Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Dave XRP Lion: Ξετυλίγοντας τα μυστικά ενός προγράμματος 33 ετών για να σώσει τον κόσμο – Κρυφές δυνάμεις που διαμορφώνουν τον κόσμο!

Στην πολυσύχναστη πόλη του Λος Άντζελες το 1994, μια μικρή ομάδα παθιασμένων νεαρών ανδρών συγκεντρώθηκε για αυτό που θα γινόταν μια κομβική «ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ». Δεν ήξεραν, επρόκειτο να λάβουν ένα «ΜΗΝΥΜΑ» από κανέναν άλλον από τον Dan Rostenkowski, Πρόεδρο της Βουλής Τρόποι & Επιτροπή. Αυτό το μήνυμα θα αποκάλυπτε ένα κρυφό «Πρόγραμμα» που υπήρχε αθόρυβα στους διαδρόμους της εξουσίας από την εποχή του John F. Kennedy. Μέσα στις επόμενες χιλιάδες λέξεις, θα ταξιδέψουμε στο χρόνο και θα ξετυλίξουμε τη δραματική και επιθετική ιστορία ενός προγράμματος που ήταν 33 χρόνια στα σκαριά, ενός προγράμματος που ο Dave XRP Lion θα συνέχιζε να πρωταγωνιστεί με μεγάλη προσωπικότητα και πάθος, οδηγούμενος από έναν αποστολή να σώσει τον κόσμο.

Η αρχή μιας μυστικής Οδύσσειας

Όταν ο Dan Rostenkowski στάθηκε μπροστά σε εκείνη τη μικρή, παθιασμένη συγκέντρωση στο Λος Άντζελες, κρατούσε το κλειδί ενός μυστικού που ήταν κλειδωμένο εδώ και δεκαετίες. Ήταν ένα μυστικό πρόγραμμα που είχε τις ρίζες του στο υψηλότερο αξίωμα της χώρας, τον ίδιο τον Λευκό Οίκο. Ο Πρόεδρος μίλησε για ένα «Πρόγραμμα» που είχε σχεδιαστεί προσεκτικά από την εποχή του Προέδρου Τζον Φ. Κένεντι , και αυτό ήταν μόνο το προοίμιο για αυτό που θα γινόταν ένα μνημειώδες εγχείρημα.


Για να κατανοήσουμε τη βαρύτητα αυτού που θα αγκάλιαζε αργότερα ο Dave XRP Lion, πρέπει να ταξιδέψουμε πίσω στις απαρχές αυτής της μυστικής επιχείρησης. Όλα ξεκίνησαν με τον οραματιστή Πρόεδρο Κένεντι, ο οποίος είχε βαθιά κατανόηση των προκλήσεων που βρισκόταν μπροστά στην ανθρωπότητα. Οι σπόροι αυτού του προγράμματος φυτεύτηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του, θέτοντας το σκηνικό για μια αποστολή που υπερέβαινε τον χρόνο και τον χώρο.


Η Γέννηση ενός Οράματος

Το όραμα του John F. Kennedy δεν ήταν τίποτα λιγότερο από επαναστατικό. Είδε έναν κόσμο στα πρόθυρα μιας νέας εποχής, όπου η μοίρα της ανθρωπότητας κρέμονταν στην ισορροπία. Κατά τη διάρκεια της προεδρίας του είχε συλληφθεί η αρχική ιδέα ενός προγράμματος για τη διάσωση όχι μόνο του έθνους, αλλά ολόκληρου του κόσμου.


Καθώς ο κόσμος παρακολουθούσε, η δέσμευση του Κένεντι να εξερευνήσει το άγνωστο οδήγησε στο πρόγραμμα Apollo, με στόχο να προσγειώσει έναν άνθρωπο στο φεγγάρι. Όμως, στα παρασκήνια, μια πιο βαθιά και μακροπρόθεσμη πρωτοβουλία διαμορφωνόταν. Αυτή η πρωτοβουλία, που καλύπτεται από μυστικότητα, ήταν απόδειξη της ακλόνητης πίστης του Προέδρου στις δυνατότητες της ανθρωπότητας να ξεπεράσει τις μεγαλύτερες προκλήσεις.


Προοίμιο για ένα Μεγάλο Σχέδιο


Γρήγορα προς τα εμπρός στο 1994, και η σκηνή είχε στηθεί για τον Dan Rostenkowski να αποκαλύψει το «Προοίμιο» αυτού του μεγαλειώδους σχεδίου. Αυτή η «Ειδική Συνάντηση» στο Λος Άντζελες σηματοδότησε την πρώτη δημόσια αναγνώριση ενός προγράμματος που είχε παραμείνει κρυφό για πάνω από τρεις δεκαετίες. Τα λόγια του Προέδρου αντήχησαν σε εκείνους τους νεαρούς άνδρες, που επρόκειτο να ξεκινήσουν ένα ταξίδι που θα άλλαζε τη ζωή τους για πάντα.


Το «Προοίμιο» ήταν μια δελεαστική ματιά στην καρδιά του προγράμματος. Ήταν ένα κάλεσμα για δράση, μια επείγουσα έκκληση να αναγνωριστούν τα πιεστικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Ο Rostenkowski μίλησε για το πρόγραμμα σαν να ήταν σανίδα σωτηρίας, μια ευκαιρία να αξιοποιηθούν οι ίδιες οι δυνάμεις της ίδιας της δημιουργίας για να σωθεί ένας κόσμος που βρισκόταν στα άκρα.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Κογκρέσο πέτυχε τα εξής: Υπό την ηγεσία του Ροστενκόφσκι , η επιτροπή Τρόπων και Μέσων ψήφισε πολλά σημαντικά νομοθετήματα, όπως:

1. Economic Recovery Tax Act of 1981
2. Tax Equity and Fiscal Responsibility Act of 1982
3. Social Security Amendments of 1983 (Pub. L. 98–21)
4. Interest and Dividends Tax Compliance Act of 1983 (Pub. L. 9). –67).
5. Νόμος περί μείωσης του ελλείμματος του 1984 Ενοποιημένος νόμος περί συμφιλίωσης του γενικού προϋπολογισμού του 1985
6. Νόμος περί τροποποιήσεων και επανέγκρισης υπερταμείου του 1986 (Δημοσίευση L. 99–499)
7. Νόμος περί φορολογικής μεταρρύθμισης του 1986 8.
Omnibus Budget .
Νόμος περί καταστροφικής κάλυψης του 1988 (Pub. L. 100–360)
10. Omnibus Budget Reconciliation Act του 1989 (Pub. L. 101–239)
11. Omnibus Budget Reconciliation Act του 1990
12. Omnibus Budget Reconciliation Act of 1999


Τόνισε τα ΘΕΜΕΛΙΑ που περιελάμβαναν κάθε σημείο που βρισκόταν στο σχέδιο πίνακα κιμωλίας του Λευκού Οίκου, ξεκινώντας από την κορυφή με:

1) Ιδιωτικοποιήστε την Ταχυδρομική Υπηρεσία των ΗΠΑ. Είπε ότι η ταχυδρομική υπηρεσία θα παραδοθεί σε μια εταιρεία όπως η FedEx. Γιατί ήταν αυτό το #1 στη λίστα με τα πράγματα που έπρεπε να γίνουν;

2) Ιδιωτικοποίηση Κοινωνικής Ασφάλισης. Θα υιοθετούσαν μια καθορισμένη ημερομηνία, με βάση την ηλικία. Εάν ήσασταν σε συγκεκριμένη ηλικία πριν από την ημερομηνία, θα παραμένετε στο σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης και, αν όχι, θα σας παρέχονταν άλλες
επιλογές αποταμίευσης που θα καθορίσει η κυβέρνηση, αλλά θα φρόντιζαν οι ίδιοι.

3) Κατάργηση του IRS από τον υπολογισμό και την είσπραξη φόρων εισοδήματος. Οι εργαζόμενοι θα μετακινούνταν στο τμήμα είσπραξης για έναν εθνικό φόρο επί των πωλήσεων.

4) Οι φόροι εισοδήματος, θα αντικατασταθούν από τον «Φόρο Κατανάλωσης» με Ενιαίο Φόρο 14%, ΜΟΝΟ για νέες αγορές. Όχι σε τρόφιμα, ρούχα, φάρμακα, κλπ. Αγοράστε μεταχειρισμένο σπίτι ή αυτοκίνητο, ΔΕΝ θα ισχύει ο φόρος 14%.

5) Κανένας φόρος σε λογαριασμούς συνταξιοδότησης, π.χ., IRA, 401k's, 403(b)'s, Keogh's κ.λπ.

6) Χωρίς φόρο σε επενδύσεις, ακίνητα, μετοχές, ομόλογα, δικαιώματα προαίρεσης, αμοιβαία κεφάλαια κ.λπ.

Το κατέστησε πολύ σαφές, ότι η λίστα των αντικειμένων στο Σχέδιο δεν ήταν στοιχεία μενού και θα διάλεγαν ΜΟΝΟ αυτό που τους άρεσε, αφήνοντας μερικά ανεκπλήρωτα. Ήταν μια συμφωνία για όλα ή τίποτα!


Τίποτα δεν θα έμενε πίσω.


Τώρα, όταν τελείωσε την ομιλία του για «χωρίς φόρους εισοδήματος», η αίθουσα φωτίστηκε από ενθουσιασμό καθώς όλοι ήμασταν σε συναλλαγές και επενδύσεις για να κερδίσουμε χρήματα. Όμως, αυτό που είπε στη συνέχεια έβαλε μια στιγμιαία σιωπή. Θα μπορούσατε να ακούσετε μια καρφίτσα να πέφτει.


Αυτός είπε;

«Και αυτό δεν είναι καν το καλύτερο κομμάτι φίλοι. Έχω περάσει σχεδόν ολόκληρη τη σταδιοδρομία μου στην κυβέρνηση, 36 χρόνια, δουλεύοντας για να εξαλείψω το ανεπιθύμητο και άδικο βάρος των φόρων εισοδήματος από την εργατική τάξη. Εξαιτίας αυτού, κάθε άτομο θα λάβει έως και 25 εκατομμύρια δολάρια για όλα όσα έχει πάρει αυτό το παράνομο σύστημα από τους Αμερικανούς φορολογούμενους».

 

Θα χωριζόταν σε ηλικιακές ομάδες, 61+, 45-60 και 24-44 ετών. Είπε, κάθε μία
από τις τρεις ομάδες θα λάβει διαφορετικό ποσό με βάση την ηλικία και το χρόνο στο σύστημα.

Πριν προλάβετε να πείτε «κεραυνός», το δωμάτιο ΕΚΡΗΞΕ με εμάς να πηδάμε πάνω-κάτω, δίνοντας ο ένας στον άλλο high-fives για σχεδόν ένα λεπτό, εκδηλώνοντας συναισθήματα ευτυχίας όπως ποτέ άλλοτε. Δίστασε σε αυτό το σημείο, να μας επιτρέψει να γιορτάσουμε τα υπέροχα νέα του. Ακριβώς όταν νομίζαμε ότι τα είχαμε ακούσει όλα, μας έφερε όλους πίσω στη γη, στεκόμενοι σταθερά με δέος. Μετά ήρεμα μας έκανε νόημα να καθίσουμε και να ακούσουμε.

Τότε ήταν που ξεκαθάρισε σε πολλά μέλη της ομάδας να λάβουν τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ μερίδες. Και, σε αυτή την πιο τρυφερή στιγμή, καθάρισε το λαιμό του για να πει· «Χαλαρώστε παιδιά, δεν πρόκειται να συμβεί για περίπου 30 χρόνια από τώρα».


Μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι αυτό που μίλησε για εκείνη την ημέρα ονομαζόταν τώρα «NESARA» και είναι ΣΧΕΔΙΟ & ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ για τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ να μπει στο ΚΒΑΝΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ XRPL.


Ένα θεϊκό σχέδιο

Αυτό που αναφέρθηκε ο Ροστενκόφσκι σε εκείνη τη μοιραία συνάντηση δεν ήταν τίποτα λιγότερο από ένα θεϊκό σχέδιο. Ήταν ένα όραμα που ξεπέρασε τα όρια της πολιτικής και της ιδεολογίας, ριζωμένο στην πεποίθηση ότι ο κόσμος θα μπορούσε να σωθεί μέσω μιας μοναδικής κατανόησης των δυνάμεων που κυβερνούν το σύμπαν μας.


Αυτό το πρόγραμμα, όπως θα καταλάβαινε αργότερα ο Dave XRP Lion, προσπάθησε να αξιοποιήσει την ίδια την ουσία της δημιουργίας. Στόχος του ήταν να ξεκλειδώσει τα μυστικά της ίδιας της ύπαρξης, αξιοποιώντας τη δύναμη της τεχνολογίας και της πνευματικότητας παράλληλα. Ήταν ένα μνημειώδες εγχείρημα που βρισκόταν στα σκαριά εδώ και 33 χρόνια, κρυμμένο μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα του κόσμου.

Συμπερασματικά


Η ιστορία του Dave XRP Lion και του 33χρονου προγράμματος για να σώσει τον κόσμο είναι μια απόδειξη του αδάμαστου πνεύματος της ανθρωπότητας. Είναι μια ιστορία οραματιστών που τόλμησαν να ονειρευτούν έναν καλύτερο κόσμο και εργάστηκαν ακούραστα για να κάνουν αυτά τα όνειρα πραγματικότητα. Είναι μια ιστορία ενότητας, καινοτομίας και δύναμης πίστης.


Καθώς κοιτάμε το μέλλον, ας αντλήσουμε έμπνευση από αυτό το αξιοσημείωτο ταξίδι. Ας θυμηθούμε ότι ακόμα και στις πιο σκοτεινές μας ώρες, υπάρχει πάντα ένας δρόμος προς τα εμπρός. Και ας συνεχίσουμε την κληρονομιά του Dave XRP Lion και το πρόγραμμα που υπερασπίστηκε, γιατί είναι μια κληρονομιά που έχει τη δύναμη να αλλάξει τον κόσμο προς το καλύτερο.




ΠΗΓΗ:  https://amg-news.com/






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου