Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024

Σχέδιο NESARA & QFS: Ανακαλύψτε την άνευ προηγουμένου διανομή πλούτου στο πλαίσιο του σχεδίου NESARA/QFS – Ξεκίνησε η διαδικασία εξαγοράς RV, Πραγματικές Έντυπες Υπογραφής όπως NDA και Έγγραφα Σχεδίου Μετά την Εξαγορά – Εμπιστευτείτε το Σχέδιο!

Το σχέδιο NESARA/QFS  είναι συχνά μια συμφωνία αγάπης, ελπίδας και άνευ προηγουμένου οικονομικής αφθονίας για τους δικαιούχους. Έχει την υπόσχεση να μεταμορφώσει τις ζωές, να δημιουργήσει ένα φάσμα συναισθημάτων και να αναδιαμορφώσει τον κοινωνικό ιστό με τη φαινομενικά απεριόριστη γενναιοδωρία του. Το ταξίδι μέσα από τις περιπλοκές του αποκαλύπτει έναν κόσμο όπου η καλοπροαίρετη πράξη της προσφοράς εναρμονίζεται με τις πρακτικές συνέπειες της συσσώρευσης πλούτου, αναλογιζόμενος τους ηθικούς προβληματισμούς και τις ευθύνες που συνοδεύουν μια τέτοια άνευ προηγουμένου οικονομική ενδυνάμωση.

Σε έναν κόσμο όπου τα οικονομικά συχνά υπαγορεύουν τον ρυθμό της ζωής, το δυνητικό καθεστώς μεγα-εκατομμυριούχου που επιφέρει το σχέδιο NESARA/QFS προσφέρει μια συμφωνία ευκαιριών. Οι δικαιούχοι, στο πλαίσιο αυτού του μοναδικού συστήματος, βρέχονται με σημαντικά κεφάλαια, που πιθανώς συγκεντρώνουν πάνω από 100 εκατομμύρια δολάρια, μια χειρονομία που θυμίζει ένα στοργικό δώρο που αποδίδεται στο πιστοποιητικό γέννησης κάποιου από τους White Hats. Ωστόσο, αυτά τα μνημειώδη δώρα αγάπης εγείρουν επίσης ερωτήματα σχετικά με την ευθύνη και την ηθική κατανομή των πόρων.

Ο χτύπος της καρδιάς της συσσώρευσης πλούτου. Ας εξερευνήσουμε τρυφερά ένα σενάριο όπου παίζει ρόλο η συσσώρευση πλούτου από γενιά σε γενιά. Φανταστείτε μια μεγάλη συμφωνία που αποτελείται από παππούδες, γονείς και εγγόνια, που ο καθένας φέρνει τις μοναδικές του νότες στη μελωδία της συσσώρευσης πλούτου. Δύο ομάδες παππούδων και γιαγιάδων,  ηλικίας 75 και 73 ετών  όταν ενεργοποιείται το QFS, λαμβάνουν περίπου 12.954.525 $ και 12.609.071 $ αντίστοιχα. Αυτό ανέρχεται σε περίπου 25.563.596 $. Αυτά τα στοιχεία, γλυκοί ψίθυροι οικονομικής ασφάλειας, υπόκεινται σε χρέη, φόρους και επιστροφές χρημάτων, ύψους περίπου 1.200.000 $ ανά ζευγάρι.

Ωστόσο, οι περιορισμοί στις δαπάνες σημαίνουν ότι μπορούν να ξοδέψουν μόνο 300.000 $ από όλα, για ένα σύνολο 29.114.866 $. Λαμβάνοντας υπόψη δύο σειρές παππούδων και γιαγιάδων τη στιγμή του θανάτου, αυτό το ποσό διπλασιάζεται στα 58.229.732 δολάρια, μια αρμονική συσσώρευση πλούτου, που δεν επιβαρύνεται από τα βάρη των χρεών και των φόρων που πληρώνονται πλήρως για τα σπίτια τους.


Οι γονείς'. Όταν οι γονείς ηλικίας 52 και 50 ετών  αγκαλιάζουν τους καλοπροαίρετους βραχίονες του συστήματος QFS, λαμβάνουν περίπου $8.981.804 και $8.636.350, συνολικά περίπου $17.618.154. Παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίζουν χρέη, φόρους και επιστροφές συνολικού ύψους 900.000 $ μαζί, μπορούν να ξοδέψουν μόνο 500.000 $ από όλα αυτά, για ένα σύνολο 30.301.774 $. Όταν συνυφαίνεται με τη συσσώρευση των παππούδων, δημιουργείται ένα συνολικό ποσό 88.531.506 $ , με τον εγγονό ως τον τελικό δικαιούχο.

The Young Prodigy: The Grandson. Ο εγγονός, ένας νεαρός μαέστρος στα  30  όταν ενεργοποιείται το QFS, λαμβάνει περίπου 5.181.810 $ . Μετά τις αφαιρέσεις, καταφέρνει να συγκεντρώσει συνολικά 9.263.620 δολάρια και συνολικά 97.795.126 δολάρια , ενσαρκώνοντας το αποκορύφωμα των γενεών οικονομικής αρμονίας.

Ηθικές Θεωρήσεις. Η συμφωνική αφθονία που παρέχεται από το σχέδιο NESARA/QFS θα πρέπει να αντηχεί με αγάπη, υπευθυνότητα και ηθικούς προβληματισμούς. Τα αχρησιμοποίητα κεφάλαια QFS πρέπει να απηχούν μια αρμονική επιστροφή στο Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ τη στιγμή του θανάτου, αντηχώντας τις αρχές της κοινής ευημερίας και διασφαλίζοντας τη διατήρηση των ετήσιων πληρωμών, επί του παρόντος περίπου 172.727 $, για τον αυξανόμενο πληθυσμό.

Η Παγκόσμια Ορχήστρα. Δεδομένου του παγκόσμιου ενήλικου πληθυσμού περίπου 5,7 δισεκατομμυρίων , η ετήσια παροχή 172.727 δολαρίων συνεπάγεται μια παγκόσμια συμφωνία ύψους περίπου 984,5 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ετησίως. Τέτοιοι εκπληκτικοί αριθμοί προκαλούν στοχασμό σχετικά με την πραγματική σκοπιμότητα και τις ηθικές διαστάσεις που περιβάλλουν μια τέτοια εκτεταμένη κατανομή πλούτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι' αυτό είναι πόλεμος για το μυαλό σας και πόλεμος για το DNA σας. Είσαι Ιερός

The Overture of Ethical Wealth. Το ήθος που περιβάλλει το NESARA/QFS είναι περίπλοκο, πλεγμένο με νότες γενναιοδωρίας, υπευθυνότητας και αγάπης. Σε έναν κόσμο όπου ο πλούτος μπορεί να είναι μια μελωδία ενδυνάμωσης ή μια συμφωνία ανισοτήτων, η προσέγγιση σε μια τέτοια μνημειώδη οικονομική αφθονία πρέπει να είναι αρμονικά ισορροπημένη με ηθικούς προβληματισμούς, κοινωνικούς προβληματισμούς και ένα άγγιγμα ανθρώπινης ζεστασιάς.

Το σχέδιο NESARA/QFS  ζωγραφίζει έναν καμβά οικονομικής αφθονίας, χαραγμένο με πινελιές αγάπης, ελπίδας και υπευθυνότητας. Ο πλούτος που συσσωρεύεται κάτω από αυτό το σύστημα μπορεί να ενορχηστρώσει συμφωνίες αλλαγής, ενδυνάμωσης και κοινωνικής προόδου, αλλά απαιτεί επίσης μια αρμονική προσέγγιση εμποτισμένη με ηθικούς προβληματισμούς, αγάπη και κοινή ευημερία. Καθώς χορεύουμε με τους ήχους αυτής της οικονομικής αφθονίας, ας διασφαλίσουμε ότι τα βήματά μας είναι σε αρμονία με τις αρχές της αγάπης, της ηθικής διανομής πλούτου και της κοινωνικής ευημερίας.

Το κρυμμένο μυστικό του Βατικανού αποκαλύφθηκε: «Η Θεία Προσευχή – Ένα Θαύμα ενός λεπτού για τους Τεξανούς πατριώτες, όλους τους Αμερικανούς, τους ήρωές μας και τον Πρόεδρο Τραμπ – Είθε ο Θεός να ευλογεί την Αμερική!» ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ


Ξεκινώντας τη διαδικασία εξαγοράς RV – Μέσα στον αποκλειστικό κόσμο των Κέντρων Εξαργύρωσης!

*Υπενθύμιση: Διαβάστε και ξαναδιαβάστε πολλές φορές

Ο κόσμος της εξαγοράς RV καλύπτεται από μυστήριο, με το δικό του σύνολο από πραγματικές φόρμες υπογραφής όπως το NDA και τα έγγραφα του σχεδίου μετά την εξαργύρωση. Αν και η διαδικασία μπορεί να φαίνεται περίπλοκη, είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που ξεπερνά τα σύνορα. Σε αυτό το άρθρο, θα εμβαθύνουμε στα βήματα της διαδικασίας εξαργύρωσης RV, ρίχνοντας φως στον τρόπο λειτουργίας της, ενώ θα σας κρατάμε αφοσιωμένους και ενήμερους.

Διαδικασία εξαργύρωσης: Πραγματικές φόρμες υπογραφής όπως έγγραφα NDA και μετά την εξαργύρωση

Η διαδικασία εξαργύρωσης του RV, που συχνά συζητείται με σιωπηλούς τόνους, είναι ένα θέμα ίντριγκας για πολλούς. Κάποιοι πιστεύουν ότι είναι μια κρυφή παγκόσμια ατζέντα, ενώ άλλοι τη βλέπουν ως μια πορεία προς την οικονομική σωτηρία. Ανεξάρτητα από τη στάση σας, η κατανόηση των βημάτων που εμπλέκονται είναι ζωτικής σημασίας. Σε αυτήν την ενότητα, θα σας δώσουμε μια εις βάθος ματιά στη διαδικασία εξαργύρωσης RV και θα εξερευνήσουμε τη σημασία των πραγματικών εντύπων υπογραφής, όπως οι Συμφωνίες μη αποκάλυψης (NDA) και τα έγγραφα του σχεδίου μετά την εξαργύρωση.


Ξετυλίγοντας τη διαδικασία εξαγοράς RV. Η διαδικασία RV (Revaluation) είναι ένα ταξίδι πολλαπλών βημάτων που περιλαμβάνει την ανατίμηση των νομισμάτων, συνήθως με σκοπό τη σταθεροποίηση ή την ενίσχυση της οικονομίας ενός έθνους. Ενώ θα επικεντρωθούμε κυρίως στο πλαίσιο εντός των Ηνωμένων Πολιτειών, αυτές οι αρχές είναι καθολικές και μπορούν να εφαρμοστούν παγκοσμίως.

Βήμα 1: Αναπροσαρμογή νομίσματος

Η διαδικασία RV ξεκινά με την ανατίμηση του νομίσματος μιας χώρας. Αυτό περιλαμβάνει προσαρμογή της συναλλαγματικής ισοτιμίας, συνήθως προς τα πάνω, ώστε να αντικατοπτρίζει την πραγματική αξία του νομίσματος στην παγκόσμια αγορά. Οι υποστηρικτές υποστηρίζουν ότι αυτό το βήμα είναι απαραίτητο για να διορθωθούν οι οικονομικές ανισορροπίες και να φέρει ευημερία στο έθνος.

Βήμα 2: Κέντρα Εξαγοράς

Καθώς η διαδικασία RV εξελίσσεται, τα άτομα που κατέχουν το ανατιμημένο νόμισμα απαιτείται να επισκεφτούν καθορισμένα κέντρα εξαργύρωσης. Αυτά τα κέντρα διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στη διευκόλυνση της ανταλλαγής παλιού νομίσματος με τα νέα, ανατιμημένα χαρτονομίσματα.

Βήμα 3: Συμφωνίες μη γνωστοποίησης (NDAs)

Ένα από τα πιο κρίσιμα στοιχεία της διαδικασίας εξαργύρωσης RV είναι η υπογραφή Συμφωνιών Μη Αποκάλυψης ή NDA. Αυτά τα νομικά έγγραφα καλύπτονται από μυστικότητα, τροφοδοτώντας τις εικασίες και τις θεωρίες συνωμοσίας που περιβάλλουν τη διαδικασία RV.

Οι NDA ουσιαστικά δεσμεύουν τα άτομα να σιωπήσουν σχετικά με τις λεπτομέρειες της εμπειρίας εξαγοράς τους. Ενώ οι υποστηρικτές υποστηρίζουν ότι αυτό είναι απαραίτητο για την προστασία του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος από την αποσταθεροποίηση, οι επικριτές το θεωρούν ως εργαλείο για τη διατήρηση του ελέγχου και της μυστικότητας.

Βήμα 4: Έγγραφα σχεδίου μετά την εξαργύρωση

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαργύρωσης RV, τα άτομα παρουσιάζονται συχνά με έγγραφα του σχεδίου μετά την εξαργύρωση. Αυτά τα έγγραφα περιγράφουν πώς πρέπει να διαχειρίζονται τον νέο πλούτο τους, συμπεριλαμβανομένων των επενδυτικών στρατηγικών, των φιλανθρωπικών προσπαθειών και άλλων.

Το παγκόσμιο πεδίο εφαρμογής του RV Redemption. Είναι σημαντικό να αναγνωρίσουμε ότι, ενώ έχουμε επικεντρωθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες σε αυτήν τη συζήτηση, η διαδικασία εξαγοράς RV δεν περιορίζεται σε καμία μεμονωμένη χώρα. Είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο με επιπτώσεις για τις οικονομίες παγκοσμίως. Οι αρχές και τα βήματα που εμπλέκονται είναι ουσιαστικά παρόμοια, καθιστώντας το εφαρμόσιμο σε παγκόσμια κλίμακα.

Ενεργοποιήστε την επίφυση σας – Πώς το AWAKEN XT στοχεύει την επίφυση:


Ανάγνωση και επανάγνωση: Το κλειδί της επιτυχίας

Κατά την πλοήγηση στη διαδικασία εξαργύρωσης RV, δεν μπορεί κανείς να υπερτονίσει τη σημασία της ανάγνωσης και της εκ νέου ανάγνωσης όλης της παρεχόμενης τεκμηρίωσης. Αυτό διασφαλίζει ότι τα άτομα κατανοούν πλήρως τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά τους, καθώς και τις συνέπειες της υπογραφής NDA και εγγράφων σχεδίων μετά την εξαγορά.

Η διαδικασία RV χωρίζεται σε βήματα και παρόλο που αυτές οι πληροφορίες παρέχονται για τις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι βασικές και λογικές, επομένως είναι εφαρμόσιμες σε κάθε χώρα στον κόσμο:

Φάση 1 ή Φάση Προετοιμασίας:   Βρισκόμαστε σε αυτή τη φάση από τη δεκαετία του 1960…

Σε αυτή τη φάση είναι απαραίτητο να προετοιμάσετε έναν φάκελο που περιέχει το έργο που περιγράφεται στο χαρτί.

Συνδυάστε 2 φόρους (ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, φυσικό αέριο, τηλέφωνο κ.λπ.) για να αποδείξετε τη διεύθυνσή σας, 2 τύπους εγγράφων ταυτότητας με φωτογραφία και κέρματα με σειρά από τη χαμηλότερη αξία στην υψηλότερη αξία.

Φύλλο δήλωσης/δήλωσης για χρήση σε περίπτωση αλλαγής ή διαφορετικής συμφωνίας ανάμεσα σε εσάς και την ομάδα του Rescue Center, την εμπιστοσύνη σας – την έχετε, αλλά λένε ότι δεν απαιτείται. Περιλαμβάνει τα τρέχοντα τραπεζικά στοιχεία και τον αριθμό λογαριασμού σας, ένα φύλλο που εξηγεί στόχους για τις πρώτες 30, 60 και 90 ημέρες και ένα φύλλο με τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε.

Φάση 2 ή φάση ειδοποίησης:   Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ειδοποιηθείτε. Οι άνθρωποι στις ΗΠΑ θα λαμβάνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μόνο κατά περίπτωση . Το υπόλοιπο θα ανακοινωθεί στις ΗΠΑ και διεθνώς μέσω διαφόρων μέσων ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των Judy Byington , Operation Disclosure Official , Bruce, MarkZ, Intel Dinar Chronicles , PPN, TNT Tony, Dinar Recaps και Zorra. 

Κανείς δεν θα χάσει αυτές τις πληροφορίες. Αυτός είναι ένας σύνδεσμος που πρέπει να συμπληρώσετε και περιέχει οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσετε για να κάνετε κράτηση ανάλογα με τη χώρα σας.

Μόλις αποκτήσετε έναν αριθμό τηλεφώνου που ταιριάζει με τη χώρα σας, καλέστε και υποβάλετε τυχόν ερωτήσεις που μπορεί να έχετε για να βεβαιωθείτε ότι κατανοείτε τη διεύθυνση της τοποθεσίας του ραντεβού σας.

Εάν παρέχετε τη διεύθυνση email σας, θα σας στείλουμε ένα email με τη συμφωνημένη διεύθυνση και την ώρα, δίνοντάς σας το κεφάλι σας ήσυχο.

Ρωτήστε αν μπορείτε να φέρετε κάποιον μαζί σας ή τον σύντροφό σας ή αν μπορείτε να πάτε και οι δύο ταυτόχρονα. Ρωτήστε όποιες ερωτήσεις έχετε. Αυτό δείχνει επίσης ότι είσαι επαγγελματίας και ξέρεις τι κάνεις.

Φάση 3 ή Διαδικασία Εξαγοράς:  Κατά την άφιξη, ξεκινάτε τη διαδικασία διέλευσης από τους διάφορους «σταθμούς» που αποτελούν μέρος της διάσωσης. Κάθε ένας από αυτούς τους σταθμούς έχει έναν ή περισσότερους υπαλλήλους που θα σας καθοδηγήσουν για το τι πρέπει να κάνετε. Αν δεν καταλαβαίνετε, ρώτα. Μόλις παραδώσετε την ταυτότητά σας, η αστυνομία θα ελέγξει ότι το αστυνομικό σας αρχείο είναι καθαρό, θα παράσχει απόδειξη της διεύθυνσης και θα παρουσιάσει το νόμισμά σας, το οποίο θα ελεγχθεί μπροστά σας σε ένα μηχάνημα De La Rue. που είναι γνήσιο. .

Μόλις επαληθευτούν όλα αυτά, θα λάβετε ένα NDA 3 σελίδων (έγγραφο μη αποκάλυψης). Πρέπει να το διαβάσετε προσεκτικά και να το υπογράψετε. Θα σας δώσουν ένα αντίγραφο. (Είπαν ότι θα βάλουν ένα NDA στον σύνδεσμο, ώστε οι άνθρωποι να έχουν αρκετό χρόνο για να το διαβάσουν, να το κατανοήσουν και να το υπογράψουν. Θα μας ενημερώσουν εάν αυτό ήταν σωστό.) Ο σταθμός θα συνεχίσει στη συνέχεια με μια συνάντηση με ειδικούς του έργου, όπου θα εξηγήσουν το έργο που παρουσιάσατε.

Θα συμφωνήσουν για ένα επιτόκιο που θα σας προσφερθεί και θα συναντηθείτε με τον οικονομικό σας σύμβουλο, τον λογιστή, τον εκπρόσωπο της τράπεζας και οποιονδήποτε άλλο χρειάζεται να εμπλακεί στη διαδικασία. Εάν χρειάζεστε ένα καταπίστευμα και το έχετε, θα πρέπει να προσκομίσετε το πιστοποιητικό μέσα σε αυτό και να το υπογράψετε και να σφραγιστεί από συμβολαιογράφο. Εάν δεν έχετε, θα σας προσφέρουμε προσωρινό.

Θα εμφανιστεί η πρόσβαση στον λογαριασμό σας SQF. Κάντε όλες τις ερωτήσεις που χρειάζεστε για να κατανοήσετε πλήρως.

Φάση 4 ή Φάση Εκπαίδευσης:   Μετά την εξαργύρωση, θα χρειαστεί να κλείσετε ένα ραντεβού για να μάθετε πράγματα όπως η διαχείριση χρημάτων και οι επενδύσεις. (Σημείωση: Αυτό δεν έχει συζητηθεί περαιτέρω. Θα ξέρετε αν χρειάζεται να παρακολουθήσετε το μάθημα)

Φάση  5 και Φάση 6:  Περισσότερα για αυτό αργότερα – *Οι πληροφορίες που λείπουν αυτήν τη στιγμή είναι ένας σύνδεσμος προς τον αριθμό τηλεφώνου της κράτησης. Η υπόλοιπη διαδικασία, όπως οι τιμές που σου προσφέρουν και τι αποφασίζεις, δεν εξηγείται πουθενά, καθώς εξαρτάται από τον καθένα ξεχωριστά και την ικανότητά του να διαπραγματευτεί σε σχέση με τα έργα που προσφέρει. Επομένως, με τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν παραπάνω, είστε έτοιμοι για διάσωση.
Όταν τελειώσει ο χρόνος, θα ανακοινωθεί ένας σύνδεσμος με οδηγίες. Η Τζέιν είπε πολλές φορές ότι επρόκειτο να κάνει ένα πρόγραμμα, αλλά πρώτα θα έστελνε ένα ενημερωτικό δελτίο με τίτλο  «Επείγουσα, Επείγουσα, Επείγουσα».

* Σημειώστε ότι:
*Όλες οι κλήσεις θα καταγράφονται
*Όλες οι κλήσεις θα καταγράφονται
*Όλες οι κλήσεις και τα μηνύματα WhatsApp θα καταγράφονται
*Το Twitter θα παρακολουθείται.
*Το Facebook παρακολουθείται.
*Όλα τα κοινωνικά δίκτυα και τα φόρουμ παρακολουθούνται.
Ενημερώστε όσους δεν γνωρίζουν ότι όλες οι συσκευές είναι συνδεδεμένες με την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, την κυβέρνηση CDMX και άλλα εθνικά νομαρχιακά συστήματα. Να είστε προσεκτικοί να μην στέλνετε περιττά μηνύματα ή πληροφορίες που παραβιάζουν το NDA σας.

*Σημείωση: 
Από την έναρξη της Διάσωσης στις 17 Απριλίου 2017, ολόκληρο το σύστημα επικοινωνίας παρακολουθείται από την Galacticos. Γι' αυτό, ακόμα κι αν υπογράψετε NDA, οι πληροφορίες σχετικά με το τι συμβαίνει στο κέντρο εξαγοράς πρέπει να παραμένουν ιδιωτικές. Θα λάβουν βοήθεια σε όλη τη διαδικασία.

Θυμηθείτε, προς όφελός σας, είναι καλύτερο να κάνετε κράτηση. Παρακάτω αφήνω ένα «παράδειγμα» που δημιουργήθηκε στο Word, το οποίο είναι η δήλωση που περιγράφεται παραπάνω. Μπορείτε να το αντιγράψετε με τον ίδιο τρόπο, αλλά θα πρέπει να το μεταφράσετε. Το δικό μου είναι αγγλικό.

Η ειδική συμφωνία μεταξύ των μερών, του πελάτη και του κέντρου εξαργύρωσης, είναι γραμμένη σε αυτό το χαρτί και υπογράφεται από όλους.

Παρακάτω μοιράζομαι τα υπολογιστικά φύλλα που δημιούργησα για τους στόχους που θέλω να επιτύχω τις πρώτες 30, 60 και 90 ημέρες μετά τη διάσωση. Παρακαλούμε να υποβάλετε μόνο όταν είναι απαραίτητο.

Η διαδικασία είναι λίγο διαφορετική από την πρώτη. Από εδώ και στο εξής, οι άνθρωποι θα λαμβάνουν το 1% του συνολικού ποσού την ημέρα της εξαργύρωσης. Οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να εξηγήσω πόσα χρήματα χρειάζομαι ή τι σκοπεύω να κάνω αυτούς τους τρεις μήνες. Προετοιμαστείτε καλύτερα για αυτό, για κάθε περίπτωση…
Είναι επίσης στα αγγλικά, επομένως πρέπει να μεταφραστεί.

Δήλωση εξόφλησης οφειλών που αναφέρεται σε δομημένες πληρωμές και ορισμούς των όρων που χρησιμοποιούνται.

Ξεκινήσαμε αυτήν την ανάρτηση με στόχο να διευκρινίσουμε τις δομημένες πληρωμές με ορισμούς των όρων που χρησιμοποιούνται.
Συναλλαγματική ισοτιμία:  Αυτό είναι το ποσό που καταβάλλεται ανά δολάριο Zim.  Αυτή η διαδικασία είναι καλύτερα κατανοητή ως "κερδίζοντας μπόνους". Ο ομολογιούχος πρέπει να πληρώσει σε μετρητά την ονομαστική αξία του ομολόγου πολλαπλασιαζόμενη με την προμήθεια διαπραγμάτευσης.
Αυτή είναι η διαδικασία της λύτρωσης. Απαιτείται μια «συναλλαγή» για την ενεργοποίηση ενός ψηφιακού πιστοποιητικού χρυσού στο Quantum Financial System (QFS). Αυτή η διαδικασία εξαργύρωσης θεωρείται «συναλλαγή» και το Ψηφιακό Χρυσό Πιστοποιητικό σας θα ενεργοποιηθεί μόλις αναρτηθεί στον λογαριασμό σας μαζί μας.
 
Διάρκεια:   Αυτή είναι η περίοδος κατά την οποία θα λαμβάνετε δομημένες πληρωμές. Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν για 2 χρόνια, 5 χρόνια, 10 χρόνια ή περισσότερα, ή όσα χρόνια επιθυμείτε. Είναι επιλογή σου.
Δομημένες πληρωμές:   Το ποσό που λαμβάνετε κάθε χρόνο κατά τη διάρκεια της περιόδου εγγραφής σας. Μπορείτε να πληρώνετε ετησίως, εξαμηνιαία ή τριμηνιαία. Και πάλι, σύμφωνα με την επιλογή σας.
Κύριος Λογαριασμός/Κύρια Αρχή:   Το ποσό της συναλλαγματικής ισοτιμίας που λαμβάνετε πολλαπλασιασμένο με το ποσό των δολαρίων Zim που ανταλλάσσετε ή ανταλλάσσετε.
Λογαριασμός/Δεύτερη αρχή:   Αυτό είναι το ποσό που κατατίθεται στον δομημένο λογαριασμό πληρωμών σας QFS με αίτημα εξαργύρωσης. Αυτό είναι το συνολικό ποσό που θα λάβετε κατά τη διάρκεια της δομημένης περιόδου πληρωμής. Οι πληρωμές δομημένης πληρωμής θα γίνονται από αυτόν τον λογαριασμό.
Φόρος τόκων:   Αυτό δεν είναι το παραδοσιακά χρησιμοποιούμενο επιτόκιο. Επιπλέον, θα εξηγήσουμε πώς υπολογίζονται οι δομημένες πληρωμές. Κατά την κρίση σας, οποιοδήποτε ποσοστό μπορεί να αυξηθεί έως και 10%.
Αυτό αντιπροσωπεύει το 10% των θεμελιωδών αρχών που καθορίζονται στις νομισματικές διαπραγματεύσεις. Το 10% αυτού του βασικού ποσού είναι το ποσό που λαμβάνεται ετησίως κατά τη διάρκεια της δομημένης περιόδου πληρωμής.
Υπάρχει ένας άλλος τρόπος να το δούμε αυτό.
 
 
Το μπόνους Zim 1 εκατομμυρίου δολαρίων μπορεί να εξαργυρωθεί με τιμή διαπραγμάτευσης ανά δολάριο Zim. Το ποσό που λαμβάνετε ονομάζεται θεμελιώδης αρχή. Εάν θέλετε 10%, το αρχικό ποσό αυτού του 10% θα καθορίσει την πληρωμή που λαμβάνετε ως δομημένη πληρωμή.
Αυτός είναι ολόκληρος ο ετήσιος προϋπολογισμός σας. Το επιτόκιο καθορίζει το ποσό που πληρώνετε και η ημερομηνία πληρωμής καθορίζει τον αριθμό των ετών που λαμβάνετε δομημένες πληρωμές. Μπορείτε να ζητήσετε οποιοδήποτε ποσοστό των βασικών μέχρι το πολύ 10%.
Κατανοήστε ότι τα βασικά που αναφέρονται είναι απλώς αριθμοί για να σας βοηθήσουν να πάρετε άλλες απαραίτητες αποφάσεις. Η δεύτερη αρχή είναι το ποσό που καταθέτει ο ερευνητής στον λογαριασμό δομημένων πληρωμών QFS από τον μήνα και μετά. Οι ετήσιες πληρωμές γίνονται μέσω αυτού του λογαριασμού. Αυτό αποτελεί τις φετινές ανθρωπιστικές παραδοχές.
Υπάρχουν πολλές αναλυτικές πληροφορίες για να εξηγήσουμε ανεπίσημα τι θα συμβεί. Τώρα έχετε εσωτερικές πληροφορίες και μπορείτε να κατανοήσετε τα πάντα από διαχειριστική άποψη. Αυτό χρειάζεται ο Ανθρωπιστικός Κυρίαρχος για την κατανόησή μας, και αυτό έχουμε.
Η εξαργύρωση κεφαλαίων έχει περισσότερα από όσα είναι κοινώς γνωστό. Είναι καιρός να αφήσουμε κατά μέρος την παραπληροφόρηση και την παραπληροφόρηση που παρέχουν παραπληροφορημένοι γκουρού και πληροφοριοδότες και να επικεντρωθούμε στα σημαντικά σημεία που έχει σχεδιάσει η Συμμαχία.
Ψάξτε για ανθρώπους που είναι μέρος μιας συμμαχίας, όχι μιας τράπεζας. Υπό την προστασία της Συμμαχίας, εμείς και τα κεφάλαιά μας θα παραμείνουμε όσο ασφαλείς θα μπορούσε να αναμένεται.

Όταν λαμβάνετε χρήματα, να θυμάστε τα εξής:

1.  Φροντίστε τον εαυτό σας πάνω από όλα. Λόγω της μεγάλης ευθύνης της διαχείρισης κεφαλαίων που ωφελούν τους ανθρώπους, απαιτούνται άριστα επίπεδα υγείας και ευημερίας για την εκτέλεση συνεχούς ανθρωπιστικής εργασίας.

2.  Πριν αρχίσετε να επιδεικνύεστε, να προσποιείστε, να καυχιέστε ή να ντροπιάζετε τον εαυτό σας, πρέπει να βρεθείτε σε έναν νέο τρόπο ζωής όπου κάθε απόφαση που παίρνετε έχει συνέπειες.

Ας ελπίσουμε ότι, χάρη στον ελεγχόμενο εγωισμό τους και την άψογη ηγεσία της κοινότητας, θα συνεχίσουν να είναι πάντα οι καλύτεροι.

3.  Καθορίστε ξεκάθαρα τα σχέδια, τις ιδέες και τα έργα σας εκ των προτέρων, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό,τι σας δίνεται δίκαια, δίκαια και με σύνεση. Χρηματοοικονομική Νοημοσύνη

4.  Όχι μόνο δημιουργεί ευτυχία στο περιβάλλον σας, προάγει επίσης την ηθική, τις αξίες, τον σεβασμό και, κυρίως, την προσωπική ανάπτυξη στην κοινότητά σας. Το να δίνεις είναι τέχνη!

5. Για λίγο θα υπάρχει φως και σκοτάδι στον κόσμο. Επιλέξτε μια φωτεινή διαδρομή για να μην χαθείτε.


Συμπερασματικά, η διαδικασία εξαγοράς RV είναι ένα σύνθετο ταξίδι που ξεπερνά τα σύνορα και τις οικονομίες. Οι πραγματικές φόρμες υπογραφής, όπως οι Συμφωνίες Μη Αποκάλυψης (NDA) και τα έγγραφα του σχεδίου μετά την εξαργύρωση αποτελούν αναπόσπαστα συστατικά αυτής της διαδικασίας, που καλύπτονται από μυστικότητα και ίντριγκα. Κατανοώντας τα βήματα και τις υποχρεώσεις που εμπλέκονται, τα άτομα μπορούν να πλοηγηθούν σε αυτό το ταξίδι με σιγουριά και να λάβουν τεκμηριωμένες αποφάσεις για το οικονομικό τους μέλλον. Θυμηθείτε, η γνώση είναι δύναμη, και στον κόσμο της εξαγοράς RV, είναι απαραίτητο να είστε καλά ενημερωμένοι.

Ψηφιακό νόμισμα με χρυσό QFS | Το GCR λαμβάνει χώρα την ίδια στιγμή με την ενεργοποίηση του QFS (το νέο δολάριο ΗΠΑ)

Μάθαμε από την ιστορία για το παλιό Gold Standard και έτσι τώρα, ορισμένοι πιστεύουν ότι προετοιμάζουμε τον κόσμο για μια άλλη μεγάλη απογοήτευση - ξανά.

Ο Νίξον μας έβγαλε από το χρυσό πρότυπο με το σύρμα ενός στυλό. Είπε ότι υπήρχαν επενδυτές χρυσού που χειραγωγούσαν τις τιμές του χρυσού και αυτό επηρέασε την αξία του νομίσματός μας, έτσι μας έβγαλε από τον κανόνα του χρυσού για μια περίοδο δύο εβδομάδων για να αφήσουμε τα πράγματα να ηρεμήσουν. έχει κρατήσει κοντά στα 60 χρόνια.

Δεν θα σας ξαναπεράσουμε από αυτό. Ποιος είναι υπεύθυνος για αυτήν την παρωδία του Gold Standard; Είναι οι Cabal/Σοσιαλιστές/Κομμουνιστές ή είναι οι Συμμαχίες/Πατριώτες;

Δεν χρησιμοποιούμε τον όρο Gold Standard. Χρησιμοποιούμε τη λέξη νόμισμα «με χρυσό ή νόμισμα με υποστήριξη περιουσιακών στοιχείων».

  • Ξέρει κανείς τη διαφορά;
  • Νοιάζεται κανείς;
  • Και ξέρει κανείς τη διαφορά μεταξύ Χρυσού και Περιουσιακών Στοιχείων;

Αν ακούσετε τη ρητορική στις ειδήσεις, είτε δεν φαίνεται να ξέρουν τη διαφορά είτε δεν τους ενδιαφέρει, αρκεί να ακούγεται ότι τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο, ή έτσι φαίνεται. Είναι σαν να πηγαίνεις από ένα νεκρό χρηματοπιστωτικό σύστημα σε ένα άρρωστο χρηματοπιστωτικό σύστημα Gold Standard αντί να αγκαλιάζεις ένα σύστημα που έχει θεραπεύσει τις βαθύτερες αιτίες ενός άρρωστου ή νεκρού συστήματος και έχει προχωρήσει σε ένα πραγματικό χρηματοπιστωτικό σύστημα που υποστηρίζεται από χρυσό ή περιουσιακά στοιχεία που υποστηρίζει την ανθρωπότητα .

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου