Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021

Ο Γενικός Εισαγγελέας του Τέξας Ken Paxton κατέθεσε αγωγή στο Τζ. Μπάιντεν επειδή με απόφαση του «πάγωσε» τις απελάσεις των παράνομων μεταναστών τη πρώτη ημέρα διακυβέρνησης του

Ken Paxton: 

«Η Πολιτείας μας υπερασπίζεται το μεγαλύτερο τμήμα των νότιων συνόρων του έθνους. Η αποτυχία ορθής επιβολής του νόμου θα θέσει σε κίνδυνο άμεσα και άμεσα τους πολίτες μας και το προσωπικό επιβολής του νόμου»Την πρώτη ημέρα της θητείας του, η διοίκηση του Μπάιντεν κατήργησε νόμους για τη μετανάστευση και «πάγωσε» την απομάκρυνση παράνομων αλλοδαπών των οποίων η απομάκρυνση υποχρεώνεται από αυτούς τους νόμους. Το αποτέλεσμα ήταν μία ημέρα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του να δεχθεί μήνυση από τον Γενικό Εισαγγελέα του Τέξας για αυτή του την απόφαση. Ποιο κανάλι θα σας το δείξει;

Η Πολιτεία του Τέξας, ανακοίνωσε ότι προχωρά σε μήνυση κατά του Τζ.Μπάιντεν κατά  της απόφασής του να «παγώσει» τις απελάσεις των παράνομων μεταναστών για 100 ημέρες, μέχρι να διευκρινιστεί, εάν αυτοί  χρήζουν διεθνούς προστασίας ή όχι.

Ο Γενικός Εισαγγελέας Ken Paxton υπέβαλε καταγγελία και πρόταση προσωρινής διαταγής περιορισμού στο Επαρχιακό Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Νότια Περιφέρεια του Τέξας, ζητώντας από το Δικαστήριο να σταματήσει αμέσως το πάγωμα του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS) σχετικά με απελάσεις παράνομων αλλοδαπών.

Την πρώτη ημέρα της θητείας του, η διοίκηση του Μπάιντεν κατήργησε νόμους για τη μετανάστευση και «πάγωσε» την απομάκρυνση παράνομων αλλοδαπών των οποίων η απομάκρυνση υποχρεώνεται από αυτούς τους νόμους. Η κίνηση παραβιάζει το Σύνταγμα των ΗΠΑ, όπως αναφέρεται στην επίσημη σελίδα του Γενικού Εισαγγελέα του Τέξας, την ομοσπονδιακή μετανάστευση και το διοικητικό δίκαιο, καθώς και μια συμβατική συμφωνία μεταξύ του Τέξας και της DHS(υπηρεσία εσωτερικής ασφάλειας) . Χθες το βράδυ, ο Γενικός Εισαγγελέας Paxton εξέδωσε επιστολή που προειδοποιεί ότι οι ενέργειες της Διοίκησης οδήγησαν σε παραίτηση από την υποχρέωση της DHS να επιβάλει τον ομοσπονδιακό νόμο περί μετανάστευσης, η οποία θα έβλαπτε σοβαρά και ανεπανόρθωτα το Τέξας και τους πολίτες του.

«Σε ένα από τα πρώτα του δεκάδες βήματα που βλάπτουν το Τέξας και το έθνος στο σύνολό του, η κυβέρνηση του Μπάιντεν έδωσε εντολή στην DHS να παραβιάσει τον ομοσπονδιακό νόμο περί μετανάστευσης και να παραβιάσει μια συμφωνία για διαβούλευση και συνεργασία με το Τέξας σχετικά με αυτόν τον νόμο. Η Πολιτείας μας υπερασπίζεται το μεγαλύτερο τμήμα των νότιων συνόρων του έθνους. Η αποτυχία ορθής επιβολής του νόμου θα θέσει σε κίνδυνο άμεσα και άμεσα τους πολίτες μας και το προσωπικό επιβολής του νόμου », δήλωσε ο Γενικός Εισαγγελέας Paxton. «Η ίδια η DHS έχει ήδη αναγνωρίσει ότι ένα τέτοιο πάγωμα απέλασης θα προκαλέσει συγκεκριμένες  βλάβες στο Τέξας. Είμαι βέβαιος ότι αυτές οι παράνομες και επικίνδυνες ενέργειες δεν μπορούν να αντέξουν. Το κράτος δικαίου και η ασφάλεια των πολιτών μας πρέπει να υπερισχύσουν. " Διαβάστε ένα αντίγραφο της καταγγελίας εδώ .

Διαβάστε εδώ ένα αντίγραφο της πρότασης για το TRO . 

Διαβάστε ένα αντίγραφο της επιστολής εδώ .  

 

https://ellinikiafipnisis.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home


Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters