Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Σήμερα πραγματοποιείται ένα γεγονός που συμβαίνει μία φορά κάθε 248 χρόνια.

ΣΗΜΕΡΑ 22.2.2022!!!

Ο Πλούτωνας πρόκειται να έρθει σε σύνοδο (επιστροφή) στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό, ήταν ακριβώς στις 4 Ιουλίου του 1776, την ακριβή μέρα ίδρυσης της Αμερικής.

Αστρολογικά ο Πλούτωνας φέρνει την καταστροφή και την αναγέννηση. Επίσης, θυμηθείτε ότι η Ρώμη έπεσε όταν ο Πλούτωνας επέστρεψε.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Kanye West επέλεξε την σημερινή ημερομηνία 22.2.2022 για να λανσάρει το νέο άλμπουμ του Fonda 2, που απεικονίζει ένα " φλεγόμενο άσπρο σπίτι" που μπορεί να έχει διπλό (2) νόημα ( ξέρετε λόγω κλίκας), άσπρο σπίτι ή λευκό οίκο;;;
Άσπρο σπίτι είδαμε και στο σόου του Super Bowl! Θυμάστε;;;
Να ξέρετε ότι το 22 είναι ο αριθμός για τον "Máster Builder" στις αποκρυφιστικές πρακτικές.

Σήμερα είναι 22 του 2ού μήνα του 22ού έτους της 2ής χιλιετίας από την "χριστιανική" γέννηση του Εμμανουήλ Ιησούς της Ναζαρέτ.

22.2.2022 είναι 2x2x2x2x2x2x222=1776.
2+2+2+2+2+2=12, 12 είναι ο αριθμός της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών που θεωρείται το τιμόνι του κόσμου, όοοοοολα θα τα δούμε και θα τρίβουμε τα μάτια μας.
Εάν δείτε την εικόνα του Independence Hall στο χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων, η ώρα στον πύργο του ρολογιού είναι 2:22.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο λοιπόν!
Επίσης σήμερα συμπληρώνονται 22 χρόνια και 222 μέρες από το "θάνατο" του αγαπημένου John John.
Ο αριθμός 2 συμβολίζει την ισότητα, την ισορροπία και την αρμονία στις ανθρώπινες σχέσεις, εκεί που η πηγή της αγάπης και του φωτός μας καλεί να μετατρέψουμε το ΕΓΩ και ΕΣΥ στο ΕΜΕΙΣ.

Καλησπέρα σποράκια των αστεριών!
Μας εύχομαι άνευ όρων αγάπη, συμπόνια και άπλετο φως στις καρδιές μας.

Κάντε αλχημείες με το μυαλό σας για έναν κόσμο καλύτερο όπου θα κυβερνήσει η ατελείωτη αγάπη, η γαλήνη και η ειρήνη.
Φώς σε όλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters