Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

ΣΥΝΘΗΚΗ G.E.S.A.R.A - N.E.S.A.R.A - GESARA ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΝΕSARA ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΠΑ (ίδιος είναι)

Στη διαρκεια της τελευταίας δεκαετίας το 20ου αιώνα ανέκυψε το ζήτημα του νόμου G.E.S.A.R.A ή N.E.S.A.R.A (Golb ή National Economic Stabilization And Reformation Arc). Πρόκειται για μιά πράξη νομοθετικού περιεχομένου,η οποία θεσπίσθηκε από τις ΗΠΑ, κάτω από την επίδραση μιάς σειράς νομικο-κοινωνικών συγκυριών της αγροτικής αμερικανικής κοινωνίας.

H μακρινή απαρχή της υπόθεσης αυτής πηγαίνει πίσω στις δεκαετίες του 1970 και του 1980,σε μια περίοδο κατά την οποία είχε ξεσπάσει μια δραματική κοινωνική κρίση στον αγροτικό

πληθυσμό των ΗΠΑ, εξ αιτίας αποπληρωμής τραπεζικών δανείων από μεγάλο πλήθος αγροτικών οικογενειών και των επακόλουθων γενικευμένων κατασχέσεων γεωργικών εκτάσεων από τις τράπεζες.

Οι αγρότες οργανώθηκαν και κάνοντας χρήση υφισταμένων νομικών μέτρων,εκινήθηκαν κατά της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ και των τραπεζών. Οι νομικές αυτές διαδικασίες και η εκδίκαση των αγροτικών αγωγών είχαν σαν αποτέλεσμα το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ να απαιτήσει μείζονες κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις ταυτόχρονα με την καταβολή των αποζημιώσεων προς τους ενάγοντες αγρότες. Η απόφαση αυτή για την απάτη της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης είναι μέρος της βασικής νομικής  σύλληψης του νόμου GESARA-NESARA.

Ομως το Ανώτατο Δικαστήριο όρισε να παραμείνουν μυστικές οι διεργασίες, ώσπου οι κυβερνητικές και τραπεζικές μεταρρυθμίσεις θα ήσαν έτοιμες για δημοσιοποίηση και τα κεφάλαια των κτηματικών αποζημιώσεων θα ήσαν διαθέσιμα για καταβολή. Για την τήρηση της μυστικότητας είχε ορισθεί ποινή θανάτου για όποιον θα άνοιγε δημόσια συζήτηση για τον νόμο, πριν την επίσημη εξαγγελία του.

Όλες οι διατάξεις του νόμου ψηφίστηκαν  από το Κογκρέσο των Η.Π.Α. στις 9 Μαρτίου του 2000.

Ο Πρόεδρος Κλίντον αρχικά αρνήθηκε να υπογράψει το νόμο αυτό ως ότου τέσσερεις στρατηγοί μπήκαν στο γραφείο του,στο oval office και με πολύ συνοπτικές διαδικασίες ανάγκασαν τον Πρόεδρο Κλίντον να υπογράψει την εγκυρότητα του νόμου GESARA-ΝΕSARA στις 10/10/2000.

Ωστόσο δεν υπήρξε άρση της μυστικότητας, εξ'αιτίας εκείνων των κύκλων που εθίγοντο άμεσα,οι οποίοι και φρόντιζαν να αναβάλλονται διαρκώς οι διευθετήσεις εκείνες που θα άνοιγαν τον δρόμο για την εξαγγελία του νόμου.Αυτοί χρησιμοποίησαν κάθε τέχνασμα προκειμένου να καθυστερήσουν την εκτέλεση των διευθετήσεων. Γνώριζαν ότι η ισχύς και ο έλεγχος τους θα τελείωναν με την υλοποίηση των διατάξεων του νόμου GESARA-NESARA.

Συγχρόνως άρχισε  σιγά σιγά να εφαρμόζεται και η μεγάλη αλλαγή που ήταν η δημιουργία νέας Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ,η έναρξη της οποίας θα γινόταν την 11η Σεπτεμβρίου του 2001 στις 10 το πρωϊ,στα γραφεία της οποίας ήταν στον 1ο και 2ο όροφο του βόρειου πύργου των ¨Διδύμων Πύργων". Με την νέα Κεντρική Τράπεζα δεν θα είχαν σχέση οι Ρόθτσάϊλντ και οι τραπεζίτες-επιβήτορες.

Σε όλες αυτές τις αλλαγές βοήθησε και η οργάνωση των "Λευκών Καπέλων" των υγειών δυνάμεων της Αμερικής.

Καταλαβαίνετε λοιπόν γιατί έγινε η πτώση των "Διδύμων Πύργων" στις 9 το πρωί της 11/9/2001. Με την πτώση των δίδυμων πύργων καταστράφηκαν όλα τα λογισμικά που είχαν εγκατασταθεί στον βόρειο πύργο στόν 1ο & 2ο όροφο. Έτσι αναβλήθηκε και  η εφαρμογή του νόμου GESARA-ΝΕSARA και ξεκίνησαν πάλι απ'την αρχή να φτιάχνουν το σύστημα.

Μετά από λίγο,το 2003, άρχισε και η εκστρατεία των ΗΠΑ στο Αφγανιστάν και μετέπειτα στο Ιράκ, οπότε βάση του συντάγματος των ΗΠΑ η χώρα διοικείτο με Προεδρικά διατάγματα.

Οι εκσρατείες όμως στο Αφγανιστάν και Ιράκ το 2013 ,ήταν στο τέλος τους και τα "Λευκά Καπέλα" ενήργησαν ώστε ο νόμος GESARA-NESARA να αρχίσει να εφαρμόζεται από τον Οκτώβριο του 2013. Καταλαβαίνετε τώρα γιατί οι ήθελαν την εκστρατεία κατά της Συρίας και τον Γ'ΠΠ ? Κάποιοι... άλλοι όμως τους χάλασαν οριστικά αυτά τα σχέδια και οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι τους,απεσύρθησαν "εν μία νυκτί" από την Ανατολική Μεσόγειο !!!

Τον Δεκέμβριο του 2011 στην Βασίλεια της Ελβετίας συγκεντρώθηκαν 183 κράτη και προέβησαν στην ψήφιση του διεθνούς νόμου GESARA-NESARA που στηρίζεται στον αντίστοχο νόμο των ΗΠΑ.

Ας δούμε τώρα τις 19 διατάξεις του νόμου GESARA-NESARA  οι οποίες είναι για ΟΛΑ τα ΚΡΑΤΗ της Γης.

1. Μηδενίζονται όλα τα χρέη που έχουν σχέση με πιστωτικές κάρτες,υποθήκες, δάνεια και τραπεζικά χρέη κηρύσσοντας τα παράνομα,διότι είναι παράνομη και καταχρηστική η επιβολή τόκων.

2. Καταργείται ο φόρος εισοδήματος.

3. Κλείνουν οι εφορίες  όλων των κρατών. Μεταφέρεται ως υπηρεσία στο Υπουργείο Οικονομικών το οποίο θα είναι υπεύθυνο για τη συλλογή φόρου συναλλαγής.

4.Επιβολή φόρου (ΦΠΑ) 14% σε όλα τα νέα προϊόντα. Όχι στα παλαιά. Παράδειγμα: Εάν πουλήσετε το μεταχειρισμένο σας αυτοκίνητο δεν πληρώνετε φόρο. Δέν θεωρείτε εισόδημα. Εάν αγοράσετε καινούριο θα πληρώσετε φόρο 14%. Δέν θα υπάρχει άλλος φόρος εισοδήματος. Έχει υπολογιστεί από πολλά πανεπιστήμια ότι η επιβολή 14% φορολογίας σε όλες τις πωλήσεις νέων αγαθών είναι υπέρ αρκετό για να καλύψει τις λειτουργικές ανάγκες ενός κράτους.

5. Αυξάνονται όλες οι παροχές στους συνταξιούχους.

6. Καταργείται το Admiral Law ο νόμος που θέτει τις ΗΠΑ σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης δηλαδή σε εμπόλεμη κατάσταση.

Επανέρχεται το Αστικό Δίκαιο.

7.Ενεργοποιείται το Amendment .Υπάρχει στις ΗΠΑ η αλλαγή του συντάγματος Νο 13 που λέει ότι: Απαγορεύεται ένας Αμερικανός πολίτης να φέρει τίτλο ευγενείας - Esquire. Όλοι οι τίτλοι που έχουν Αγγλική προέλευση απαγορεύονται στην Αμερικανική Επικράτεια. Αυτό προκάλεσε τον πόλεμο του1879 οπότε εισέβαλε η Αγγλία στην Αμερική. 

ΠΟΛΕΜΟΣ 1979

Πήγε στην Ουάσινγκτον και κατέστρεψε τον Λευκό Οίκο και το Καπιτόλιο μέχρι τα θεμέλια. Έκαψε όλα τα αντίγραφα αυτής της συγκεκριμένης νομοθεσίας και μόνο το 1986 ανακαλύφθηκαν δύο αντίγραφα. Ένα σε μια μικρή πόλη της Μασαχουσέτης και ένα στο Αρκάνσας.

8.Εντός 120 ημερών πρέπει να παραιτηθεί η βουλή, η Γερουσία καί ο Πρόεδρος ή  Πρωθυπουργός και να διεξαχθούν εκλογές. Αυτό που ονομάζουμε μεταβατικός πρόεδρος έχει επιβληθεί στην Αμερική από τις 5 Δεκεμβρίου του 2012. Ο πραγματικός πρόεδρος των ΗΠΑ δέν ήταν ο Μπαράκ Ομπάμα. Ηταν ο John Andrew Boehner ο οποίος ήταν ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων (House of Representatives). Επελέγει ως πρόσωπο όχι ως θεσμός. Ο Ομπάμα ζήτησε τη συγκατάθεση του John Andrew Boehner για την επίθεση στη Συρία επειδή δεν μπορούσε να κάνει κάτι ο ίδιος γιαυτό ζήτησε την απόφαση από την Βουλή των Αντιπροσώπων.

9. Ανώτατοι Δικαστές θα ελέγχουν την εκλογική διαδικασία και θα είναι εντεταλμένοι από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ. Στόχος είναι να σταματήσει η νόθευση των εκλογών στην Αμερική και όχι μόνο. 

Το ίδιο συμβαίνει και στην Ελλάδα, νοθεία από ορισμένα λογισμικά που υπακούουν στην Ν.Τ.Π. (Νέα Τάξη Πραγμάτων).

10. Δημιουργείται ένα νέο Υπουργείο Οικονομικών, νέο νόμισμα το οποίο θα βασίζετε στην ισοτιμία χρυσού, αργύρου, πλατίνα ή σε άλλα πολύτιμα μέταλλα. Αυτομάτως αποκλείεται η πτώχευση των ΗΠΑ την οπία υπέγραψε ο Πρόεδρος Franklin Roosevelt το 1933. Το νέο δολλάριο έχει ήδη εκτυπωθεί. Περιμένουν την κατάληλη στιγμή για να επιβληθεί το νέο νόμισμα.

11. Απαγορεύονται τα Πιστοποιητικά Γεννήσεως των Αμερικανών Πολιτών και κατ'επέκταση όλων των πολιτών του πλανήτη, να χρησιμοποιούνται σαν χρηματοοικονομικά παράγωγα, για να παράγουν πλούτο στούς τραπεζίτες στα διάφορα χρηματιστήρια.

12. Δημιουργείται νέα κεντρική τράπεζα η οποία υπάγεται στην δικαιοδοσία του Υπουργείου Οικονομικών και είναι σύμφωνη με το αρχικό σύνταγμα των ΗΠΑ.

13. Κλείνει η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ που ονομάζεται Federal Reserve και πτωχεύει οριστικώς. 

FED

Κάτα τη διάρκεια που θα υπάρξει μεταβατική περίοδος η Federal Reserve θα επιτραπεί να λειτουργεί παράλληλα με την νέα Κεντρική Τράπεζα για ένα χρόνο με σκοπό να υπάρξει ομαλή μετάβαση τόσο στο νέο νόμισμα όσο και στην κανονική χρηματοδότηση των τραπεζών.

14. Επαναφορά της μυστικότητας των ιδιωτικών καταθέσεων που σημαίνει ότι: Εγώ ως σύστημα εφ'όσον δεν μπορώ να ελέγξω τη νομιμότητά σου δεν μπορώ να σε καταδικάσω σαν κλέφτη εξ'ορισμού.

15. Επαναφορά της συνταγματικής νομιμότητας. Απαγόρευση σε δικαστές, νομικούς , δικηγόρους κλπ να δικάζουν σύμφωνα με το Αγγλικό δίκαιο.

16. Απαγορεύεται οποιαδήποτε επιθετική πολιτική, οποιαδήποτε επίθεση η πολεμική αναμέτρηση με οποιοδήποτε κράτος σε όλο τον κόσμο.

17. Επιβάλεται Ειρήνη σε όλα τα έθνη.

18. Τα χρήματα που χρειάζεται η ανθρωπότητα για να έρθει το βιωτικό της επίπεδο σε ένα σταθερό σημείο, αυτομάτως πιστώνονται από το παγκόσμιο καταπίστευμα.

19.Ενεργοποιούνται 6000 πατέντες με τεχνολογίες οι οποίες είναι μυστικές και κρυμένες και ουσιαστικά απελευθερώνουν το ανθρώπινο γένος. Παραδείγματα: Η ελεύθερη ενέργεια είναι προσβάσιμη από όλους από οποιοδήποτε γεωφυσικό σημείο της γής. Η θεραπεία των περισσότερων ασθενειών με τη χρήση συντονισμένων υπερήχων ή υποήχων. Δύο πατέντες πολύ σημαντικές για την ανθρωπότητα.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ
ΠΕΡΣΕΑΣ
Εδώ θελω να επισημάνω ότι ορισμένες οργανώσεις και ιστοσελίδες που πρόσκεινται στις "σκοτεινές δυνάμεις=αποστάτες" και οι οποίες προσπαθούν να παραπλανήσουν τους αδαείς,ότι είναι οι δυνάμεις του "φωτός", διατείνονται ότι η συνθήκη NESARA υπαγορεύθηκε από τους εξωγήϊνους και μάλιστα αναφέρουν ότι αυτή προβλέπει και πως οι άνθρωποι μπορούν να εισέλθουν στην <5η δίάσταση>.!!! Μάλιστα αναφέρουν ότι έχουν ειδικούς θαλάμους στο εσωτερικό της Γης που ζεί η δήθεν φυλή των Agarthians. Ολα αυτά είναι παραμύθια !!!

Ο μόνος που συνέβαλε στην δημιουργία του νόμου GESARA-ΝΕSARA είναι μία θεία Ολύμπια οντότητα από τους λεγόμενους ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ του πλανήτη μας,που ζεί στην Γη, ο λεγόμενος Άγιος Γερμανός,μετεμψύχωση του μυθικού ήρωα Περσέα. Όποιος θέλει να μάθει περί "Παρατηρητών" του συνιστώ να δεί την πολύ ωραία ταινία του youtube.

The Adjustment Bureau:http://www.youtube.com/watch?v=8AzcC90d9MwΕΠΙΛΟΓΟΣ

Γιά όλα τα 209 κράτη της Γης του GESARA-NESARA ισχύουν τα ίδια παραπάνω.

ΚΤΗΡΙΑ ΝΙΑΡΧΟΥ
(Πρωην Ιπποδρομος)

Εδώ αναφέρω ότι οι υπογραφές των 209 κρατών για τον "Νόμο GESARA-ΝESARA", έγιναν στην Αθήνα το βράδυ της 17 Σεπτεμβρίου 2021, στον πρώην Φαληρικό Ιππόδρομο, όπου τώρα είναι εκεί
οικίματα και γραφεία του εφοπλιστή Νιάρχου. Υπήρχαν χιλιάδες αστυνομικοί για φρούριση,με μαύρα τζιπ, από το αρχαιολογικό χώρο των "Στηλών του Ναού του Διός" μέχρι το Δέλτα του Φάληρου.Μετά την υπογραφή όλοι οι ξένοι επίσημοι(Βασιλείς, Πρόεδροι, Υπουργοί) έφυγαν μέχρι τα ξημερώματα για τις χώρες τους με αεροπλάνα από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι δεν ήξεραν τίποτα !!

Επρεπε οι υπογραφές των χωρών να γίνουν στην Ελλάδα, καθότι υπήρχε εντολή.. "εξ'άνωθεν"!!

15/2/2022  

  ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ

  ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα


https://perseasorion.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters