Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Μεγάλη επαναφορά εναντίον Τέλος παιχνιδιού (Δυτικό Πόκερ εναντίον Ανατολικό Σκάκι) Σας ενωνω τα τελευταια κομματια του παζλ και βλεπετε πλεον το τελος του παιχνιδιου.

Στις 2 Μαρτιου του σωτηριου ετους 2022, η ΕΚΤ και η ΕΕ, ενημερωνονται αιφνιδιαστικα και γραπτως απο τη Ρωσικη Κεντρικη Τραπεζα και τη Ρωσικη αντιπροσωπεια στις Βρυξελλες, πως στις 4 Μαρτιου, η Ρωσια προκειται να προχωρησει σε απο-φορολογηση της αγορας του χρυσου της (σε ποσοστο 20%) και θα συνδεσει την ισοτιμια του νομισματος της, απευθειας με την αξια του χρυσου και οχι με καποιο αλλο νομισμα (πχ. δολλαριο ή ευρω).

Αμεσως, στις Βρυξελλες σημαινει συναγερμος και στα χρηματιστηρια (αγορες), προκαλειται πανικος (κραχ).

Αυτο που για εναν αιωνα ετρεμε το παγκοσμιο τραπεζικο-αρπακτικο συστημα, που ειχαν στησει οι Ροθτσιλντ, εγινε πραγματικοτητα.

Στην απελπιδα προσπαθεια της να διασωσει το ευρωδολλαριο, την ιδια κιολας ημερα η ΕΚΤ απαγορευει στις ευρωπαικες συστημικες τραπεζες, την εισαγωγη και πωληση τραπεζογραμματιων (μετρητα σε ευρω) απο και προς τη Ρωσια, θελοντας ετσι να διασφαλισει, πως κανεις "εξυπνακιας" Ευρωπαιος πολιτης, δεν θα σκεφτει να ανταλλαξει στο εξης, τα ευρω του με.. το χρυσο (που τοσο απλοχερα του προσεφερε ο Πουτιν)

Τι ακριβως ομως ετρεμαν και γιατι επικηρυξαν τον Πουτιν με 1μυριο δολλαρια..?

Παμε να συνδεσουμε τις τελειτσες:

Οταν ο συγχωρεμενος Μουαμαρ Κανταφι, δηλωσε στη Δυση οτι σκεφτεται να φτιαξει ενα δικο του "χρυσο νομισμα" για τις χωρες της Αφρικης, του μετετρεψαν τη Λιβυη σε ενα απεραντο παρκινγκ απο τους βομβαρδισμους.

Οταν ο ετερος συγχωρεμενος Σανταμ Χουσειν, δηλωσε στη Δυση πως σκεφτεται την απεξαρτηση του Ιρακινου πετρελαιου απο το δολλαριο και τη συνδεση αυτου, με καποιο αλλο νομισμα, βρεθηκε σε 2 μηνες κρεμασμενος και η χωρα του λεηλατηθηκε.

Η διασωση του δολλαριου και κατ'επεκταση των τραπεζων που το στηριζουν και το τυπωνουν...αυτη ειναι διαχρονικα, η πραγματικη αιτια των πολεμων.

Φθανουμε λοιπον στις 4 Μαρτιου, οπου ο Πουτιν οντως ανεβαινει στη Κρατικη Δουμα και καταθετει το εν λογω νομοσχεδιο προς ψηφιση, το οποιο και γινεται αμεσως αποδεκτο.

Τις επομενες ωρες και ημερες, συνεβη το εξης απιστευτο: το ρουβλι, συνδεδεμενο πια με τον χρυσο, ετυχε της ευρειας αποδοχης απο τις χρηματαγορες (FOREX) και εγινε το πιο σταθερο νομισμα στον κοσμο (ενω πριν ηταν το πιο ασταθες)

Αντιθετα, το "χρεωκοπημενο" δολλαριο των Ροθτσιλντ, δεν ειχε πλεον καποιο ουσιαστικο αντικρυσμα, εφοσον ουτε συνδεδεμενο με χρυσο ηταν και πολυ περισσοτερο, εσερνε μαζι του το εξωτερικο χρεος των ΗΠΑ υψους 30τρις δολλαριων (μεγαλο μερος απο το χρεος του οποιου... εχει αγορασει η Κινα στη διακρατικη αγορα των ομολογων !!)

Πρακτικα λοιπον, οι ΗΠΑ τυπωνουν πληθωριστικα χαρτακια χωρις καποια συνδεση με καποιο commodity (οπως ειναι ο χρυσος) και ο Πουτιν τους ξεβρακωσε.

(H ορθη εκφραση ειναι: τους γ@μησε πατοκορφα, τιναζοντας στον αερα το παγκοσμιο τραπεζικο συστημα..)

Ολο αυτο ομως, δεν εγινε σε μια μερα:

Τα τελευταια 14 χρονια, η Ρωσια επενδυσε στο χρυσο, μετατρεποντας το ρευστο της (μετρητα) σε χρυσο & αγοραζοντας πλακες χρυσου στη διεθνη αγορα.

(σας θυμιζω πως τα ανταλλακτηρια χρυσου τυπου Ριχαρδος, που ανοιγαν σαν μανιταρια σε ολοκληρη την Ελλαδα και εγιναν καπνος σε μια νυχτα... ανηκαν σε Ρωσους.

Τα τελευταια 14 χρονια επισης, η Ελλαδα με εντολες του Αρχιληστη Στουρναρα, ξεπουλαγε τα αποθεματικα της σε χρυσο, για την αποπληρωμη των δανειων της και τη διασωση των τραπεζων..)

Ο ιδιος χρυσος εξαλλου, χρησιμοποιηθηκε και στη Ρωσικη ΑεροΔιαστημικη Βιομηχανια ως υπεραγωγιμο υλικο, για την κατασκευη των rocket motors, καποιους απο τους οποιους... αγοραζε η Αμερικανικη ΝΑSA !!

Στις 5 Μαρτιου, μια μερα μετα το μεγαλο κραχ, η ρητορικη των ΗΠΑ αλλαζει και ενω πριν ο Αμερικανος ΥΠΑΜ Lloyd Austin εσκιζε τα ιματια του διατυμπανιζοντας στα ΜΜΕ, πως ΔΕΝ υπαρχει ενδεχομενο πυρηνικου πολεμου... τωρα με τον Πουτιν να προελαυνει, ο ιδιος ΥΠΑΜ, ισχυριζεται πως εξεταζονται ολα τα πιθανα σεναρια, ακομη και ο πυρηνικος πολεμος.

Ετσι φτασαμε στο σημερα και στην επικηρυξη του Πουτιν ως εγκληματια, απο τους διεθνεις τοκογλυφους.

Το τι θα συμβει ειναι δεδομενο: 

θελουν να τον σβησουν απο το χαρτη, οπως εκαναν με τον Κανταφι και τον Σανταμ.

Θα τον κατηγορησουν για αγριοτητες πολεμου, θα προπαγανδισουν το θανατο του, θα στησουν προβοκατσια, προκειμενου να κινητοποιησουν ΟΛΟ ΤΟ ΝΑΤΟ, εναντιον του.

Κι αν αυτο δεν ειναι αρκετο, θα πανε σε πυρηνικο πολεμο. Θα παιξουν σκληρο ποκερ μεχρι να τον "καθαρισουν".

Η Ρωσια, πρεπει να πεθανει για να διασωθει το δολλαριο.

Ο Πουτιν ομως, ειναι σκακιστης, εχει ηδη σκεφτει τις επομενες 10 κινησεις της Δυσης.

Εχει ηδη ανεβασει τις τιμες στην ενεργεια, στις πρωτες υλες και η παγκοσμια εξαρτηση απο τα ρωσικα σιτηρα, ειναι δεδομενη.

Επιπλεον, εχει ηδη υπογραψει συμφωνια με τον Κινεζο ομολογο του, για συναλλαγες σε κρυπτονομισμα (plan 😎.

Καταλαβατε τωρα, γιατι τοση βιασυνη να μας πανε στο αϋλο χρημα και στα ΑΤΜ με QR code..?

Γιατι ΔΕΝ υπαρχει δεκαρα τσακιστη παιδες... αερα κοπανιστο σας πουλανε οι τραπεζες και μαλιστα με τοκο.

Καταλαβατε τωρα, γιατι ο γερο Παιατ ειναι ακομη στην Ελλαδα και συμβουλευει τον δεσμοφυλακα σας Κουλη, πως να κινηθει..?

Η Ουκρανια θα διαμελιστει, οταν οι Ρωσικες δυναμεις του νοτου, συναντηθουν με τις Ρωσικες δυναμεις του βορρα και της Αζοφικης (ανατολη). Γι ' αυτο και δεν βιαζονται να την βαλουν στην ΕΕ.

Αλλωστε, ποια Ουκρανια να βαλουν στην ΕΕ..? Αυτη που υπηρχε, ή αυτη που θα περισσεψει..?

Τα φιλια μου στην θεια Ουρσουλα, που θελησε να σηκωσει αναστημα στους Πουτιν και Σι.

Τα φιλια μου επισης, στους "εγκριτους" γεωπολιτικους αναλυτες του καναπεως, που δεν εμαθαν να ξεχωριζουν τους Ρως απο τους Βαραγγους.




https://t.me/c/1305905889/18549





1 σχόλιο:

ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ είπε...

QUANTUM FINANCIAL SYSTEM
ΚΑΙ ...ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ ΒΟΟΜ .
ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters