Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

Θεραπεία των θρομβώσεων αίματος από το εμβόλιο του COVID με MMS

Επιδημία θρόμβων αίματος.
Ο μηχανισμός θανάτωσης των ενέσεων COVID και των λοιμώξεων.
Το διοξείδιο του χλωρίου σώζει.
Οι θρόμβοι αίματος έχουν αναδειχθεί ως ο κοινός παράγοντας που ενώνει πολλά από τα συμπτώματα του COVID-19.
Ερευνητές στη Γερμανία ανακάλυψαν ότι ο ιός αλλάζει το μέγεθος και τη σκληρότητα των ερυθρών και λευκών αιμοσφαιρίων στο ανθρώπινο σώμα.


Επιπλέον, οι αλλαγές αυτές μπορούν να διαρκέσουν για μήνες, εξηγώντας ενδεχομένως τα φαινομενικά ατελείωτα συμπτώματα του COVID-19.

Τον Δεκέμβριο του 2021, οι επιστήμονες της Astra Zeneca παραδέχθηκαν επιτέλους κάτι που ήταν γνωστό εδώ και πολλούς μήνες, ότι δηλαδή το εμβόλιό τους προκαλούσε θανατηφόρους θρόμβους στο αίμα.

Μια μητέρα από τη Γιούτα κατηγορεί τα εμβόλια COVID-19 αφού ο 17χρονος γιος της, και ο σύζυγός της νοσηλεύτηκαν με σπάνιους θρόμβους αίματος αμέσως μετά τη λήψη των εμβολίων. “Έτσι είναι αλήθεια τελικά. Μετά από σχεδόν ένα χρόνο κωλυσιεργίας και αρνήσεων, παραδέχονται επίσημα ότι τα εμβόλια COVID μπορούν να προκαλέσουν θρόμβους αίματος”, γράφει ο Vasko Kohlmayer.

Οι ασθενείς που νοσηλεύονται με σοβαρές λοιμώξεις COVID-19 και έχουν υψηλά επίπεδα της πρωτεΐνης πήξης του αίματος, του παράγοντα V, διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού από θρόμβους αίματος, όπως η εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση ή η πνευμονική εμβολή, σύμφωνα με μια νέα μελέτη της Ιατρικής Σχολής του Χάρβαρντ.

“Από την άλλη πλευρά, οι βαρέως πάσχοντες ασθενείς με COVID-19 και χαμηλά επίπεδα του παράγοντα V φαίνεται να διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο θανάτου από μια μορφή πηκτικότητας που μοιάζει με τη διάχυτη ενδοαγγειακή πήξη (DIC) – μια καταστροφική, συχνά θανατηφόρα ανωμαλία κατά την οποία σχηματίζονται θρόμβοι αίματος σε μικρά αγγεία σε όλο το σώμα, οδηγώντας σε εξάντληση των παραγόντων πήξης και των πρωτεϊνών που ελέγχουν την πήξη”, συνεχίζουν οι επιστήμονες-ιατροί του Χάρβαρντ.

Τα εμβόλια COVID-19 μπορούν να επιφέρουν την καταστροφή κάθε κυττάρου που παράγει την πρωτεΐνη SARS-CoV-2 spike, ιδίως στην κυκλοφορία. Εάν αυτό συμβεί στα ενδοθήλια, δηλαδή στο κυτταρικό στρώμα που επενδύει τις εσωτερικές επιφάνειες των αιμοφόρων αγγείων μας, τότε τα αγγεία αυτά μπορεί να αρχίσουν να διαρρέουν[i] και να δημιουργηθούν θρόμβοι[ii]. δεδομένου ότι η έρευνα του 2021 έδειξε ότι η πρωτεΐνη spike εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος λίγο μετά τον εμβολιασμό, αυτή η επικίνδυνη συμμετοχή του ενδοθηλίου στην παραγωγή spike είναι πολύ πιθανή και αναμένεται να συμβεί.

Ένας τρομερός κίνδυνος των εμβολίων COVID-19 είναι ότι οι πρωτεΐνες spike που παράγονται από μυριάδες ενδοθηλιακά κύτταρα, δηλαδή τα πιο εσωτερικά κύτταρα που επενδύουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, θα εξάγονται στην επιφάνεια των κυττάρων και θα προβάλλουν απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος.

Επιπλέον, ένα κλάσμα αυτών των ακίδων θα διασπαστεί κατά το πέρασμά τους στον έξω κόσμο. Θα πέσουν από τα κύτταρα στην κυκλοφορία του αίματος και θα συνδεθούν με τους υποδοχείς τους σε άλλα ενδοθηλιακά κύτταρα σε απομακρυσμένα σημεία.

“Ο φίλος και παρτενέρ μου στο τένις, ένας πολύ γυμνασμένος γιατρός γύρω στα πενήντα, έγινε μπλε παντού με σπασμένα τριχοειδή αγγεία μετά το τσίμπημα 1. Αυτό ήταν δυνητικά απειλητικό για τη ζωή του- δεν θα έκανε το δεύτερο εμβόλιο. Μαύρες μέρες για την ιατρική, η οποία δεν θα ανακάμψει ποτέ από αυτό το παγκόσμιο φιάσκο, ούτε οι τραυματίες, και το χειρότερο”.

Πολλοί ιατρικοί επιστήμονες εξέτασαν δείγματα αίματος από εμβολιασμένους ασθενείς και είδαν την καταστροφή. Οι ταριχευτές και οι υπεύθυνοι κηδειών παρατηρούν επίσης πολύ ανώμαλους θρόμβους αίματος που δεν έχουν παρατηρηθεί ποτέ πριν. Ακόμα και το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ έχει τοποθετηθεί σχετικά με αυτούς τους κινδύνους.

Ο Dr. Jeffrey Laurence, καθηγητής Ιατρικής στον Τομέα Αιματολογίας και Ιατρικής Ογκολογίας στο Weill Cornell Medicine και ειδικός αιματολογίας και ογκολογίας στο NewYork-Presbyterian/Weill Cornell Medical Center, ήταν συν-συγγραφέας μιας πλέον ευρέως αναφερόμενης δημοσίευσης στο Translational Research τον Απρίλιο του 2020 που έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για την πήξη του αίματος ως αιτία εγκεφαλικών επεισοδίων και ανεπάρκειας οργάνων σε σοβαρό COVID-19.

Από νωρίς, σχεδόν ένα χρόνο πριν κυκλοφορήσουν τα πρώτα εμβόλια COVID σε ένα αφελές, έμπιστο κοινό, οι γιατροί ανέφεραν περίεργες, ανησυχητικές περιπτώσεις που δεν έμοιαζαν να ακολουθούν κανένα από τα εγχειρίδια με τα οποία είχαν εκπαιδευτεί. Περιγράφουν ασθενείς με εντυπωσιακά χαμηλά επίπεδα οξυγόνου – τόσο χαμηλά που κανονικά θα ήταν αναίσθητοι ή κοντά στο θάνατο – που μιλούσαν και χτυπούσαν τα τηλέφωνά τους.

Ασυμπτωματικές έγκυες γυναίκες με ξαφνική καρδιακή ανακοπή. Ασθενείς που, σύμφωνα με όλα τα συμβατικά μέτρα, φαίνεται να έχουν ήπια νόσο, επιδεινώνονται μέσα σε λίγα λεπτά και πεθαίνουν στο σπίτι.

Οι αναφορές για εγκεφαλικά επεισόδια σε νέους και μεσήλικες σε πολλά νοσοκομεία είναι η τελευταία ανατροπή στην εξελισσόμενη κατανόηση των μυστηρίων του covid-19. Κάποτε θεωρούνταν παθογόνο που προσβάλλει κυρίως τους πνεύμονες, αλλά αποδείχθηκε ότι είναι ένας πολύ πιο τρομερός εχθρός – επηρεάζει σχεδόν κάθε σημαντικό σύστημα οργάνων του σώματος.

Οι αυτοψίες έχουν δείξει ότι οι πνεύμονες ορισμένων ανθρώπων γεμίζουν με εκατοντάδες μικροθρόμβους. Οι περιπλανώμενοι θρόμβοι αίματος μεγαλύτερου μεγέθους μπορεί να αποσπαστούν και να ταξιδέψουν στον εγκέφαλο ή την καρδιά, προκαλώντας εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή προσβολή.

Έτσι, όταν άνοιξαν τους πνεύμονες κάποιων αποθανόντων ασθενών, περίμεναν να βρουν στοιχεία πνευμονίας και βλάβες στους μικροσκοπικούς αερόσακους που ανταλλάσσουν οξυγόνο και διοξείδιο του άνθρακα μεταξύ των πνευμόνων και της κυκλοφορίας του αίματος. Αντ’ αυτού, βρήκαν παντού μικροσκοπικούς θρόμβους.

Ο δρ Lewis Kaplan, ιατρός του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια και επικεφαλής της Εταιρείας Ιατρικής της Εντατικής Θεραπείας, δήλωσε ότι κάθε χρόνο οι γιατροί αντιμετωπίζουν ανθρώπους με επιπλοκές από θρόμβους, από καρκινοπαθείς μέχρι θύματα σοβαρών τραυμάτων, “και δεν έχουν τέτοιους θρόμβους”.

“Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε είναι ότι ενώ καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει θρόμβος, δεν καταλαβαίνουμε ακόμη γιατί υπάρχει θρόμβος”, δήλωσε ο Kaplan. “Δεν ξέρουμε. Και ως εκ τούτου, φοβόμαστε”.

Μια ολλανδική μελέτη που δημοσιεύθηκε στις 10 Απριλίου στο περιοδικό Thrombosis Research παρείχε περισσότερες αποδείξεις ότι το ζήτημα είναι ευρέως διαδεδομένο, διαπιστώνοντας ότι το 38% των 184 ασθενών με κοβίδιο-19 σε μια μονάδα εντατικής θεραπείας είχαν αίμα που πήζει ανώμαλα.

Τι παρατηρήθηκε για πρώτη φορά.

Ο γιατρός της ΜΕΘ στο παρακάτω βίντεο από τη Νέα Υόρκη υποστηρίζει ότι αντιμετωπίζουμε τη λάθος ασθένεια με τα λάθος μέτρα. Το WebMD δημοσίευσε: “Καθώς οι γιατροί αντιμετωπίζουν περισσότερους ασθενείς που είναι βαριά άρρωστοι από COVID-19, παρατηρούν διαφορές στον τρόπο με τον οποίο έχουν υποστεί βλάβη οι πνεύμονές τους.

Ορισμένοι ασθενείς που έρχονται στο νοσοκομείο έχουν πολύ χαμηλά επίπεδα οξυγόνου στο αίμα τους, αλλά δεν θα το καταλάβαινες απαραίτητα μιλώντας μαζί τους. Δεν φαίνονται να στερούνται οξυγόνο. Μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένοι. Αλλά δεν παλεύουν να αναπνεύσουν”.

“Όταν οι γιατροί βγάζουν φωτογραφίες των πνευμόνων τους – είτε με αξονικό τομογράφο είτε με μηχάνημα ακτίνων Χ – και αυτές φαίνονται αρκετά υγιείς. Οι πνεύμονες μπορεί να έχουν μερικές περιοχές με θολότητα και ρωγμές, που υποδηλώνουν σημεία βλάβης από τη μόλυνση τους, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του πνεύμονα είναι μαύρο, υποδηλώνοντας ότι είναι γεμάτος με αέρα”.

Ήταν “σαν δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μου από τη Νέα Υόρκη να είναι κολλημένοι σε ένα αεροπλάνο στα 30.000 πόδια και η πίεση της καμπίνας να εκτονώνεται σιγά σιγά. Αυτοί οι ασθενείς στερούνται σιγά σιγά οξυγόνο”, δήλωσε ο Cameron Kyle-Sidell, MD, γιατρός στα επείγοντα περιστατικά και στην εντατική θεραπεία στο Maimonides Medical Center στο Μπρούκλιν.

Έχει αναφερθεί ότι τα ερυθρά αιμοσφαίρια συρρικνώνονται και γίνονται πιο σκληρά υπό συνθήκες υποξίας, οδηγώντας σε μια καθοδική πορεία στη μεταφορά και την παροχή οξυγόνου.

Το διοξείδιο του χλωρίου έρχεται να σώσει.

Το διοξείδιο του χλωρίου, αυτό το μικρό, εξαιρετικά ασφαλές φάρμακο που ο FDA θα προτιμούσε να μην υπάρχει, έρχεται να σώσει τόσο τους ασθενείς που έχουν μολυνθεί από το COVID όσο και τα δισεκατομμύρια των ανθρώπων που έλαβαν τυφλά ενέσεις COVID προγραμματισμένες να αναγκάσουν τα κύτταρα του ανθρώπινου σώματος να παράγουν πρωτεΐνες αιχμής.

Το διοξείδιο του χλωρίου δρα στην κεντρική βλαπτική πτυχή των εμβολίων COVID, η οποία είναι η πήξη στο αίμα“Συνήθως οι γιατροί συνταγογραφούν ένα αντιπηκτικό, όπως η βαρφαρίνη, η οποία είναι μια ουσία που ισοδυναμεί με ποντικοφάρμακο, η οποία μακροπρόθεσμα θα προκαλέσει εγκεφαλικά επεισόδια κ.λπ. Επομένως, δεν είναι καθόλου λύση. Ωστόσο, το διοξείδιο του χλωρίου είναι μια λύση, διότι έχουμε δει ότι διαλύει άμεσα τους μίνι θρόμβους πριν αυτοί μεγαλώσουν”, λέει ο Dr. Andreas Kalcker.

“Η στέρηση οξυγόνου είναι η αιτία θανάτου για τα περισσότερα θύματα του Covid-19. Το διοξείδιο του χλωρίου πλημμυρίζει το αίμα με οξυγόνο, εμπλουτίζοντας αμέσως τα μόρια αιμοσφαιρίνης στα ερυθρά αιμοσφαίρια και επιτρέποντας στους ασθενείς να αναπνεύσουν ξανά”, συνεχίζει ο Kalcker.

*Το MMS καθώς και οδηγίες χρήσης και πρωτόκολλα, μπορείτε να το προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα – ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.mms.com.gr .

Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί άρρωστοι και ετοιμοθάνατοι έχουν συσσωρευμένα ερυθρά αιμοσφαίρια και δεν κινούνται ελεύθερα. Τα σοβαρά συσσωματωμένα ερυθρά αιμοσφαίρια (Rouleau) επηρεάζουν τη σωστή οξυγόνωση, επειδή τα ερυθρά αιμοσφαίρια δεν κυκλοφορούν αρκετά καλά ώστε να μεταφέρουν οξυγόνο εκεί που χρειάζεται.

Στις αρχές της πανδημίας, οι γιατροί της Νέας Υόρκης παρατήρησαν ότι φαινόταν ότι οι ασθενείς με COVID είχαν μεταφερθεί σε υψόμετρο 30.000 ποδιών και λιμοκτονούσαν για οξυγόνο. Αυτό το βίντεο δείχνει ότι μετά τη λήψη διοξειδίου του χλωρίου, τα ερυθρά αιμοσφαίρια ανακτούν το σωστό μέγεθος και σχήμα και κινούνται ελεύθερα στο αίμα.

Το διοξείδιο του χλωρίου δεν αραιώνει το αίμα όπως θα έκανε ένα αντιπηκτικό όπως το Coumadin. Απλώς επιτρέπει μια πιο ελεύθερη ροή των αιμοσφαιρινικών κυττάρων γύρω από το ένα το άλλο. Μειώνει το φαινόμενο Rouleaux. Δεν επηρεάζει την ικανότητα του ασθενούς να δημιουργεί κανονικά θρόμβους αίματος.

Αυτά είναι στιγμιότυπα μικροσκοπικών επιχρισμάτων αίματος που συγκρίνουν τα φυσιολογικά ερυθρά αιμοσφαίρια με τα κύτταρα μετά το εμβόλιο Covid.

Άμεση επίθεση στα ερυθρά αιμοσφαίρια

Το επίπεδο κορεσμού οξυγόνου των ασθενών με COVID, ιδίως εκείνων με σοβαρές περιπτώσεις, ήταν επιρρεπές να πέσει σε επικίνδυνα επίπεδα, ακόμη και κάτω από το 90%. Ο Δρ Angelo D’Alessandro, διευθυντής του Τμήματος Βιοχημείας και Μοριακής Γενετικής της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Κολοράντο και του Κέντρου Καρκίνου του CU, “έθεσε το ερώτημα: Μπορεί να οφείλεται στο κύτταρο που μεταφέρει το οξυγόνο;”. “Μπορεί το COVID να προσβάλει τα ερυθρά αιμοσφαίρια -το πιο άφθονο κύτταρο στο ανθρώπινο σώμα- το οποίο έχει εξελιχθεί ειδικά για να μεταφέρει οξυγόνο;”

Η απάντηση και στις δύο ερωτήσεις ήταν “ναι”. Μια μελέτη αποκάλυψε ότι ο SARS-CoV-2 βλάπτει τις μεμβράνες των ερυθρών αιμοσφαιρίων που μεταφέρουν οξυγόνο.

Ο ιός δεν επηρέασε την αιμοσφαιρίνη των κυττάρων, η οποία επιτρέπει στα κύτταρα να παραλαμβάνουν οξυγόνο, αλλά κατέστρεψε τις πρωτεΐνες των μεμβρανών που είναι υπεύθυνες για τη δομή των αιμοσφαιρίων, ένα χαρακτηριστικό που επιτρέπει στα κύτταρα αυτά να ρυθμίζουν έμμεσα την ικανότητα των ερυθρών κυττάρων να απελευθερώνουν οξυγόνο και, το σημαντικότερο, να συμπιέζονται μέσα από στενά τριχοειδή αγγεία στην περιφέρεια της κυκλοφορίας του αίματος.

Επικίνδυνοι θρόμβοι αίματος μπορεί να εμφανιστούν σε ασθενείς με μέτριας βαρύτητας COVID-19.

Ο Dr. D’Alessandro προσθέτει μερικά συναρπαστικά σημεία σε αυτή τη συζήτηση, λέγοντας: “Η φλεγμονή είναι μια φυσιολογική αντίδραση στο τραύμα. Τα λευκά αιμοσφαίρια του ανοσοποιητικού συστήματος σπεύδουν στο σημείο του τραύματος για να καταπολεμήσουν τη λοίμωξη και η φλεγμονή μπορεί να επηρεάσει την ικανότητα του αίματος να σχηματίζει σταθερούς θρόμβους – ένα φαινόμενο που αναφέρεται ως πηκτοπάθεια του τραύματος. Στην περίπτωση του SARS-CoV-2, το σύστημα “μπορεί να εκτροχιαστεί”.

“Το σώμα ανταποκρίνεται στον ιό με τη δημιουργία υπερβολικής ποσότητας φλεγμονωδών κυτοκινών, που είναι μικρά μόρια που ενεργοποιούνται κατά τη διάρκεια της φλεγμονής, και στη συνέχεια μπορεί να βγει εκτός ελέγχου – μια καταιγίδα κυτοκινών – σε σημείο που το σώμα σας να κλείνει, ειδικά οι πνεύμονές σας”, είπε. “Δυστυχώς, όπως και στο τραύμα, η υπερβολική φλεγμονή μπορεί να ενεργοποιήσει τα αιμοπετάλια και να οδηγήσει στο σχηματισμό θρόμβων, οι οποίοι μπορούν να εμποδίσουν τη ροή του αίματος στον πνεύμονα και έτσι να περιορίσουν την αιμάτωση του οξυγόνου των πνευμόνων ακόμη και όταν ο ασθενής βρίσκεται σε αναπνευστήρα”.

Το μαγνήσιο βοηθά το διοξείδιο του χλωρίου.

Το μαγνήσιο έχει ινωδολυτική δράση, παρατείνει τον χρόνο πήξης, καθυστερεί τον μέγιστο χρόνο θρομβίνης, επιβραδύνει τη συσσώρευση αιμοπεταλίων και φαίνεται να μειώνει τα επίπεδα ινωδογόνου, τα οποία μπορούν να αποτρέψουν την ανάπτυξη ή την επέκταση ενός εμφράγματος. Επιπλέον, η αγγειοδιασταλτική δράση ανοίγει την παράπλευρη κυκλοφορία και μειώνει τη μυοκαρδιακή βλάβη.

Συμπέρασμα

Τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης και το ιατρικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα είναι οι εχθροί της ανθρωπότητας. Είναι πρόθυμοι να δουν εκατομμύρια ανθρώπους να υποφέρουν και να πεθαίνουν, αν χρειαστεί, για να συνεχίσουν να καταστέλλουν τη φυσική ιατρική, τη διατροφή, τις εναλλακτικές θεραπείες, τα συνταγογραφούμενα φάρμακα εκτός πατέντας και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται για να αποφέρουν κέρδη εκατοντάδων δισεκατομμυρίων δολαρίων στα καρτέλ των φαρμάκων.

“Η ένεση περισσότερων από το ήμισυ της ανθρωπότητας με ανεπαρκώς δοκιμασμένα, επικίνδυνα φαρμακευτικά προϊόντα που βασίζονται σε μια τεχνολογία που δεν έχει δοκιμαστεί ποτέ, ενώ ισχυρίζονται ότι είναι “απολύτως ασφαλή”, είναι ένα άνευ προηγουμένου μαζικό πείραμα με τις σοβαρότερες πιθανές συνέπειες.

Ποτέ στο παρελθόν καμία κυβέρνηση, ένας διεθνής παράγοντας ή μια διεθνής συμμορία δεν έχει προβεί σε μια πράξη που θα εξέθετε ένα τόσο μεγάλο κομμάτι της ανθρωπότητας σε τόσο σοβαρό κίνδυνο”, γράφει ο Vasko Kohlmayer για το The American Thinker.

Απέναντι σε αυτόν τον τρόμο, το διοξείδιο του χλωρίου στέκεται όρθιο απέναντι σε αυτό το απίστευτο κακό.

Το διοξείδιο του χλωρίου δεν είναι μόνο το Φυσικό Αντιμικροβιακό του Θεού (GNA), σύμφωνα με τον Δρ Γιώργο Γεωργίου, είναι η άμυνα της Φύσης ενάντια στην επίθεση του COVID στο αίμα και την ασφυξία που νιώθουν οι ασθενείς όταν οι συγκεντρώσεις οξυγόνου στο αίμα τους πέφτουν κάτω από 90.

Ο FDA θα προτιμούσε να πεθάνετε εσείς και οι αγαπημένοι σας παρά να σκεφτείτε καν να πάρετε διοξείδιο του χλωρίου.

*Το MMS καθώς και οδηγίες χρήσης και πρωτόκολλα, μπορείτε να το προμηθευτείτε από την ιστοσελίδα – ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.mms.com.gr .

Για την “Σφαγή”, :Ιωάννης : Δεμερτζής.


https://www.sfagi.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters