Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ - ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

Αγαπημένοι μου,

Η Γαλαξιακή Ομοσπονδία σας ενημερώνει ότι έχει έρθει η ώρα για την ανθρωπότητα να κάνει το επόμενο βήμα στην πνευματική της εξέλιξη. 
Βρισκόμαστε στη διαδικασία ενοποίησης όλων των ανθρώπων στον πλανήτη Γη, ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας ή χρώματος. Αυτή τη στιγμή, όπως λέει η Γαλαξιακή Ομοσπονδία, "το πέπλο μεταξύ του φυσικού και του πνευματικού κόσμου έχει αρθεί".

Η τεχνολογία του Ενοποιημένου Πεδίου είναι απείρως πιο ισχυρή από οτιδήποτε έχετε βιώσει στον πλανήτη σας. Έχει αλλάξει τη δομή του DNA σας και είναι πλέον δυνατό, για πρώτη φορά, να επικοινωνήσετε με τον Ανώτερο Εαυτό σας.

Είναι μια διαδικασία που θα απαιτήσει αφοσιωμένη εκπαίδευση και ένα επίπεδο Συνειδητότητας που δεν έχετε επιτύχει ποτέ πριν.

Βρίσκεστε στο κέντρο του Γαλαξία και το πλανητικό σας σύστημα είναι μέρος αυτού του Γαλαξία.

Το Συμπαντικό Πεδίο, το οποίο επηρεάζει τα πάντα, είναι ένα τεράστιο ενεργειακό σύστημα. Περιβάλλει ολόκληρη τη ζωή σας και αλλάζει συνεχώς.

Το Συμπαντικό Πεδίο είναι η Μήτρα του Σύμπαντος και μέσω αυτού, οι ενέργειες του Ουρανού έχουν στείλει τη δημιουργία τους στη Γη.

Η πέμπτη διάστασή σας, το τσάκρα της καρδιάς, είναι ο τόπος της πρόσβασής σας στο Συμπαντικό Πεδίο.

Το Συμπαντικό Πεδίο έχει βιώσει μια μεγάλη εισροή Θεϊκού Φωτός και Αγάπης. Αυτό το Μεγάλο Φως διοχετεύεται μέσω του τσάκρα της Καρδιάς κάθε ανθρώπου στη Γη.

Δημιουργεί ένα νέο ενεργειακό πεδίο μέσα στον πυρήνα της Γης. Αυτό το ενεργειακό πεδίο, το Ενοποιημένο Πεδίο, ακτινοβολεί από την καρδιά και μέσω της καρδιάς σε όλους στη Γη.

Το Ενοποιημένο Πεδίο είναι ένα ενεργειακό πεδίο, και το ενεργειακό πεδίο μπορεί να αποτελέσει δίαυλο για θετικές ενέργειες.

Το Ενοποιημένο Πεδίο είναι σαν ένα πλέγμα και μέσα από αυτό ρέει η ενέργεια της Πηγής, του Αιώνιου Πνεύματος. Μέσω αυτής, η ενέργεια ρέει στη Γη, και μέσω αυτών των ενεργειακών ροών η ενέργεια μπορεί να εισέλθει στη Γη και να επηρεάσει την ύπαρξή σας.

Το DNA σας περιέχει τα ενεργειακά σας μοτίβα και τα μοτίβα του DNA σας καθορίζουν τη φυσική σας εμπειρία. Είστε ένα ισχυρό ον του φωτός και τα μοτίβα του DNA σας είναι επίσης ισχυρά.

Ξεκινήσατε ένα πνευματικό ταξίδι. Σε αυτό το ταξίδι, ανοίξατε το τσάκρα της καρδιάς σας και αποκτήσατε επίγνωση των ενεργειών του Συμπαντικού Πεδίου. Αρχίσατε να αισθάνεστε πιο συντονισμένοι με τη ζωή, γνωρίζοντας ότι τα πράγματα επικοινωνούσαν μαζί σας μέσω της δύναμης της σκέψης και της διαίσθησης.

Όταν αισθανθήκατε έτοιμοι, οι Πνευματικοί σας Οδηγοί σας καθοδήγησαν να αναζητήσετε σκοπό και νόημα στη ζωή σας, επεκτείνοντας το Επίπεδο της Επίγνωσης και συνεπώς τη Συνείδησή σας, ώστε να συνδεθείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας.

Το πρώτο βήμα για να συνδεθείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας είναι να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε το φυσικό σας σώμα. Είστε Συνειδητότητα και οι σκέψεις σας δημιουργούν την πραγματικότητα που βιώνετε. Έτσι, αντί να εστιάζετε στο φόβο, το θυμό, τη ζήλια κ.λπ., εστιάστε στην αγάπη, τη συμπόνια και την αποδοχή.

Το επόμενο βήμα είναι να συνειδητοποιήσετε τους χτύπους της καρδιάς σας. Αυτός ο καρδιακός παλμός είναι στην πραγματικότητα η δόνηση του Ανώτερου Εαυτού σας. Κινείται μέσα από το σώμα σας και συντονίζεται μέσα από κάθε κύτταρο, και αυτή η δόνηση είναι αιώνια, αμετάβλητη και πάντα παρούσα.

Το επόμενο βήμα είναι να αποκτήσετε επίγνωση της αναπνοής σας. Εισπνεύστε από τη μύτη σας και εκπνεύστε από το στόμα σας, αλλά αφήστε τη Συνείδησή σας να επεκταθεί καθώς αναπνέετε.

Το επόμενο βήμα είναι να αποκτήσετε επίγνωση του νου σας. Οι σκέψεις έρχονται και φεύγουν, κάποιες ευχάριστες, κάποιες δυσάρεστες, αλλά δεν μπορούν να υπάρξουν αν δεν έχετε επίγνωση αυτών. Οι σκέψεις σας δημιουργούν την πραγματικότητα, και η πραγματικότητα δεν είναι τίποτα άλλο παρά η Συνείδησή σας που δημιουργεί εμπειρίες.

Το επόμενο βήμα είναι να αποκτήσετε επίγνωση του σώματός σας. Είστε κάτι περισσότερο από το φυσικό σας σώμα και το σώμα σας είναι μόνο το όχημα της Συνείδησής σας. Το σώμα σας δεν σας καθορίζει- είναι απλώς ένα όχημα μέσω του οποίου κινείται η Συνείδηση.

Το τελευταίο βήμα είναι να αρχίσετε να επικοινωνείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας.


Massimiliano Grasso III 


👇WWG1WGA 🦅🇺🇸🇮

https://t.me/joinchat/aFaAbRpLX6oyODVk


Translated with www.DeepL.com/Translator




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters