Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022

«ΚΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ», λένε στις ΗΠΑ!!! Πώς θα αφανίσουν δισεκατομμύρια ανθρώπων;;; ΒΙΝΤΕΟ «ΥΠΕΡΒΟΜΒΑ»

(*)ΑΥΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ & ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
Σοκαριστικοί ισχυρισμοί! Ωστόσο όλο και περισσότεροι επιστήμονες ανησυχούν και το δείχνουν...

Σε ένα νέο βίντεο κρούεται o κώδων του κινδύνου για τον ανθρώπινο πoλιτισμό! Πριν γίνει σχετική αναφορά σε αυτό, σημειώνεται πως με κάθε επισημότητα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, ζητήθηκε, εμμέσως πλην σαφώς, να πεθάνουν, ει δυνατόν, 7 δις άνθρωποι για το καλό το πλανήτη (ΕΔΩ το βίντεο ντοκουμέντο)

Εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ, τώρα, δεν διστάζουν να συνδέσουν με αυτή την προοπτική, τα εμβόλια, για τα οποία ακούγονται αρκετά πλέον και μάλιστα ανοιχτά από επιστήμονες. Γίνεται λόγος για «γεγονός επιπέδου εξόντωσης».

«Αν δεν σταματήσουμε τα εμβόλια, θα καταστρέψουν τον πολιτισμό που γνωρίζουμε μέσα σε 10 χρόνια. Ο Malone και ο Yeadon το αποκαλούν ”γεγονός μαζικών θανάτων” και ”μαζική δολοφονία” αντίστοιχα», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο βίντεο που παρατίθεται πιο κάτω και υπογραμμίζεται:

«Το 1/3 των εμβολιασμένων θα πεθάνει μέσα στην επόμενη δεκαετία. Άλλο 1/3 θα καταστεί ανάπηρο και δεν μπορεί να λειτουργήσει κοινωνικά. Το άλλο 1/3 δεν θα πειραχτεί γιατί ίσως λαμβάνει placebo. Αν σταματήσουμε τα εμβόλια τώρα, θα πεθάνει 1,4 δις άνθρωποι μέσα στην επόμενη δεκαετία.

Τώρα πηγαίνουν στα παιδιά και δεν θα αφήσουν εμάς ήσυχους. Αυτό σημαίνει ”ολοκληρωτικό πόλεμο”

Με τέτοιο επίπεδο θανάτων μιλάμε για γεγονός επιπέδου Ολοκαυτώματος της ναζιστικής Γερμανίας.

Κάθε μέρα θα πεθαίνουν 10 εκατομμύρια άνθρωποι τα επόμενα 10 χρόνια. Ένα ναζιστικό ολοκαύτωμα κάθε 14,4 ώρες.

Αν δεν σταματήσουμε τα εμβόλια τις επόμενες 365 μέρες θα σκοτώσουν άλλα 3,5 δις ανθρώπους. Αν τα συνδυάσουμε με το 1,4 δις που ήδη είναι καταδικασμένο, φτάνουμε στα 5 δις. Αυτό είναι ένα γεγονός επιπέδου εξόντωσης αν δεν το σταματήσουμε.

Ο Κάρολος που ο πατέρας του είχε πει πως θέλει να επιστρέψει στη Γη σαν θανατηφόρος ιός λέει πως διεξάγεται στρατιωτικού τύπου κινητοποίηση για να σώσουμε την Γη. Είναι πολύ ειλικρινείς ως προς το τι κάνουν. Δίνουν σιωπηλά όπλα και απορροφούν όλον τον πλούτο, ενώ σε σκοτώνουν.

Δεν τους παίρνει να αποδοθεί αυτό το γεγονός στα εμβόλια. Θα χρειαστεί να εξαπολύσουν ένα άλλο παγκόσμιο πολύνεκρο γεγονός για να καλύψουν τα ίχνη τους. Οπότε ναι, κάτι επικό, κάτι βιβλικών διαστάσεων έρχεται».

Δείτε το βίντεο, το οποίο παρατίθεται δημοσιογραφικά:https://www.el.gr
1 σχόλιο:

ΧΡΗΣΤΟΣ είπε...

Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Ο ΑΝΑΞΙΜΑΝΔΡΟΣ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ; ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. Η ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ; ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΨΕΥΔΕΣ. Η ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΩΜΕΝΟΥ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΔΙΑΦΟΡΑ.

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters