Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

ΔΟΚΤΩΡ Ε. ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ: ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ – Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

lamprakis
ΟΜΙΛΙΑ ΔΟΚΤΩΡΟΣ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ & Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ 
ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 11-06-2014
ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ  - ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ
ΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΟΥΣ
Δρ. Ε. Λαμπράκης: Στις 10 Ιουνίου του 323 είχαμε τον θάνατο ενός μεγάλου ανδρός. Ο Μέγας Αλέξανδρος πέθανε στην Βαβυλώνα στις 10 Ιουνίου του 323 π.Χ. Είναι σημαντική ημερομηνία όπως σημαντική είναι η ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν κάτι παραπάνω από Έλληνας, κάτι παραπάνω από αντιπρόσωπος του ανθρώπινου γένους. Το μόνο που πρέπει να σας πω είναι ότι σε ηλικία 14, 15 και 16 ετών κέρδισε στρατηγικές μάχες τις οποίες εμπειρότατοι στρατηγοί στην ιστορία δεν μπορούσαν καν να διανοηθούν. Ανέλαβε το βασίλειο της Μακεδονίας σε ηλικία των 20 ετών αφού βεβαίως είχε φοιτήσει στον μεγάλο Αριστοτέλη.
Οι δάσκαλοί του δεν ήταν ο Αριστοτέλης από μικρός που ήταν 6 – 7 ετών, ήταν δύο ή τρεις άλλοι διδάσκαλοι, των οποίων τα ονόματα βεβαίως παραμένουν σημαντικά αλλά ο μεγάλος δάσκαλος του Αλεξάνδρου ήταν ο Αριστοτέλης. Θα σας θυμίσω και πάλι, και μπορεί πολλοί από εσάς να εκπλαγούν, ότι ο Αριστοτέλης δεν γεννήθηκε στον πλανήτη αυτόν. Μαζί με τον πατέρα του τον Νικόμαχο έφτασε στον πλανήτη σε ηλικία 5 ετών. Εάν ψάξετε όλη την ιστορία δεν θα δείτε πουθενά τόπο, χρόνο ακριβή γεννήσεως του Αριστοτέλη αλλά ούτε και τόπο θανάτου. Εάν δε, κάνετε ένα απλό πείραμα και πάρετε μία συσκευή που μετράει την ραδιενέργεια και πάτε στα Στάγειρα σήμερα και μετρήσετε την ραδιενέργεια γύρω από την περιοχή και το ηρώων του Αριστοτέλη θα καταλάβετε τι ακριβώς εννοώ.
aristoteles 
Ο Αριστοτέλης έγραψε 524 βιβλία από τα οποία γνωστά είναι μόνο τα 102. Σε αυτά τα 102 βιβλία υπάρχουν πάρα πολλά κείμενα τα οποία είναι ατάκτως ειρημένα. Μπορεί μία ολόκληρη σελίδα ή μία παράγραφος να μην βγάζει κανένα νόημα, να μην υπάρχουν λέξεις. Σε αυτά όμως τα συγκεκριμένα κείμενα βρίσκονται όλοι οι μαθηματικοί ορισμοί όπως επίσης και ο εξισώσεις, όλοι οι νόμοι της φυσικής και της χημείας οι οποίοι διέπουν όλη την τεχνολογία σήμερα. Δεν υπάρχει τίποτα το οποίο πέτυχε η ανθρώπινη κοινωνία που να μην έχει βγει από τα κείμενα του Αριστοτέλη. Φανταστείτε τώρα εάν είχαμε στη διάθεσή μας και τα κείμενα του Αριστοτέλη τα οποία δεν είναι γνωστά. Δεν έχουν καταστραφεί, έχουν κλαπεί, φυλάσσονται σε συγκεκριμένο σημείο στον πλανήτη και όταν έρθει η κατάλληλη ώρα – που δεν θα είναι μακριά – θα εμφανιστούν αυτά τα κείμενα οπότε θα αντιληφθείτε πλέον την μεγαλοσύνη της Ελληνικής συμβολής σε όλη την πλανητική εξέλιξη.
Όλα αυτά τα κείμενα φυλάσσονται σε μοναστήρια, χριστιανικά και μη.

ΟΙ ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΚΕΣ & ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ
Στα χριστιανικά μοναστήρια υπό μορφή παλίμψηστων και δεν είναι μόνο τα κείμενα του Αριστοτέλη που είναι σε μορφή παλίμψηστων, αλλά είναι και άλλα κείμενα ιδιαίτερα μαθηματικών όπως του Αρχιμήδη, του Πυθαγόρα, του Ευκλείδη. Πολλά από τα μαθηματικά αυτά κείμενα είναι φυλαγμένα σε μορφή παλίμψηστων, δηλαδή μπορεί να υπάρχουν 2, 3 ή 4 στρώσεις μιας συγκεκριμένης ουσίας πάνω στο αρχικό κείμενο, γραμμένο ένα δεύτερο κείμενο, ένα τρίτο κείμενο, ένα τέταρτο κείμενο.
Αντιλαμβάνεστε ότι το πιο κείμενο είναι παλίμψηστο και το ποιανού αρχικού συγγραφέως είναι το κείμενο πρέπει να το ξέρουνε πάντα οι σκευοφύλακες της μονής. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι οι άνθρωποι αυτοί για τον Ελληνισμό είναι πιο πολύτιμοι από ότι ο πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδος ή της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας γιατί αυτοί ασχολούνται με παράδες, οι άλλοι ασχολούνται με το πνεύμα. Ξέρει δηλαδή ο σκευοφύλακας του όρου Σινά ποια είναι τα κείμενα τα παλίμψηστα. Σας είπα πριν ένα-δύο μήνες ότι τρεις εβραίοι καθηγητές κατάφεραν και πήραν συγκεκριμένα κείμενα του Ευκλείδη τα οποία δεν ήταν γνωστά στον πολιτισμένο κόσμο και με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο…το μόνο πράγμα που πρέπει να σας πω είναι ότι αυτοί οι οποίοι είναι φύλακες επίσημοι του μοναστηριού του συγκεκριμένου είναι ο πρίγκιπας της Βρετανίας, ο πατέρας Μπους και ένας Έλληνας, τον οποίο δεν θα ήθελα να αναφέρω γιατί η συμβολή του στην κλοπή της Ελληνικής πνευματικής ιδιοκτησίας θα πρέπει πρώτα να καθοριστεί. Κατοικοεδρεύει στην Ζυρίχη της Ελβετίας και είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της μονής στα διεθνή φόρουμ. Καταλαβαίνετε ότι για να έχουμε τον πρίγκιπα, τον μελλοντικό βασιλιά της Βρετανίας να είναι υπεύθυνος για κάποιο μοναστήρι, τον αρχηγό της CIA να είναι υπεύθυνος για κάποιο μοναστήρι Ελληνικό, αυτό θα πρέπει να σας γεννάει λίγο την περιέργεια.
Επομένως οι θησαυροί του Ελληνισμού γνωρίζουμε που βρίσκονται και ξέρουμε και πώς να τους προφυλάξουμε. Αλλά θέλουμε ιδιαίτερα, και αυτό το κάνω έκκληση προς τους σκευοφύλακες των μονών, οι περισσότεροι από τους οποίους ακούνε, να ξέρουν ότι αυτοί είναι σήμερα οι Θερμοπύλες και οι Πλαταιές και η Σαλαμίνα. Αυτοί είναι οι άνθρωποι οι οποίοι φυλάσσουν την Ελληνική διανόηση.

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Ο Αριστοτέλης λοιπόν ήτανε ο διδάσκαλος του Μεγάλου Αλεξάνδρου και η αποστολή του Αριστοτέλη στον πλανήτη Γαία ήτανε ακριβώς να διδάξει τον Μέγα Αλέξανδρο για το ποιος θα ήτανε ο ρόλος τους και η αποστολή του στον πλανήτη. Ο Αριστοτέλης παντρεύτηκε μία κοινή θνητή και έκανε έναν υιό ο οποίος υιός δόθηκε στον Μέγα Αλέξανδρο σαν σύμβουλος όταν έφυγε για την εκστρατεία. Ο πραγματικός στρατός του Μεγάλου Αλεξάνδρου ήταν 50.000 Μακεδόνες και 6.000 Ιππείς. Αυτός ήταν ο στρατός του.
stratosma
Πρώτα θα δούμε τον Αλέξανδρο σήμερα από μία διαφορετική γωνία. Υπάρχει μία συγκεκριμένη ανάλυση για την οικονομική αντιμετώπιση του Αλεξάνδρου όσον αφορά την εκστρατεία του προς στην Βακτριανή. Όχι μόνο όλοι οι στρατιώτες πληρώνονταν αδρά από τον Αλέξανδρο αλλά και οι οικογένειές τους πίσω στην Μακεδονία ήταν εξασφαλισμένες οικονομικώς κατά τη διάρκεια της εκστρατείας. Έχουμε λοιπόν και λέμε ότι το πρώτο τεράστιο έξοδο της εκστρατείας του Αλεξάνδρου ήτανε η συντήρηση του στρατού και η συντήρηση των οικογενειών στην Πέλλα. Το ερώτημα το μεγάλο είναι κατά τη διάρκεια της 10ετούς εκστρατείας ο Αλέξανδρος πέραν των 50.000 στρατιωτών έφερνε μαζί του και μία μεγάλη στρατιά επιστημόνων της εποχής, αρχιτεκτόνων, φιλοσόφων, ρητόρων, συγγραφέων κλπ και βεβαίως και έφερνε και την μεγάλη γνώση των κτητόρων.
Το να βγάλει ένας αρχιτέκτονας ένα σχέδιο πρέπει να έχει και τους ανθρώπους να το εκτελέσει. Έκτισε σε αυτό το διάστημα 164 πολιτείες από τις οποίες στην πλειονότητα τις ονόμασε Αλεξάνδρειες. Το δεύτερο λοιπόν οικονομικό ερώτημα είναι, που βρήκε ο Αλέξανδρος τα χρήματα; Εάν έπαιρνε ο Αλέξανδρος το χρυσάφι από την Μακεδονία για να το κουβαλάει μαζί του για να πληρώνει το κτίσιμο αυτό των πόλεων θα ερωτηθεί κάποιος καταρχήν που το βρήκε το χρυσάφι και δεύτερον πως το μετέφερε; Ξέρετε ότι το χρυσάφι ενώ έχει ελάχιστο όγκο είναι πάρα πολύ βαρύ, πως το μεταφέρεις λοιπόν; Την εποχή εκείνη το να πάρεις ένα νόμισμα σιδερένιο Μακεδονικό και να πληρώσεις τον Πέρση εκεί πέρα δεν επρόκειτο να συμβεί, μόνο το χρυσάφι μετρούσε. Επομένως το δεύτερο ερώτημα είναι πως ανταπεξήλθε οικονομικώς ο Αλέξανδρος σε αυτήν την τεράστια εκστρατεία. Που βρήκε τα χρήματα και έχτισε όλες αυτές τις πόλεις και γέμισε τις βιβλιοθήκες και έφτιαξε όλα αυτά τα πανέμορφα αγάλματα.

ΟΙ ΜΟΥΜΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ
Ακόμα και σήμερα 3 πόλεις στην έρημο Τάκλα Μαχάν της Κίνας έχουν σκεπαστεί με άμμο και είναι άθικτες, όπως ακριβώς τις είχε κτίσει ο Αλέξανδρος. Ακόμη και σήμερα, αυτή την στιγμή που μιλάμε, Γερμανοί ανακαλύπτουν τις πόλεις αυτές που έκτισε ο Αλέξανδρος, γιατί οι Κινέζοι τις είχανε κτίσει για να μην φαίνεται η επήρεια των Ιώνων, των Γιουνάν.
Δεν ξέρω όσοι από εσάς παρακολουθείτε το διαδίκτυο θα είδατε για μία μούμια που βρέθηκε πριν από σαράντα ημέρες στην Βόρειο Κίνα. Μία ξανθή γυναίκα με κλασικά χαρακτηριστικά Ελληνικά. Αυτή η μούμια βρέθηκε τώρα τελευταία, η οποία δεν έχει να κάνει απολύτως τίποτα με την Κίνα, με τους Κινέζους, με τους Μογγόλους. Υπάρχουν και άλλα αρχαιολογικά ευρήματα, θυμάστε σας ανέφερα για τους 869 δίσκους που βρεθήκανε στην Βόρειο Κίνα, στην Τάκλα Μαχάν, με την Ελληνική γραφή επάνω. Εξάλλου η επαρχία Γιουνάν της Κίνας είναι ο μόνος χώρος στην Άπω Ανατολή όπου υπάρχει αμπέλι και ελιά, πουθενά αλλού.
loylan
Αυτή η μούμια που βρέθηκε ονομάζεται «η ξανθιά κυρία της Λουλάν», η οποία βρέθηκε πριν από ελάχιστες εβδομάδες και η οποία ήταν σχεδόν ανέπαφη από την χρόνο και πιστεύω ότι έχουνε βρει ότι είναι περίπου 4.500 χρόνια, δεν είναι η εκστρατεία του Αλεξάνδρου, είναι η εκστρατεία του Διονύσου 3.800 χρόνια. Ο Διόνυσος είναι εκείνος που μετέφερε το αμπέλι και την ελιά στην Κίνα. Θυμάστε ότι αυτό το βρήκαμε από τα τελευταία κείμενα του Νόννου του Πανοπολίτη ο οποίος μας περιέγραψε με λεπτομέρεια την εκστρατεία του Διονύσου προς την Άπω Ανατολή. Όσοι από εσάς είχατε την ευκαιρία να ανατρέξετε στα Διονυσιακά του Νόνου του Πανοπολίτη θα διαπιστώσατε ότι ο λόγος που εκστράτευσε ο πολιτισμός της Ιωνίας, γιατί μόλις τέθηκε σε κίνδυνο ο πολιτισμός της Ιωνίας και των νησιών τότε εκστράτευαν οι Έλληνες.

ΟΙ ΥΞΩΣ
Μία άγρια φυλή που ονομαζόταν Υξώς είχε εκστρατεύσει από την Άπω Ανατολή προς την Μεσόγειο και άρχισαν να καταλαμβάνουν τους ζωτικούς χώρους της Μεσογείου, μιλάμε για την Ιωνία, την Αίγυπτο, την Αβησσυνία κτλ. Βασιλέας της Αβησσυνίας ήταν τότε ο Κηφέας.
Ο Κηφέας λοιπόν είχε μία πανέμορφη κόρη η οποία ονομαζόταν Ανδρομέδα. Την Ανδρομέδα την είχαν καταλάβει οι Υξώς, οι οποίοι με 890 πλοία είχαν έρθει δια της θαλάσσης και είχαν καταλάβει την Αιθιοπία, η οποία ήταν βέβαια Ελληνικής κτήσης. Ο βασιλιάς Κηφέας είχε χάσει τον θρόνο του από τους Υξώς και κρατούσαν την Ανδρομέδα αιχμάλωτη σε μία από τα καράβια τους. Όταν αποφάσισαν οι Έλληνες να εκστρατεύσουν εναντίων όλων αυτών, ήταν τρεις στρατηγοί που εκστράτευσαν, ο πρώτος ήταν ο δικός μας ο Μίνωας ο Πρώτος ο οποίος ήταν υιός του Διός και της Ευρώπης. Ο δεύτερος που εκστράτευσε ήταν ο Περσέας ο οποίος ήτανε ο υιός του Διός και της Δανάης. Και ο τρίτος ήταν ο Διόνυσος ο οποίος ήτανε υιός του Διός και της Σεμέλης. Σας αναφέρω τα ονόματα γιατί θέλω να αντιληφθείτε ότι οι Έλληνες είναι σπέρμα Θεών – όπως εσείς και εμείς τους ονομάζουμε βεβαίως, δεν ήσαν Θεοί εμείς τους ονομάζουμε Θεούς – δεν είναι φτιαγμένοι από το ίδιο υλικό με όλη την ανθρωπότητα. Δεν το λέμε αυτό, το επαναλαμβάνουμε συνεχώς, δεν το λέμε για να πούμε ότι είμαστε κάτι ξεχωριστό, αλλά μόνο για να πούμε η ευθύνη μας είναι μεγαλύτερη, μόνο για να πούμε ότι τα καθήκοντα έναντι της ανθρωπότητας είναι πολύ σημαντικότερα.
Εάν σκεφτείτε λιγάκι, τη συζήτηση που κάνουμε αυτή τη στιγμή δεν μπορεί κανένας άλλος λαός να την κάνει, ούτε οι Κινέζοι, ούτε οι Εγγλέζοι, ούτε οι Γερμανοί, κανένας. Κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι επέφερε τον πολιτισμό στον πλανήτη Γαία, και μιλάμε τώρα για 3.800 χρόνια πριν που ήταν η εκστρατεία του Διονύσου, του Μίνωα και του Περσέα. Τι έγινε λοιπόν τότε, αυτοί οι Υξώς ήταν μία μορφή ανθρώπων των οποίων το δέρμα ήτανε μαύρο και κόκκινο, έτσι τους περιγράφει ο Νόννος. Ήταν επίσης ανθρωποφάγοι. Όταν βγήκανε λοιπόν από την Άπω Ανατολή και κατεύθεσαν στον ζωτικό χώρο της Μεσογείου έπρεπε ο Ελληνισμός να αντιδράσει και να τους απωθήσει.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΛΩΣΣΑ
Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και πριν από την εκστρατεία του Διονύσου την οποία την εκστρατεία την είχε κάνει ο ίδιος ο Απόλλων και ο οποίος διέδωσε την Ελλάνια γλώσσα σε όλον τον πλανήτη. Έτσι ομιλείται η Ελληνική στην Χαβάη όπως επίσης και στο Μεξικό. Έτσι βρίσκουμε όλα τα κτερίσματα στο νησί του Πάσχα να έχουν Ελληνική ιδιοκτησία. Έτσι βλέπουμε ακόμα και σήμερα τα χαρτονομίσματα των Αφγανών να γράφουν επάνω Ευκρατίου του μεγάλου βασιλέως. Στην Αϊτή το 50% των λέξεων του τοπικού λεξιλογίου είναι καθαρά Ελληνική. Το 70% των τοπωνυμίων στον πλανήτη έχουν Ελληνικές ρίζες. Αυτά όλα γίνανε πολύ πριν από την εκστρατεία του Διονύσου και προ της εποχής των Ανουνάκι. Φαντάζομαι ότι οι πολύ ευαισθητοποιημένοι τις τελευταίες μέρες ακούνε πολύ τη λέξη «Ανουνάκι», μάλιστα σήμερα στο διαδίκτυο εμφανίστηκε ότι έχουν κάνει 5.000 υπόγειες βάσεις λέει οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι γιατί περιμένουν κάποια επίθεση από το διάστημα. Όλα αυτά είναι για να φοβίζουν τον κόσμο, μην έχετε καμία απολύτως αμφιβολία. Είναι όλα προβοκάτσια, είναι όλα για να σας δικαιολογήσουν κάτι που θα συμβεί το οποίο οι ίδιοι το έχουν μηχανευτεί.
xarths 

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ
Αυτό που συμβαίνει σε πρακτικό επίπεδο σήμερα είναι ότι μία διαμάχη η οποία διαρκούσε για 13.000 χρόνια τελείωσε τον Νοέμβριο του 2013 και ότι δεινά περνάτε σήμερα είναι αποτέλεσμα της νίκης των δυνάμεων που προστατεύουν τον Ελληνισμό. Αυτά που εσείς περνάτε σήμερα είναι αντίποινα. Τα τελευταία ίσως αντίποινα, οι τελευταίες δυνατότητες που έχουν να πιέσουν τον Ελληνισμό είναι τώρα. Είναι η ώρα λοιπόν να σταθείτε πραγματικοί Ελλάνιοι Έλληνες στα πόδια σας, η ώρα της αντίστασης αρχίζει τώρα. Είναι μία πολύ περίεργη περίοδος το καλοκαίρι του 2014. Αυτό εξάλλου σας το είχα προειδοποιήσει από πέρυσι, σας είπα ότι το εξάμηνο θα ήταν το επικίνδυνο, τώρα είμαστε σε μία φάση όπου δεν αναμένετε να γίνει παγκόσμια σύρραξη αλλά είμαστε στις τελευταίες φάσεις της εκκαθάρισης του πλανήτη από τα αποστατικά στοιχεία και για αυτό τον λόγο τα δεινά που περνάει ο Ελληνισμό σήμερα και αν κοιτάξετε γύρω-γύρω ακόμα και στην Ευρώπη εκεί που υποτίθεται ότι εφάρμοσαν μία ομοιογενή πίεση, εσείς και οι Ιταλοί δεν περνάτε τα ίδια, εσείς και οι Γάλλοι δεν περνάτε τα ίδια, ούτε οι Ισπανοί. Γιατί οι Έλληνες έχουν το προνόμιο αυτής τη μεγάλης καταπίεσης, της πραγματικής δουλείας; Γιατί δεν φαντάζομαι να νομίζετε ότι υπάρχουν στην Πορτογαλία, στην Ισπανία ή στην Γαλλία επίτροποι της Γερμανίας να επιβλέπουν τα υπουργεία.
Αυτή την αναλογία θέλω να μεταφέρετε σε διεθνή επίπεδα για να καταλάβετε γιατί είστε τόσο ιδιαίτεροι στην παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων.
***
ΠΕΡΣΕΑΣ, ΜΙΝΩΑΣ & ΔΙΟΝΥΣΟΣ- ΕΛΛΗΝΕΣ & ΠΕΡΣΕΣ
Εκείνο που συνέβη τελικά θέλω να σας πω είναι ότι: ο Περσέας ανέλαβε την εκστρατεία εναντίων της Αιθιοπίας, ο Μίνωας πήγε στην Αίγυπτο και ο Διόνυσος πήγε προς την Κίνα προς την Ανατολή. Έτσι οι τρεις Έλληνες στρατηγοί χωρίστηκαν, ο Περσέας λοιπόν έφθασε απελευθέρωσε το βασίλειο του Κηφέα ερωτεύτηκε την Ανδρομέδα και από εκείνη λοιπόν την συνένωση του Περσέα και της Ανδρομέδας άρχισε η αυτοκρατορία των Αχεμενιδών, δηλαδή των Περσών.
perseasandromeda

Οι Πέρσες, για σκεφτείτε Περσέας και Πέρσες από πού προέρχεται το όνομα ; Οι Πέρσες λοιπόν ήταν φύλα Ελληνικά στην ιστορία παλιά, για να σας δώσω ένα μικρό παράδειγμα, ο Αλέξανδρος ο οποίος σε κάποια στιγμή παραστράτησε από την αποστολή, είχε συγκεκριμένη αποστολή και ο Αλέξανδρος παραστράτησε από την αποστολή, πρώτα παντρεύτηκε την Ρωξάνη που ήτανε η κόρη του βασιλέως της Βακτριανής, μετά παντρεύτηκε την κόρη του Δαρείου που λεγόταν Στάτηρα και την ανιψιά του που λεγότανε Παρισάτης, γιατί σας λέω τα ονόματα ; Για να αντιληφθείτε τις ελληνικές ρίζες, ότι ο Δαρείος ποιούς γιούς είχε! Δαρείου, λέει, και Παρισάτιδος γίγνονται πάιδες δύο, πρεσβύτερος μεν Αρταξέρξης νεότερος δε Κύρος. Επί δε ετελεύτησεν Δαρείος και κατέστην εις την βασιλείαν Αρταξέρξης της Αφέρνης, ακούτε τα ονόματα, της Αφέρνης, διαβάλει τον αδελφό αυτού ως επιβουλεύει αυτόν. Τι ακούτε από όλο αυτό ; Ότι πρόκειται για κάποια άλλα φύλα ; αλλοφύλους ; Μήπως ο Έκτωρ και η Ανδρομάχη δεν είναι Ελληνικά ονόματα ; Μήπως ο Πρίαμος δεν είναι Ελληνικό όνομα ; Μήπως οι θεοί των Τρώων δεν ήσαν ίδιοι με τους θεούς των υπολοίπων Ελλήνων ; η Αθηνά , ο Απόλλων, ο Δίας. Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι όλος ο πολιτισμός προς την Ασία είναι καθαρά Ελληνικός, τι γίνεται τώρα όμως.

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Ο Ξέρξης έκανε γαμπρό τον Μαρδόνιο, θέλω τώρα να συσχετίσετε το όνομα του Ααρόν Μαρδοχέα που είναι του Σιμίτη με το όνομα Μαρδόνιο. Ο Μαρδόνιος ήταν ένας Εβραίος που λεγόταν Μάδερχατ. Η ανάμιξης λοιπόν των Ελληνικών φύλων με τους Εβραίους, είναι από την εποχή εκείνη. Ο Μαρδόνιος ήταν εκείνος ο οποίος εξεστράτευσε εναντίων των Ελλήνων, γαμπρός του Ξέρξη και θέλω τώρα να αρχίσετε να κάνετε τους συνειρμούς στο μυαλό σας από πόσο παλιά πάει αυτή η τάσης όλων αυτών να μπαίνουν μέσα στα πόδια του Ελληνισμού.

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ
Ο Αλέξανδρος λοιπόν, παίρνοντας μαζί του σαν σύμβουλο τον γιό του Αριστοτέλη έκανε την μεγάλη εκστρατεία προς Ανατολάς με σκοπό και πάλι να περιορίσει τα φύλα εκείνα τα οποία κατ’ επανάληψιν εξεστράτευαν εναντίων των Ελλήνων.
Θυμάστε τους περσικούς πολέμους, όταν οι περσικοί πόλεμοι περιγράφονται από τους δικούς μας, περιγράφονται τουλάχιστον 15 με 20 φύλα τα οποία δεν ήσαν ομοιογενή δεν ήσαν Πέρσες αυτοί. Οι Πέρσες λοιπόν ήσαν οι επικυρίαρχοι εκείνης της περιοχής αλλά με τους συνεχείς πολέμους είχαν κάνει συμμαχίες με τους τοπικούς πληθυσμούς οι οποίοι ήσαν καθαρά αποστατικοί πληθυσμοί, έτσι λοιπόν, γι’ αυτό εξάλλου με τόσο ευκολία οι Έλληνες πάντα νικούσαν αυτούς, διότι δεν είχαν ομοιογένεια.
Όταν ένας στρατός δεν έχει ψυχολογική ομοιογένεια είναι πολύ εύκολο να τον κερδίσεις να τον νικήσεις. Η πρώτη μάχη που έγινε στον Γρανικό ποταμό ήτανε 500.000 Πέρσες. Όταν ενίκησε, όταν έκανε την πρώτη νίκη ο Αλέξανδρος στον Γρανικό και βγήκε στις Σάρδεις και έκοψε το γόρδιο δεσμό, πήραν τα μυαλά του αέρα. Κάθε πρωί ο υιός του Αριστοτέλη του έλεγε ποιο είναι το επόμενο βήμα, που πάμε. Μετά από λίγο ο Αλέξανδρος άρχισε να εξαγριώνεται με τις συστάσεις του υιού του Αριστοτέλη και πριν από την μάχη στο Γρανικό ποταμό, στην Ισσό συγνώμη, εφόνευσε τον υιό του Αριστοτέλη. Αυτό ήτανε μέγα αμάρτημα έναντι των δυνάμεων του Ελληνισμού.

Η ΤΥΡΟΣ & Η ΜΑΣΟΝΙΑ
Αφού κέρδισε την μάχη στην Ισσό δεν ήξερε τα επόμενα βήματα δεν ήξερε τι να κάνει, πήρε λοιπόν 1100 στρατιώτες και γύρισε πίσω, καταρχήν να σας πω ότι, παρενθετικά ας το λέω αυτό, η πιο δύσκολη μάχη που έδωσε ποτέ ο Αλέξανδρος ήτανε η κατάληψης της Τύρου.
tyros

Η Τύρος ήταν ένα νησί λίγο έξω από την παραλία του Λεβάντε. Θυμάστε ότι όλο το Λεβάντε την εποχή εκείνη δηλαδή η σημερινή Παλαιστίνη, η Συρία, ο Λίβανος, η Ιορδανία, εκεί που είναι το Ισραήλ σήμερα, η Συρία, όλη αυτή η περιοχή κατοικείτο από Έλληνες και ιδιαίτερα Κρήτες, Πελοποννησίους και Κυπρίους. Αυτοί λοιπόν το νησί της Τύρου, ήτανε ένας χώρος πραγματικά πνευματικής ανέλιξης γιατί οι τέχνες και τα γράμματα στο νησί της Τύρου ήταν πολύ προηγμένα.
Τα φύλα της περιοχής θυμάστε από την εντός εισαγωγικών « Παλαιά Διαθήκη », ήσαν οι Φιλισταίοι, οι Χαναναίοι, και οι Φοίνικες. Οι μεν ήσαν γεωργοί οι δε ήσαν ποιμένες, οι δε ναυτικοί. Ναυτικοί ήσαν οι Κρήτες, γεωργοί και ποιμένες ήσαν οι Κύπριοι και οι Λακεδαιμόνιοι.
Όταν λοιπόν έφτασε στην Τύρο ήταν τόσο καλά οχυρωμένη που του πήρε 40 ημέρες πολιορκία και έφτιαξε μία γέφυρα 2,5 μίλια από την παραλία για να μπορέσει να επιτεθεί εναντίων του φρουρίου της Τύρου. Γιατί σας αναφέρω την Τύρο ; γιατί έχει απόλυτη σχέση να κάνει με την Μασονία. Οι Μασονικές στοές είναι βασισμένες πάνω στο κτίσιμο του ναού του Σολομώντα. Οι Εβραίοι δεν είχαν ούτε μαθηματική γνώση, ούτε αρχιτεκτονική εγνώριζαν, ούτε είχαν οικοδομικές, πως το λένε, γνώση για να κτίζουν κτήρια. Έτσι λοιπόν όταν ο Σολομών ήθελε να κτίσει το ναό περίπου το 930 π.χ., έφερε από την Τύρο τον Αντίθ Αβίθ για να του φτιάξει το σχέδιο του ναού του Σολομώντος έφερε επίσης και όλους τους μαστόρους και έφερε και όλα τα υλικά από την Τύρο και την Σιδώνα για να κτίσει το ναό του Σολομώντος.
Εχώρισε λοιπόν ο Αντίθ Αβίθ το εργατικό προσωπικό σε τρία κομμάτια στους αρχιμαστόρους, στους μαστόρους και σε αυτούς που λέμε τους ειδικευόμενους. Τα τσιράκια που λέγαμε στην Κρήτη οι παλιοί. Οι παλιοί τσαγκάρηδες τι κάνανε ; παίρνανε κάποιον που ήτανε τσιράκι για να μάθει την τέχνη. Αυτό λοιπόν το τρίτο κομμάτι ήταν πληθυσμός τοπικός. Οι ανειδίκευτοι εργάτες δηλαδή ήσαν Εβραίοι. Οι μάστοροι όπως επίσης και ο αρχιτέκτονας ήσαν Έλληνες. Όταν πήγαιναν να πληρωθούν, σας δίνω τώρα παρενθετικά το πώς δημιουργήθηκε η Μασονία όχι ότι αυτή είναι η αλήθεια αλλά αυτήν προβάλουν οι ίδιοι οι Μασόνοι, όταν λοιπόν πήγαν να πληρωθούν, κάθε εβδομάδα, ο κάθε ένας από τις τρεις ομάδες είχε ένα κωδικό τον έλεγε στον επετετραμένο του Σολομώντα και έπαιρνε το μισθό. Ο επιτετραμένος δεν ήξερε εάν αυτός που είχε απέναντί του ήταν μάστορας αν ήταν εργάτης, μόνο με τον κωδικό μπορούσε να πάρει το μισθό του αυτός που πήγαινε να πάρει το μισθό του. Πιάσαν λοιπόν τον αρχιτέκτονα τον Αντίθ Αβιθ στην μέση του ναού οι ανειδίκευτοι για να τους πει τους κωδικούς και των τριών τάξεων, αυτός αρνήθηκε και τον εσκότωσαν τον αρχιτέκτονα στην μέση του ναού. Σας παραπέμπω και σε μερικούς ψαλμούς του Δαβίδ που αναφέρονται στο συγκεκριμένο γεγονός. Όμως ο Σολομών, αυτοί διέφυγαν στην έρημο, τους κυνήγησε τους πήρε υποτίθεται και τους τιμώρησε αναλόγως. Γι’ αυτό έμεινε ο ναός του Σολομώντος ημιτελής, δεν τελείωσε ποτέ ο ναός του Σολομώντος.
Και τώρα οι Εβραίοι αυτό που ονειρεύονται είναι ο τρίτος ναός γιατί τον δεύτερο υποτίθεται οι Ρωμαίοι τον κατέλυσαν. Τον πρώτο ο Αλέξανδρος, τον δεύτερο οι Ρωμαίοι. Θυμάστε την επανάσταση των Μακαβέων, ακόμα και σήμερα όταν μιλήσετε ουσιαστικά με Εβραίους θα σας αναφερθούν πάντα στην επανάσταση των Μακαβέων και για ποιο λόγο έχουν αυτή την μεγάλη εκδικητικότητα εναντίων των Ελλήνων, από την επανάσταση των Μακαβέων ακόμα. Για να κλείσουμε στην παρένθεση, η Μασονία λοιπόν είναι φτιαγμένη μέσα σε αυτούς τους τρεις βαθμούς των τεκτόνων, γι’ αυτό λέγονται και τέκτονες, των τεκτόνων που έχτισαν τον ναό του Σολομώντος. Είχανε λοιπόν τρεις βαθμίδες, έτσι λοιπόν και το πραγματικό γαλλικό δόγμα που εκπροσωπεί την Μασονία εντελώς κλασικά έχει τρεις βαθμίδες ενώ το σκωτικό δόγμα έχει 33 βαθμίδες.
Η αλήθεια είναι ότι οι μυστικιστικές αυτές οργανώσεις άρχισαν από την Αίγυπτο από την εποχή του φαραώ και τις κλέψανε οι Εβραίοι όταν φύγανε από εκεί και γύρισαν στην Παλαιστίνη γιατί ουσιαστικά τότε δημιουργήθηκε Εβραϊκό κράτος που σημαίνει τον 11ο π.χ. αιώνα. Τον 11ο π.χ. αιώνα επανήλθαν από την Αίγυπτο οι Εβραίοι στην περιοχή και εξώθησαν τους Ελλαμίτες δηλαδή τους Έλληνες και κατέλαβαν την περιοχή με την βοήθεια όπως λένε οι ίδιοι του Θεού. Δεν θέλω να πάμε σε αυτό το ιστορικό γεγονός το οποίο θα το αναλύσουμε μία άλλη φορά. Σας είπα όμως την σημασία της Τύρου και το πόσο ανεπτυγμένο πολιτισμό είχε η Τύρος και η Σιδών οι οποίες ήσαν αποικίες όπως είπαμε Ελληνικές και για ποιό λόγο είχε μεγάλο πρόβλημα ο Αλέξανδρος να καταλάβει την Τύρο.

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΣ ΛΙΑΝΑ ΣΟΥΒΑΛΤΖΗ & ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ
Αφού λοιπόν εφόνευσε τον υιό του Αριστοτέλη πήρε 1100 στρατιώτες και επανήλθε στην Σίουα της Αιγύπτου εκεί που η Κυρία Λιάνα Σουβαλτζή – Αρχαιολόγος ισχυρίζεται ότι ήβρε τον τάφο του Αλεξάνδρου που είναι 50 μίλια νοτίως του Καϊρου στην έρημο Σίουα. Εκεί υπήρχε ο ναός του Άμωνος Διός. Ο ναός του Άμωνος Διός περιείχε ένα άγαλμα το οποίο εάν οι δονήσεις της ψυχής του ερωτώντος ήσαν αγαθές μπορούσε να ερωτήσει όποια ερώτηση και θα έπαιρνε την απάντηση από το άγαλμα και αυτό δεν είναι μύθος είναι καταγεγραμμένο ιστορικά γεγονός ότι υπήρχε επικοινωνία μέσω του αγάλματος σε συγκεκριμένες ερωτήσεις των οποίων οι δονήσεις ήσαν αγαθές. Στο δάπεδο της Πομπηίας υπάρχει ένα ψηφιδωτό που είναι η μάχη της Ισσού εκεί απάνω λοιπόν θα δείτε συχνά τον Αλέξανδρο πάνω στον Βουκεφάλα και μπροστά του θα δείτε ένα εγκόλπιο. Το εγκόλπιο αυτό έχει επάνω μία Μέδουσα. Η Μέδουσα αυτή ήταν φτιαγμένη από ένα σπάνιο υλικό. Το υλικό αυτό ονομάζεται Γοργόνειο. 
soubaltzh

ΓΟΡΓΟΝΕΙΟ & ΟΣΜΙΟ
Το Γοργόνειο βρίσκεται σε ένα σημείο στον πλανήτη μόνο και αυτό είναι στον Ελληνικό χώρο. Θα διαπιστώσατε προχτές ότι κάποιος ανάρτησε στο διαδίκτυο ότι ένα κιλό Οσμίου είναι 10 τόνοι χρυσού, αυτή είναι η αξία του σήμερα. Θέλω τώρα να σας πω και την αξία του Γοργονείου 1εκατομμύριο φορές πάνω από την αξία του Οσμίου. Αυτά τα σπάνια μέταλλα βρίσκονται στον Ελληνικό μόνον χώρο, είναι ειδική δωροθεσία των Ολυμπίων. Τι είναι το Γοργόνιο ; το Γοργόνειο είναι ένα μέταλλο το οποίο συντονίζει τις δονήσεις του μετάλλου με τις δονήσεις της ψυχής αυτού που το κρατάει. Εάν λοιπόν η δόνηση η ψυχική είναι επ΄ αγαθώ, δεκαπλασιάζει, παίρνει θεϊκές δυνατότητες, παίρνει το άτομο που κρατάει το Γοργόνειο, εάν όμως οι δονήσεις του είναι αρνητικές και σκέπτεται κακώς εναντίων των συνανθρώπων ιδιαίτερα των συν-Ελλήνων γίνεται καταστρεπτικό όπλο εναντίων του ιδίου ατόμου.
magorg

ΘΕΩΡΙΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ
Τώρα αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχει θεωρία αποδεκτή για το πώς πέθανε ο Αλέξανδρος. Μέσα στις πολλές που προβάλλονται να σας πω και εγώ μία θεωρία η οποία είναι η πλέον θα έλεγα λογική και αληθοφανής ότι σε κάποια φάση ο Αλέξανδρος έχασε την αίσθηση της αποστολής του ιδιαίτερα μετά που κατέστησε εαυτόν αυτοκράτορα στην Βαβυλώνα, μετά τον γάμο του με την Παρισάτιδα και την Στάτηρα ενώ ήττο παντρεμένος και με την Ρωξάνη. Από την Ρωξάνη απόκτησε τον υιό Αλέξανδρο τον 4ο τον οποίο ο Κάσσανδρος εφόνευσε σε ηλικία 10 ετών για αν οικειοποιηθεί το βασίλειο το Μακεδονικό. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τον Αλέξανδρο και τους απογόνους του όταν παρέβει την συγκεκριμένη αποστολή που του είχε δοθεί.
Άρχισε λοιπόν ενώ επαναστάτησαν οι Μακεδόνες στρατηγοί του για τον τρόπο που εχειρίζετο την διοίκηση του βασιλείου του, από την Βαβυλώνα, εκείνος δεν τους άκουσε και πολλούς από αυτούς εφόνευσε νομίζοντας ότι είχανε κάποια συνομωσία εναντίων του, έτσι άρχισε λοιπόν να χάνει την επαφή του με το θείον, η συνομωσία, άρχισε λοιπόν να χάνει την επαφή με την αποστολή του και αναγκαστικά επήλθε το τέλος. Ο Αλέξανδρος, δεν αναλύουμε το έργο, αναλύω μόνο τα σημεία εκείνα, ονομάστηκε μεγάλος γιατί ουδείς άλλος σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα κατάφερε να γυρίσει, ούτε ακόμα και η εκστρατεία του Διονύσου ή του Μίνωος ή του Περσέα ή του Απόλλωνα. Ο Απόλλωνας βέβαια, δεν συζητάμε για τον Απόλλωνα, αλλά κανένας από τους προηγουμένους δεν είχε την ευρύτητα και σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν διέδωσε το Ελλάνιο πνεύμα τόσο πλατιά σε όλο τον πλανήτη.

Η ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Δείτε όμως ότι οι δυνάμεις δεν συγχωρούν παράβαση της αποστολής. Όταν παραδίδουν ορισμένες διαδικασίες ορισμένα όπλα, και στην σημερινή εποχή τα ονομάζουμε ρόπαλα, όταν παραδίδουμε ορισμένα ρόπαλα πρέπει να παρακολουθούμε όλη την διαδικασία της αποστολής. Γιατί ; το μεγαλύτερο παράδειγμα για το πώς θα αντιμετωπιστούμε μιλάω για τον εαυτό μου πρώτα για όλους τους μυημένους ανθρώπους θα αντιμετωπιστούμε με την ανάλογη δικαιοσύνη εάν και εφόσον πέσουμε στην ίδια ακριβώς, στο ίδιο αμάρτημα που έπεσε ο Αλέξανδρος. Προς Θεού δεν θέλω να γίνουν συγκρίσεις ότι συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τον Αλέξανδρο ή οποιονδήποτε άλλο. Το μόνο που θέλω να σας πω ότι εσείς και εγώ έχουμε μία αποστολή σήμερα την οποία θέλω σήμερα αν σας μεταφέρω την σπουδαιότητα της αποστολής, είναι εφάμιλλη με εκείνη του Αλεξάνδρου, και επειδή ο Αλέξανδρος αντιμετωπίστηκε με τον τρόπο που σας είπα όταν παρέβει τους κανόνες, να ενθυμίστε για όλους μας ότι έχουμε ορισμένη υποχρέωση όταν αναλαμβάνουμε αυτήν την υποχρέωση και την έχουμε με ελεύθερη βούληση ότι έχουμε αναλάβει αυτήν την υποχρέωση να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι πρέπει να παρακολουθούμε τις συντεταγμένες της αποστολής. Αυτή είναι η αναφορά μας και το μνημόσυνο στον μέγιστο των Ελλήνων Αλέξανδρο.
Βεβαίως υπάρχουν πάρα πολύ θρύλοι για το τι άφησε πίσω του θέλω να σας πω μόνον έτσι περιγραφικά ότι όλη η οικονομία του πλανήτη σήμερα βασίζεται σε στοιχεία περιουσιακά τα οποία υπάρχουν εδώ στον πλανήτη Γαία από την εποχή του Αλεξάνδρου, με συγκεκριμένα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία βέβαια οι αποστατηκοί τα κυνηγάνε συνεχώς και αυτό είναι το μεγάλο τους ερώτημα εάν και κατά πόσον οι Έλληνες που έχουν την αποστολή της απελευθερώσεως της Ελλάδος σήμερα έχουν στην κατοχή τους αυτά τα αποδεικτικά στοιχεία τα οποία χωρίς καμία αμφιβολία ταυτοποιούν τον πλανήτη και ότι έχει δημιουργηθεί από το ανθρώπινο γένος, μόνον εδώ θα πάω δεν θέλω να πλατιάσω επ΄ αυτού, απλώς θέλω να σας πω ότι ο Αλέξανδρος άφησε πίσω του παρακαταθήκη χιλιάδων ετών και την ευθύνη της δικιάς μας διαχείρισης αυτής της παρακαταθήκης την έχουμε εμείς. Να δούμε τώρα, εμείς όταν εννοώ, δεν εννοώ εγώ εννοώ εσείς, όλος ο Ελληνισμός, οι Έλληνες.

ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ
Κώστας Ψαρουδάκης : Γιατρέ να σε διακόψω λίγο ;
Δόκτωρ Εμμανουήλ Λαμπράκης : Παρακαλώ
Κώστας Ψαρουδάκης : Το δαχτυλίδι του Αλέξανδρου τι έγινε ;
Δόκτωρ Εμμανουήλ Λαμπράκης : Εγώ είμαι από χωριό δεν ξέρω τίποτα
Αντώνης Βαλσαμάκης : Κάνεις μωρέ δύσκολες ερωτήσεις που δεν απαντιόνται.
Δόκτωρ Εμμανουήλ Λαμπράκης : Δεν μπορώ να μιλήσω για δαχτυλίδι.
Κώστας Ψαρουδάκης : Κάπου βρίσκεται και κάποιος το έχει ο καλύτερος υποτίθεται
Δόκτωρ Εμμανουήλ Λαμπράκης : Το μόνο δαχτυλίδι που ξέρω είναι ότι η μοναρχία το μεταβιβάζει από τον ένα στον άλλο. Δεν μιλάω για τον Αλέξανδρο δεν μπορώ να σας πω τίποτα για δαχτυλίδι Αλεξάνδρου. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι στις 6 Ιουνίου του 1998 ο Φερδιναν Μάρκος μετέφερε και παρέδωσε στην βασίλισσα της Αγγλίας ένα συγκεκριμένο δαχτυλίδι το οποίο υποτίθεται ότι έδινε την απόλυτη κυριαρχία στον πλανήτη στον βασιλικό οίκο της Αγγλίας. Σας διαβεβαιώ λοιπόν ότι αυτό το δαχτυλίδι είναι ψεύτικο. Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι αυτό. Για δαχτυλίδι Αλεξάνδρου αν το χει κάποιος και ποιος το έχει εγώ δεν έχω ιδέα.
Μegasalexandros
ΟΜΙΛΙΑ ΔΟΚΤΩΡΟΣ Ε.ΛΑΜΠΡΑΚΗ & Α. ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ
ΣΤΗΝ EI-END ΧΑΝΙΩΝ 11-06-2014

ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΣΙΚΟΥ  - ΒΙΚΥ ΔΡΟΣΟΥ 
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΕΙΜΕΝΟΥ & ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ: ΑΔΡΙΑΝΟΣ ΜΠΕΖΟΥΓΛΩΦ
ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ: EI-END ΜΝΗΜΟΣΥΝΗ

mnymosini


apostolima

http://alfeiospotamos.gr/?p=7208

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters