Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2020

Η Σύλληψη του Πράκτορα της Καμπάλ στην Ιαπωνία θα αποτελέσει Αλλαγή του Παιχνιδιού

Benjamin Fulford 23/11/2020
Ενόσω οι ΗΠΑ παραμένουν κλειδωμένες σε μια μάχη εξουσίας, παρουσιάζεται στην Ιαπωνία μια ευκαιρία αλλαγής παιχνιδιού. 
Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου ο Dr. Ryuichi Morishita θα προωθήσει δημόσια ένα εμβόλιο που αλλοιώνει το ανθρώπινο DNA που θα θεραπεύει τον αποδείξιμα μη υπάρχοντα ιό “Covid 19”. Ο Morishita αναφέρει στον υψηλόβαθμο πράκτορα της Χαζαρικής μαφίας και πρώην υπάλληλο της Goldman Sachs, David Atkinson.

Ο Atkinson φαίνεται να θεωρεί πως ελέγχει την Ιαπωνία εκ μέρους του αφέντη του Ροκφέλερ και Ρόθσιλντ. Θα καλούμε τηλεφωνικά τις στρατιωτικές μονάδες των ΗΠΑ στην Αεροπορική Βάση Yokota και στη Ναυτική Βάση Yokosuka για να ζητήσουμε την παράταξη στρατιωτικής αστυνομίας για τη σύλληψή του. Προτρέπουμε τους αναγνώστες να κάνουν το ίδιο. Ο τηλεφωνικός αριθμός της Yokota είναι 0425-53-6611 για τοπικές κλήσεις και 81-425-53-6611 για διεθνείς κλήσεις. Οι αντίστοιχοι αριθμοί της Yokosuka είναι 0468-16-1110 ή 81-468-16-1110.

Ζητήστε να μιλήσετε με εκπρόσωπο των δημοσίων σχέσεων της βάσης και ενημερώστε τον πως ένας εγκληματίας πολέμου, ο οποίος αποτελεί μέρος σκευωρίας γενοκτονίας, πρόκειται να εμφανιστεί στο Κλαμπ Ξένων Ανταποκριτών της Ιαπωνίας στις 3:00 μ.μ. ώρα Ιαπωνίας στις 26 Νοεμβρίου. Όταν τηλεφωνήσετε στη βάση, πείτε τους να ενημερώσουν τους ανωτέρους τους ιεραρχικά μέχρι να φτάσουν σε κάποιον στο Γενικό Επιτελείο που θα μπορεί να ελέγξει τα στοιχεία και να επιβεβαιώσει πως πράγματι, βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση γενοκτονίας και πως συλλαμβάνοντας τον Morishita θα οδηγηθεί στους αρχηγούς αυτής της σκευωρίας γενοκτονίας. Μια νόμιμη ανακριτική διαδικασία βασισμένη σε αληθινά στοιχεία θα απαιτηθεί, φυσικά, αμέσως μετά τη σύλληψή του. Αυτές οι πληροφορίες είναι όλες αποδείξιμες. Ένα ταξίδι σε οποιοδήποτε αληθινό νοσοκομείο θα αποκαλύψει πως ο κορονοϊός είναι μια τεράστια απάτη. Για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμη, εδώ μπορείτε να δείτε τον Dr Mike Yeadon, πρώην Επικεφαλής Επιστημονικό Σύμβουλο της Pfizer, να παραδέχεται πως “βασίζουμε την κυβερνητική πολιτική μας, την οικονομική πολιτική μας, την πολιτική των ανθρωπίνων ελευθεριών, σε όρους περιορισμού συναντήσεων στα έξι άτομα…όλα βασισμένα σε αυτό που κάλλιστα μπορεί να είναι εντελώς ψευδή στοιχεία σχετικά με αυτόν τον κορονοϊό.”

https://www.zerohedge.com/medical/pandemic-over-former-pfizer-chief-science-officer-says-second-wave-faked-false-positive

Για επιπλέον επιβεβαίωση, εδώ είναι άλλος ένας πολύ αναγνωρισμένος γιατρός και επικεφαλής εταιρίας που κάνει τεστ για τον Covid λέει σε μια εξαιρετική πεντάλεπτη σύνοψη γιατί δεν θα πρέπει να υποβληθούμε σε τεστ ή να εμβολιαστούμε και πως το όλο θέμα είναι σκέτη απάτη.

https://www. youtube. com/watch?v=uEo3rnU12jw&feature=youtu.be

(*το βίντεο έχει πέσει)

Γιατί λοιπόν προσπαθούν να μας εμβολιάσουν όλους για κάτι που ακόμη και ο ΠΟΥ παραδέχεται δημόσια πως δε μπορούν να αποδείξουν πως υπάρχει;

Αν αυτό δεν πείσει το στρατό των ΗΠΑ να λάβει δράση, τότε θα πρέπει να ακούσουν την κατάθεση του Πρέσβη της Οικογένειας των Κόκκινων Δράκων, που δίνει αναφορά στους ανθρώπους που έχουν τον πραγματικό έλεγχο της κομμουνιστικής Κίνας.

Ο Πρέσβης, σε μιας ώρας συζήτηση με εμένα και το προσωπικό του The Goldfish Report, ερωτήθηκε γιατί η Κίνα σταμάτησε να εξάγει όλα τα αγαθά στις ΗΠΑ το Φεβρουάριο και μετά ξανάρχισε τον Αύγουστο. Είπε πως τους προσφέρθηκε αντίτιμο από την καμπάλ σε ακίνητα, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας.

Επιβεβαιώσαμε επίσης ξανά με τις Ασιατικές Μυστικές Κοινωνίες πως η Κίνα δέχτηκε προσφορά τις Ηνωμένες Πολιτείες Κίνας, μαζί και την Κορέα και την Ιαπωνία, ως αντάλλαγμα για την υποστήριξή της στην προεδρία Τζο Μπάιντεν – Καμάλα Χάρις.

Με άλλα λόγια, η σύλληψη του Morishita και του αφεντικού του Heizo Takenaka, καθώς και τον David Atkinson, είναι απαραίτητη για την ασφάλεια των αμερικανικών δυνάμεων στην Ιαπωνία και την Κορέα, για να μην αναφέρουμε και την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Η έλλειψη δράσης με αυτή την αποδείξιμη, αξιοποιήσιμη πληροφορία θα οδηγήσει σε στρατιωτικό δικαστήριο και πιθανώς σε ποινικές ποινές.

Τώρα, ας δούμε τι συμβαίνει αλλού στον κόσμο.

Οι ΗΠΑ παραμένουν στο αδιέξοδο ενός πικρού αγώνα εξουσίας. Δεδομένου ότι οι λεπτομέρειες αυτού του αγώνα έχουν αναφερθεί αλλού, δεν θα πάμε σε αυτά εδώ.  Ωστόσο, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Αμερικανούς πατριώτες ότι οι ιαπωνικές στρατιωτικές μυστικές υπηρεσίες εκτιμούν πως η Χαζαρική Μαφία έχει περίπου 1 εκατομμύριο μέλη στις ΗΠΑ. Η ηγεσία τους συγκεντρώνεται στα κορυφαία διοικητικά επίπεδα των εταιρειών fortune 500.  Πολλοί από τους μπράβους τους συναντιούνται στις Συναγωγές του Σατανά, που είναι μεταμφιεσμένοι σε εβραϊκούς τόπους λατρείας.  Επικεντρωθείτε στους ανθρώπους που είναι στα διοικητικά συμβούλια πολλαπλών πολυεθνικών εταιρειών, προκειμένου να αποκεφαλίσετε την ηγεσία τους και να τους κόψετε τα χρήματα.

Η κίνηση για διακοπή της χρηματοδότησης της Χαζαρικής μαφίας παγκοσμίως εξελίσσεται ομαλά.  Όπως αναφέραμε προηγουμένως, έχουν ήδη χάσει τον έλεγχο του διεθνούς συστήματος διατραπεζικών πληρωμών SWIFT.  Επίσης, τώρα στερούνται την ικανότητά τους να ξεπλένουν χρήματα μέσω των χρηματιστηρίων.  Αυτό αναφέρεται στις ειδήσεις ως «δυσλειτουργίες» που κλείνουν τα χρηματιστήρια στην Ευρώπη, την Άπω Ανατολή, και τώρα την Αυστραλία. 

https://www.zerohedge.com/markets/first-europe-then-japan-now-australia-hit-unprecedented-full-day-trading-halt-due-software

https://www.nasdaq.com/articles/australias-stock-exchange-to-not-reopen-on-monday-after-data-issue-2020-11-15

Υπάρχει επίσης ένας αγώνας από ρωσικές, τουρκικές και άλλες δυνάμεις για να αποτρέψουν τη Χαζαρική μαφία να κλέψει έσοδα από πετρέλαιο στη Μέση Ανατολή.

Ρωσικές πηγές του FSB αναφέρουν ότι Τουρκία και Ρωσία έχουν καταλήξει σε κάποιου είδους συμφωνία.  Σύμφωνα με αυτή την πηγή, ολόκληρος ο αποκαλούμενος πόλεμος μεταξύ Αρμενίας και Αζερμπαϊτζάν, που υποτίθεται ότι φέρνει αντιμέτωπους μουσουλμάνους που υποστηρίζονται από την Τουρκία, με χριστιανούς που υποστηρίζονται από τη Ρωσία, ήταν απλώς ένα συμβάν που στήθηκε «για την προώθηση ενός τεράστιου παζαριού όπλων».

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, σε σχόλιο που αναφέρθηκε στο επίσημο Πρακτορείο Ειδήσεων Tass της Ρωσίας υπαινίσσεται κάτι τέτοιο.  

https://tass.com/politics/1226403

Είναι σαφές ότι αυτά τα έθνη συνεργάζονται για να καλύψουν ένα κενό που μένει στην περιοχή, καθώς οι ΗΠΑ περιορίζουν τις επιχειρήσεις της στην περιοχή.  H Ουάσινγκτον ανακοίνωσε την απόσυρση των στρατευμάτων σε 2.500 στο Αφγανιστάν και 2.500 στο Ιράκ μέχρι τις 15 Ιανουαρίου του επόμενου έτους.

Ενώ ορισμένες λεπτομέρειες της ρωσικής/τουρκικής συμφωνίας παραμένουν ασαφείς, πηγές της FSB αναφέρουν ότι η Ρωσία κάνει κίνηση προς την παροχή ασφάλειας στα αφρικανικά έθνη.  Το παρακάτω άρθρο δείχνει κάποιο είδος ρωσικής / τουρκικής διάσπασης των αφρικανικών σφαιρών επιρροής εις βάρος της Γαλλίας, που είναι η  παραδοσιακή κορυφαία δυτική δύναμη στην Αφρική. 

https://www.themoscowtimes.com/2020/11/20/macron-accuses-russia-turkey-of-promoting-anti-french-sentiment-in-africa-a72107

Και μιλώντας για τη Γαλλία, ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί βρίσκεται τώρα αντιμέτωπος με δημόσια δίκη που σχετίζεται με διάφορα εγκλήματα.  Ήταν ένας από τους πρωταρχικούς συνωμότες του ναζιστικού πραξικοπήματος της 11/9.  Κυβερνούσε επίσης τη Γαλλία από το 2007 έως το 2012 και γνωρίζει πού είναι θαμμένα πολλά πτώματα.  Ο Σαρκοζί ήταν επίσης βαθιά εμπλεκόμενος στη διεθνή επιχείρηση ναρκωτικών. 

https://news.trust.org/item/20201122220422-7wpxy

Σε αυτό το μέτωπο, σημειώνουμε ότι το Μεξικό έχει αρχίσει να λαμβάνει αποφασιστικά μέτρα κατά της εκεί διακίνησης ναρκωτικών της οποίας ηγείται η CIA.  Η κυβέρνησή τους απείλησε να διώξει όλους τους αμερικανούς πράκτορες από τη χώρα, εάν δεν απελευθέρωναν έναν Μεξικανό στρατηγό που επρόκειτο να δικαστεί στις ΗΠΑ.  Κατέστησαν σαφές ότι μόνο το Μεξικό είχε το δικαίωμα να διώκει ανθρώπους που διαπράττουν εγκλήματα στο Μεξικό.  Η χώρα κινείται επίσης προς τη νομιμοποίηση των ναρκωτικών, προκειμένου να στερήσει από τον υπόκοσμο τα κεφάλαια.  Αυτό φυσικά, περιλαμβάνει κι ένα μεγάλο μέρος του υπόκοσμου των ΗΠΑ, κυρίως το πρώην συνδικάτο του εγκλήματος Μπους στο Τέξας. 

https://apnews.com/article/marcelo-ebrard-mexico-trials-latin-america-united-states-c9e3711e312fea2978827253b445ce62

https://www.msn.com/en-us/news/world/mexico-threatened-all-us-cooperation-over-generals-arrest/ar-BB1b9hgq

https://sputniknews.com/latam/202011191081208591-mexican-government-threatened-to-exped-us-agents-over-arrest-of-ex-defense-chief—reports/

Η καταστολή των δικτύων ναρκωτικών αρχίζει επίσης να ρίχνει νέο φως στη χρήση υποβρυχίων από διεθνείς εγκληματίες.  Οι Ναζί και οι Ιάπωνες στρατοκράτες, που μετακινήθηκαν κάτω από τη γη στο τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, χρησιμοποίησαν υποβρύχια για να περάσουν λαθραία όπλα και ναρκωτικά ώστε να βοηθήσουν στην ανοικοδόμηση των δυνάμεών τους στη μεταπολεμική εποχή.  Αυτή η ανοικοδόμηση κορυφώθηκε με το ναζιστικό πραξικόπημα της 11ης Σεπτεμβρίου 2001 στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Τα υποβρύχια χρησιμοποιήθηκαν επίσης για να στήσουν την επίθεση της 11ης Μαρτίου 2011 στη Φουκουσίμα της Ιαπωνίας.  Επίσης, υποβρύχια που ελέγχονται από τη ναζιστική φατρία της Χαζαρικής μαφίας χρησιμοποιήθηκαν τα τελευταία χρόνια σε πολλαπλές προσπάθειες εκκίνησης του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου.  Ένα πολύ αξιοσημείωτο παράδειγμα ήταν όταν ένα ισραηλινό υποβρύχιο-απατεώνας έριξε έναν πυρηνικό πύραυλο στη Χαβάη το 2018, σε μια προσπάθεια να ξεκινήσει το Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, κατηγορώντας για την επίθεση τη Βόρεια Κορέα.  Ο πύραυλος αναχαιτίστηκε από τις αμερικανικές δυνάμεις και το εν λόγω υποβρύχιο βυθίστηκε, όπως ανέφεραν τότε πηγές του Πενταγώνου.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο κόσμος θα ενημερωθεί σύντομα γι’ αυτό, σύμφωνα με την ισραηλινή εφημερίδα Haaretz:

«Ο υπουργός Άμυνας Μπένι Γκαντς ανακοίνωσε την Κυριακή ότι έχει συστήσει κυβερνητική εξεταστική επιτροπή για την προμήθεια υποβρυχίων και άλλων ναυτικών σκαφών από το Ισραήλ στη λεγόμενη «υπόθεση υποβρυχίων».» 

https://www.haaretz.com/israel-news/.premium-gantz-announces-he-will-establish-inquiry-committee-into-submarine-affair-1.9322799

Ο κόσμος αρχίζει να ξυπνάει έτσι κι αλλιώς.  Εδώ, για παράδειγμα, είναι μερικά tweets του Glenn Greenwald, ενός δημοσιογράφου των εταιρικών ΜΜΕ, που περνά από μια παρόμοια πνευματική διαδικασία με εκείνη που πέρασα κι εγώ όταν έφυγα από το περιοδικό Forbes:

«Το CNN και το NBC και άλλοι, προσλαμβάνουν τώρα φύτουλες μικρών οθονών, των οποίων ο μόνος σκοπός είναι να ασκούν πίεση σε άλλες πλατφόρμες για να λογοκρίνουν ή να μπλοκάρουν τις πλέον απειλητικές για αυτούς φωνές.  Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία: είναι καταστολή της διαφωνίας.  Αυτή είναι η λειτουργία τους: είναι ζωτικής σημασίας να καταλάβουμε πως το NBC News είναι ένας τεράστιος εταιρικός όμιλος που ανέκαθεν υπήρξε για να διαδίδει την κυβέρνηση των ΗΠΑ, της CIA και της εταιρικής προπαγάνδας.”

Όταν ο προπαγανδιστής του NBC Μπεν Κόλινς προσπάθησε να τον τιμωρήσει, ο Greenwald απάντησε:

«H εργασία σας εκεί σας κάνει ποτέ να σκεφτείτε ότι η αντίληψη που έχετε για τον εαυτό σας ως γενναίο, ατρόμητο δημοσιογράφο που αντιμετωπίζει διεφθαρμένα κέντρα εξουσίας θα μπορούσε να είναι απατηλή;» 

pic.twitter.com/vOMhohPUpi

— Γκλεν Γκρίνγουολντ (@ggreenwald)

16 Νοεμβρίου 2020

https://www.zerohedge.com/political/glenn-greenwald-levels-msm-journo-who-claims-hes-endangering-cia-mouthpiece-media

Είναι δύσκολο για πολλούς από αυτούς τους εταιρικούς προπαγανδιστές να πάρουν μια θέση με αρχές, όπως ο κ. Greenwald, επειδή ξέρουν ότι πιθανώς θα καταλήξουν με αυτούς τους ανθρώπους στο Τέξας που στέκονται σε ουρές για τρόφιμα με τα αυτοκίνητά τους. 

https://www.zerohedge.com/political/largest-distribution-ever-thousands-cars-lined-texas-food-bank

Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι μόνο οι εταιρικοί δημοσιογράφοι που ξυπνούν.  Την περασμένη εβδομάδα ο Lin Wood, δικηγόρος του Ντόναλντ Τραμπ, είπε:

«Αυτή η χώρα θα σοκαριστεί όταν μάθει την αλήθεια σχετικά με το ποιος είχε καταλάβει το Οβάλ Γραφείο για κάποια χρονική περίοδο.  Θα σοκαριστούν με το επίπεδο της παιδεραστίας.  Θα σοκαριστούν με αυτό που πιστεύω πως θα είναι αποκάλυψη σχετικά με τους ανθρώπους που ασχολούνται με τη σατανική λατρεία.»  




















Επίσης, ενώ δεν θέλουμε να αποκαλύψουεπιχειρησιακές λεπτομέρειες ενώσω η μάχη εξακολουθεί να μαίνεται, μπορούμε να πούμε ότι πραγματοποιείται μια σημαντική αλλαγή γραμμής στα κορυφαία επίπεδα των Δυτικών μυστικών κοινωνιών.  Αυτές περιλαμβάνουν ομάδες όπως οι Σκωτσέζοι Τελετουργικοί Ελευθεροτέκτονες, οι ρωσικές μυστικές κοινωνίες, οι Illuminati, οι Ιππότες της Μάλτας, οι P3 Ελευθεροτέκτονες, κ.λπ.  Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι τα Λευκά Καπέλα κερδίζουν αποφασιστικά και αυτό θα αποτελέσει εξαιρετική είδηση για τους ανθρώπους και τα ζωντανά πλάσματα αυτού του πλανήτη.

Ωστόσο, ως σημάδι του ότι η μάχη δεν έχει τελειώσει, το Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός, οι άνθρωποι πίσω από τη Φουκουσίμα, κλπ.,  προσπαθούν να κατάσχουν τα κεφάλαια που προορίζονται για τον πλανήτη, ενώ προσποιούνται φορώντας το όμορφο πρόσωπό τους λέγοντας:

«Πρέπει να οικοδομήσουμε εντελώς νέες βάσεις για τα οικονομικά και κοινωνικά μας συστήματα… Αντί να χρησιμοποιήσουμε αυτά τα χρήματα, καθώς και επενδύσεις από ιδιωτικούς φορείς και συνταξιοδοτικά ταμεία, για να καλύψουμε χάσματα του παλιού συστήματος, θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε ένα νέο που θα είναι μακροπρόθεσμα πιο ανθεκτικό, δίκαιο και βιώσιμο.»

Ακούγεται καλό μέχρι να συνειδητοποιήσετε ότι ζητούν επίσης τη χρήση της «κρίσης COVID-19» για να προωθήσουν «τις διαδικασίες διάγνωσης, θεραπείας, και πιθανά εμβόλια· τη θέσπιση κέντρων δοκιμών· τη δημιουργία μηχανισμών για τον εντοπισμό λοιμώξεων και την παροχή τηλεϊατρικής.” Δεδομένου ότι ο COVID είναι πλασματικός, όλο αυτό φαίνεται να αποτελεί δικαιολογία για υψηλής τεχνολογίας ολοκληρωτισμό.  

https://www.weforum.org/agenda/2020/06/now-is-the-time-for-a-great-reset/

Εν κατακλείδι αυτή την εβδομάδα, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε τι μας κάνει ανθρώπους και να θυμόμαστε πως πολύ πιο σημαντικοί στόχοι είναι να ζούμε μακροχρόνιες, υγιείς ζωές και να μετατρέψουμε αυτόν τον πλανήτη σε παράδεισο για όλα τα ζωντανά πλάσματα.  Βλέπουμε ήδη θετικές εξελίξεις.  Στο Ισραήλ, για παράδειγμα, οι επιστήμονες έχουν επιτύχει μια παγκόσμια πρώτη αντιστρέφοντας τη βιολογική γήρανση στον άνθρωπο.

https://www.yahoo.com/news/human-ageing-process-biologically-reversed-153921785.html

πηγή

https://eternalnowblog.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters