληση μεγάλου αριθμού τεμαχίων …..τιμίου ξύλου.
Κατά την περίοδο αυτή στις χώρες της Μεσογείου υπήρχαν δεκάδες χιλιάδες Ελληνορωμαϊκά μνημεία μοναδικής ομορφιάς {θέατρα, στάδια, ναοί, βωμοί, Νυμφαία, ιερά, βιβλιοθήκες, αγάλματα, έργα τέχνης κ.α} Μετά την επικράτηση των Χριστιανών τα μνημεία αυτά χαρακτηρίστηκαν ως έργο του Σατανά και κατοικία δαιμόνων και καταστράφηκαν.
Αρκετά από τα δημόσια κτήρια και κυρίως ναοί αφού τα ισοπέδωσαν έκαναν τελετές με τίμιο ξύλο κάνοντας το σημείο του σταυρού για να φύγουν οι δαίμονες που κατοικούσαν μέσα σε αυτά, και με τα υλικά τους έκτιζαν χριστιανικές εκκλησίες.
«Το βιβλίο ’’ο βίος του επισκόπου Γάζας Αγίου Πορφυρίου’’ {Εκδόσεις ΖΗΤΡΟΣ} που περιγράφει τους διωγμούς κατά των Ελλήνων στην πόλη Γάζα της Παλαιστίνης αναφέρει: Όταν ο σταυρός πλησίασε το άγαλμα της καταραμένης πόρνης της Αφροδίτης, τότε αυτό έσπασε σε πολλά κομμάτια και έφυγε τρέχοντας ο δαίμονας που κατοικούσε μέσα σ’ αυτό !!!!»
Μετά την βίαιη επικράτηση του Χριστιανισμού χιλιάδες τόνοι…..ιερής ξυλείας πουλήθηκε σε χιλιάδες μοναστήρια, ασκηταριά, και εκκλησίες στις χώρες της Μεσογείου της Μέσης Ανατολής, το Βυζάντιο, Ευρώπη, και αργότερα στην Ρωσία, τους Σλάβους την Ελλάδα και άλλες χώρες. Εμπόριο ..τιμίου ξύλου έγινε και στην Αμερική μετά την ανακάλυψη της από τον Κολόμβο.
Χιλιάδες τόνους ….τίμιο ξύλο κατείχαν Πατριάρχες επίσκοποι και άλλοι αγιοξυλέμποροι, το οποίο πωλούταν επί σειρά αιώνων για την κατασκευή εκατοντάδων εκατομμυρίων φυλακτών. «Όποιος από τους πιστούς είχε, έστω και ένα "αγκιδάκι", δηλαδή ένα ελάχιστο τμήμα του "τίμιου" αυτού "ξύλου", νόμιζε ότι προστατευόταν από οποιοδήποτε κακό.»
Ένας μεγάλος αριθμός …τιμίου ξύλου χάθηκε σε ναυάγια η καταστράφηκε με την επέκταση του Ισλαμισμού. Πολλά μοναστήρια ενώ καταστράφηκαν ολοσχερώς από πυρκαγιές όταν ανοικοδομήθηκαν δεν συνάντησαν καμία δυσκολία να ξαναβρούν ….τίμιο ξύλο. Αρκετοί τόνοι …τίμιου ξύλου πουλήθηκε από τους Σταυροφόρους σε ιερείς, και μοναστήρια της Δύσης. Τίμιο ξύλο υπάρχει επίσης σε μουσεία και διάφορες συλλογές.
Τα ιστορικά αρχεία Μόσχας αναφέρουν ότι: το 1628 ένας Έλληνας καλόγερος ονομαζόμενος Κωνσταντίνος έφερε στον Τσάρο ένα κομματάκι …..τιμίου ξύλου και πληρώθηκε «σαράντα γούνες από σαμούρι αξίας 30 ρουβλίων και σαράντα γούνες από σαμούρι αξίας 20 ρουβλίων»
Το 1754 ο αρχιμανδρίτης Ανατόλι από το Άγιο όρος για ένα κομματάκι …….τιμίου ξύλου που έκανε δώρο στην Τσαρίνα πληρώθηκε χίλια ρούβλια και ακόμα άλλες τρεις χιλιάδες ρούβλια για δωρεά στο μοναστήρι του.
Ένας μεγάλος αριθμός …..τιμίου ξύλου υπάρχει και σήμερα σε μοναστήρια της Μέσης Ανατολής, Αρμενίας, Ρωσίας, Ελλάδα, στις μονές του Αγίου όρους, και διάφορα προσκυνήματα κ.α. Στην Ελλάδα αν και υπάρχει υπεραρκετό …θαυματουργό …τίμιο ξύλο η Εκκλησία της Ελλάδας συχνά μεταφέρει με ειδικές αεροπορικές αποστολές και από τα Ιεροσόλυμα.
Γνωστά Ορθόδοξα μοναστήρια του Αγίου όρους της Παναγίας της Σουμελάς, κ.α. συχνά στέλνουν …τίμιο ξύλο για προσκύνημα σε διάφορες πόλεις. Αφού γίνουν μεσαιωνικού τύπου δημόσιες κερδοφόρες λιτανείες, στην συνέχεια το τοποθετούν σε ναούς πλαισιωμένο από άγια παγκάρια..
Για να υπάρχει προσέλευση κόσμου, και να γίνεται …οικονομικό ..νταραβέρι τελούνται καθημερινά διάφορες ακολουθίες, όπως, όρθρος 7.00 – 900 π.μ, Εσπερινός 5.00 – 7.00 μ.μ και Θεία Λειτουργία, Παράκληση τού Τιμίου Σταυρού κ.α.
Μετά την καταγραφή και την διανομή των μεγάλων εισπράξεων τελειώνει και η …ιερή αποστολή του και επιστρέφει στο μοναστήρι του Ειδικοί ερευνητές υποστηρίζουν ότι: μόνο από τα δύο ξύλα του σταυρού πάνω στα οποία υποτίθεται ότι σταυρώθηκε ο Εβραίος «יהושוע» Γεχοσούα (Χριστός) έχει πουλήσει το παπαδαριό από τον 4ο αιώνα μέχρι και σήμερα χιλιάδες τόνους……τιμίου ξύλου που εάν υπολογιστεί σε κυβικά υπερβαίνει ακόμα και την ξυλεία που μπορεί να έχει σήμερα ο Όλυμπος το ιερό βουνό των Ελλήνων.
Για την προστασία των αθώων συμπολιτών μας από την χριστιανική απάτη οι φωνές διαμαρτυρίας πληθαίνουν και ζητούν από την πολιτεία να εφαρμόσει την ραδιοχρονολόγηση και την ανακάλυψη του d.n.a (η μεγαλύτερη βιολογική ανακάλυψη της εποχής μας) για να προσδιοριστεί επακριβώς η προέλευση και η χρονολόγηση του …τιμίου ξύλου.
Ενδυμίων Γεώργιος Κοσμόπουλος
Υ.Γ Μην ρίχνεται λεφτά στα παγκάρια σας κοροϊδεύουν. Δεν υπάρχει κόλαση ούτε παράδεισος, και τα παιδιά δεν τα φέρνει ο πελαργός
https://www.facebook.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου