Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022

Η Κίνα Απορρίπτει τον Ψεύτικο Πάπα Ενώ η Ρωσία Απαιτεί την Κατάργηση του ΔΣ της Ομοσπονδιακής Τράπεζας

 

Η Χαζαρική Μαφία και οι χώρες-σκλάβοι της προσπαθούν κρυφά να διαπραγματευτούν την ειρήνη με την πλανητική απελευθερωτική συμμαχία, αλλά οι προσφορές τους απορρίπτονται, αναφέρουν πηγές της Κοινωνίας του Λευκού Δράκου. Αντ’ αυτού, η Ρωσία απαιτεί την κατάργηση του Συμβουλίου της Ομοσπονδιακής Τράπεζας, ενώ η Κίνα ετοιμάζεται να εισβάλει στην Ταϊβάν, λένε ρωσικές πηγές της FSB και της ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας.

Εν τω μεταξύ, ο ακήρυχτος εμφύλιος πόλεμος στη Δύση έχει πάρει μια δυσοίωνη τροπή, καθώς η MI6 ανακαλύπτει ότι η βασίλισσα Ελισάβετ δολοφονήθηκε με ένα κατευθυνόμενο ενεργειακό όπλο από τη Χαζαρική Μαφία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο βρετανικός στρατιωτικός μηχανισμός και ο μηχανισμός πληροφοριών αποφάσισαν να συμμαχήσουν με τη Ρωσία και την Κίνα εναντίον της ΧM.

Υπάρχει επίσης σημαντική δράση του υποκόσμου στην Ιαπωνία, την Ινδονησία και αλλού, καθώς η κυριαρχία της ΧΜ παγκοσμίως συνεχίζει να καταρρέει.

Υπάρχουν πολλά να καλύψουμε αυτή την εβδομάδα, οπότε ας ξεκινήσουμε με την προσφορά προς τη Ρωσία που έκανε ο πράκτορας της ΧM ο οποίος παρίστανε τον Πάπα Φραγκίσκο. Ο ψεύτικος πάπας ταξίδεψε την περασμένη εβδομάδα στο Κογκρέσο των Ηγετών των Παγκόσμιων και Παραδοσιακών Θρησκειών στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, την Αστάνα, και παρακάλεσε για συναντήσεις με τον Κινέζο Πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ και τον επικεφαλής της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Αρχιεπίσκοπο Κύριλλο. Ο «Πάπας» Φραγκίσκος έφαγε χυλόπιτα.

https://tass.com/politics/1507159

https://www.reuters.com/world/vatican-sought-xi-pope-meeting-kazakhstan-china-declined-source-2022-09-15/

Ο «πάπας» προσφέρθηκε να «χαρίσει τις περιοχές του Ντονέτσκ και του Λουχάνσκ και να κάνει μια ειρηνευτική συμφωνία», σύμφωνα με ρωσικές πηγές της FSB. Ωστόσο, οι Ρώσοι απέρριψαν τη νέα ειρηνευτική προσφορά ως «σκέτη χειραγώγηση για να κερδίσουν χρόνο και να αποκτήσουν πόρους φυσικού αερίου και πετρελαίου». Λένε ότι «το ίδρυμα Σόρος και οι Ρότσιλντ χρηματοδοτούν δραστηριότητες στην Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν και το Καζακστάν για να επαναλάβουν το σενάριο της Ουκρανίας».  

Η FSB σημειώνει επίσης ότι «οι ΗΠΑ έχουν ήδη υπογράψει τη χρηματοδότηση των όπλων και των στρατιωτικών βάσεων των Ουκρανών Ναζί μέχρι το 2025 για να προετοιμαστούν για έναν νέο γύρο πολέμου με τη Ρωσία».

Οι Ρώσοι πρότειναν ότι ήταν προς το συμφέρον τους να «περιμένουν να περάσει ο χειμώνας» για να διαπραγματευτούν, λέγοντας ότι «η Ειρήνη θα ξεκινήσει από τον τερματισμό του Διοικητικού Συμβουλίου της Federal Reserve και του τρέχοντος χρηματοπιστωτικού συστήματος, καθώς και τη διαμόρφωση μιας νέας πολυπολικής παγκόσμιας τάξης με ισότητα για όλες τις χώρες».

Ο «πάπας» επανέλαβε επίσης την προσφορά του στην Κίνα για τον έλεγχο της ASEAN, της Ιαπωνίας, της Κορεατικής Χερσονήσου, της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας και μέλωσε την πρόταση προσφέροντας και την Ταϊβάν, σύμφωνα με πηγές της ασιατικής Μυστικής Κοινωνίας. Το μόνο που ήθελε η ΧM σε αντάλλαγμα ήταν η συνέχιση της χρηματοδότησης για την Εταιρεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής πέρα της 30ής  Σεπτεμβρίου.

Οι Κινέζοι, φυσικά, γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι πίσω από τον πάπα προσπαθούν απλώς να αγοράσουν χρόνο για να μπορέσουν να συνεχίσουν τις προσπάθειες να παραμείνουν στην εξουσία σκοτώνοντας το 90% του παγκόσμιου πληθυσμού. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Xi Jinping αρνήθηκε να συναντήσει τον πάπα. Έχουν επίσης έναν πολύ δικαιολογημένο φόβο ότι η ΧM θα χρησιμοποιήσει τη συνάντηση για να σκοτώσει τον Xi ακριβώς όπως σκότωσαν τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν και τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Ας δούμε τώρα γιατί η MI6 είναι σίγουρη ότι η Βασίλισσα δολοφονήθηκε. Ο επικεφαλής της MI6 σημειώνει ότι ο θάνατός της ήρθε λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία της ιδιωτικής του γραμματέως. «Κάποιος πολύ κοντά στη Βασίλισσα την ίδια στιγμή μας ανέφερε ότι η Αυτής Μεγαλειότης ήταν πολύ καλά εκτός από τα προβλήματα γήρατος». Η δολοφονία της βασίλισσας ήρθε αμέσως μετά την εγκατάσταση της Liz Truss ως πρωθυπουργού από τη συμμαχία αντί της μαριονέτας του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ thw XM, Rishi Sunak, σημείωσε. «Η Βασίλισσα δεν πέθανε από φυσικά αίτια. Το ξέρω γιατί θα μου το είχε πει εκ των προτέρων», πρόσθεσε.

Η ηγεσία της ΧM είναι «ένα μάτσο φρικιά που τώρα έχουν κάθε αξιωματικό της MI6 και της SAS σε όλο τον κόσμο πίσω από την πλάτη τους σε μια αποστολή πυρός κατά μέτωπο σύμφωνα με τις εντολές μου», υπόσχεται ο επικεφαλής των βρετανικών υπηρεσιών πληροφοριών.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η MI6 άνοιξε ένα ανεπίσημο κανάλι με τη Ρωσία την περασμένη εβδομάδα. «Γνωρίζουμε τα πάντα για τη ΧM και τη Γενοκτονία των σχεδόν πέντε εκατομμυρίων [μάλλον 50 εκατομμυρίων] Ρώσων από τη ΧΜ. Οι ομαδικοί τάφοι είναι πολλοί. Η ΧM είναι η βασική αιτία όλης της παγκόσμιας τρομοκρατίας», σημειώνει η MI6. «Δεν είμαστε μόνοι. Είχα πολλές μυστικές επαφές τις τελευταίες ημέρες», πρόσθεσε.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι Βρετανοί συμφωνούν με την ακόλουθη δήλωση του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών «Η Κίνα είναι έτοιμη να συνεργαστεί με τη Ρωσία για (…) να προωθήσουν την ανάπτυξη της διεθνούς τάξης σε μια πιο δίκαιη και λογική κατεύθυνση».

Ο Πούτιν της Ρωσίας αντανακλούσε παρόμοια συναισθήματα όταν είπε: «Οι προσπάθειες δημιουργίας ενός μονοπολικού κόσμου έχουν πάρει πρόσφατα μια απολύτως άσχημη μορφή και είναι απολύτως απαράδεκτες για τον συντριπτικό αριθμό κρατών στον πλανήτη».

Το ρωσικό επίσημο πρακτορείο ειδήσεων Tass ανακοίνωσε επίσης ότι η Ρωσία και η Κίνα ενώνουν τις δυνάμεις τους με το Ηνωμένο Βασίλειο για να αποκηρύξουν την ψεύτικη πανδημία Covid, σημειώνοντας ότι όταν «ο Πούτιν συνομίλησε με τον Κινέζο ομόλογό του Xi Jinping (…) δεν έλαβαν περιορισμούς κατά του COVID: μιλούσαν σε κοντινή απόσταση, χωρίς μάσκες».

https://tass.com/politics/1508073

Οι Κινέζοι επεσήμαναν περαιτέρω στον κόσμο ότι γνώριζαν ότι δέχονταν ηλεκτρομαγνητική επίθεση 5G και αντιδρούν καταστρέφοντας τις εμπλεκόμενες υποδομές, όπως φαίνεται σε αυτό το βίντεο μιας τεράστιας εγκατάστασης κινητής τηλεφωνίας που καίγεται.




https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=207653

Η Κίνα και η Ρωσία επέδειξαν τη δύναμη της συμμαχίας τους την περασμένη εβδομάδα στη σύνοδο κορυφής του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης στο Ουζμπεκιστάν. Εκεί ο Xi κήρυξε πόλεμο εναντίον της ΧΜ, λέγοντας «Θα πρέπει να εμποδίσουμε τις εξωτερικές δυνάμεις να υποκινήσουν μια έγχρωμη επανάσταση».

https://apnews.com/article/russia-ukraine-putin-health-covid-6da5f93a0427f4410ec12b0388c47019

Αντίθετα, προώθησε «την αμοιβαία εμπιστοσύνη, το αμοιβαίο όφελος, την ισότητα, τη διαβούλευση, τον σεβασμό της διαφορετικότητας των πολιτισμών και την επιδίωξη της κοινής ανάπτυξης».

Οι χώρες που έχουν συμμαχήσει ή σηματοδοτούν συμμαχία με την SCO περιλαμβάνουν τώρα την Ινδία, την Κίνα, τη Ρωσία, το Πακιστάν, το Τατζικιστάν, το Ουζμπεκιστάν, το Καζακστάν, το Κιργιστάν, το Ιράν, τη Λευκορωσία, την Αίγυπτο, τη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ, το Μπαχρέιν, τις Μαλδίβες, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Κουβέιτ, τη Μιανμάρ, το Αφγανιστάν, τη Λευκορωσία, τη Μογγολία, την Καμπότζη, το Νεπάλ, τη Σρι Λάνκα, την Τουρκία, την Αρμενία, το Αζερμπαϊτζάν και τη Μογγολία.

https://english.news.cn/20220916/f1430844d3f44d918e5d0cdc7e91684b/c.html

Το γεγονός ότι η Τουρκία  -το έθνος με τον μεγαλύτερο στρατό του ΝΑΤΟ μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες- εντάχθηκε σε αυτή τη συμμαχία, προμηνύει στρατιωτική καταστροφή για το ΝΑΤΟ.

https://tass.com/world/1509235

Υπήρξε επίσης μια ένδειξη ότι με αυτή την τεράστια συμμαχία πίσω της, η Κίνα προετοιμάζεται να κάνει κίνηση για την κατάληψη της Ταϊβάν. Την Κυριακή η Ταϊβάν χτυπήθηκε από σεισμό μεγέθους 7,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ. Ο σεισμός ήταν σχεδόν σίγουρα τεχνητός επειδή έλαβε χώρα σε βάθος 10 χιλιομέτρων και το επίκεντρό του ήταν η τεράστια αεροπορική βάση στην κομητεία Hualien στην ανατολική ακτή της Ταϊβάν.

Ο αμερικανικός στρατός δεν είναι σε θέση να αντισταθεί επειδή είναι τόσο περιορισμένος σε κεφάλαια που οι στρατιώτες ενεργού καθήκοντος χρειάζονται δελτία τροφίμων για να ταΐσουν τους εαυτούς τους και τις οικογένειές τους.

https://www.foxnews.com/us/army-suggests-food-stamps-soldiers-battling-inflation

Επίσης, δεδομένου ότι η συμμετοχή στην SCO περιλαμβάνει τα περισσότερα από τα μεγαλύτερα έθνη εξαγωγής πετρελαίου στον κόσμο, η συνεχιζόμενη αποκοπή του πετρελαίου προς την ΕΕ και τις ΗΠΑ θα προκαλέσει πλήρη οικονομικό όλεθρο.

Η Ινδονησία, ένα άλλο έθνος με σημαντική πετρελαιοπαραγωγή, είναι επίσης πιθανό να ενταχθεί σύντομα στη συμμαχία κατά της ΧΜ. Ινδονησιακές πηγές πληροφοριών αναφέρουν ότι μαίνεται εμφύλιος πόλεμος στο εσωτερικό των στρατιωτικών και αστυνομικών δυνάμεων. Ινδονησιακά λευκά καπέλα ανακάλυψαν «συνδικάτα τυχερών παιχνιδιών, πορνεία, διακίνηση ανήλικων παιδιών, ναρκωτικά και τόνους χρημάτων. Ειδικά διορισμένοι εξωτερικοί ερευνητές έχουν ήδη εντοπίσει αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε υπεράκτιες τράπεζες που βρίσκονται στη Σιγκαπούρη και το Χονγκ Κονγκ». Τα άρθρα στους παρακάτω συνδέσμους αντικατοπτρίζουν ένα μικρό μέρος του εσωτερικού πολέμου που μαίνεται εκεί.

https://www.channelnewsasia.com/asia/indonesia-police-inspector-general-ferdy-sambo-suspended-bodyguard-dead-gunshot-wounds-2820001#:~:text=JAKARTA

https://www.thestar.com.my/aseanplus/aseanplus-news/2022/08/22/police-image-in-tatters-as-indonesian-murder-scandal-widens

«Αυτό πιθανότατα θα ρίξει την ινδονησιακή κυβέρνηση πριν από τα τέλη Οκτωβρίου», λέει η πηγή.

Η Ιαπωνία συμμετέχει επίσης κρυφά στη συμμαχία. Το γεγονός ότι η Ρωσία εξακολουθεί να τους προμηθεύει με φυσικό αέριο και πετρέλαιο δείχνει ότι οι Ιάπωνες έχουν ήδη καταλήξει σε μυστική συμφωνία.

Ανώτερα μέλη του ιαπωνικού υποκόσμου συναντήθηκαν με έναν εκπρόσωπο της Κοινωνίας των Λευκών Δράκων την περασμένη εβδομάδα και είπαν ότι είχε επιτευχθεί συμμαχία μεταξύ όλων των μεγάλων ιαπωνικών οργανώσεων ninkyo (ο σωστός τρόπος αναφοράς στην ευρέως χρησιμοποιούμενη υποτιμητική λέξη yakuza). Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες στις οποίες έχει αναθέσει υπεργολαβικά η ΧΜ να προμηθεύουν ανήλικα παιδιά, να δολοφονούν πολιτικούς κ.λπ., θα πρέπει τώρα να επιλέξουν μεταξύ παράδοσης ή θανάτου.
Η συμμαχία ninkyo υπόσχεται να πάρει πίσω τον έλεγχο όλων των ιαπωνικών εταιρειών που είναι προσαρτημένες στη ΧΜ και τους λακέδες της.

Πολωνικές πηγές πληροφοριών επικοινώνησαν επίσης με την Κοινωνία των Λευκών Δράκων την περασμένη εβδομάδα για να ανακοινώσουν ότι είχαν κηρύξει πόλεμο στη ΧM. Σημειώνουν:

Ο κόσμος κυβερνάται από τέσσερις εταιρείες: την Black Rock, την State Street Corp., τη Vanguard Group και την FMR, που ανήκουν σε πολλές οικογένειες, όπως: Ροκφέλερ, Ρότσιλντ, Ωνάσης, Κένεντι, ΜακΝτόναλντ, Ντίσνεϊ, Μπάντι, Μπους και Κόλινς. Αυτές οι εταιρείες έχουν χτίσει την περιουσία τους πάνω στην εμπορία ανθρώπων, όπλων, ναρκωτικών, πορνείας, παγκόσμιας τρομοκρατίας και επιχειρήσεων αντιπερισπασμού. Εκπροσωπούνται στα εποπτικά συμβούλια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, όλων των Κεντρικών Τραπεζών, της Παγκόσμιας Τράπεζας και της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ. Κατέχουν επίσης πετρέλαιο, τρόφιμα, φαρμακευτικά, χημικά και τεχνολογικούς γίγαντες.



Είπαν ότι ο πολωνικός στρατός ήταν έτοιμος να αναλάβει τη θυγατρική της ΧM «ALTRIA holdings που διαχειρίζεται την πολωνική οικονομία, την πολιτική, τα πολιτικά κόμματα, τους πολιτικούς, τα δικαστήρια και τις επιχειρήσεις».

Πολωνική πηγή πληροφοριών σημείωσε:

«Η Ρωσία γνωρίζει ότι ηγείται μιας εξόδου από το Matrix. Αφήνει πίσω ένα διεφθαρμένο χρηματοπιστωτικό σύστημα, μέσα ενημέρωσης και διαδίκτυο. Εκθέτουν τη Νέα Παγκόσμια Τάξη, την ΕΕ, τις ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, τον ΟΗΕ, το CERN, τον ΠΟΥ, τη CIA και τη ΜΟΣΑΝΤ. Είναι όλα ένας μεγάλος λάκκος με φίδια, γεμάτος σκοτάδι, που συνδέεται με τη μοχθηρή πυραμίδα της ελίτ. Σύντομα θα καταστραφεί ολοσχερώς».

Η ιεραρχία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας πρόκειται επίσης να αναλάβει αποφασιστική δράση, καθώς οι περισσότεροι αρχιεπίσκοποι γνωρίζουν ότι ο «Πάπας Φραγκίσκος» είναι ένας πράκτορας που εργάζεται για τον «Μαμμωνά». Ο Αρχιεπίσκοπος Κάρλο Βίγκανο λέει ότι «βραχυπρόθεσμα, η Εκκλησία θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις καταστροφές που προκλήθηκαν από τον Μπεργκόλιο («Πάπα Φραγκίσκο») και τον μικρό κύκλο διεφθαρμένων συνεργατών του».

https://www.catholicnewsagency.com/tags/5923/archbishop-carlo-vigano

Φυσικά, η ΧM, ως συνήθως, δεν σχεδιάζει να αποχωρήσει ήσυχα, παρά την αυξανόμενη αντίθεση.Τ διαδίκτυο και οι υπηρεσίες πληροφοριών βουίζουν ότι προγραμματίζεται κάποιο είδος τεράστιου γεγονότος τύπου 11/9 ή Φουκουσίμα για το εβραϊκό νέο έτος ή γύρω από αυτό, ξεκινώντας στις 24 Σεπτεμβρίου. Ό,τι κι αν κάνουν, όμως, δεν πρόκειται να μπορέσουν να βγουν από την τρύπα που έχουν σκάψει για τον εαυτό τους δολοφονώντας ή τρομοκρατώντας.

Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι αν η από καιρό προγραμματισμένη εκδήλωση «διάστημα/UFO» θα πραγματοποιηθεί εκείνες περίπου τις ημερομηνίες.

Σε αυτό το μέτωπο, θα ολοκληρώσουμε, όπως πρόσφατα συνηθίζουμε, με τις τελευταίες ενδείξεις UFO και αγνώστων εδαφικών φαινομένων (UAP).

Αρχαίο ψηφιδωτό που βρέθηκε στην Παλμύρα της Συρίας Αρχαίο εξωγήινο σκάφος.



UFO φαίνεται από επιβατικό αεροπλάνο



Drones πετούν πάνω από μια πόλη με ελικόπτερο που παρακολουθεί



UFO που φαίνεται να πετάει σε ζωντανές τηλεοπτικές ειδήσεις



Στρατιωτικό όπλο πυροβολισμών σκαφών SSP



Τέλος, ως μια ένδειξη ότι ζούμε σε ενδιαφέροντες καιρούς: «Ουκρανοί αστρονόμοι παρατηρούν παράξενα, άγνωστα εναέρια φαινόμενα πάνω από το Κίεβο».

https://news.yahoo.com/ukrainian-astronomers-observe-bizarre-unidentified-133500858.html.

 

 

πηγή

https://eternalnowblog.com/

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters