Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2020

Νομική νίκη για τον Τραμπ: μη πιστοποίηση ψήφου στην Πενσυλβανία, τη Γεωργία και τη Νεβάδα για "αποδεικτικά στοιχεία απάτης"

Ο Τζο Μπάιντεν δεν είναι πλέον εκλεγμένος πρόεδρος αφού οι δικαστές σε βασικά κράτη διέταξαν τον αποκλεισμό των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Ο πρώτος που έδωσε τη διαταγή ακύρωσης των εκλογικών ψήφων ήταν η δικαστής Patricia McCullough στην Πενσυλβανία. Ο δικαστής απάντησε με αυτόν τον τρόπο αφού διάβασε το αίτημα των δικηγόρων του Τραμπ, οι οποίοι ζήτησαν τη σύλληψη της καταμέτρησης.
Αυτό ήταν ένα σοβαρό πλήγμα για τους Δημοκρατικούς που επιτάχυναν την πιστοποίηση των ψήφων σε αυτό το κράτος. Στην πραγματικότητα, ο δημοκράτης Tom Wolf και ο αντι-Trump στον βασικό υπουργό Εξωτερικών Kathy Boockvar δεν χρειάστηκαν ποτέ τόσο σύντομο χρόνο για να εκδώσουν τις εκλογικές ψήφους της Πενσυλβανίας. Τα προηγούμενα χρόνια είχε τελειώσει πάντα στις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά αυτή τη φορά οι Wolf και Boockvar βρισκόταν σε μεγαλύτερη βιασύνη από ποτέ. Η κόρνα ότι l ένας δικαστής να τους έχει αναγκάσει να σηκώνουν τα χέρια τους και να σταματήσουν τα ψηφοδέλτια . Χωρίς υπογραφές.
Ο δικαστής βρήκε στην αγωγή ισχυρές αποδείξεις και ενδείξεις εκλογικής απάτης στην Πενσυλβάνια, η οποία επέτρεψε στον Rudy Giuliani να εμφανιστεί σε δημόσια ακρόαση, που μεταδόθηκε ζωντανά την Τετάρτη το βράδυ.
"Οι εκλογές ξεκινούν ξανά"
Κατά την παρουσίασή του, ο δικηγόρος του Τραμπ ξεκίνησε διευκρινίζοντας ότι «ο Μπάιντεν νίκησε τον Τραμπ με 81.000 ψήφους στην Πενσυλβάνια» αλλά η νομική ομάδα διαπίστωσε ότι υπάρχουν μεταξύ 800.000 και 1.200.000 νόμιμες ψήφοι ". Για τον Giuliani" οι εκλογές έχουν αρχίσει ξανά ", επειδή το αποτέλεσμα" δεν έχει αποφασιστεί "
Ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης κάλεσε τους μάρτυρες του. Ρεπουμπλικανικοί εισαγγελείς και παρατηρητές αφηγήθηκαν τις παγίδες που διαπράχθηκαν άλλοι αξιωματούχοι και περιέγραψαν πώς το έκαναν. Ο Giuliani παρουσίασε επίσης βίντεο, έγγραφα, φωτογραφικά αποδεικτικά στοιχεία και επισήμανε τις δεκάδες ορκωμένες δηλώσεις από τους εισαγγελείς και τους παρατηρητές του πίνακα, οι οποίοι υπερασπίστηκαν την καταγγελία.
"Ανακαλύψαμε περισσότερες από 8.000 ψήφους από νεκρούς, υπήρχαν επίσης χιλιάδες ψήφοι από ανθρώπους που, όταν πήγαν να ψηφίσουν, βρέθηκε ότι τους έχουν ήδη ψηφίσει. Επιπλέον, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες ψήφοι που δεν μπορούσαν να επαληθεύσουν οι Ρεπουμπλικάνοι παρατηρητές ", προστέθηκε.
Γεωργία, ένα άλλο πεδίο μάχης
Με τη σειρά του, μια άλλη νομική μάχη διεξάγεται στη Γεωργία.Ο δικηγόρος Lin Wood , ο οποίος εργάζεται στη παράλληλα με την ομάδα του προέδρου να αποδείξει εκλογική νοθεία. Ήταν αυτός που έδωσε τα νέα για τη νόμιμη νίκη. Ο δικηγόρος κατάφερε να αποδεχθεί την πρόταση έκτακτης ανάγκης , για την ταχεία επανεξέταση της αξίωσης, η οποία αμφισβητεί την εγκυρότητα της εκλογικής διαδικασίας στη Γεωργία.
Ο Sidney Powell , ένας άλλος Αμερικανός νομικός βαρέων βαρών, έχει επίσης καταθέσει αγωγή στη Γεωργία και μια άλλη στο Μίσιγκαν. Όπως λέει η ίδια, " έχει ελευθερώσει τον Κράκεν ." Και οι δύο δικαστές ισχυρίζονται ότι έχουν ισχυρά στοιχεία που θα προκαλέσουν την ακύρωση των εκλογικών ψήφων για τον Μπάιντεν. Έχουμε κερδίσει μια μεγάλη νίκη για τον Ντόναλντ Τραμπ στη Γεωργία, "Γιόρντ Γουντ." Εμείς, οι άνθρωποι, δεν θα το επιτρέψουμε να κλαπεί ", δήλωσε ο κύριος δικηγόρος.
Περισσότερες νίκες
Οι προσπάθειες των Ρεπουμπλικανών απέδωσαν επίσης στη Νεβάδα . Ένα άλλο σημείο για τον Τραμπ σε αυτήν την κατάσταση. Ένας δικαστής έχει ήδη αποφασίσει ότι ορίζονται οι ημερομηνίες ακρόασης και, κατά συνέπεια, έχει αποκλείσει το πιστοποιητικό εκλογικών ψήφων που θα μεταβεί στον Joe Biden . Μολονότι προσπαθούν στην Πενσυλβάνια, η νομική ομάδα του προέδρου μπορεί να ανοίξει τα τραπέζια στη Νεβάδα .
Ο διορισμός θα γίνει στις 3 Δεκεμβρίου και η υπεράσπιση του Τραμπ αναμένεται να φέρει έως και 15 μάρτυρες στις καταθέσεις. Στη Νεβάδα, ο Giuliani υπενθύμισε ότι το κράτος μετρά χιλιάδες ψήφους για παράνομα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επανέλαβε ότι "θα δείξουν επίσης ότι το αποτέλεσμα μπορεί να αντιστραφεί." Ο ηττημένος ήταν ο Μπάιντεν ", διευκρίνισε ο δικηγόρος.
Σε αυτό το πλαίσιο, ο Matt Schlapp, πρόεδρος της Συντηρητικής Ένωσης της Αμερικής, σε συνέντευξή του για το πρόγραμμα του παρουσιαστή Sean Hannity, εξέφρασε τη μεγάλη του χαρά: «Αυτό είναι υπέροχο νέο. Υπήρξαν σφάλματα στις μηχανές ψηφοφορίας. Η απάτη διαπράχθηκε . χιλιάδες χιλιάδες παραδείγματα πραγματικών ανθρώπων σε πραγματικές περιπτώσεις εκλογικής παρανομίας. Για πρώτη φορά σε όλη αυτή την τραγική ιστορία των προεδρικών εκλογών του 2020 , ένα κρατικό δικαστήριο παραχώρησε στους Ρεπουμπλικάνους στη Νεβάδα και στην εκστρατεία Trump, τη δυνατότητα να να παρουσιάσει την υπόθεσή τους για εκτεταμένη παράνομη ψηφοφορία », απάντησε στο προαναφερθέν μέσο.
Αυτό που φαίνεται σαφές είναι ότι η νομική ομάδα του Προέδρου Trump προχωρά, οπότε δεν έχει αποφασιστεί ακόμη τίποτα. Ο Τζο Μπάιντεν, με αυτές τις δικαστικές αποφάσεις, γίνεται για άλλη μια φορά Δημοκρατικός υποψήφιος για την προεδρία και παύει να εκλέγεται πρόεδρος . Ούτε θα μπορέσει να διατηρήσει, προς το παρόν, τις εκλογικές ψήφους της Αριζόνα και του Μίσιγκαν: και τα δύο κράτη έχουν ανακοινώσει ότι θα πραγματοποιήσουν δημόσιες ακροάσεις πριν από την πιστοποίηση. Οι δικηγόροι πρέπει στη συνέχεια να αποδείξουν στο κοινό τα αποδεικτικά στοιχεία τους σχετικά με την εκλογική απάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters