Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

VLADIMIR PUTIN - 1ος & 2ος PUTIN? ΔΥΟ PUTIN ;;; Είναι Δυνατόν ;;;

Ενημέρωση: Τις φωτο που δεν φαινοντε δειτετες στο λινκ στο τελος του αρθρου
《Εδώ είναι οι πληροφορίες σχετικά με τους δύο Πούτιν που δημοσίευσα αρχικά, αλλά όχι όλες. 
Τα βίντεο που είχα από την δίκη του Πούτιν και την ομολογία της συζύγου του, έχουν αφαιρεθεί από το YouTube. 
Έχω επίσης πολλές περισσότερες φωτογραφίες, αλλά θα τις εμφανίσω αργότερα αν χρειαστεί.

Η ιστορία έχει ως εξής:
Σύμφωνα με τα μέλη της ρωσικής κυβέρνησης, ο αρχικός Πούτιν ήταν πολεμοχαρής και γκάνγκστερ. Θα σκότωνε όποιον έμπαινε στο δρόμο του ή οποιονδήποτε απλώς δεν ήταν οπαδός του. Όλοι γύρω του ζούσαν με τον φόβο για τη ζωή τους.
Ρώσοι αξιωματούχοι συγκεντρώθηκαν και κατέθεσαν κατηγορίες εναντίον του Πούτιν για όλες τις δολοφονίες που διέπραξε. Παρακάτω, θα δείτε φωτογραφίες του Πούτιν φυλακισμένου μέσα σε μια δικαστική αίθουσα. Μια ετυμηγορία "Ένοχος", εκδόθηκε γρήγορα και ο Πούτιν εκτελέστηκε, επίσης «γρήγορα», εκείνο το απόγευμα τον Δεκέμβριο του 2011, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και ακραία βασανιστήρια των θυμάτων του.


Βρήκα για πρώτη φορά ένα βίντεο στο YouTube της κυρίας Πούτιν που ισχυριζόταν ότι, ο νέος Πούτιν δεν ήταν ο σύζυγος της και ότι απομακρύνθηκε από το σπίτι τους μια νύχτα το 2010, από Ρώσους αξιωματούχους και δεν τον είχε ξαναδεί ποτέ από τότε. Λίγες εβδομάδες αργότερα, ένας διαφορετικός άντρας έφτασε στο σπίτι τους και ο στρατός της είπε ότι ήταν ο άντρας, ότι ήταν ο σύζυγός της. Ήταν σαφές ότι δεν ήταν! 🤔🤐


Είπε ότι κοιμόταν στον καναπέ από εκείνη την ημέρα και μετά, καθώς υπήρχε ένας ξένος στο κρεβάτι της. Τελικά αποφάσισε να του πει ότι θέλει διαζύγιο, επειδή δεν ήθελε να είναι παντρεμένη με έναν εντελώς ξένο. Η κ. Πούτιν δήλωσε ότι ο άντρας συμφώνησε λέγοντας ότι ήταν ανακουφισμένος, επειδή δεν ένοιωθε έλξη για αυτήν.
Το ζεύγος Πούτιν πήρε ξαφνικά διαζύγιο, βασικά λίγο μετά την αντικατάσταση του Πούτιν. Η κυρία Πούτιν έκτοτε εξαφανίστηκε με τις δύο κόρες της, τις οποίες κανείς δεν έχει δει ποτέ από τότε, και ποτέ δεν έχει ξαναδεί ούτε την ίδια.


Ο Πούτιν Αρ. 2, άρχισε να βγαίνει με μια πολύ νεότερη γυναίκα με την οποία φαινόταν πολύ πιο ευτυχισμένος. Όλοι πίστευαν ότι ο Πούτιν απλώς έκανε έναν νέο δεσμό, όπως φαίνεται να κάνουν οι περισσότεροι άντρες, χωρίς δεύτερη σκέψη, αλλά κανείς δεν συνειδητοποίησε ότι δεν ήταν καθόλου το ίδιο άτομο...;;; 🤔🤠
(Δείτε φωτογραφίες από τους δύο Putin με την πρώην Πρώτη Κυρία, Lyudmila Aleksandrovna Ocheretnaya.)


Παρατήρησα ότι κανείς στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν μιλούσε για αυτό! Ωστόσο, τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, από όπου έμαθα αυτήν την ιστορία, ήταν γεμάτα με αυτές τις πληροφορίες. Ήξεραν ότι ο Πούτιν που βλέπουμε σήμερα ΔΕΝ ήταν ο πραγματικός Πούτιν, και γιόρταζαν αυτό το γεγονός.
Γιατί;
Επειδή ο Πούτιν Αρ. 2 - ο Αντικαταστάτης Πούτιν, εισήχθη για να καθαρίσει το "σπίτι" και να πατάξει την ρωσική διαφθορά, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ο Τραμπ είχε την εξουσία να το κάνει στις ΗΠΑ.
Σύμπτωση? Με τίποτα!
Ο Πούτιν έκανε τη Ρωσία υπέροχη ξανά! Έδιωξε το Βαθύ Κράτος από τη Ρωσία, παρόλο που εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα σήμερα, αλλά κυρίως στα «σύνορα» της Ρωσίας και εντός γειτονικών χωρών όπως η Ουκρανία.
Ο Πούτιν κλώτσησε το "Deep State" και έκτοτε η Ρωσία άνθισε! Σύμφωνα με τους Ρώσους πολίτες, η Ρωσία είναι πλέον ένα ασφαλές και αξιοπρεπές μέρος για να ζήσει κανείς, χάρη στον Πούτιν Αρ. 2.
Πολλοί δεν το γνωρίζουν, αλλά ο Πρόεδρος Τραμπ παίρνει πληροφορίες από τον 2ον Πούτιν, σχετικά με το τι μπόρεσε να κάνει η Ρωσία για να απαλλαγεί από την καταπίεση του Βαθέως Κράτους τα τελευταία 9 χρόνια.
Συνειδητοποίησα ότι ο Πούτιν καθαρίζει τη Ρωσία, όταν απαγόρευσε σε πολίτες των ΗνωμένωνΠολιτειών, να υιοθετούν παιδιά από ρωσικά ορφανοτροφεία. Υπήρχαν τεράστιες ενδείξεις ότι αυτά τα παιδιά από την Ρωσία, υιοθετήθηκαν κατά σειρά από Σατανιστές και Υψηλού Επιπέδου Λουσιφεριανούς, σε Αθεϊκές Πολιτείες, για να χρησιμοποιηθούν σε Σατανικές Τελετουργίες. 😪😪
Ήταν θλιβερό, αλλά όταν ο Πούτιν ανακάλυψε τι συνέβαινε με αυτές τις υιοθεσίες, απαγόρευσε το δικαίωμα στους Αμερικανούς να υιοθετούν τα παιδιά και έριξε με αυτό τον τρόπο, ολόκληρο το κύκλωμα.
Ο Πούτιν είναι αυτός που καταλαβαίνει τη βαθιά ασθένεια και διαστροφή που διαπερνά και χαρακτηρίζει την Cabal. Δεν υπάρχει χρόνος για έλεος! Αν κάποιος δεν κτυπήσει αυτούς τους ανθρώπους κάτω, η απλή μετακίνηση των επιχειρήσεων τους δίπλα (όπως πχ στην Ουκρανία), δεν θα έχει καμία θετική συνέπεια.
Ο Τραμπ και ο Πούτιν ήταν οι μόνοι δύο «Super Power», ηγέτες που άρχισαν τον αγώνα ενάντια στην Cabal, μαζί από τα πρώτα χρόνια. Πιστεύω ότι αυτό το Σχέδιο βρίσκεται σε εφαρμογή εδώ και δεκαετίες και μόλις αντικαταστάθηκε ο Πούτιν και εγκαταστάθηκε ο Τραμπ - Ακριβώς όπως λέμε "Από το σκοτάδι στο Φως", μπόρεσε να ξεκινήσει ο πραγματικός αγώνας διάσωσης αυτού του Πλανήτη!
Ακόμα κι αν δυσκολεύεστε να πιστέψετε ότι ο πραγματικός Πούτιν εκτελέστηκε και αντικαταστάθηκε, πιστέψτε με όταν λέω ότι ερεύνησα αυτό το θέμα καλά, αλλά το πιο σημαντικό είναι πως - Ευτυχώς, ήταν αλήθεια, εκτελέστηκε! Υπάρχει πολύ καλός λόγος που πολλοί που κινδυνεύουν, φεύγουν και αναζητούν διπλωματική προστασία στην Ρωσία.
Ο Πούτιν Νο. 2, έχει αποδειχθεί ότι είναι σύμμαχος, μέντορας και φίλος του Προέδρου Τραμπ, όπως κανένας άλλος. Αυτός είναι επίσης ο λόγος για τον οποίο η "Χίλαρι και η εταιρεία" ονόμασαν την συμπαιγνία τους γιά εκλογική παραβίαση, μια «ρωσική» συμπαιγνία, αν καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό.
Ξέρουν ότι ο Τραμπ και ο Πούτιν συνδέονται και συνεργάζονται μεταξύ τους για να συντρίψουν την Cabal, μια για πάντα...!
Ρίξτε μια ματιά στο τι είχε πει ο Πούτιν και αυτή είναι μία από τις πολλές δηλώσεις που έκανε ο Πούτιν με θάρρος κατά του Βαθέως Κράτους:《Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ "ΑΥΤΟΥΣ ", ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ "ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ"...! 🚨🚨
Τα σοκαριστικά κύματα αντηχούν σήμερα στο Κρεμλίνο, καθώς εξαπλώνονται τα λόγια σχετικά με μια έκτακτη συνάντηση που κάλεσε χθες ο Βλαντιμίρ Πούτιν όπου, σύμφωνα με πηγές, ο Ρώσος πρόεδρος είπε ότι «Το 95% της Παγκόσμιας Άρχουσας Τάξης ΔΕΝ είναι καν Άνθρωποι», αλλά «Ψυχρά Υβρίδια», τα οποία είναι «Μέλη μιας Αρχαίας Λατρείας».
Μήπως έτσι ο Πούτιν ξεσκέπασε την Παγκόσμια Πολιτική και Οικονομική Ελίτ ως Ψυχρόαιμα Υβριδικά Ανθρωπόμορφα Ερπετά; Έφτασε πραγματικά μέχρι εκεί;
Μιλώντας σε ένα φόρουμ πίσω από κλειστές πόρτες, γιά τα υψηλότερα κλιμάκια της κυβέρνησης και του προσωπικού στην πατρίδα του στην Αγία Πετρούπολη, ο Πούτιν απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τη διαρροή των εγγράφων του Παναμά (Panama Papers), επισημαίνοντας ποιοί ήταν πίσω από την πλοκή:
📌 Η Κυβέρνηση των ΗΠΑ,
📌 Οι Υπηρεσίες Κατασκοπείας τους, και
📌 Η OCCRP του George Soros.
Ο Πούτιν χτύπησε τη γροθιά του στο τραπέζι και φώναξε, σύμφωνα με πηγές κοντά στον Πρόεδρο: «George Soros, πονηρέ δράκε, αυτός είναι πόλεμος!»
Στη συνέχεια, ο Πούτιν δεσμεύθηκε να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις κυρώσεις κατά της "Open Society" Εταιρείας του Soros.
Όταν ρωτήθηκε από έναν κορυφαίο συνεργάτη, σχετικά με το τι εννοούσε με τον «Δράκο» (μια ασυνήθιστη λέξη στα ρωσικά), ο Πούτιν αναστέναξε έντονα και σταθεροποίησε τη συναρμολογημένη ομάδα με το σήμα κατατεθέν του, προτού εξηγήσει ότι τα πράγματα δεν είναι όλα όπως αυτά που φαίνονται, σε σχέση με το πώς κινείται και διοικείται ο κόσμος. 🚨🚨
Αντιστεκόμενος στις ήπιες προσπάθειες στενών συνεργατών, να σταματήσουν τον Πρόεδρο «να προχωρήσει μέχρι εκεί», ο Πούτιν είπε ότι τα αποδεικτικά στοιχεία βρίσκονταν παντού και ότι προσωπικά γνώριζε τις σχέσεις τους.
Είπε ότι δεν ήταν ένας από αυτούς, αλλά τον φοβόντουσαν και προσπάθησαν να τον δελεάσουν στην «Αρχαία Βαβυλώνια Λατρεία». «Τα στοιχεία, Αρχαία και Καινούργια, είναι τεράστια», είπε. 🚨🚨
Ο Πούτιν είπε ότι η Ανθρωπότητα έχει χειραγωγηθεί για να γίνει «Ασυνείδητη», μέσω της χρήσης προγραμματισμού από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και την πολιτική - Το τέλειο παράδειγμα της οποίας ήταν η πρόσφατη διαρροή των Panama Papers.
Η Παγκόσμια Άρχουσα Τάξη έχει Τυραννικό Έλεγχο επί της τροφοδοσίας τροφίμων, νερού και του αέρα μας, και ενεργά κτυπά και ελέγχει με αυτόν τον τρόπο τις μάζες!"》
Αντιγραφή/Μετάφραση.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απ' ότι τον θυμόμαστε αφ' ενός και απ' ότι προκύπτει από τις φωτογραφίες του στο άρθρο αφ' ετέρου, ο παλιός Πούτιν ήταν πιο ξερακιανός, με γωνίες στο πρόσωπο, πιο ψηλός και πιο αδύνατος, ενώ ο νέος Πούτιν είναι πιο στρουμπουλός, με μαγουλάκια και πιο κοντός.

Ανώνυμος είπε...

Χρειάστηκε να μεταφέρω αυτό το άρθρο, αλλά δεν ανοίγουν πια οι φωτογραφίες.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters