Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022

Εκδόθηκαν Εντολές “Πυρ Προς Εξόντωση” για τα Αφεντικά της Χαζαρικής Μαφίας

Benjamin Fulford   3/10/2022

Έχουν εκδοθεί παγκόσμιες εντολές πυρός προς εξόντωση εναντίον όλων των μελών της Χαζαρικής Μαφίας μέχρι να παραδοθούν άνευ όρων, βάσει μιας συμφωνίας που έγινε μεταξύ της MI6, της CIA, της Μοσάντ, της ρωσικής FSB και άλλων στρατιωτικών υπηρεσιών/υπηρεσιών πληροφοριών παγκοσμίως. Αυτό είναι νόμιμο επειδή η ΧΜ προσπαθεί επισταμένως να σκοτώσει το 90% της ανθρωπότητας.

Αν παραδοθούν, θα αντιμετωπίσουν δικαστήρια εγκλημάτων πολέμου τύπου Νυρεμβέργης. Αν δεν το κάνουν, αντιμετωπίζουν τον θάνατο.

Δικαιολογημένα ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν είπε ότι «η δικτατορία των δυτικών ελίτ στοχεύει όλες τις κοινωνίες, συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των πολιτών των δυτικών χωρών [και είναι] καθαρός σατανισμός….Ο Ιησούς Χριστός είπε στην Επί του Όρους Ομιλία: «Από τους καρπούς τους θα τους γνωρίσετε». Αυτά τα δηλητηριώδη φρούτα είναι ήδη προφανή στους ανθρώπους, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε όλες τις χώρες, συμπεριλαμβανομένων πολλών ανθρώπων στην ίδια τη Δύση.»

Για όσους ακόμα δεν καταλαβαίνουν με τι έχουμε να κάνουμε, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το βίντεο παιδικής θυσίας.

Είναι απόδειξη ότι έχουμε να κάνουμε πραγματικά με φανατικούς που λατρεύουν και θυσιάζουν παιδιά. Μας βλέπουν ως «Amalak» και νομίζουν ότι έχουν το δικαίωμα να μας σκοτώσουν ή να μας υποδουλώσουν σαν βοοειδή. Αυτοί είναι οι αρχαίοι εχθροί των Εβραίων, των Ρωμαίων, των Χριστιανών και του μεγαλύτερου μέρους της ανθρωπότητας. Είναι αυτοί που βασάνισαν τον Ιησού Χριστό μέχρι θανάτου και έβγαλαν το σώμα του σε δημόσια έκθεση.

Το βίντεο είναι από την παγκόσμια έκθεση του 1933 στο Σικάγο, αλλά μέχρι σήμερα πραγματοποιούν μαζικές θυσίες. Οι πηγές της MI6 λένε ότι έχουν ένα βίντεο με «όμορφα παιδιά να θυσιάζονται», σε ένα ολοκαύτωμα σε μια τελετή εγκαινίων του νέου κτιρίου του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου. Το ολοκαύτωμα είναι θυσία καύσης στον Μολώχ, γνωστό και ως Βάαλ, Σετ ή Σατανά. Πρόκειται για τους ανθρώπους που δολοφόνησαν δεκάδες εκατομμύρια Κινέζους, Ρώσους, Γερμανούς, Ιάπωνες, Εβραίους κ.ά. κατά τη διάρκεια και μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο ως μέρος του σχεδίου τους να μετατρέψουν τον πλανήτη γη σε μια γιγαντιαία φάρμα ζώων.

Η εκδήλωση που παρουσιάστηκε παραπάνω διοργανώθηκε από τη Σιωνιστική Οργάνωση της Αμερικής, χρηματοδοτήθηκε από το Εβραϊκό Πρακτορείο για την Παλαιστίνη και δημιουργήθηκε από τον Meyer Weisgal, με τη βοήθεια του ραβίνου Solomon Goldman καθώς και του Maurice Samuel, του συγγραφέα του «You Gentiles». Ένας από τους μεγάλους ομιλητές στην εκδήλωση δεν ήταν άλλος από τον Chaim Weismann, πρώτο πρόεδρο του Ισραήλ και αυτόν που μαζί με τον Lionel Walter Rothschild συνέταξαν τη Διακήρυξη Balfour.

Αυτοί είναι οι άνθρωποι που υποδούλωσαν τους Αμερικανούς και τους μετέτρεψαν σε φονικές μηχανές και εκτελεστές τους παγκοσμίως.

Η εντολή πυρ προς εξόντωση περιλαμβάνει αλλά δεν περιορίζεται: στους απογόνους του Ιωάννη Ροκφέλερ Α΄, στα μέλη της οικογένειας Ρότσιλντ, στους Αψβούργους καθώς και στις ολλανδικές, ιταλικές και βελγικές βασιλικές οικογένειες.

Στα άτομα που στοχοποιούνται για άμεση εκτέλεση περιλαμβάνονται οι ηθοποιοί που προσποιούνται ότι είναι ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και ο Πάπας Φραγκίσκος, ο Τζεφ Μπέζος, ο Τζάρεντ Κούσνερ, ο Τζάστιν Κάστρο (Τριντό), η Κρίστια Φρίλαντ, ο Εμανουέλ Μακρόν, η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η Άνγκελα Μέρκελ, ο Άντονι Φάουτσι, ο Άλμπερτ Μπουρλά, ο Μπιλ Γκέιτς, ο αρχιραβίνος της Νέας Υόρκης Εφραίμ Μίρβις κ.ά. Θα ζητήσουμε από τους αναγνώστες μας να βοηθήσουν στη σύνταξη μιας πιο ολοκληρωμένης λίστας, αλλά αυτό είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης.

Εάν είστε μέλος της ομάδας ασφαλείας για οποιοδήποτε από αυτά τα άτομα, πρέπει είτε να υπακούσετε στη διαταγή αλλιώς θα αντιμετωπίσετε ποινές εγκλημάτων πολέμου ισόβιας κάθειρξης ή θανάτου. Αν νομίζετε ότι κάτι τέτοιο είναι ακραίο, θυμηθείτε ότι αυτοί οι άνθρωποι προσπαθούν ενεργά να σκοτώσουν εσάς και την ευρύετρη οικογένειά σας, οπότε πρόκειται για νόμιμη αυτοάμυνα. Είμαστε σε εμπόλεμη κατάσταση και ή σκοτώνουμε ή σκοτωνόμαστε.

Τώρα ας δούμε λοιπόν μερικές από τις πρόσφατες εξελίξεις στη μάχη για την απελευθέρωση του πλανήτη γη.

Η τελευταία προσπάθεια της ΧM να ξεκινήσει τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο παρατηρήθηκε την περασμένη εβδομάδα όταν «ανατίναξαν» τους αγωγούς φυσικού αερίου Nordstream I και II που προμηθεύουν ρωσικό με φυσικό αέριο τη Γερμανία. Αμέσως μετά ακολούθησε η ανακοίνωση ενός εναλλακτικού αγωγού για την προμήθεια φυσικού αερίου από τη Νορβηγία στην Πολωνία. Το πρόβλημα είναι ότι το όλο θέμα ήταν ένα προπαγανδιστικό ψέμα που σχεδιάστηκε για οικονομικό κέρδος χειραγωγώντας τις χρηματοπιστωτικές αγορές, λένε ρωσικές πηγές της FSB.

Ένα πολύ σίγουρο στοίχημα είναι ότι, αν ερευνήσετε, θα ανακαλύψετε πως οι εμπορικές εταιρείες που ανήκουν στη Rothschild με έδρα την Ελβετία έκαναν απίστευτη μπάζα από συναλλαγές εμπιστευτικών πληροφοριών με βάση το περιστατικό ψεύτικου αγωγού.

Επίσης, η Γερμανία θα πρέπει τώρα να πληρώσει «τέλη διέλευσης» στην Ουκρανία και την Πολωνία για φυσικό αέριο από έναν αγωγό που πιθανότατα δεν υπάρχει.

https://ec.europa.eu/info/news/launch-baltic-pipe-2022



Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι αρκετό για να σώσει τη ΧΜ από την οικονομική κατάρρευση. Η πραγματικότητα είναι ότι η Δυτική Ευρώπη πρέπει είτε να ανατρέψει τη σατανική ηγεσία της είτε να αντιμετωπίσει μία βιομηχανική κατάρρευση και έναν παγωμένο χειμώνα.

Οι Αμερικανοί πρέπει επίσης να κάνουν κάτι για το ψεύτικο καθεστώς Μπάιντεν της Federal Reserve Board ή να αντιμετωπίσουν επίσης δυσκολίες. Σε μια ένδειξη ότι η εταιρεία UNITED STATES OF AMERICA που ανήκει στην ΧM απέτυχε να πραγματοποιήσει την προθεσμία πληρωμών της 30ης Σεπτεμβρίου, η FRB ζήτησε μυστική έκτακτη συνάντηση το πρωί της 3ης Οκτωβρίου.

https://www.federalreserve.gov/aboutthefed/boardmeetings/20221003closed.htm

Σύμφωνα με πηγές της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, ο λόγος για τη συνάντηση είναι ότι οι βασιλικές οικογένειες έχουν πάρει τον έλεγχο των κεντρικών τραπεζών από τις οικογένειες Ροκφέλερ και Ρότσιλντ.

Η αναταραχή στις βρετανικές χρηματοπιστωτικές αγορές προέρχεται από το γεγονός ότι για πρώτη φορά μετά τις περίφημες συναλλαγές εμπιστευτικών πληροφοριών Rothschild στη μάχη του Βατερλώ, οι Βρετανοί Βασιλικοί ελέγχουν τώρα την Τράπεζα της Αγγλίας, σημειώνει η πηγή.
Και στην Ευρώπη, το Βατικανό έχει αφαιρέσει όλο τον έλεγχο των Rothschild/Rockefeller κ.λπ., από τις 30 Σεπτεμβρίου.
Όσο για τις Ηνωμένες Πολιτείες, εδώ είναι πληροφορίες από μια επαφή που έχει πρόσβαση μέσα στις μυστικές συναντήσεις της ΧM στο World Economic Forum:

Η BlackRock και η Vanguard σχεδιάζουν να τοποθετήσουν στο χρηματιστήριο τα περιουσιακά στοιχεία ολόκληρου του κόσμου που έχουν αποτιμήσει στα 500 τρισεκατομμύρια δολάρια. Τα παγκόσμια περιουσιακά στοιχεία θα πωληθούν σαν μετοχές. Πιστεύουν ότι η αξία των μετοχών θα είναι 5 φορές μεγαλύτερη από την αρχική τοποθέτηση. Θέλουν να το κάνουν αυτό για να επιτύχουν τη Μεγάλη Επαναφορά τους. Φυσικά, η ελίτ θα αγοράσει τις μετοχές. Ώστε να επιτύχουν την «Ατζέντα 2030». Όπως λέει ο Klaus πρωκτο-Schwab: «δεν θα σας ανήκει τίποτα και θα είστε ευτυχισμένοι». Αυτό είναι ένα άπιαστο όνειρο, αλλά το WEF που ελέγχεται από τη ΧM πιστεύει ότι μπορεί να το επιτύχει.

Με άλλα λόγια, έχοντας πάρει τον έλεγχο του 90% των παγκόσμιων διεθνικών εταιρειών μέσω της απάτης της κεντρικής τράπεζας που ανήκει σε ιδιώτες, η ΧM ελπίζει να παραμείνει στην εξουσία πουλώντας αυτά τα κλεμμένα περιουσιακά στοιχεία στον κόσμο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι νόμιμες κυβερνήσεις του κόσμου πρέπει να κατασχέσουν αυτές τις εταιρείες που αποκτήθηκαν με δόλιο τρόπο. Περιττό να πούμε ότι πρέπει να δοθεί μεγάλη προσοχή ώστε να μην τιμωρούνται οι νόμιμοι επιχειρηματίες που πλουτίζουν δημιουργώντας πραγματικά αξία.

Για να καταλάβετε γιατί είναι σημαντικό να καταργήσετε τον έλεγχο της ΧM στις εταιρίες, ρίξτε μια ματιά σε αυτό το κλιπ από μια συνάντηση του WEF.

Ο ΟΗΕ -που ελέγχεται από το WEF (*ΠΟΦ)– συνεργάζεται με την Google για τη χειραγώγηση των αποτελεσμάτων αναζήτησης για την κλιματική αλλαγή. Η μαριονέτα-γραμματέας του ΟΗΕ (της ΧΜ) Melissa Fleming αρμόδια για τις παγκόσμιες επιτροπές λέει ότι «κατέχουν την επιστήμη» για την κλιματική αλλαγή «και οι αντίθετες απόψεις έχουν πλέον μειωθεί στα αποτελέσματα αναζήτησης μέσω της συνεργασίας τους με την Google».

Κανείς δεν μπορεί να «κατέχει» την επιστήμη γιατί η πραγματική επιστήμη είναι η αντικειμενική μελέτη του φυσικού κόσμου δηλαδή η αρχική δημιουργία, όχι κάποια μυθοπλασία που δημιουργείται με την άντληση ψεύτικου χρήματος.
Η ψεύτικη επιστήμη του κλίματος προωθείται από την πιο «μετριοπαθή» παράταξη της ΧΜ.
Αυτοί οι άνθρωποι ελέγχουν επίσης την τεχνολογία χειραγώγησης του καιρού και τη χρησιμοποίησαν την περασμένη εβδομάδα για να επιτεθούν στη Φλόριντα επειδή ο κυβερνήτης αυτής της Πολιτείας επαναστατεί κατά της διακυβέρνησής τους.
Ως απόδειξη αυτού, ο Κόλπος του Μεξικού έχει χάσει τα νερά του. «Αυτή είναι η πρώτη τροποποίηση του καιρού που χρησιμοποιήθηκε για τον τυφώνα Ian. Πού πήγε το νερό;» σχολιάζει πηγή της CIA.



Εδώ είναι μια άλλη περίεργη ανωμαλία.

https://newtube.app/user/EternalNow/FND7UWx?u=t

Όταν ένα ποτάμι ψαριών εμφανίζεται στην έρημο, κάτι σίγουρα δεν πάει καλά.

Τα τελευταία στοιχεία για το ότι οι σκληροπυρηνικοί εξακολουθούν να προσπαθούν να μας σκοτώσουν με κάθε δυνατό μέσο, περιλαμβάνουν τον συνεχιζόμενο συνδυασμό θανατηφόρων εμβολίων, βιολογικών όπλων και ηλεκτρομαγνητικών επιθέσεων 5G μεταμφιεσμένου ως «πανδημία COVID».

Για παράδειγμα, παρακολουθήστε τον μαζικό δολοφόνο Μπιλ Γκέιτς να λέει «Δεν έχουμε καμία πιθανότητα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα χωρίς να εμβολιαστούν 7 δισεκατομμύρια άνθρωποι».



Στο Ηνωμένο Βασίλειο ο Mark Steele, ο οποίος είναι ειδικός στα όπλα, λέει σε μια κοινοβουλευτική επιτροπή ότι το δίκτυο 5G είναι ένα όπλο στρατιωτικής τεχνολογίας που χρησιμοποιείται για την εύρεση και εξουδετέρωση στόχων με σάρωση ραντάρ.



Ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους ανθρώπους που σκοτώνονται από το 5G για να πάρετε μια ιδέα για το πόσο επικίνδυνη είναι αυτή η τεχνολογία.



https://newtube.app/user/EternalNow/nwJDhLG?u=t

Τώρα κοιτάξτε αυτήν την πινακίδα στην Ιρλανδία που περιγράφει την αλήθεια για το τρύπημα, τις μάσκες και πολλά άλλα για περαιτέρω επιβεβαίωση ότι οι πολιτικές κυβερνήσεις στη Δύση έχουν καταληφθεί από εγκληματίες.



Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτοί οι δολοφόνοι πρέπει να απομακρυνθούν από τον έλεγχο ιατρικών συλλόγων, εταιρειών τηλεπικοινωνιών κ.λπ.

Αυτό ισχύει και για την Κίνα, όπου οι προπαγανδιστικές ειδήσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος εξακολουθούν να προωθούν την ψεύτικη πανδημία, τα δόλια τεστ PCR, τα εμβόλια κ.λπ., προκειμένου να μετατρέψουν τη χώρα σε μια γιγαντιαία φάρμα ζώων.

https://english.news.cn/20221002/f803d5ea6ef44e6bb819434ac8f96437/c.html

Έχουμε επιβεβαιώσει προσωπικά ότι το ΚΚΚ ελέγχεται κρυφά στην κορυφή από μη ασιατικά αφεντικά της ΧΜ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το ΚΚΚ προωθεί πιεστικά το 5G, καταπιέζοντας την αλήθεια για το περιστατικό μαζικής δολοφονίας 5G στη Γουχάν και χρησιμοποιώντας δόλια τεστ PCR ως δικαιολογία για ολοκληρωτικό έλεγχο.

Ωστόσο, καταλαβαίνουμε ότι οι Κινέζοι πατριώτες αγωνίζονται για να απελευθερώσουν τη χώρα τους από την κυριαρχία της ΧM. Τα αποτελέσματα αυτής της μάχης θα πρέπει να γίνουν σαφή στη συνάντηση πενταετίας της ανώτατης ηγεσίας του ΚΚΚ που θα γίνει αργότερα αυτό το μήνα.

Ως ένδειξη αυτού, είναι σαφές ότι κάτι πολύ λάθος συμβαίνει με τον πρόεδρο Xi Jinping. Δεν έχει φύγει από το σπίτι του ούτε έχει συναντήσει κανέναν παγκόσμιο ηγέτη ή ακόμη και κορυφαίο Κινέζο ηγέτη τα τελευταία δύο χρόνια, σύμφωνα με αρκετές (δυτικές) πηγές.

Στην πρώτη του επίσκεψη στο εξωτερικό τα τελευταία δύο χρόνια, όταν πήγε στη σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης, δεν έκανε σχεδόν τίποτα. Δεν έδωσε καμία αξιομνημόνευτη ομιλία και δεν συναντήθηκε με τον Βλαντίμιρ Πούτιν, τον Ναρέντρα Μόντι ή οποιονδήποτε άλλο σημαντικό ηγέτη της ομάδας στο περιθώριο της συνόδου κορυφής. Έφυγε επίσης βιαστικά από την κορυφή και δεν συμμετείχε σε ομαδικές φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το News Highland Vision, ο πρώην Πρόεδρος της Κίνας, Hu Jintao και ο πρώην Κινέζος πρωθυπουργός, Wen Jiabao είχαν πείσει τον Song Ping, το πρώην μέλος της Μόνιμης Επιτροπής ο οποίος και ανέκτησε τον έλεγχο του Γραφείου Κεντρικής Φρουράς (CGB).

Η δουλειά του CGB είναι να προστατεύει τους κορυφαίους ηγέτες του ΚΚΚ, συμπεριλαμβανομένου του Xi Jinping.

Οι δικές μας ιαπωνικές στρατιωτικές πηγές πληροφοριών επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό των παραπάνω αναφορών, ότι ο Xi Jinping βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Οι πηγές της CIA, εν τω μεταξύ, επιμένουν ότι ο πραγματικός Xi σκοτώθηκε στις αρχές του 2020 και τον αντικατέστησε ο αδελφός του.

Θορυβημένοι από αυτές τις αναφορές, οι Ρώσοι έστειλαν τον γραμματέα του Συμβουλίου Ασφαλείας Νικολάι Πατρούσεφ στην Κίνα για να ελέγξει την κατάσταση.

https://english.alarabiya.net/News/world/2022/09/18/Russia-s-security-chief-Patrushev-begins-two-day-visit-to-China

«Ο Πατρούσεφ είναι συντονιστής πληροφοριών. Η δουλειά του περιλαμβάνει τη βοήθεια στον εντοπισμό των προσπαθειών των ΗΠΑ για αντιπολίτευση εντός του κινεζικού κόμματος ή των υπουργείων», εξηγεί πηγή της FSB. Η FSB λέει ότι «οι φήμες για την απομάκρυνση του Xi έχουν αποδειχθεί παραπληροφόρηση της CIA».

Ωστόσο, η ίδια πηγή παραδέχεται ότι είναι προβληματισμένη και ενοχλημένη ως προς το γιατί η Κίνα συνεχίζει τα δόλια τεστ PCR και τη δρακόντεια καταστολή του λαού της.

Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είμαστε σε θέση να μάθουμε την αλήθεια αργότερα αυτό το μήνα, όταν θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συνεδρίαση του ΚΚΚ.

Ένα άλλο μεγάλο ερώτημα που μπορεί να απαντηθεί αργότερα αυτό το μήνα είναι εάν η μυστική διαστημική δύναμη θα βγει τελικά πλήρως από την ντουλάπα.
Ως ένα στοιχείο αλλαγής, η Διαστημική Δύναμη των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι θα αναλάβει τις στρατιωτικές δορυφορικές επικοινωνίες του Υπουργείου Άμυνας. Είναι η πρώτη φορά που όλες οι στρατιωτικές δορυφορικές επικοινωνίες θα διευθύνονται από μία μόνο υπηρεσία.

https://denvergazette.com/news/local/space-force-takes-over-all-military-satellite-communications/article_c7d8a324-f6ba-51ee-8e00-b3e6253ad02a.html

Επίσης, το γραφείο «Εθνική Διαχείριση Πληροφοριών Αεροπορίας» (National Intelligence Manager for Aviation : NIMA) της Πολεμικής Αεροπορίας παρουσίασε ένα νέο λογότυπο το Σαββατοκύριακο. Περιλαμβάνει μια εικόνα ενός ιπτάμενου δίσκου.

«Αργά ή γρήγορα οι άνθρωποι θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι τα περισσότερα (όχι όλα) από τα UFO που βλέπουμε στους ουρανούς μας είναι το ανθρωπογενές έργο του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος. Σε άμεσο ανταγωνισμό με την SSP (Secret Space Force: Μυστική Διαστημική Δύναμη). Εργάζονται σε ηλεκτροβαρυτικές τεχνολογίες τουλάχιστον από τη δεκαετία του 1950», λέει μια πηγή από τη μυστική διαστημική δύναμη.

Έτσι, θα ολοκληρώσουμε με τις εκδηλώσεις του τελευταίου project Blue Beam από όλο τον κόσμο:

Σκάφη εκτός κόσμου στην αγροτική Ρωσία:

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/10/Off-world-craft-in-rural-Russia.mp4

UAP πάνω από το Παρίσι, Γαλλία:
https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/10/UAP-over-Paris-France.mp4

Ένα drone πάνω από την Ουκρανία:

https://benjaminfulford.net/wp-content/uploads/2022/10/A-drone-over-Ukraine-.mp4

UAP που αναβοσβήνει στα σύννεφα:



Έχω ζητήσει από τις πηγές μου του μυστικού διαστημικού προγράμματος  μια προσωπική βόλτα με ιπτάμενο δίσκο. Ας δούμε αν μπορούν να παράγουν την πραγματική συμφωνία και όχι μόνο περισσότερα βίντεο.

πηγή

https://eternalnowblog.com

 

 

2 σχόλια:

ΛΟΥΚ είπε...

MI6,CIA,MOSAT,ΘΑ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ ΤΗ ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟ ΤΟΣΟ ΠΟΛΗ.ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΤΟ ΞΕΡΗΣ------

Τσοπάνος είπε...

MI6, Mosad, CIA, Ιδρύθηκαν από την χαζαρικη μαφία

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters