Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΗΣΑΪΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!! Πηγή: http://pisoapothnkoyrtina.blogspot.com/2015/01/blog-post_64.html#ixzz3NyJLtOt0

ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΗΣΑΪΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ
Μετά τις 25 Ιανουαρίου 2015 καταφθάνουν για σύμπαντα τον Ελληνισμό αλλά και για όλη την ανθρωπότητα ραγδαίες και δραματικές εξελίξεις. Ήδη ηχούν στα αυτιά μας σειρήνες πολέμου. 
 
Ήδη προφήτες κακών προβλέπουν ριζικές γεωπολιτικές αλλαγές.
Ευρασία και Μεσόγειος μοιάζουν με ηφαίστειο ολίγο προ της εκρήξεως και ο Ελληνισμός στο μέσο των φοβερών γεγονότων να παραμένει ανυπεράσπιστος έχοντας στην ηγεσία του εξωνημένους και προδότες. Ας γίνουν οι επερχόμενες τραγικές  αλλαγές όχι ο τάφος του Ελληνισμού και του Ανθρώπου, αλλά η ιστορική ευκαιρία να ανατραπεί στην πατρίδα μας αυτό το σάπιο πολιτικάντικο σύστημα, που εξαφανίζει το λαό και συρρικνώνει το έθνος.
 
Αναμένουμε, λοιπόν, μετά τις 25 Ιανουαρίου την ιερή εκείνη μορφή, που αγνοώντας νόμους και συντάγματα και φωνάζοντας με φωνή στεντόρεια.
 
«Δεν αναγνωρίζω τους νόμους υποτέλειας που υπεγράφησαν με τους διεθνής τοκογλύφους, δεν αναγνωρίζω το επαχθές χρέος που δημιούργησαν τα ντόπια όργανα της τρόικας και της Ε.Ε., διότι ο μόνος νόμος που μπορεί να υπάρξει είμαι εγώ και ορκίζομαι όπως άλλοτε οι Αθηναίοι έφηβοι 
 
Να παραδώσω την πατρίδα και το λαό μας ισχυρότερους απ’ ότι τα παρέλαβα».
 
Υπέρτατος Νόμος η Σωτηρία του Λαού» (Κικέρων)…
               
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΑ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΞΑΣΤΕΙ!!!
 
ΗΓΓΙΓΚΕΝ Η ΩΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
 
Ησαΐας Κωνσταντινίδης(ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ VOLCANO TIMES)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters