Τρίτη 27 Απριλίου 2021

Αποκαλύφθηκε το Μεγάλο Πλανητικό Σχέδιο Αποπληθωρισμού των Παγκοσμιοποιητών!

Φίλοι, πρέπει να σας πω από την αρχή να μην πιστεύω τίποτα από την αρχή όλων όσων πρόκειται να γράψω εδώ. 

Εξετάστε τον εαυτό σας για να δείτε αν αυτή είναι η αλήθεια, αλλά… συνδέονται πάρα πολλά πράγματα! Δημοσίευσα πολλά άρθρα και βίντεο ή συνεντεύξεις ντοκιμαντέρ κατά τη διάρκεια της πανδημίας με τη γνώμη δεκάδων γιατρών που αργότερα λογοκρίθηκαν στα κοινωνικά μέσα ή στο YouTube, όπως έκαναν με τον λογαριασμό μου στο YouTube που καταργήθηκε. 

Αυτό σημαίνει ότι αν οι ελίτ λογοκριτές δούλευαν, είχαν ειπωθεί αλήθειες που η μεγάλη μάζα ανθρώπων δεν έπρεπε να γνωρίζει. 

Μόλις βλέπω ότι τα πράγματα λογοκρίνονται, παρατηρώ να αναζητήσω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα. Στην πραγματικότητα, αυτό έχω κάνει από τότε που ξεκίνησα αυτό το blog το 2013.

 Έχοντας όλα αυτά κατά νου, μπήκα βαθύτερα στην "τρύπα κουνελιών", επειδή κάποια πράγματα δεν ήταν συνδεδεμένα ... Τώρα όλοι γνωρίζουμε ότι τα μπλοκ γρανίτη στη Γεωργία / ΗΠΑ συγκεκριμένα, ότι ο πληθυσμός του πλανήτη πρέπει να μειωθεί στα 500 εκατομμύρια. κάτοικοι. Συνέχισα να αναρωτιέμαι πώς θα το έκαναν αυτό; Εδώ και καιρό εγκατέλειψαν τα πυρηνικά όπλα, διότι ένας τέτοιος πόλεμος θα τους έκανε να μείνουν για αρκετές δεκαετίες μόνο σε αυτοσυντηρούμενες υπόγειες βάσεις. Στη συνέχεια σκέφτηκαν βιολογικά όπλα, ιούς, για να αποδεκατίσουν τον ΧΡΗΣΙΜΟ πληθυσμό, τους οποίους αποκαλούν μάταια . Όταν διάσπαρσαν αυτό το Covid που δημιουργήθηκε στο Wuhanμε αμερικανική και γαλλική χρηματοδότηση και συμμετοχή κ.λπ. Είπα ότι αυτό είναι το σχέδιο. Ωστόσο, η θνησιμότητα έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ χαμηλή και απευθύνεται σε ηλικιωμένους με χρόνιες ασθένειες.

Αναγνωρίζεται ότι είναι μια δουλειά για τις κυβερνήσεις, οι οποίες πρέπει να πληρώνουν τις συντάξεις τους και να παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες. Στη συνέχεια, βιαστικά, ο Kill Gates μας είπε ότι ερχόταν το "εμβόλιο διάσωσης" και είπαμε ότι έπρεπε να είναι. Ωστόσο, λίγοι έχουν πεθάνει από τον εμβολιασμό, και αν πεθάνουν για μήνες ή χρόνια, δεν είναι αρκετό για τη σατανική ελίτ. Λοιπόν, μια μέρα ένας Τούρκος ήρθε με την απάντηση και όλα είναι συνδεδεμένα, όλα μου αποκαλύφθηκαν. Δεν σας δίνω την πηγή για να μην είμαι υποκειμενικός και επηρεασμένος. Διερευνήστε όλα όσα θα σας εκθέσω και αναζητήστε την αλήθεια

Αρκετές εταιρείες στη Δύση ανακοίνωσαν ότι σε 8 μήνες έχουν ξεκινήσει εμβόλια και θα τα διανείμουν για μαζικό εμβολιασμό. Μεταξύ αυτών θα αναφέρω Pfizer , Moderna , Astra-Zeneca , Johnson & Johnson κ.λπ. Καμία εταιρεία στην ιστορία δεν έχει κυκλοφορήσει ένα εμβόλιο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Στη συνέχεια, διάσημοι γιατροί, όπως ο Δρ. Ράσιντ Μπάταρ, ο Δρ. Ντόλορες Καχίλ, ο Δρ. Σέρι Τέμπενι, ο Δρ. Ντιτιέρ Ραούλτ, ο Δρ. Σιμόνε Γκόλντ, ο Δρ. Βλαντιμίρ Ζελένκο, ο Δρ Τζόζεφ Μέρκολα και πολλοί άλλοι δήλωσαν ότι αυτό δεν είναι εμβόλιο. Η τεχνολογία Messenger RNA είναι η γενετική μηχανική που εφαρμόζεται μέσω της νανοτεχνολογίας και το λεγόμενο εμβόλιο δεν έχει τίποτα βιολογικό σε αυτό! 

 Στη συνέχεια, σκεφτείτε λογικά, δεν είχαν τρόπο να το παράγουν σε 8 μήνες μετά την παγκόσμια εξάπλωση του Covid. Δημιούργησαν το εμβόλιο λίγα χρόνια νωρίτερα, απουσία του ιού, επειδή ο ιός δεν είχε ακόμη δημιουργηθεί και δοκιμαστεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το εμβόλιο δεν δημιουργήθηκε όπως όλα τα άλλα, κλασικά, όπου ένας νεκρός ή αβλαβής ιός τέθηκε προκειμένου το ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα να δημιουργήσει αντισώματα. Δεν είχαν ακόμη τον ιό και εισήγαγαν μόνο τον γενετικό κώδικα για την τροποποίηση του RNA, δηλαδή τη σύνδεση μεταξύ DNA και κυττάρων. Τώρα οι άνθρωποι έχουν πεθάνει τόσο από το Covid όσο και από τα εμβόλια και θα πεθάνουν, αλλά αυτό δεν είναι το σχέδιο. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ:

  Δημιουργεί πρώτα εμβόλια mRNA με τους γενετικούς κωδικούς ενός ελαφρύτερου ιού
(Covid-19) και ενός θανατηφόρου. Στη συνέχεια δημιουργεί τον ήπιο ιό (Covid-19), τον διαδίδει σε όλο τον κόσμο και με τη βοήθεια των μέσων μαζικής ενημέρωσης τρομάζει τον πληθυσμό με εικόνες εφιάλτη των νεκρών και προπαγάνδα. Προετοιμάστε τον πληθυσμό για το μελλοντικό "εμβόλιο διάσωσης", έτσι ώστε όταν το διαθέσετε στην αγορά, θα βιάσουν να εμβολιαστούν.

ΕΝΤΑΞΕΙ. Τα εμβόλια των εταιρειών που ανακοινώθηκαν δημόσια έχουν βγει, αλλά είναι διαφορετικά, και εδώ είναι το μικρό μυστικό, που λέγεται δυνατά στην τηλεόραση. Οι άνθρωποι αρχίζουν να προγραμματίζουν, προσέξτε: ON-LINE για εμβολιασμό, όπου περνούν το CNP και την κοινωνική τους κατάσταση (είτε εργάζεται είτε όχι, η ηλικία της είναι από το CNP). Τώρα τίθεται σε λειτουργία ένα λογισμικό που επιλέγει τους ανθρώπους ανά ηλικία, απασχόληση, πιθανώς εάν έχουν ασθένειες κ.λπ. και εκχωρεί έναν συγκεκριμένο τύπο εμβολίου σύμφωνα με όλα αυτά τα κριτήρια (μπορείτε να το ελέγξετε). Η εκστρατεία εμβολιασμού αναπτύσσεται και μας υποσχόμαστε ότι δεν θα προχωρήσουμε στην κανονική ζωή, μόνο εάν εμβολιάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο, γιατί αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να απαλλαγούμε από την πανδημία. Βρισκόμαστε τώρα σε αυτήν τη φάση.

Το 80% του πληθυσμού εμβολιάζεται, όπως εκτιμούν και η πανδημία σταματά. Μετά από όλα αυτά έρχονται με τον θανατηφόρο ιό, τον οποίο έχουν ήδη και δημιουργούν την πραγματική πανδημία! Όλα θα πεθάνουν, εκτός από αυτά που έχουν εμβολιαστεί με το ειδικό εμβόλιο ( ή εκείνα με ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα) , που επιλέγονται σύμφωνα με τα κριτήρια που αναφέρονται παραπάνω. Μέσω αυτού του προγράμματος, επιλέγουν πόσους γιατρούς χρειάζονται ( όσο το δυνατόν λιγότερα για να μην είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τη μελλοντική πανδημία ), πόσους καθηγητές, δικηγόρους, υδραυλικούς και ούτω καθεξής, για κάθε χώρα, ανάλογα με το πρότυπο της διαβίωσης. Έτσι μπορούν να «απαλλαγούν» από όλο τον «άχρηστο» πληθυσμό σε κάθε χώρα, ο οποίος καταναλώνει και δεν παράγει τίποτα (κατά την άποψή τους).

Και τώρα για να μεταβούν στη μεγάλη εικόνα, θέλουν να δημιουργήσουν αυτήν τη γενοκτονία για να εφαρμόσουν το Great Reset , που ξεκίνησε από τον Klaus Schwab στο Οικονομικό Φόρουμ του ΝταβόςΣε έναν κόσμο που ονειρευόταν αυτοί οι ψυχοπαθείς μετά τη Μεγάλη Επαναφορά, δεν χρειαζόμαστε πλέον γιατρούς, επειδή τα CIPs και τα nanobots που εισάγονται σε ανθρώπινα σώματα θα μεταδίδουν μέσω του δικτύου 5G πληροφορίες μόνιμα, για την υγεία του θέματος. Δεν θα υπάρχει ανάγκη για εκπαιδευτικούς, επειδή η Τεχνητή Νοημοσύνη θα εκπαιδεύσει τα παιδιά στο διαδίκτυο στο σπίτι. Δεν θα υπάρχει ανάγκη για εργαζόμενους, επειδή τα ρομπότ θα λειτουργούν χωρίς διακοπή, χωρίς να ζητούν μισθό, άδεια κ.λπ. Θα χρειαστούν μόνο 500 εκατομμύρια παγκοσμίως για να τους εξυπηρετήσουν. Νομίζουν ότι ήρθε η ώρα να το κάνουν και βιάζονται…

Όσο για τους ηγέτες μας, γνωρίζετε ήδη ότι ο Arafat και ο Johannis δεν εμβολιάστηκαν με αυτό το χάος, δημοσιεύσαμε ένα βίντεο με τον ψεύτικο εμβολιασμό τους. Και να είστε βέβαιοι ότι όσοι πρέπει να εμβολιαστούν με αλατούχο διάλυμα έχουν ενημερωθεί…

PS - Και με ελάχιστες προσβάσιμες πληροφορίες: Το 2008, ο Δρ. Antony Fauci συνέγραψε ένα άρθρο για την ισπανική γρίπη - την πιο καταστροφική επιδημία των σύγχρονων εποχών - το 1918. Διαπίστωσαν ότι τα περισσότερα θύματα της ισπανικής γρίπης δεν πέθαναν από τη γρίπη Ισπανικά. Πέθανε λόγω βακτηριακής πνευμονίας που προκλήθηκε από τη χρήση μάσκας !!!  

Τώρα, αγαπητοί μου, το μόνο που απομένει είναι για τον καθένα να λάβει τα μέτρα που κρίνουν κατάλληλα γι 'αυτόν και την οικογένειά του, ελπίζουμε ότι η Συμμαχία θα καταστρέψει γρήγορα αυτό το σχέδιο έως ότου εφαρμοστεί. Ότι ο Θεός θα μας προστατεύσει και δεν θα επιτρέψει την υλοποίηση αυτού του σχεδίου. Έχουμε προικιστεί με ελεύθερη βούληση από τον Δημιουργό και θα κάνουμε τις επιλογές… Αλλά η δύναμή μας βρίσκεται στην ένωση, αφήνοντας κατά μέρος τις διαφορές, τις αντιλήψεις, τις αρχές κ.λπ. Σκεφτείτε από κοινού, είμαστε όλοι παιδιά αυτού του πλανήτη και του Θεού, ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο και είναι η επιλογή του και δεν είναι λάθος. Είμαστε Ρουμάνοι που όλοι επιλέξαμε να γεννηθούμε σε αυτήν τη γη, ας ενωθούμε και να εξοντώσουμε αυτούς τους προδοτικούς πολιτικούς. Ο παράδεισος τους κρίνει, απλώς τους κατεβάζουμε και κόβουμε ένα άλλο μονοπάτι! Είμαστε συν-δημιουργοί του κόσμου, ας δημιουργήσουμε έναν καλύτερο κόσμο ξεκινώντας από τον καθένα μας. Ο Γκάντι είπε, " Αν θέλετε αλλαγή στον κόσμο, πρέπει να αλλάξετε πρώτα."". Εμείς που ξυπνάμε για να είμαστε παράδειγμα για όλους τους άλλους και μετά δεν χρειάζεται να πείσουμε κανέναν, όλοι θα σας ακολουθήσουν…

Εδώ είναι το πλανητικό σχέδιο γενοκτονίας 2025-2028:

  
  
 Δεν εμβολιάζομαι !! 

Ο Mike Adams είπε σε ένα βίντεο στις 5 Απριλίου, " Οι εμβολιασμένοι άνθρωποι θα πεθάνουν και οι μη εμβολιασμένοι άνθρωποι θα κυνηγηθούν για εξόντωση ".

   Πώς θα κυνηγηθούμε ...; Με minidrones, εδώ:

   Ερευνήστε και ανακαλύψτε την αλήθεια! Ευθείος δρόμος προς το Φως!


ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΠΗΓΗ: https://burebista2012.blogspot.com




1 σχόλιο:

Τσοπάνος είπε...

"ο Θεός θα μας προστατεύσει και δεν θα επιτρέψει την υλοποίηση αυτού του"

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Τόσο χαμηλά πέσαμε; από την γαλαξιακή ομοσπονδία του φωτός φτάσαμε σε σημείο να κάνουμε ξεματιασματα καί αγιασμούς να φύγει το κακό; αχ βρε ερμε πρόβατο σε πηγαίνουν στην σφαγή καί εσύ βελάζεις. Καί εσύ Διονιε με την αρκούδα εισαι;

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters