Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

QFS: Προετοιμασία για τη μεγαλύτερη οικονομική μετατόπιση – Quantum Money vs Cryptocurrency – Τι θα συμβεί με το Crypto;

Ο κόσμος χρησιμοποιεί χρήματα εδώ και χιλιάδες χρόνια. Είναι ο πιο αξιόπιστος και αποτελεσματικός τρόπος μετακίνησης και αποθήκευσης πλούτου.

Ξεκινώντας με κοχύλια και πέτρες, μετά μεταβαίνοντας στα μέταλλα, τα μετρητά, την ψηφιακή εποχή, την κρυπτογράφηση, και απλά συνεχίζει να προχωρά. Αλλά ένα πράγμα είναι σίγουρο: το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα έχει σπάσει.

Είναι ένα περίπλοκο, αργό και ακριβό χάος που δεν λειτουργεί σε κανέναν εκτός από τους μυημένους.


Το χάσμα μεταξύ πλουσίων και φτωχών συνεχίζει να αυξάνεται και το παραδοσιακό χρηματοπιστωτικό σύστημα γίνεται όλο και πιο άσχετο.


Οι αυτοκρατορίες είναι διαβόητες για την υποβάθμιση του νομίσματος. Δεν σημαίνει τίποτα γι' αυτούς, εκτός από το κράτημα που έχουν πάνω σου.


Κάθε πολιτισμός στην ιστορία που προσπάθησε να προστατεύσει τον πλούτο του με υγιή χρήμα έχει γίνει θύμα οικονομικά και του κλάπηκε ο πλούτος από την επαναλαμβανόμενη διαδικασία παραχάραξης νομισμάτων.


Ήρθε η ώρα για κάτι νέο.


Ένα νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα γκρεμίζει το παλιό και διαμορφώνεται σε καλύτερο.

Εκεί μπαίνει το κβαντικό. Το κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα έχει σχεδιαστεί για να ενδυναμώνει τους ανθρώπους. Βασίζεται στην εμπιστοσύνη, τη διαφάνεια και την ασφάλεια.


Το κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα αναστατώνει το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα προσφέροντας ένα νέο, κβαντικά ασφαλές χρηματοοικονομικό μοντέλο που λειτουργεί για όλους. Τουλάχιστον αυτό μας πουλάνε.


Σε αυτό το άρθρο, θα εξηγήσω τα βασικά του κβαντικού χρηματοπιστωτικού συστήματος και πώς μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση ορισμένων από αυτά τα προβλήματα που εξακολουθούμε να αντιμετωπίζουμε.


Κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα

Το κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι μια θετική εξέλιξη που έχει δημιουργηθεί εδώ και χρόνια.


Το κβαντικό χρηματοοικονομικό σύστημα (QFS) είναι μια καινοτόμος χρηματοοικονομική τεχνολογία που ανοίγει τον κόσμο του χρήματος όσο ποτέ άλλοτε.


Η κβαντική χρηματοδότηση έχει να κάνει με την κρυπτογράφηση blockchain, την κβαντική κρυπτογράφηση και την κβαντική κρυπτογράφηση.


Σύμφωνα με το ΔΝΤ: «Οι κβαντικοί υπολογιστές μπορούν να φέρουν επανάσταση σε βιομηχανίες και τομείς που απαιτούν σημαντική υπολογιστική ισχύ, συμπεριλαμβανομένης της μοντελοποίησης χρηματοπιστωτικών αγορών, του σχεδιασμού νέων αποτελεσματικών φαρμάκων και εμβολίων και της ενδυνάμωσης της τεχνητής νοημοσύνης, καθώς και δημιουργίας ενός νέου και ασφαλούς τρόπου επικοινωνίας (κβαντικό Διαδίκτυο )»


Το κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain για τον εκδημοκρατισμό της δημιουργίας πλούτου και κβαντική κρυπτογραφία για να διατηρεί τα χρήματά σας ασφαλή.


Αυτή η τεχνολογία δίνει τη δυνατότητα σε τράπεζες και επιχειρήσεις να στέλνουν δεδομένα μέσω ενός κβαντικού δικτύου, το οποίο είναι αδύνατο να χακάρει.


Το κβαντικό χρηματοοικονομικό σύστημα βασίζεται σε δύο κβαντικούς υπολογιστές, οι οποίοι συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα κβαντικό δίκτυο.


Το κβαντικό χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι πολύ πιο γρήγορο και πιο αποτελεσματικό από το παραδοσιακό χρηματοπιστωτικό σύστημα.


Είναι επίσης φθηνότερο, επειδή δεν υπάρχουν μεσάζοντες ή χρεώσεις συναλλαγής. Εάν είστε εξοικειωμένοι με την κρυπτογράφηση, το έχετε ξανακούσει.

Κίνδυνοι και πραγματικές απειλές

Σε μια ακρόαση στο Κογκρέσο τον Μάιο του 2022, ζητήθηκε από CEO από έξι από τις μεγαλύτερες τράπεζες να αναφέρουν τη μεγαλύτερη απειλή για το χρηματοπιστωτικό σύστημα και στη συντριπτική τους πλειοψηφία απάντησαν «κυβερνοασφάλεια».


Η ώθηση προς την ανοικτή τραπεζική και τα κοινά δίκτυα δημιουργεί τη δυνατότητα κλιμακωτών οικονομικών διαταραχών σε πρωτοφανή κλίμακα.


Επιπλέον, η ταχεία πρόοδος του κβαντικού υπολογισμού απειλεί να επιδεινώσει εκθετικά τα ήδη κρίσιμα ζητήματα της κυβερνοασφάλειας για τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.


Κβαντικό χρήμα εναντίον κρυπτονομισμάτων

Το κβαντικό χρήμα και το κρυπτονόμισμα είναι δύο διαφορετικές έννοιες με διαφορετικά χαρακτηριστικά.


Το κβαντικό χρήμα αναφέρεται σε ένα είδος ψηφιακών μετρητών που είναι απολύτως ασφαλές έναντι της παραχάραξης. Χρησιμοποιεί τις αρχές της κβαντικής μηχανικής για να διασφαλίσει ότι κάθε λογαριασμός μπορεί να δαπανηθεί μόνο μία φορά και δεν μπορεί να αντιγραφεί ή να παραποιηθεί. Το κβαντικό χρήμα θεωρείται απολύτως ασφαλές επειδή οποιαδήποτε απόπειρα δημιουργίας αντιγράφου του λογαριασμού θα διαταράσσει την κβαντική του κατάσταση, καθιστώντας αδύνατη την εκ νέου χρήση του.


Το κρυπτονόμισμα, από την άλλη πλευρά, είναι ένα ψηφιακό ή εικονικό νόμισμα που χρησιμοποιεί κρυπτογραφία για ασφάλεια. Βασίζεται σε αποκεντρωμένα συστήματα και λειτουργεί ανεξάρτητα από τις κεντρικές τράπεζες ή τις κρατικές αρχές. Το πιο γνωστό κρυπτονόμισμα είναι το Bitcoin, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα.


Ενώ τόσο το κβαντικό χρήμα όσο και τα κρυπτονομίσματα είναι μορφές ψηφιακών μετρητών, διαφέρουν ως προς τις υποκείμενες τεχνολογίες και τους μηχανισμούς ασφαλείας τους. Το κβαντικό χρήμα είναι θεωρητικά άθραυστο, ενώ τα κρυπτονομίσματα μπορεί να είναι ευάλωτα σε hacking και άλλες παραβιάσεις ασφάλειας.


Συνολικά, το κβαντικό χρήμα και το κρυπτονόμισμα είναι και οι δύο καινοτόμες μορφές νομίσματος που προσφέρουν μοναδικά πλεονεκτήματα και προκλήσεις. Το κβαντικό χρήμα προσφέρει τη δυνατότητα για απαράμιλλη ασφάλεια, ενώ τα κρυπτονομίσματα προσφέρει τα οφέλη της αποκέντρωσης και της διαφάνειας. Τελικά, η επιλογή μεταξύ κβαντικού χρήματος και κρυπτονομίσματος θα εξαρτηθεί από τις συγκεκριμένες ανάγκες και προτιμήσεις των χρηστών και των επιχειρήσεων.


Η θεμελιώδης διαφορά μεταξύ των δύο είναι ότι το bitcoin βασίζεται σε ένα σύστημα 0-1, ενώ τα συστήματα κβαντικού χρήματος χρησιμοποιούν «κβαντικά bit» ή «qubits», τα οποία είναι λιγότερο επιρρεπή σε hacking. Όταν ο κβαντικός υπολογισμός γίνει αναπόσπαστο μέρος του κβαντικού χρηματοπιστωτικού συστήματος, το κβαντικό χρήμα αναμένεται να είναι πολύ πιο ασφαλές από τα κρυπτονομίσματα όπως το bitcoin.


Τι θα γίνει με την κρυπτογράφηση;

Τα συστήματα κβαντικού χρήματος θα είναι κβαντικά ασφαλή και ο κβαντικός υπολογισμός θα οδηγήσει σε κβαντικό Διαδίκτυο που αναμένεται να είναι πολύ ταχύτερο από το τρέχον Διαδίκτυο.


Το Crypto παραμένει καθώς έχει αποδείξει τη δύναμη της αποκέντρωσης και της κοινοτικής συναίνεσης, αλλά είναι απίθανο να ανταποκριθεί στα δάχτυλα των ποδιών με την κβαντική τεχνολογία.


Αυτό είναι ένα βασικό μέλημα για τις επιχειρήσεις κρυπτογράφησης. Μερικοί από αυτούς εργάζονται για να κάνουν το blockchain κβαντικό τους hack ανθεκτικό.

Επιπτώσεις μετάδοσης δικτύου


Έρευνα στο Quantum Alliance Initiative του Ινστιτούτου Hudson δείχνει ότι το κόστος μιας επίθεσης κβαντικού υπολογιστή στο χρηματοπιστωτικό μας σύστημα θα ήταν καταστροφικό—πολύ περισσότερο από μια επιτυχημένη συμβατική κυβερνοεπίθεση.

Μια επίθεση κβαντικού υπολογιστή θα μπορούσε να βλάψει σχεδόν το 60% των συνολικών περιουσιακών στοιχείων του τραπεζικού συστήματος λόγω τραπεζικών τρεξίματος και ενδογενών παγίδων ρευστότητας.

Σχέδιο δράσης

Οι Κινέζοι Πρεσβύτεροι, οι οποίοι αποτελούν τους επικεφαλής των πολύχρωμων Κοινωνιών ή οικογενειών των Δράκων, έχουν συσσωρεύσει μια τεράστια ποσότητα χρυσού που έχει εκκριθεί σε θησαυροφυλάκια για φύλαξη για εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες χρόνια. Γιατί το έκαναν αυτό, ρωτάτε; Οι εξαιρετικά προηγμένοι πνευματικοί ηγέτες τους είχαν γνώση του τι επρόκειτο να συμβεί στο μέλλον μέσω των δικών τους προφητειών από στόμα σε στόμα και γραπτών αρχείων. Μεταδόθηκε στις γενιές τους στο πλαίσιο της προετοιμασίας για αυτή τη Χρυσή Εποχή της Ανθρωπότητας.


Θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι πολλών διαφορετικών θρησκειών που έχουν αποκτήσει γνώση για πράγματα που είναι ανείπωτα ιερά. Μεγάλο μέρος αυτής της ιστορίας κρατιέται μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των Σατανιστών και άλλων που θα κατέστρεφαν αυτές τις ιερές διδασκαλίες και τα γραπτά, και θα το έκαναν από καθαρή άγνοια της αξίας που έχουν για την ανθρωπότητα. Οι Dragon Societies έχουν αυτόν τον τύπο πλούσιας κληρονομιάς.


Ακριβώς όπως υπάρχουν βαθμοί σκότους που είναι κρυμμένοι από το κοινωνικό σύνολο, υπάρχουν κρυμμένοι βαθμοί φωτισμένων όντων που είναι πολύ προχωρημένοι πνευματικά. Ένας Κινέζος Γέροντας που ονομάζεται «Χρυσός Δράκος», είναι ο επικεφαλής των Οικογενειών των Δράκων, αποκαλείται με στοργή «Παππούς. Είναι πάνω από 400 ετών και ίσως και 800 ετών. Είναι επιφορτισμένος με την εφαρμογή του Κβαντικού Χρηματοοικονομικού Συστήματος (QFS) για αυτή τη Χρυσή Εποχή της Ανθρωπότητας σε συντονισμό με τη Συμμαχία της Γης.


Έτσι, έχουμε τον συσσωρευμένο χρυσό που έχει παραμεριστεί και κρατηθεί για αυτό το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα. Πώς η Συμμαχία παίρνει το χρυσό και τον μετατρέπει σε νόμισμα για κάθε έθνος στον κόσμο ως νομίσματα με χρυσό; Δεν είναι Magic, υπάρχει σχέδιο.


Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.


Ακολουθούν ορισμένες ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν καθώς διερευνούμε τι πρόκειται να συμβεί:

1. Πώς θα εφαρμοστεί αυτό το QFS ως το χρηματοοικονομικό σύστημα της Νέας Γης; 

2. Πώς αυτό το τεράστιο απόθεμα χρυσού μετατρέπεται σε ψηφιακό νόμισμα εντός του QFS; 

3. Πώς θα πάμε από ένα απόθεμα χρυσού, ένα πολύτιμο και επιθυμητό εμπόρευμα, σε αυτό το εμπόρευμα που υποστηρίζει τα νέα παγκόσμια νομίσματα που θα αναφέρονται ως Παγκόσμια Επαναφορά Νομίσματος; 

4. Και το πιο σημαντικό, πώς θα διανεμηθεί μεταξύ των ανθρώπων; 

1. Ο νέος Κβαντικός Υπολογιστής.  Στη Νέα Γη ή στη Χρυσή Εποχή της Ανθρωπότητας, χρειαζόμασταν να εξαλείψουμε όλους τους πιθανούς χειρισμούς του χρηματοπιστωτικού συστήματος για να διατηρήσουμε το πιο καθαρό νόμισμα που θα υποστήριζε κάθε άτομο ως μέρος του Οικονομικού Συστήματος. Οι άπληστοι και όσοι αναζητούν οικονομική εξουσία πάνω σε άλλους έχουν μολύνει το σημερινό μας σύστημα Κεντρικής Τράπεζας και μας έχουν κρατήσει δέσμιους για εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες χρόνια.


Το QFS έπρεπε να δημιουργηθεί με όλα τα συνεταιριστικά στοιχεία για να εξασφαλιστεί ένα βιώσιμο, ασφαλές σύστημα που θα εξαλείφει τα προβλήματα από το παρελθόν. Για να γίνει αυτό, η Συμμαχία έπρεπε να αξιοποιήσει το Universal Quantum Operating System που είναι το μέλλον του Galactic Wide Web για το μέλλον ενός Γαλαξιακού Οικονομικού Συστήματος Αστρικών Εθνών. Θα συμμετάσχουμε και θα λάβουμε τη θέση μας ως Ανθρώπινα Όντα γαλαξιακού επιπέδου που κάνουν το G-Commerce ή το Εμπόριο σε όλο το Γαλαξιακό. Θέλουν τα μέταλλα μας, ειδικά τον χρυσό, όχι για να στηρίζουν τα νομίσματα αλλά για τη χρήση των εμπορευμάτων ως εφαρμογή για τις ανάγκες τους. Ενδέχεται να ενταχθούμε σε ένα σύστημα γαλαξιακών ανταλλαγών.


Ο νέος Κβαντικός Υπολογιστής είναι η απάντηση στις απαιτήσεις που απαιτούνται για την υποστήριξη του νέου Χρηματοοικονομικού Συστήματος εδώ στη Γη. Αυτή η νέα Κβαντική Τεχνολογία έπρεπε να μπορεί να μεταφέρει ψηφιακά τρισεκατομμύρια συναλλαγές κάθε φορά χωρίς πρόβλημα υπολογιστή ή τερματισμό λειτουργίας λόγω συντριπτικής δραστηριότητας. Με κάθε μεταφορά, όλα τα ψηφιακά πιστοποιητικά χρυσού που αντιπροσωπεύουν την πραγματική χρηματική αξία πρέπει να μεταφέρονται ταυτόχρονα, ίσως πολλά δισεκατομμύρια ταυτόχρονα για μία συναλλαγή. Κάθε συναλλαγή θα αντιπροσωπεύει κάθε προσαύξηση των χρημάτων που μεταφέρονται χρησιμοποιώντας τεχνολογία τύπου block-chain, αλλά με βελτιωμένη δυνατότητα μόνιμης καταγραφής και αποθήκευσης κάθε συναλλαγής μακριά στο μέλλον και να γίνεται με την ταχύτητα της ηλεκτρικής ενέργειας.


Δεν υπάρχει υπολογιστής εδώ στη γη που να μπορεί να κάνει αυτό που μπορεί να κάνει αυτός ο Κβαντικός Υπολογιστής. Χωρίς αυτόν τον υπολογιστή, δεν θα μπορούσαμε να έχουμε ένα ασφαλές χρηματοπιστωτικό σύστημα για την υποστήριξη της παγκόσμιας οικονομίας που θα αλλάξει τον τρόπο ζωής μας.


2. Το QFS χρησιμοποιεί "νομίσματα με υποστήριξη χρυσού", που σημαίνει ότι ένα ειδικά "Προσδιορισμένο" κομμάτι χρυσού, χρησιμοποιείται για την υποστήριξη μιας συγκεκριμένης αύξησης χρημάτων. Μεταφέρεται για οικονομικούς σκοπούς χρησιμοποιώντας ένα Ηλεκτρονικό, Ψηφιακό Χρυσό Πιστοποιητικό που μεταφέρεται από έναν λογαριασμό σε άλλο για να πραγματοποιηθεί μια αγορά. Μπορεί να είναι μικρό, σαν ένα ή δύο δολάρια, ή μεγάλο, σαν δεξαμενόπλοιο πετρελαίου. Χωρίς την ανάγκη για ένα σύστημα μεταφοράς όπως το απαρχαιωμένο σύστημα SWIFT, είναι απλώς μια μεταφορά λογαριασμού σε λογαριασμό εντός του QFS. Η μεταφορά ολοκληρώνεται από τα μέρη που συνάπτουν τη συναλλαγή χωρίς τη γνώση ή τη βοήθεια οποιουδήποτε τρίτου μέρους ή αρχής εκτός του λογιστικού συστήματος QFS.


3. Η παγκόσμια επαναφορά νομίσματος , η οποία θα συμβεί όταν εξαργυρώνουμε το Zim ή/και ανταλλάσσουμε το νόμισμά μας, σημαίνει ότι κάθε εθνικό νόμισμα θα είναι στην ονομαστική αξία με άλλο εθνικό νόμισμα. Το Πιστοποιητικό Χρυσού μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε νόμισμα, επειδή είναι όλα ίσα μεταξύ τους. Έτσι, το QFS μπορεί να μεταφέρει το USN σε οποιαδήποτε χώρα στον κόσμο και να τοποθετήσει τα κεφάλαια σε αυτόν τον λογαριασμό σύμφωνα με το νόμισμα αυτού του έθνους. Έτσι, όταν το QFS ολοκληρώσει μια μεταφορά από λογαριασμό σε λογαριασμό, ο λογαριασμός λήψης θα αντικατοπτρίζει το εθνικό νόμισμα για αυτόν τον λογαριασμό. Δεν υπάρχουν χρεώσεις ανταλλαγής από το ένα νόμισμα στο άλλο. Είναι όλα στην ίδια ονομαστική αξία, οπότε λειτουργεί μια χαρά. Αυτό μπορεί να προμηνύει ένα ενιαίο παγκόσμιο νόμισμα, αλλά αυτή είναι μια απόφαση που μπορεί να αντιμετωπιστεί εγκαίρως όταν το κοινό είναι πιο έτοιμο. Ίσως ένα βήμα τη φορά είναι σοφό.


4. Για να εφαρμοστεί η πληρότητα του QFS σημαίνει ότι τα κεφάλαια που δημιουργούνται από τον Κινεζικό Χρυσό πρέπει να αποδεσμεύονται σε μεμονωμένους λογαριασμούς εντός του QFS. Λοιπόν, πώς μεταφέρουμε τα πραγματικά κεφάλαια στους λογαριασμούς; – γίνεται από το QFS αγοράζοντας ένα νόμισμα και τοποθετώντας τα νέα κεφάλαια στον νέο λογαριασμό με «ενεργή κατάσταση». Τα κεφάλαια επεκτείνονται από την αξία του Χρυσού και προβάλλονται στην οικονομία πουλώντας το νόμισμά μας στο QFS. Αρχικά αυτό θα γίνει από τα Κέντρα Εξαγοράς που δημιουργήθηκαν για το σκοπό αυτό. Θα « αγοράσουν » ή « εξαγοράσουν» .” τα νομίσματα που χρησιμοποιούν μια οικονομική συναλλαγή. Όλα τα κεφάλαια που λαμβάνονται από την «πώληση» των νομισμάτων μας στο QFS στο ραντεβού εξαργύρωσης θα κατατεθούν στους λογαριασμούς που θα δημιουργήσει κάποιος στο ραντεβού RV. Εάν ένα άτομο είναι μέρος μιας ομάδας RV, θα λάβει μια τιμή συμβολαίου για αυτήν την ομάδα. Αυτό ισχύει για την ανατίμηση των νομισμάτων, αλλά όχι για το Zim.


ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΙΜ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ.  Όλες οι τιμές Zim είναι διαπραγματεύσιμες ως κρατικές τιμές. Οι τιμές που λαμβάνετε για την εξαγορά του Zim καθορίζονται στο ραντεβού από τα Ανθρωπιστικά έργα που έχετε προγραμματίσει και την ικανότητα των ατόμων να κάνουν το ανθρωπιστικό έργο που έχουν προγραμματίσει. Η Συμμαχία προτιμά μια διαδικασία εξαγοράς πρόσωπο με πρόσωπο για κάθε άτομο που κατέχει το Zim.


Η διαδικασία εξαργύρωσης είναι προσωπική μεταξύ του ερευνητή και του κατόχου του Zim. Θα ήταν σοφό για κάθε Ιδιοκτήτη Zim να εξαργυρώσει το δικό του Zim. Αυτό θα αποφύγει τα μπλεξίματα καθώς προσπαθείτε να κάνετε τα δικά σας έργα. Φανταστείτε να εξαργυρώνετε για την ομάδα σας και στη συνέχεια να υπογράφετε ένα NDA για ολόκληρη την ομάδα σας και ενώ προσπαθείτε να τιμήσετε αυτήν την NDA, πρέπει να διανείμετε τα κεφάλαια στους ανθρώπους σας, πόσο μάλλον να προσπαθήσετε να καταλάβετε πώς να πληρώνετε τη δομημένη πληρωμή σας κάθε τρίμηνο στους ανθρώπους σας. Για αυτό και πολλά άλλα κρυφά προβλήματα, είναι καλύτερο να εξαργυρώσετε το Zim για τον εαυτό σας, θα λάβετε το σωστό ποσό για τις ανθρωπιστικές σας ανάγκες και η NDA δεν θα είναι δύσκολο να συμμορφωθείτε προσωπικά. Η υπογραφή για ένα ομαδικό NDA θα μπορούσε να είναι ένας εφιάλτης.


Αυτή είναι η διαδικασία που χρησιμοποιείται για την ενεργοποίηση των νομισμάτων που υποστηρίζονται από χρυσό QFS. Τοποθετείται σε λογαριασμό χρησιμοποιώντας συναλλαγή «αγοράς». Αυτό είναι διαφορετικό από το Κεντρικό Τραπεζικό Σύστημα όπου δημιουργούν νόμισμα Fiat από τον αέρα και στη συνέχεια το «δανείζουν» με επιτόκιο. Τώρα, ένα δάνειο με συνημμένο τόκο είναι το παλιό σύστημα, έναντι μιας καθαρής αγοράς για την ενεργοποίηση του νομίσματος στο νέο σύστημα. Αυτή η αντίθεση είναι το κλειδί για το νέο χρηματοπιστωτικό σύστημα.


Ερώτηση:  εάν κάποιος δεν περάσει από ένα ραντεβού εξαργύρωσης ή μια ανταλλαγή συναλλάγματος, πώς θα πιστωθούν τα νομίσματά του Fiat στον τρέχοντα τραπεζικό του λογαριασμό στον νέο του λογαριασμό QFS;



Όταν έρθει η ώρα για το κοινό να «πουλήσει» ή να ανταλλάξει το νόμισμα fiat στο QFS, ένα άτομο θα έχει πρόσβαση στο QFS με μια συγκεκριμένη Εφαρμογή για να δημιουργήσει έναν προσωπικό κωδικό ή αριθμό ταυτότητας που θα προσδιορίζει τον νέο του λογαριασμό QFS. Το QFS θα κάνει μια μεταφορά ένας προς έναν από τον τρέχοντα τραπεζικό τους λογαριασμό στον νέο τους λογαριασμό στο QFS όπου τα πιστοποιητικά χρυσού θα εκχωρούνται μόνιμα στο νόμισμα.


Ο παλιός τραπεζικός λογαριασμός θα αντικατοπτρίζει μηδενικό υπόλοιπο. Αυτή η ανταλλαγή θα ολοκληρωθεί από το QFS χρησιμοποιώντας τα στοιχεία σας. Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε να κάνετε όλες τις μεταφορές λογαριασμού σε λογαριασμό που θέλετε. Κάθε λογαριασμός θα έχει σημαντικές λειτουργίες ασφαλείας, έτσι ώστε όταν δίνετε τον αριθμό του λογαριασμού σας για μια συναλλαγή, δεν υπάρχει κίνδυνος να χρησιμοποιηθεί από κανέναν άλλο. Το αισθανόμενο ον που είναι ο Επόπτης του QFS θα παρακολουθεί συνεχώς κάθε λογαριασμό για πιθανή δόλια δραστηριότητα.


Το QFS θα αντιληφθεί την καταλληλότητα του αιτήματος μεταφοράς και εάν δεν γίνει από το σωστό άτομο θα αποκλειστεί. Μπορεί να νομίζετε ότι πρόκειται για πράγματα WOO WOO, αλλά αυτό είναι το χρηματοοικονομικό σύστημα του Θεού που μας δόθηκε αυτή τη στιγμή για τη Χρυσή Εποχή της Ανθρωπότητας. Πιστεύετε ότι ο Θεός θα δημιουργούσε κάτι που δεν είναι τέλειο για αυτήν την κομβική περίοδο στην Ιστορία της Γης; Η αλήθεια είναι ότι προσεγγίζουμε την τεχνολογία που υπάρχει εδώ και αιώνες. Καλώς ήρθατε στη Γαλαξιακή οικογένεια των Ανθρώπων με πολλά άλλα είδη ή οντότητες. Ελπίζω να τα πάμε καλά με τους νέους μας φίλους που είναι τα αδέρφια και η αδερφή μας.


Τα πολλά διαφορετικά ομόλογα, τραπεζικά μέσα και νομίσματα fiat που έχουν αποθηκευτεί για χρονικές περιόδους θα πρέπει να περάσουν από μια φάση συμφωνίας για να καθοριστεί εάν τα κεφάλαια ή τα ομόλογα είναι καθαρά, καθαρά και μη τρομοκρατικής φύσης, πριν το QFS εκχωρήστε τους ένα χρυσό πιστοποιητικό ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο σύστημα QFS.


Αυτό μπορεί να είναι πρόβλημα για όσους έχουν κεφάλαια που δεν είναι καθαρά, καθαρά ή τρομοκρατικά. Υπάρχουν συγκεκριμένες πτυχές στη συμφιλίωση για χρηματικά ποσά που αποκτήθηκαν παράνομα ή για ανήθικους σκοπούς που αποκτήθηκαν παρά τη θέληση ενός ατόμου. Ένα τέτοιο άτομο μπορεί να μην επιβιώσει από αυτή τη διαδικασία χωρίς να κατηγορηθεί για τα εγκλήματά του κατά της ανθρωπότητας. DO NO HARM θα είναι ο επιχειρησιακός προσδιορισμός. Εάν έχετε «Κάνει Ζημιά» στην απόκτηση των κεφαλαίων, θα ελεγχθούν εξονυχιστικά και ενδέχεται να αποκλειστούν. Αν κάποιος πιστεύει ότι μπορεί να ξεγελάσει το χρηματοπιστωτικό σύστημα του Θεού και να το ξεφορτωθεί, είναι σαν την ευκαιρία μιας νιφάδας χιονιού στην κόλαση, δεν θα επιβιώσει.


Η εφαρμογή του QFS θα αλλάξει πραγματικά το παιχνίδι για τους γκουρού που έχουν ξοδέψει την ενέργεια και τον χρόνο τους λέγοντας ψέματα και κάνοντας κακό επίτηδες. Αυτοί οι άνθρωποι θα εξαργυρώσουν το Zim ή θα ανταλλάξουν νομίσματα; Η Συμμαχία θα έχει τον τελευταίο λόγο.

Επεξήγηση υδατογραφήματος blockchain του Quantum Financial System (QFS).

Charlie Ward: "It's Coming Down the Old System - Black Swan Event Incoming"!

Παγκόσμια οικονομική επαναφορά GESARA NESARA QFS – Όλα αλλάζουν – Εμπιστευτείτε το Σχέδιο!





Πηγή: https://amg-news.com/qfs




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters