Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ 20-Β΄ΤΡΙΜΗΝΟ (1ο ΜΕΡΟΣ)

     ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ-ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΞΕΝΑ-ΔΙΑΣΤΗΜΑ
                                     ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ -ΟΛΥΜΠΙΟΙ

 ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Συνεχίζω την σειρά των άρθρων μου "Τα Σημεία των Καιρών"με το υπ'αριθμ.20-Β΄Τρίμηνο,που καλύπτει διαφόρων ειδών γεγονότα από τον Απρίλιο 2020 μέχρι τέλος Ιουνίου 2020.
Επειδή το άρθρο είναι πολύ μεγάλο,καθόσον υπάρχουν σημαντικά γεγονότα,θα το χωρίσω σε δύο μέρη και ας επιλέξει ο κάθε αναγνώστης να διαβάσει ό,τι τον ενδιαφέρει.


Το 1ο Μέρος καλύπτει τα κεφάλαια,Γεωφυσικά Φαινόμενα,Περίεργα,Παράξενα,Διάστημα και την δραστηριότητα των Φωτεινών Γαλαξιακών Δυνάμεων δηλαδή των Ανδρομέδιων-Ολύμπιων και των Συμμαχικών Φυλών τους.

Το 2ο Μέρος τις Διεθνείς Εξελίξεις με ενδιαφέροντα γεγονότα που συνέβησαν στον πλανήτη μας,τα περισσότερα εκ των οποίων δεν έχουν αναφερθεί από τα ΜΜΕ.

Οπως έχω αναφέρει πολλές φορές,πολλά απ'αυτά που γράφω είναι πρωτόγνωρα στο ευρύ κοινό και δύσκολα πιστεύονται από τους περισσότερους,ιδίως από τους νέους αναγνώστες.
Δεν θα πει όμως ότι "επειδή δεν πιστεύουμε σε κάτι δεν είναι και αληθινό"!

ΓΕΩΦΥΣΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ
Πόλοι της Γης
----------------------
Το ολοκληρωτικά καταστροφικό σενάριο της αντιστροφής των Πόλων δεν είναι πλέον επιστημονική φαντασία.
Ποιες είναι οι διαπιστώσεις της επιστημονικής κοινότητας;Πότε συνέβη τελευταία φορά η αντιστροφή των Πόλων και πόσο έχει καθυστερήσει βάσει της περιοδικότητας που παρουσίαζε;
Ραγδαίο λιώσιμο των πάγων! Άνοδος της μέσης θερμοκρασίας!
Κάτι συμβαίνει στον πλανήτη, κάτι που ακόμα και οι πιο ενημερωμένοι και ταλαντούχοι επιστήμονες δεν μπορούν να ερμηνεύσουν. Τελευταία ανακάλυψη σοκ από ομάδα επιστημόνων, είναι η εξασθένιση του μαγνητικού πεδίου της Γης στην περιοχή μεταξύ της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής.Τι μπορεί να σημαίνει για τον πλανήτη,αλλά και την ανθρωπότητα κάτι τέτοιο;
Το μαγνητικό πεδίο είναι ζωτικής σημασίας για τη ζωή στον πλανήτη μας,καθώς μας προστατεύει από την κοσμική ακτινοβολία και τα φορτισμένα σωματίδια που εκπέμπονται από τον ήλιο.
Έχει παρατηρηθεί μια μεγάλη περιοχή μειωμένης μαγνητικής έντασης μεταξύ της Αφρικής και της

Νότιας Αμερικής, που ονομάζεται Νότια Ατλαντική Ανωμαλία. Στη σημείο αυτό, σχηματίστηκε ένα κέντρο ελάχιστης έντασης σε διάστημα μόλις πέντε χρόνων!
Οι ερευνητές εικάζουν ότι η αποδυνάμωση είναι ένα σημάδι ότι η Γη κατευθύνεται προς μια αντιστροφή πόλων, η οποία συμβαίνει όταν οι βόρειοι και νότιοι πόλοι αλλάζουν θέσεις και η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν 780.000 χρόνια πριν.
Ποιές θα είναι οι συνέπειες όταν αυτό συμβεί; Ολοκληρωτικά καταστροφικές!
Στην παρούσα φάση, η ανωμαλία καταστρέφει δορυφόρους και άλλα διαστημικά σκάφη που πετούν στην περιοχή,καθώς πολλά αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσλειτουργίες.
Η ανακάλυψη έγινε από μια ομάδα του Οργανισμού Διαστήματος της Ευρώπης (ESA).
Η ομάδα χειρίζεται μία ομάδα δορυφόρων και μελετά τις καταγραφές τους.Οι δορυφόροι έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αναγνωρίζουν και να μετρούν τα διαφορετικά μαγνητικά σήματα που αποτελούν το μαγνητικό πεδίο της Γης, επιτρέποντας στους ειδικούς να εντοπίζουν περιοχές που έχουν εξασθενίσει. Η ESA μελετά το μαγνητικό πεδίο από το τέλος του 2013.
Η επιστήμη έχει κάνει άλματα τα τελευταία χρόνια.Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο άνθρωπος μπορεί να προβλέψει, να εκτιμήσει και να αντιδράσει. Να προβάλλει αντίσταση και να σωθεί.Αρκεί να ενωθεί ολόκληρη η ανθρωπότητα στον κοινό αγώνα επιβίωσης. Δίχως διαπλοκές, διαχωρισμούς, μικροσυμφέροντα. Πριν να είναι πολύ αργά.

Υψηλές Θερμοκρασίες στην Σιβηρία
------------------------------------------------
25 βαθμούς υψηλότερη η θερμοκρασία στη Σιβηρία: "60 τοις εκατό πιθανότητα το 2020 να είναι η πιο θερμή χρονιά παγκοσμίως".
Οι θερμοκρασίες ρεκόρ καταγράφηκαν στη Ρωσική Σιβηρία τηντελευταία εβδομάδα του Μαίου.Στην πόλη Chatanga, πάνω από τον Αρκτικό Κύκλο, ήταν πάνω από 25 βαθμούς στις 29/5/20, ενώ η κανονική θερμοκρασία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είναι περίπου 0.


ΣΙΒΗΡΙΑ  ΦΩΤΙΕΣ
Σύμφωνα με στοιχεία από το ανεξάρτητο think tank Berkeley Earth,το οποίο αναλύει τη θερμοκρασία στον πλανήτη μας,το 2020 βρίσκεται σε πορεία να γίνει το πιο ζεστό έτος παγκοσμίως από τότε που ξεκίνησαν οι μετρήσεις το 1850.
Οι εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες στη Σιβηρία καταγράφηκαν σε αρκετούς μετεωρολογικούς σταθμούς στη βόρεια Σιβηρία την προτελευταία εβδομάδα του Μαϊου 2020. Στην πόλη Chatanga, η προηγούμενη θερμοκρασία ρεκόρ στις 22 Μαΐου ήταν 12 βαθμούς, η οποία έγινε 25,4 βαθμούς Κελσίου φέτος.




ΠΕΡΙΕΡΓΑ-ΠΑΡΑΞΕΝΑ
Περί Θρόνου του  Ηνωμένου Βασιλείου (Μ.Βρεττανία)
----------------------------------------------------------------------
Ο νόμιμος βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου (Μ.Βρεττανία) είναι ο βασιλιάς Joseph Gregory Hallett. Προηγουμένως έστειλε την αίτησή του στην Downing Street 10 (πρωθυπουργική κατοικία).Ο Ντέιβιντ Κάμερον (πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου από το 2010 ως το 2016) σκέφτηκε ένα σχέδιο για να αποτρέψει τον νόμιμο διάδοχο του θρόνου,Joseph,να διεκδικήσει τον

νόμιμο τίτλο του.Είπε στη βασίλισσα Eλισάβετ ότι ο πρίγκιπας William (ο μεγαλύτερος γιος του Πρίγκιπα Καρόλου και της Πριγκίπισσας Νταϊάνας)πρέπει να παντρευτεί για να έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν τα δικαιώματα της διαδοχής.Ο William γρήγορα επέλεξε από τις φιλενάδες του (είχε περισσότερες από μία).Ετσι τα δικαιώματα της διαδοχής άλλαξαν,για να επιτρέπουν μόνο κληρονόμους του William  και του αδελφού του Harry ή Εrikoy.Αυτό το έκρυψαν μεταξύ άλλων δύο αλλαγών.
Ο Πρωθυπουργός David Cameron,γνωρίζοντας πάρα πολλά μέχρι τότε,έπρεπε να παραιτηθεί.
Ωστόσο,καθώς ούτε ο William ή ο Harry είναι νόμιμοι κληρονόμιμοι (δεν είναι γιοι του Charles-Kαρόλου) δεν μπορούν να κληρονομήσουν και καθώς η βασιλική οικογένεια "αυτοπυροβολήθηκε" δηλώνοντας ότι μόνο τα παιδιά του William και του Harry θα μπορούσαν να κληρονομήσουν.Υπάρχει επίσης κρυμμένο παιδί της Καμίλα και του Καρόλου(Charles).
Επίσης η ίδια η βασίλισσα Ελισσάβετ δεν είναι η νόμιμη βασίλισσα καθώς ο πραγματικός της πατέρας προέρχεται από τον Τσάρο Αλέξανδρο της Ρωσίας.Αυτό συμβαίνει επειδή η βασιλική οικογένεια κατά κανόνα δεν έχει ποτέ νόμιμα παιδιά. Οι γιοί της Νταϊάνα δεν ανήκουν στον Κάρολο βιολογικά.
Τα παιδιά των βασίλισσας Ελισσάβετ δεν είναι βιολογικά του άντρας της,Φιλίππου.Επίσης τα παιδιά της βασίλισσας Βικτώριας (1819-1901)δεν ήταν βιολογικά παιδιά του συζύγου της Aλβέρτου.
Τα παιδιά της Κέϊτ Μίντλετον (Kate Middleton),συζύγου του σημερινού Πρίγκιπα Ουίλιαμ (μητέρα

του η Νταϊάνα ),δεν είναι βιολογικά παιδιά του πρίγκιπα. Αυτός ο κανόνας τους επιβάλλεται με συμφωνία που έχουν με την οικογένεια Rothschilds.
Η Βρετανική βασιλική οικογένεια είναι η "μαφία".Είναι συνεργάτες στο έγκλημα με την οικογένεια του Rothschil μια συνεργασία που είναι πολύ επικερδής γι ' αυτούς. Η βασίλισσα είναι ο μεγαλύτερος διακινητής ηρωίνης στον κόσμο. Πληρώνουν γι'αυτό εξασφαλίζοντας ότι όλοι οι κληρονόμοι είναι νόθοι.Αυτό δίνει τον έλεγχο των Rothschild πάνω τους που μπορούν να τους εκβιάσουν Έτσι,όταν οι Rothschild θέλουν να γίνει πόλεμος, η βασίλισσα θα υπογράψει οικειοθελώς και θα συμφωνήσει με αυτούς τους πολέμους Όλα τα βασιλικά παιδιά έχουν πατέρα από ηγετικά μέλη της οικογένειας .

Ο Χίτλερ προερχόταν από τον οίκο των Rothschild(Ρότσιλντ).Οι Ναζί μετά τον πόλεμο διασκορπίστηκαν σε όλο τον κόσμο σε θέσεις εξουσίας.Ο Χίτλερ πήγε στην Αργεντινή με την Εύα Μπράουν και το μωρό τους Aνν.Στην Αργεντινή είχε άλλες τρείς κόρες.Η Άνγκελα Μέρκελ (γεννήθηκε από την αδελφή της Εύα Μπράουν με σπέρμα του Χίτλερ) η Τερέζα Μέι,η μητέρα του Ομπάμα Ανν και η πρωθυπουργός της Λιθουανίας. Ως παιδί η Μέρκελ στάλθηκε στην Ευρώπη για να ζήσει με μια θετή οικογένεια για να της επιτρέψει να παρακολουθήσει τα καλύτερα σχολεία και να προετοιμαστεί για τον μελλοντικό της ρόλο.Το τέταρτο Ράιχ ξεκίνησε στις 22 Νοεμβρίου 2005.Η πρώτη κόρη του Χίτλερ, Ανν, γέννησε το μωρό "Barry" από νέγρο όταν ήταν 19 ετών.Αυτό το μωρό ήταν πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα.

Οι στενές σχέσεις με αυτούς τους ανθρώπους είναι:
Οι Clintons, οι Bushs, o Epstein,o Gates, ο πρίγκιπας Andrew,η βασίλισσα Eλισσάβετ,οTrudeau,ο Weinstein,ο Soros,η LadyGaga,ο Comey,ο Podesta,ο Abramovic
Αυτοί οι άνθρωποι σχετίζονται στενά. Είναι όλοι το ίδιο αίμα και κοντά στα μέλη της οικογένειας.

Μας κρύβουν πολλά.
Ένα πράγμα που έκρυβαν είναι ότι έχουμε έναν Βασιλιά:
Τον βασιλιά Joseph Gregory Hallett της Σκωτίας, όλης της Ιρλανδίας, της Αγγλίας,της Νέας Ζηλανδίας, του Καναδά, της Αυστραλίας.
Η ιστορία μας είναι απλά μια αφήγηση που έχει αποκομιστεί από τα διεφθαρμένα μέσα ενημέρωσης και εφευρέθηκε από τον νικητή του Β'ΠΠ τους Ναζί.

Η Ανν Μπολέιν δεν εκτελέστηκε ποτέ. Έζησε, και εγγονός της ήταν ο Γουόλτερ Ράλεϊ. Ο Joseph Gregory Hallett είναι ο άμεσος απόγονός της.Γεννήθηκε με τον τίτλο του "Χριστού" τον οποίο κληρονόμησε από τον πρόγονό του Walter Raleigh που τον κέρδισε στις 16 Ιουλίου 1596.
Είναι άμεσος απόγονος της Ελεονώρας της Ακουϊτανίας, βασίλισσας της Γαλλίας, η οποία υποκίνησε τα Χριστιανικά Υπουργεία για την Αγία Γραμμή του Δισκοπότηρου.


Η βασίλισσα και ο Πάπας έχουν πιστοποιήσει ότι η "εκτέλεση" της Ann Boleyn ήταν ψεύτικη.
Για να μεταφέρεις τον τίτλο του Βασιλιά Ιωάννη της Αγγλίας πρέπει να έχεις να είσαι ο "Σάνγκρεαλ" ή ο "Χριστός".
Μόνο το sangreal μπορεί να μεταφέρει τον τίτλο: " Βασιλιάς Ιωάννης της Αγγλίας"
Ο Joseph Gregory Hallet δημοσίευσε τον ισχυρισμό του στον Πρόεδρο των ΗΠΑ και την Ελισάβετ Β' ότι φέρει τον τίτλο "Βασιλιάς Ιωάννης της Αγγλίας".
Ο Πρόεδρος επικοινώνησε με τη βασίλισσα μέσω διπλωματικών καναλιών και είπε " Είναι αλήθεια αυτό; Υπάρχει κάτι που θέλεις να αρνηθείς; Το ξέρω".
Η βασίλισσα Ελισσάβετ δεν μπορούσε να αρνηθεί τίποτα από αυτά.Στη συνέχεια πήγε να κρυφτεί,αλλά συνελήφθει και φυλακίσθηκε.

Στη συνέχεια,ο Πρόεδρος Τραμπ ανέλαβε τη Βρετανική Αυτοκρατορία μέχρι να εισέλθει "Ο Βασιλιάς Ιωάννης Γ" στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.
Ο βασιλιάς Ιωάννης Γ' υπέβαλε την επίσημη αίτησή του στις αρχές Νοεμβρίου του 2019,πιστοποιήθηκε και στέφθηκε στις 6 Απριλίου 2020.

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακαινίζεται και βάφεται ξανά στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την άφιξή του.Αυτό συμβαίνει εν μέρει επειδή οι ακτιβιστές μέσα στο Παλάτι ήταν τόσο τερατώδεις που κάποιος θα ήθελε να καθαρίσει και να βάψει πριν ζήσει εκεί.
Οι πατριώτες και τα "Λευκά Καπέλα' συνεργάζονται για να απομακρυνθούν από τη συσχέτιση με τις συνθήκες που υπεγράφη το 1720 που υποδούλωσε το αμερικανικό έθνος σε σκλαβιά κάτω από τη μοναρχία σε σημείο όπου όλοι οι φόροι από την Αμερική να στέλνονται στην πόλη του Λονδίνου και από εκεί στο Βατικανό.
Επειδή ο Βασιλιάς Ιωάννης Γ'έχει τον τίτλο του "Χριστού" υπό την ιερή καταγωγή του Αγίου Δισκοπότηρου μπόρεσε να εκτελέσει τις "Νύχτες της Μάλτας" από το Βατικανό  όπου ήταν υπεύθυνοι για την προσφορά χρήματος του κόσμου.
Ενημέρωσε τον Πρόεδρο Τραμπ γι'αυτό, ο οποίος το σημείωσε. Αυτό επέτρεψε στον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να απορροφήσει την Ομοσπονδιακή Τράπεζα στο Υπουργείο Οικονομικών με αυτόν ως επικεφαλής του Οικονομικών.
Το Βατικανό δεν έχει πλέον τον έλεγχο της προσφοράς χρήματος.


Ο βασιλιάς Ιωάννης Γ'επιβεβαιώνεται και πιστοποιείται ως "Πάπας του Χριστού"από τον (νυν) Πάπα

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ
(κατ' οίκον περιορισμό)
που το έκανε αυτό εν δράση την Παρασκευή του Πάσχα, αφού έκλεισε όλο τον κόσμο για τη Σαρακοστή.
Ο βασιλιάς Ιωάννης ο Γ' είναι πλέον ο Πάπας και κατέχει όλα όσα κάνει το Βατικανό.Ο Πάπας (πρώην) έχει πλέον παραιτηθεί και από τον τίτλο του "Ο εφημέριος του Χριστού".Μαζί μ'αυτόν και 350 μέλη του προσωπικού του Βατικανού συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν και επί του παρόντος είναι όλοι υπό άδεια.
Μετά απ'αυτό ο πρώην Πάπας βρίσκεται σε κατ'οίκον περιορισμό στην κατοικία των διακοπών του και δεν βρίσκεται στο Βατικανό. Είναι υπό ένοπλη φρουρά.
Δεν είναι περίεργο που ο Ντόναλντ Τραμπ θέλει να "στραγγίξει τον βάλτο"?

Το Βασιλικό Ναυτικό της Βρεττανίας είπε στον Βασιλιά Ιωάννη Γ' ότι "έχουν σιχαθεί να μεταφέρουν στην βασίλισσα ηρωίνη",λέγοντας "είναι το μόνο που κάνουμε"
Το έμβλημα έχει αφαιρεθεί από το παλάτι του Μπάκιγχαμ και επίσης η Downing Street 10 (πρωθυπουργική κατοικία) .Νέες κατοικίες έχουν σχεδιαστεί για την "Downing Street 10" και το παλάτι του Buckingham.
Οι εκδηλώσεις αυτές σύντομα θα δημοσιοποιηθούν.

Ήξεραν το 2012 στην Ε.Ε για τον Κορωνοϊό;
-------------------------------------------------------------
Το κόμικ της Ε.Ε που προέβλεψε τον ιό και τους σωτήρες.
Ένα παράξενο κόμικ που ανατέθηκε για δημοσίευση από την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2012 πρόβλεψε με τρομερή ακρίβεια αυτό που συνέβη με την παγκόσμια πανδημία Covid-19.
Ωστόσο, σε αυτήν την προσεγμένη προπαγάνδα συνδυασμένη με την έλευση της πανδημίας, εκείνοι που σώζουν τελικά τον πλανήτη είναι οι μη εκλεγμένοι γραφειοκράτες υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης.
Το κόμικ, με τίτλο "Infected", ήταν παραγωγή του βραχίονα διεθνούς συνεργασίας και ανάπτυξης της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.Δεν προοριζόταν για ευρεία δημόσια ανάγνωση, αλλά για διανομή εντός των

ΤΟ ΚΟΜΙΚ  INFECTED
θεσμικών οργάνων της ΕΕ.
Μόνο μερικές εκατοντάδες κόμικς δημιουργήθηκαν.Η περιγραφή της ΕΕ για την παράξενη ιστορία του κόμικ αναφέρει ότι:"Παρόλο που η ιστορία μπορεί να είναι φανταστική, εντούτοις συνδέεται με ορισμένες πραγματικές πληροφορίες".
Το γραφικό μυθιστόρημα απεικονίζει επιστήμονες μέσα σε ένα εργαστήριο στην Κίνα που πειραματίζονται με θανατηφόρα παθογόνα.
Ύστερα ένας ταξιδιώτης του χρόνου ταξιδεύει από το μέλλον, προειδοποιώντας τις αρχές για την επικείμενη πανδημία, και παρουσιάζει ένα εμβόλιο, προτού γίνει γρήγορα στόχος αρπακτικών που θέλουν να κλέψουν το εμβόλιο και να το πουλήσουν σε φαρμακευτικές εταιρείες.
Η ιστορία ξεκινάει με τη μετάδοση ενός νέου ιού από ζώα σε ανθρώπους σε μια αγορά με νωπά κρέατα: "Πράγματι, φανταστείτε να μολυνθείτε σε αυτήν την αγορά από έναν νέο μεταδοτικό ιό" λέει ο επικεφαλής σύμβουλος του ΟΗΕ για τις μεταδοτικές ασθένειες, προσθέτοντας ότι "πιθανότατα δεν θα το συνειδητοποιούσατε ακόμη και μέχρι το τέλος της περιόδου επώασης".
Η ιστορία υποδηλώνει ότι τα αεροπορικά ταξίδια θα επιδεινώσουν την εξάπλωση της νόσου, με τον σύμβουλο να προσθέτει ότι:"Θα ταξιδεύατε στην Ευρώπη,στις ΗΠΑ,την Λατινική Αμερική ή την Αυστραλία,όπως είχε προγραμματιστεί μέσω ενός διεθνούς αεροδρομίου;"
Το κόμικ απεικονίζει την αποτυχία ενός παγκόσμιου οργανισμού υγείας να δράσει αρκετά γρήγορα για να σταματήσει μια πανδημία. Προβλέπει επίσης δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνικής απόστασης, τα οποία καθιστούν την καθημερινή ζωή "εντελώς αφόρητη".
Το έργο ολοκληρώνεται με μια ακρόαση του Κοινοβουλίου της ΕΕ, την οποία οι Βρυξέλλες πιέζουν για μια πιο ολοκληρωμένη ευρωπαϊκή συνεργασία σε παγκόσμια θέματα υγείας, αντικατοπτρίζοντας μια πραγματική πρωτοβουλία που είναι γνωστή ως "μία υγεία».
Στη φαντασία των Ευρωκρατών η παγκοσμιοποίηση σώζει τον πλανήτη. Στην πραγματικότητα, καταλήγει σε μαζικό θάνατο και παγκόσμια τυραννία.

Ελεγχος Μυαλού-MK Ultra
------------------------------------------
Με ποιόν μηχανισμό ελέγχουν τον κόσμο !
Στο πιο κάτω βίντεο δείχνουν πως γίνεται ο έλεγχος μυαλού (mind control),για πιο λόγο, από ποιους, σε ποιους χώρους και πως το λειτουργούν στην καθημερινότητα μας.
Η πρόκληση του εργαλείου της τεχνητής νοημοσύνης άρχισε με την ανάπτυξη της τεχνικής και βαθύτερης γνώσης των βασανιστηρίων από τα ναζιστικά στρατόπεδα. Έμαθαν πώς να βασανίζουν έναν άνθρωπο μέχρι που να του προκαλούν πολλές προσωπικότητες (trauma based mind control).
Μετά το τέλος του Β΄ΠΠ, φυγάδευσαν τους ναζί από την Γερμανία στην Αμερική και ίδρυσαν την CΙΑ όπου συνέχισαν την ανάπτυξη των προγραμμάτων ελέγχου του μυαλού (MK  Ultra).
Η επιχείρηση αυτή φέρει την ονομασία "operation paperclip".


MK ULTRA
Τα προγράμματα αυτά βασίζονται πάνω σε τεχνολογία όπλων συχνοτήτων, νάνοτεχνολογία όπλων, τεχνολογία λέιζερ, τεχνολογία ανίχνευσης.
Με το MK Ultra δημιουργούν διάφορους τύπους σκλάβους-ρομπότ για να εξυπηρετούν διαφορετικούς σκοπούς:
Τύπος Άλφα: Θυμούνται με κάθε λεπτομέρεια ότι βλέπουν και ακούσουν.
Τύπος Βήτα: Μπάρμπη σκλάβα του σεξ.
Τύπος Δέλτα: Δολοφόνοι.
Τύπος Θήτα: Μέλη ομάδας των 6 ατόμων ανεξάρτητοι μεταξύ τους, αλλά που θα λειτουργήσουν σαν ομάδα κατά του ίδιου στόχου από την στιγμή που τους ενεργοποιήσουν.Αυτούς τους έχουμε δει να κάνουν επίθεση σε πολυκαταστήματα,σχολεία και γενικά σε χώρους με κόσμο και να πυροβολούν σκοτώνοντας.
Τύπος Ωμέγα: Το άτομο μπορεί να αυτοκτονήσει ή να κάνει επίθεση αυτοκτονίας ( έχουμε δει πολλά τέτοια ).
Τύπος Γάμμα: Η παρουσία του στόχου ενεργοποιεί το άτομο κάτω από MK Ultra και δεν χρειάζεται άλλη ενεργοποίηση. Παράδειγμα αυτής της περίπτωσης είναι η επίθεση για δολοφονία που έγινε εναντίον του Ντόναλντ Ρέιγκαν.

Στην περίπτωση που κάποιο από τα άτομα κάτω από MK Ultra  συλληφθεί ενεργοποιούν και του καταστρέφουν τον εγκέφαλο ώστε να μην μπορεί να δώσει καμία πληροφορία.
Το κάθε άτομο το οποίο βρίσκεται κάτω από MK Ultra ανήκει σε κάποιο διαχειριστή. Σε περίπτωση που ο διαχειριστής πεθάνει τότε το άτομο που του ανήκει ελευθερώνεται.
Μέσα στις 13 γενιές των Ιλλουμινάτι γίνεται το MK Ultra από τους γονείς στα παιδιά τους ώστε να είναι σίγουροι πως θα εξυπηρετήσουν σωστά τους σκοπούς τους και δεν θα ξεφύγουν.
Το MK Ultra μπορεί να αρχίσει να εφαρμόζεται σε ένα άνθρωπο από την εμβρυακή του ζωή αλλά και μετά που θα γεννηθεί. Για να το πετύχουν φαρμόζουν φρικτές μέθοδοι βασανισμού.
Τα κέντρα μέσα στα οποία γίνονται τα προγράμματα ελέγχου του μυαλού (MK Ultra) βρίσκονται σε υπόγειες εγκαταστάσεις, κάτω από γνωστά και μεγάλα πανεπιστήμια, νοσοκομεία,στρατιωτικές βάσεις στην Αμερική και σε άλλες χώρες.
https://m.youtube.com/watch?v=GKet6LBcM_c&feature=share

Μυστικές Τεχνολογίες
-----------------------------
Πληροφοριοδότες των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων υποστηρίζουν πως σ'αυτά χρησιμοποιείται τεχνολογία που είναι 1000 χρόνια απ' ότι γνωρίζουμε σήμερα.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Ερευνητές και επιστήμονες λένε,πως αν δεν είχε καταστραφεί η βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας (και τόσες άλλες, άλλων μεγάλων πόλεων της Ελληνιστικής περιόδου) η τεχνολογία σήμερα θα ήταν 1000 χρόνια μπροστά, μιας και οι Αλεξανδρινοί είχαν φτάσει "μισό" βήμα πριν την ατμοκίνηση
(εφαρμογές Ήρωνος), που θα είχε σαν αποτέλεσμα η βιομηχανική επανάσταση να συμβεί τότε και όχι 1600 περίπου χρόνια μετά.
Η βιβλιοθήκη κάηκε, αλλά "όχι" τα σπουδαία βιβλία και επιστημονικά συγγράμματα.Οι επιστάτες της Βιβλιοθήκης (Σοφοί ονομάζονταν) δεν ήταν τίποτε ηλίθιοι..έβλεπαν τι έρχεται.Τα συγγράμματα είχαν φυγαδευτεί πολύ πριν!
Μετά από χρόνια παρουσιάζονται οι Άραβες με άλγεβρες, με χημείες, με αστρονομίες, εξελιγμένες μηχανικές κατασκευές κλπ. Αναρωτηθείτε! Που τα έμαθαν; Στις σκηνές τους στην έρημο με τις καμήλες απ'έξω;
Τα συγγράμματα αυτά είναι υπό την φύλαξη του υψηλού ιερατείου των μουσουλμάνων που ονομάζονται...Σούφι (οποία σύμπτωση!)
Συγγράμματα όμως λοξοδρόμησαν και προς το ερπετικό άντρο του Βάαλ, το Βατικανό.
Το Βατικανό όμως ήθελε και τα υπόλοιπα !!! Να γιατί οργανώθηκαν οι Σταυροφορίες !!

ΝΑΪΤΕΣ  ΙΠΠΟΤΕΣ
Όταν λοιπόν οι Ναΐτες ξετρύπωσαν κάποια από αυτά,ο Πάπας τους έδωσε ιδιαίτερα προνόμια που τους έκαναν πάμπλουτους !!!
Εδώ η Ιστορία έρχεται και δένει,διότι οι Ναΐτες έχουν τις ρίζες τους στους χαζάρους, και αυτό μας εξηγεί γιατί αυτοί οι λεβέντες ασχολήθηκαν κύρια με την τοκογλυφία.
Το Βατικανό είναι ότι πιο σκοτεινό και σατανικό υπάρχει επί της Γης. Εξυπηρετεί τους επικυρίαρχους,δηλαδή την ελίτ, που για λίγο ακόμη θα κυβερνάει τον πλανήτη, και η οποία ελίτ είναι εκείνη που "τρέχει" τα μυστικά διαστημικά προγράμματα.
Να λοιπόν γιατί αυτά τα μυστικά προγράμματα μπορούν να είναι 1000 ή και περισσότερα χρόνια μπροστά !!
Να μην σας φαίνεται λοιπόν υπερβολικός ο αριθμός των 1000 ετών.Μπορεί να είναι και μεγαλύτερος !!!
(Αρθρο του Γιώργου Βουδούρη)



Με αφορμή το παραπάνω άρθρο:
Το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα "Whistleblower" ισχυρίζεται ότι έχουμε τεχνολογία 1000 χρόνια πριν από οτιδήποτε έχει δει.
Αν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα για το ότι πραγματικά συμβαίνει στο διάστημα, τότε πρέπει να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο https://youtu.be/WqGz8ui9xeg


Τα ειδικά προγράμματα πρόσβασης μπορούν να έχουν τεράστια εμβέλεια και μπορούν να Το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα "Whistleblower"παραμείνουν κρυμμένα πίσω από ένα πέπλο μυστικότητας
για δεκαετίες.Τα τελευταία χρόνια,αρκετοί αξιόπιστοι καταγγέλλοντες έχουν προχωρήσει για να αποκαλύψουν τις πολύ προηγμένες τεχνολογίες και τα πολύ διαμερισμένα συστήματα.
Ταχύτερα από το φως διαστημικό ταξίδι που επιτρέπει στην ανθρωπότητα να φτάσει στα αστέρια δεν είναι πλέον το αντικείμενο της επιστημονικής φαντασίας.

Με εμπιστευτικά στοιχεία,συμπεριλαμβανομένων των επιστημόνων και ερευνητών όπως οι Emery Smith, Clifford Stone, William Tompkins, Niara Isley και Corey Goode, επιβεβαιώνουν ότι συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων στη Γη έχουν αυτόνομη κατοχή διαστρικών τεχνολογιών ταξιδιού και την ύπαρξη υπερφωτιστικού διαστημικού ναυτικού στόλου που περιλαμβάνει διάφορα μεγέθη και κατηγορίες.Τα σκάφη που χρησιμοποιούν "ταχυόν" οδήγησαν απόκρυψη από το κοινό εδώ και πολλά χρόνια.




Πως Γίνονται οι Κλώνοι
--------------------------------
Οι κλώνοι φτιάχνονται από τους σκοτεινούς αλλά και από τις φωτεινές δυνάμεις.
Οι σκοτεινές δυνάμεις χρησιμοποιούν τους κλώνους για εκβιασμό,βία,εκφοβισμό αλλά και για συγκεκριμένες εντολές και εργασία.
Οι φωτεινές δυνάμεις χρησιμοποιούν τους κλώνους για να δώσουν προστασία σε κάποιους.Ο πρόεδρος Τράμπ για παράδειγμα έχασε δύο από τους κλώνους του σε 18 απόπειρες δολοφονίας που έγιναν εναντίον του.
Ένα μόνο κύτταρο του αυθεντικού ανθρώπου χρειάζεται για να δημιουργηθεί ο κλώνος του.Ένας

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΛΩΝΩΝ
κλώνος χρειάζεται επαναφόρτιση κάθε χρόνο και έτσι πρέπει να πηγαίνει σε κάποιο χώρο που μπορεί να γίνεται αυτό,όπως είναι το Κάμπ Ντέιβιντ για τον πρόεδρο των Η.Π.Α.Κάτω από το Καμπ Ντέιβντ υπάρχει υπόγεια βάση,όπως είναι γνωστό.
Οι κλώνοι δεν έχουν ψυχή !
Οι σκοτεινοί κάνουν σατανικές τελετές για να φέρουν μέσα στον κλώνο τους ένα δαίμονα.Έτσι ο δαίμονας ενσαρκώνεται στο υλικό πεδίο μέσα από τον κλώνο.
Μια άλλη τεχνική από τους σκοτεινούς είναι και η επίθεση από σαύρα "βρίλ", όπου κτυπά με το παράσιτο της που φεύγει από προβοσκίδα στην κορυφή της κεφαλής της και κτυπά τον άνθρωπο μέσα στο μάτι.Εν συνεχεία καταλαμβάνει τον εγκέφαλο του και κατ'επέκταση το σώμα του.Σε αυτήν την περίπτωση η ψυχή του αποχωρεί.
Ένα τέτοιο είδος κλώνου είναι και ο Μπάιντεν,πρώην αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος πρόεδρος στις επερχόμενες εκλογές του 2020.
Οι φωτεινές δυνάμεις διδάσκουν στον άνθρωπο στον οποίο ανήκει ο κλώνος πώς να μεταφέρει ένα θραύσμα της ψυχής του μέσα στον κλώνο του.
Ο κάθε κλώνος έχει όλες τις μνήμες του αυθεντικού ανθρώπου αφού έχουν την τεχνολογία να τις παίρνουν, να τις καταγράφουν και να τις μεταφέρουν στον κλώνο.
Ένας κλώνος ηλικίας μέχρι 30 ετών μπορεί να δημιουργηθεί μέσα σε 48 ώρες.Ένας κλώνος μεγαλύτερης ηλικίας χρειάζεται κάποιους μήνες.
Σήμερα δεν χρειάζονται ειδικές εγκαταστάσεις για να τους δημιουργήσουν,μπορούν να το κάνουν εύκολα κάπου που να μην τους ενοχλούν.

Μετάδοση Πλειάδιων Δυνάμεων Φωτός
--------------------------------------------------
Οι ακόλουθες πληροφορίες λήφθηκαν στις 15/3/2020 από άμεση αποκωδικοποιημένη αιθερική μετάδοση από καλοπροαίρετες Φωτεινές Δυνάμεις αγκυροβολημένες στο ηλιακό σύστημα της Γης και κάποιες από τις πληροφορίες λαμβάνονται απ΄ευθείας από συγκεκριμένα μέλη της Γήινης Συμμαχίας γνωστά ως Λευκά Καπέλα,καθώς και τη Μεγάλη Λευκή Αδελφότητα που έχουν στρατηγικά τοποθετήσει οι Γαλαξιακοί σε σημεία – κλειδιά στην επιφάνεια της Γης.


ΠΛΕΙΑΔΙΟΙ
Η Γη βιώνει την πλέον ισχυρή μεταμόρφωση στην ιστορία του ανθρώπου αυτή τη στιγμή και πολλοί πολίτες της Γης είναι κατανοητό ότι αισθάνονται αβεβαιότητα και φόβο.
Κάτι μεγαλειώδες συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον πλανήτη Γη. Μία τεράστια θετική αναδόμηση των συστημάτων της Γης βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή που μιλάμε και η Μεγάλη Ώρα της ανθρωπότητας έχει πράγματι έρθει! Η Χρυσή Εποχή για την οποία μίλησαν από την αρχαιότητα επιτέλους έχει ανατείλει και μια Νέα Εποχή Φωτός έχει φτάσει στον πλανήτη μας μετά από αιώνες σκότους!
Ως μέρος της βασικής επιχείρησης Ανάληψης της Γης "Ελεύθερη Γη 501" και των υποαποστολών "Αριστούργημα" και "Πανδώρα" από τις Δυνάμεις Φωτός,οι Γαλαξιακοί μαζί με τη Γήινη Συμμαχία και τους Ηγέτες Φωτός της επιφάνειας,ξεκίνησε η μεγαλύτερη επιχείρηση αναδόμησης πλανητικών συστημάτων στην ιστορία της Γης! Αυτός ο τεράστιος συντονισμός εμπλέκει χιλιάδες καλοπροαίρετες ομάδες που δουλεύουν συγχρονισμένα από τον ουρανό ως το έδαφος με πρωταρχικό στόχο να ανυψώσουν όλα τα παλιά ετεροχρονισμένα συστήματα του 3D μάτριξ σε νέα συστήματα της Νέας Γης του 5D!
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και απαιτητικότερη πολυδιαστασιακή υλικοτεχνική επιχείρηση που

επιχειρήθηκε ποτέ σε αυτό το σύμπαν και έπειτα από 48 γήινες ώρες η αποστολή βαίνει καλώς και είναι ήδη μεγάλη επιτυχία! Καλοπροαίρετες Δυνάμεις Φωτός ενορχηστρώνουν κάθε φάση αυτής της τεράστιας επιχείρησης, καθώς τα συστήματα της παλαιάς Γης αναβαθμίζονται στο νέο Φωτεινό πλέγμα 5D VTXC! Μέχρι το Δεκέμβριο του 2020,όλα τα συστήματα της Γης θα έχουν πλήρως αντικατασταθεί από τα νέα 5D συστήματα!(καμία σχέση με την κινητή τηλεφωνία των 5G)

Οι Γαλαξιακοί παρακολουθούν τη μετάβαση από κοντά και έχουν ενσωματώσει αρκετές δικλείδες ασφαλείας ώστε να εξασφαλίσουν ότι η ανθρωπότητα είναι ασφαλής προστατευμένη κατά τη διάρκεια αυτής της τεράστιας πλανητικής μεταμόρφωσης. Τίποτα δεν θα είναι πια ξανά το ίδιο στη Γη αγαπημένοι μας, τώρα που οι αστρόσποροι και οι άνθρωποι ετοιμάζονται να μπουν στην 5η διάσταση! Μια τεράστια πλανητική οικονομική επαναφορά έχει ήδη ξεκινήσει και πολλές θετικές αλλαγές πραγματοποιούνται επίσης και σε όλα τα άλλα βασικά συστήματα του μάτριξ!
Πολλές ακόμη θετικές αλλαγές θα εμφανιστούν στους επόμενους μήνες,καθώς αυτή η επιχείρηση εξελίσσεται!


ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Παράξενο Φωτεινό Μετέωρο
--------------------------------
Πολύ φωτεινό μετέωρο, σαν τον κεραυνό του Διός,επάνω από την Ολλανδία και την Γερμανία φάνηκε επάνω στο νυκτερινό ουρανό,από τα βορειοανατολικά της Ολλανδίας κοντά στα σύνορα με την Γερμανία στις 21:44 UTC (23:44 LT) στις 4/4/20.

Η ουράνια εκδήλωση ήρθε μετά από δύο αντίστοιχες που εξερράγησαν,μέσα σε διάστημα μίας ώρας, επάνω από το Βέλγιο την 1η Απριλίου, ακολουθούμενη από μια άλλη στην νότια Γερμανία, μόλις 2,5 ώρες αργότερα.
Το μετέωρο εθεάθη επάνω από τα Ile-de-France και το Grand Est (στην Γαλλία), Βερολίνο, Αμβούργο, Κάτω Σαξωνία, Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία και Βρέμη (στην Γερμανία), Δανία, Λουξεμβούργο, Αγγλία, Βέλγιο, Drenthe, Flevoland, Friesland,Groningen, Overijssel, Noord-Brabant, Noord-Holland, και Gelderland στις Κάτω Χώρες.
Σύμφωνα με την υπολογισμένη τροχιά,το μετέωρο εταξίδεψε νοτιοανατολικά προς βορειοδυτική κατεύθυνση, κοντά στα ολλανδο-γερμανικά σύνορα.
Το ουράνιο γεγονός καταγράφηκε από τουλάχιστον 10 κάμερες διαφόρων δυκτίων της Γερμανίας και Δανίας.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=o0aJ_Q0ibDA&feature=emb_logo


ΑΤΙΑ Πάνω από την Σελήνη
-----------------------------------
Η φωτογραφία της NASA δείχνει τεράστιο UFO σε σχήμα "πιάτου" πάνω από την επιφάνεια της Σελήνης στις 4/5/20.Η NASA δεν έδωσε καμία εξήγηση παρά τα επανειλημμένα αιτήματα από δημοσιογράφους,κλπ.

Ενα UFO κινείται πάνω από την σεληνιακή επιφάνεια με ένα δεύτερο UFO ορατό κοντά και πίσω από το UFO που έχει σχήμα πιάτου.
Αλλά υπάρχουν περισσότερα να δούμε,τι γίνεται με την τεράστια δομή μιάς πυραμίδας που φαίνεται στην ίδια φωτογραφία,η οποία κάνει τους ουφολόγους να αναρωτιόνται αν αυτά τα UFO έχουν καμία σχέση με αυτήν την αρχαία πυραμίδα ή όχι.Φωτο Β1
Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=b2HUQWu-AcI&feature=emb_logo

Μυστηριώδεις Ακτίνες Φωτός από την Αφροδίτη
-----------------------------------------------------------------
Μυστηριώδεις παλλόμενες ακτίνες φωτός που προέρχονται από την Αφροδίτη πριν από αρκετές ημέρες του Απριλίου 2020.Κάτι παράξενο συνέβη στο βαθύ διάστημα. Ένας παρατηρητής του ουρανού έχει συλλάβει πολλές παλλόμενες ακτίνες με την υπέρυθρη κάμερα-τηλεσκόπιο που φαινόταν προφανώς από τον πλανήτη Αφροδίτη.

AΦΡΟΔΙΤΗ
Το sky-watcher ανέφερε ότι ένα γιγαντιαίο αντικείμενο (δεύτερο βίντεο - άλμα στο σημάδι των 8 λεπτών),που μοιάζει με το Oumuamua (αρχαίο εξωγήίνο διαστημόπλοιο),ήρθε πάνω από την Αφροδίτη και αναρωτιέται αν αυτό το αντικείμενο θα μπορούσε να έχει προκαλέσει τις αναλαμπές ή τις παλμικές ακτίνες.
Μια άλλη πιθανότητα για τις πολλαπλές φωτεινές αναλαμπές μπορεί να είναι μαζικές εκρήξεις που προκαλούνται από αστεροειδείς που χτυπούν τον πλανήτη.
Οτι κι αν ήταν,κάτι πολύ ασυνήθιστο συνέβη κοντά ή στον πλανήτη Αφροδίτη.Φωτο Β2
Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=9&v=AuCnzPf2BKg&feature=emb_logo
                     

Τεράστιο Αντικείμενο Ταξιδεύει Μέσω του Ηλιακού μας Συστήματος
---------------------------------------------------------------------------------------------
Στα μέσα Ιουνίου 2020,το Παρατηρητήριο Ηλιακών Χερσαίων Σχέσεων της NASA,ή το διαστημικό σκάφος STEREO-A H2, κατέλαβε εικόνες ενός τεράστιου αντικειμένου που πετά σε τόξο μέσω του διαστήματος κοντά στον Ηλιο.
Δεν είναι η πρώτη φορά που εντοπίστηκε άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο που διέρχεται από μια

περιοχή κοντά στον Ήλιο και παρόλο που η NASA γνωρίζει ότι αυτά τα UFO παίζουν γύρω από τον Ήλιο,δεν θέλουν να μιλήσουν γι 'αυτό.
Το παρακάτω βίντεο δείχνει το UFO σε κανονική προβολή και σε κοντινή απόσταση όταν ταξιδεύει με απίστευτη ταχύτητα στο διάστημα.
Δείτε το video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=2SLot2fTEAc&feature=emb_logo



Παράξενο φαινόμενο εμφανίζεται πάνω από τα σύννεφα!
-------------------------------------------------------------
Κοιτάξτε αυτό το παράξενο φαινόμενο στις 24/6/20.Μοιάζει με μια πόλη που φαίνεται να αιωρείται πάνω σε ένα σύννεφο.Συχνά αυτά τα είδη φαινομένων εξηγούνται ως κάτι άλλο από τον κόσμο, όπως μια προβολή από ένα παράλληλο σύμπαν.
Ίσως ορισμένα από αυτά τα φαινόμενα σχετίζονται πράγματι με υπερφυσικές δραστηριότητες,αλλά σε αυτήν την περίπτωση πρόκειται για έναν αντικατοπτρισμό προς τα πάνω.

Το οπτικό φαινόμενο συμβαίνει επειδή οι ακτίνες του φωτός κάμπτονται όταν διέρχονται από στρώματα αέρα διαφορετικών θερμοκρασιών σε μια απότομη θερμική αντιστροφή όπου έχει σχηματιστεί ένας ατμοσφαιρικός αγωγός.Παρ 'όλα αυτά, είναι συναρπαστικό να βλέπουμε ένα τέτοιο θέαμα στον ουρανό.
Η «πόλη στον ουρανό» ξεκινάει στα 8.50 λεπτά στο τελευταίο βίντεο του MrMb333, ο οποίος επίσης αναφέρει διάφορα άλλα θέματα, όπως το τεράστιο λοφίο της σκόνης, που έχει ήδη το παρατσούκλι «το σύννεφο σκόνης γορίλλας» από την έρημο της Σαχάρας στη βόρεια Αφρική που έχει διασχίζει την ατμόσφαιρα, χιλιάδες πόδια πάνω από τον Ατλαντικό Ωκεανό, και τώρα πλησιάζει στις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες.
Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=J6ScmPcSWQQ&feature=emb_logo


Μυστηριώδες UFO Fireball
-------------------------------------
Μυστηριώδες UFO Fireball φωτίζει στον νυχτερινό ουρανό πάνω από τη Δυτική Αυστραλία
Οι επιστήμονες λένε ότι η «κριτική επιτροπή είναι ακόμα έξω» για μια μυστηριώδη πράσινη λάμψη που ταξίδεψε πέρα ​​από τον ουρανό στο απομακρυσμένο εσωτερικό της Δυτικής Αυστραλίας στις 14/6/20.
Οι εργαζόμενοι τη νύχτα σε απομακρυσμένους ιστότοπους από το Cape Lambert στο Hope Downs

στο Pilbara είδαν το έντονο φως λίγο πριν από τη 1:00 π.μ., και πολλοί το κατέλαβαν στο βίντεο.
Υπήρξαν αναφορές για παρατηρήσεις τόσο μακριά όσο η Βόρεια Επικράτεια και η Νότια Αυστραλία, σύμφωνα με τον Glen Nagle από τον σταθμό παρακολούθησης CSIRO-NASA στην Καμπέρα.
Ήταν πραγματικά μια θεαματική παρατήρηση,οι άνθρωποι έχουν συλλάβει κάτι πολύ ξεχωριστό εδώ.
Φαίνεται ότι το αντικείμενο έχει ορθογώνιο σχήμα, υποδηλώνοντας ότι αντί για μετεωρίτη ή διαστημικά συντρίμμια, θα μπορούσε να ήταν ένα εξωγήινο διαστημικό σκάφος.
Δείτε το σχετικό video:https://www.youtube.com/watch?v=HDlsdVuv6qQ&feature=emb_logo


Περίεργο Φαινόμενο Στον Ουρανό της Γαλλίας
-------------------------------------------------------------
Ενα παράξενο μη αναγνωρισμένο εναέριο φαινόμενο παρατηρήθηκε στις 20/6/20.Ένας φωτογράφος και οι φίλοι του συνομιλούσαν έξω γύρω στις 21:00 στο Taverny της Γαλλίας.Ο ουρανός ήταν ακόμα πολύ καθαρός όταν εντόπισαν παράξενες φωτεινές επιμήκεις ανωμαλίες στον ουρανό, σαν να αντανακλούσε το φως του ήλιου στα αντικείμενα.

Μετρήθηκαν τέσσερα αντικείμενα και όλα κινούνταν προς την ίδια κατεύθυνση, σε περίπου ίση απόσταση και δεν έκαναν κανέναν ήχο με τον οποίο ο φωτογράφος πήρε αρκετές φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το σούπερ ζουμ της κάμερας Pentax του, πριν τα αντικείμενα φύγουν πολύ μακριά.
Όταν κάνετε μεγέθυνση στις ανωμαλίες, μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα ότι αυτά δεν είναι μπαλόνια mylar,drone ή γνωστά εγγεγραμμένα αεροσκάφη.
Taverny της Γαλλίας και ο φωτογράφος δεν έχει ιδέα τι θα μπορούσε να είναι.


Ανεπίλυτο Μυστήριο Fastwalker
-------------------------------------
Τα"Fastwalkers" παραμένουν ένα άλυτο μυστήριο! Ποια είναι αυτά τα αντικείμενα που πετούν μέσα από την ατμόσφαιρα μας με τόσο απίστευτη ταχύτητα που δεν είναι ορατά με γυμνό μάτι.
Το "Fastwalker" είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται από το NORAD και τους κλάδους των Eνόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ,για να περιγράψει μη αναγνωρισμένα εναέρια φαινόμενα που κινούνται ή και αλλάζουν κατευθύνσεις με υψηλή ταχύτητα, πολύ πιο πέρα ​​από την ικανότητα της

FASTWALKERS
τρέχουσας τεχνολογίας αεροδιαστημικής.
Τα Fastwalkers εντοπίστηκαν μόνο τα τελευταία χρόνια και κυρίως συλλήφθηκαν από ερασιτέχνες κηφήνες από όλο τον κόσμο.
Είναι μυστική προηγμένη διαστημική τεχνολογία που χρησιμοποιείται από τον στρατό ή θα πρέπει να σκεφτούμε εξωγήινη προέλευση.
Τα fastwalker συλλαμβάνονται κυρίως από ερασιτέχνες τα τελευταία χρόνια.
Το τελευταίο fastwalker (εικόνα παραπλεύρως) πιάστηκε στην Κίνα στις 28/6/20 -
Δείτε το βίντεο εδώ:https://ufosightingshotspot.blogspot.com/2020/06/unsolved-mystery-fastwalkers.html


UFO στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό;
------------------------------------------------
Η NASA έκοψε την live μετάδοση λένε οι ουφολόγοι.
Οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας είναι πεπεισμένοι ότι ένα UFO παρακολούθησε από κοντά τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό ISS και οι εξωγήινοι μελέτησαν τους αστροναύτες σαν σε πείραμα.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους ουφολόγους μια έντονη λάμψη εντοπίστηκε να αιωρείται γύρω από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, ενδεχομένως με τους επιβάτες του εξωγήινου σκάφους να μελετούν

τους ανθρώπους όπως ισχυρίζονται οι λάτρεις του ανεξήγητου.
Εξωγήινος απαγωγέας" πιάστηκε σε βίντεο ασφαλείας: Σβήνουν τη μνήμη στα θύματα,λέει ουφολόγος
Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ταμπλόιντ εφημερίδα Express,η εμφάνιση της λάμψης έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια απευθείας μετάδοσης από τον ISS.
Ωστόσο,όταν το φωτεινό αντικείμενο εμφανίστηκε, η απευθείας μετάδοση διακόπηκε,γεγονός που έκανε τον κυνηγό εξωγήινων Σκοτ Γουόρινγκ να πιστεύει ότι η NASA ήταν ενήμερη για το υποτιθέμενο ΑΤΙΑ.
Σύμφωνα με τον Γουόρινγκ, το UFO κινούνταν με την ίδια ταχύτητα με τον ISS, ενώ παρακολουθούσε τους ανθρώπους μέσα στον Διαστημικό Σταθμό.


Εκπληκτικές Νέες Εικόνες του Χαμπλ
-------------------------------------------------
Το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble της NASA-ESA δείχνει το πλήρες φάσμα των δυνατοτήτων απεικόνισης με δύο νέες εικόνες πλανητικών νεφελωμάτων.
Ως κινητήρες πυρηνικής σύντηξης, τα περισσότερα αστέρια ζουν ήρεμες ζωές για εκατοντάδες εκατομμύρια έως δισεκατομμύρια χρόνια. Όμως, κοντά στο τέλος της ζωής τους, μπορούν να μετατραπούν σε τρελές σβούρες, ξεφουσκώνοντας όστρακα και αεριωθούμενα καυτά αέρια.

Τώρα, οι αστρονόμοι έχουν χρησιμοποιήσει το Χαμπλ για να αναλύσουν τέτοια τρελά πυροτεχνήματα που συμβαίνουν σε αυτά τα δύο πλανητικά νεφελώματα.
Αυτή η εικόνα από το διαστημικό τηλεσκόπιο Hubble της NASA / ESA απεικονίζει το NGC 7027 ή το νεφέλωμα "Jewel Bug".
Το αντικείμενο ξεφλούδισε αργά τη μάζα του σε ήσυχα, σφαιρικά συμμετρικά ή ίσως σπειροειδή σχέδια για αιώνες - μέχρι σχετικά πρόσφατα όταν παρήγαγε ένα νέο μοτίβο τριφυλλιού.
Νέες παρατηρήσεις του αντικειμένου έχουν βρει άνευ προηγουμένου επίπεδα πολυπλοκότητας και ταχείες αλλαγές στα αεροπλάνα και τις φυσαλίδες αερίου που εκρήγνυνται από το αστέρι στο κέντρο του νεφελώματος.
Το παρακάτω βίντεο κάνει ζουμ στο πλανητικό νεφέλωμα NGC 6302, κοινώς γνωστό ως Νεφέλωμα Πεταλούδας.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=8ioov7uoQ9E&feature=emb_logo

Το NGC 6302 βρίσκεται μέσα στον Γαλαξία μας, περίπου 3800 έτη φωτός στον αστερισμό του Σκορπιού. Το λαμπερό αέριο ήταν κάποτε τα εξωτερικά στρώματα του αστεριού, αλλά έχει

αποβληθεί για περίπου 2200 χρόνια. Το σχήμα της πεταλούδας εκτείνεται για περισσότερα από δύο έτη φωτός, που είναι περίπου η μισή απόσταση από τον Ήλιο στο πλησιέστερο αστέρι, το Proxima Centauri.
Το Διαστημικό Τηλεσκόπιο Hubble έχει απεικονίσει αυτά τα αντικείμενα στο παρελθόν, αλλά όχι για πολλά χρόνια και ποτέ άλλοτε με το όργανο Wide Field Camera 3 σε όλο το εύρος μήκους κύματος - κάνοντας παρατηρήσεις σε σχεδόν υπεριώδες έως σχεδόν υπέρυθρο φως. "Αυτές οι νέες παρατηρήσεις στο Χαμπλ πολλαπλών μηκών κύματος παρέχουν την πιο ολοκληρωμένη μέχρι σήμερα προβολή και των δύο αυτών θεαματικών νεφελωμάτων, αναφέρει το phys.org.


ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟΙ-ΟΛΥΜΠΙΟΙ
Απρίλιος 2020
----------------------
-Η δόμηση του σύμπαντος και η σημασία της Ιερής Γεωμετρίας.
Νέοι τρόποι θεραπείας με θαλάμους ταχυονίων.Σύντομα η ανθρωπότητα θα έχει στην διάθεση της πολύ ανώτερους σε τεχνολογία και αποτελεσματικότητα τέτοιους θαλάμους, προσβάσιμους σε όλους.Οι Πλειάδιοι και άλλοι πολιτισμοί του Φωτός, χρησιμοποιούν υποατομικά σωματίδια που ονομάζονται ταχυόνια ως βασική πηγή ενέργειας,για τη διακίνηση των διαστημοπλοίων τους δημιουργώντας υπερφυσικές σκουληκότρυπες,για διάφορες θεραπείες,για τη μετάδοση πληροφοριών

ΘΑΛΑΜΟΣ ΤΑΧΥΟΝΙΩΝ
και για άλλους σκοπούς.Θάλαμοι ταχυονίων έχουν κατασκευαστεί στην Ευρώπη,στη Βόρεια Αμερική και την Ασία,οι οποίοι θα βοηθούν στην θεραπεία του σώματος, το μυαλού και του πνεύματος.
Τα Ταχυόνια προέρχονται από υψηλότερες διαστάσεις.
Οι κοσμικές ακτίνες υψηλής ενέργειας όταν εισέρχονται στο ηλιακό μας σύστημα από τον διαστρικό χώρο,μεταφέρουν μαζί τους ταχυονήματα.Ορισμένα από αυτά τα ταχυονήματα φτάνουν στην επιφάνεια της Γης μέσω μιας υπερδιαστατικής σκουληκότρυπας την οποία έχουν δημιουργήσει με την βοήθεια των Πλειάδιων Ευρωπαίοι ερευνητές,με έναν ταλαντωτή κρυσταλλικού χαλαζία στο διαστημόπλοιο "Genesis II".Τα ταχυόνια που καταφθάνουν μέσω της σκουληκότρυπας χρησιμοποιούνται στους Θαλάμους Ταχυονίων.Οι Θάλαμοι αυτοί αναπτύχθηκαν πάλι με την βοήθεια των Πλειάδιων,από τον όμιλο Phoenix.


Τα Ταχυόνια δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα σε διάφορες θεραπείες και εναρμονίσεις.Εναρμονίζουν πλήρως όλα τα πεδία ενέργειας που προκύπτουν από τη βαρύτητα, τον ηλεκτρομαγνητισμό και την αδύναμη πυρηνική δύναμη.Η ενέργεια των Ταχυονίων εναρμονίζει και αναζωογονεί το ενεργειακό πλέγμα που διαμορφώνει όλη την ύλη,αλλά και το πνευματικό,συναισθηματικό,αιθερικό και το φυσικό μας σώμα.Όλα αυτά επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τη σωματική και χυχική υγεία.Τα ταχυόνια προστατεύουν από όλες τις μορφές του ηλεκτροσμόγκ.Μια περίοδος θεραπείας στο εσωτερικό ενός Θαλάμου Ταχυονίων διαρκεί περίπου 20 λεπτά και έχει μη αναστρέψιμες θετικές επιδράσεις σε όλες τις πτυχές της ύπαρξής μας. Οι επιστήμονες που ανέπτυξαν τους θαλάμους αυτούς συνιστούν πέντε συνεδρίες των 20 λεπτών μέσα σ' αυτούς.

-Πως να διακρίνομαι τους ερπετοειδείς που κυκλοφορούν ανάμεσα μας.
Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα των Ερπετοειδών, που είναι και οι απόκρυφοι εξουσιαστές αυτού του πλανήτη, είναι η δυνατότητα τους να χρησιμοποιούν και να επιβάλλουν τις ψευδαισθήσεις μας ενώ βρίσκονται κρυμμένοι σε άλλη διαστατική συχνότητα.



ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ.
ΚΟΡΕΣ ΕΡΠΕΤΟΥ
Πολλοί άνθρωποι που περπατούν στη Γη δεν είναι αυτό που φαίνονται.Κάποιοι φορούν βιο-

κοστούμια και κάποιοι άλλοι είναι αιωρούμενοι(shapeshifters).Καθώς η συνείδησή σας μεταβάλλεται,μπορείτε να δείτε εσοχές ή διάφορα σημάδια στο λαιμό τους ή στα πρόσωπα τους.Για μια στιγμή,μπορείτε να δείτε τα μάτια τους να μεταβάλλονται σε μάτια ερπετού ή ακόμα μπορεί να τα δείτε μαύρα ή σκούρα χωρίς την κόρη.Μπορεί ακόμη και να αναπτύξετε την ικανότητά σας να βλέπετε την πλήρη εξωγήινη επικάλυψη όλων αυτών των όντων ή την ρομποτικού τύπου τεχνολογία AI που χρησιμοποιούν.
Μερικοί άνθρωποι ζουν μαζί με αυτές τις οντότητες στα σπίτια τους, στους χώρους εργασίας τους και σε άλλους δημόσιους χώρους,χωρίς να είναι προπαρασκευασμένοι συναισθηματικά να αντιλαμβάνονται αυτήν την αλήθεια και την εξαπάτηση που υφίστανται.Κλώνοι,όντα χωρίς ψυχή και διάφοροι ενσαρκωμένοι με επίγειες και εξωγήινες μορφές, όπως οι εντομοειδείς  (insectoids)καθώς και διάφοροι ερπετοειδείς,οι οποίοι κυκλοφορούν ανάμεσα μας.

-Έξαρση εμφανίσεων ΑΤΙΑ πάνω από το Περού εν μέσω κορωνοϊο.
Νέα εμφάνιση άγνωστων ιπτάμενων αντικειμένων,τα οποία παρουσιάζουν έξαρση των τελευταίο διάστημα,σημειώθηκε στο Περού.Η εμφάνιση του ΑΤΙΑ καταγράφηκε στις 13/4/20  Απριλίου και είναι ήδη η δεύτερη μετά από άλλη στις 4/4/20 στην ίδια περιοχή.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=110&v=u2CYSacxy5k&feature=emb_logo

-Στις 26/3/20 στόλος Πλειάδιων μητρικών σκαφών,κάθε ένα από τα οποία έχει μήκος γύρω στα 11 χλμ, ήρθαν από τη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης και πέρασαν από τον κρατήρα Ενδυμίωνα σε

ΠΛΕΙΑΔΙΑ ΣΚΑΦΗ
Χαμηλή Σεληνιακή Τροχιά (LLO) περίπου 50 χλμ πάνω από τη σεληνιακή επιφάνεια,σκιάζοντας το σεληνιακό έδαφος.
Ο κυρίως στόλος των Πλειάδιων μπόρεσε να χρησιμοποιήσει την Πύλη της συνόδου των Πλειάδων με την Αφροδίτη στις 4/4/20 και τώρα βρίσκεται τοποθετημένος στο έσω Ηλιακό Σύστημα,σε πλήρη ετοιμότητα και λειτουργικότητα, έτοιμος να βοηθήσει στην πλανητική απελευθέρωση.
Δεν επετράπει να κυκλοφορήσουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις τρέχουσες επιχειρήσεις για την πλανητική απελευθέρωση.Το μόνο που είπαν είναι ότι όταν θα γίνουν πραγματικά οι μαζικές συλλήψεις,τα νέα γι'αυτές θα κυκλοφορήσουν στα ΜΜΕ.

-Αρμάδα της Συνομοσπονδίας της Ανδρομέδας εντοπίστηκε να φτάνει στην ατμόσφαιρα της Γης στις 17/4/20.Τα ενεργειακά επίπεδα παντού στον πλανήτη άρχισαν να ανεβαίνουν στα ισχυρά επίπεδα των

40Hertz 5ης διάστασης "Γάμμα Φωτεινών Ακτινών",εισχωρώντας στην ατμόσφαιρα της Γης μεταξύ των ωρών 12:00-8:00 πμ EST!
Στοιχεία της Γήινης Συμμαχίας έδειχναν πως ένα ισχυρό εισερχόμενο κύμα εξωτικών 5ης διάστασης σωματιδίων κατευθύνοντο προς τη Γη και επηρεάσαν τον πλανήτη ξεκινώντας από το πρωί της Κυριακής! Αυτό το ισχυρό κύμα κοσμικής ενέργειας ενδυνάμωσε κατά πολύ τα Φωτεινά σώματα των αστρόσπορων και επιτάχυνε περεταίρω τη Μεγάλη Αφύπνιση της ανθρωπότητας!


Μαϊος 2020
----------------


-Τον Ιανουάριο του 2019, η ομάδα Χίμαιρα (Chimera) συνειδητοποίησε ότι θα ηττηθεί,οπότε εξέδωσε μια κλήση κινδύνου για βοήθεια σε όλο τον Γαλαξία και δεν έλαβε καμία απάντηση.
Συνειδητοποιώντας αυτό και έχοντας επίγνωση των ισχυρών πλανητικών διαμορφώσεων της Εποχής

του Υδροχόου του 2020, έδωσε εντολή στις οικογένειες των Μαύρων Αριστοκρατών και των Ιησουιτών να ενεργοποιήσουν τα τελικά σχέδια της Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων τον Ιανουάριο του 2020.
Πολλά από τα αρνητικά σενάρια εμποδίστηκαν από τις Φωτεινές Δυνάμεις, αλλά ένα ξεγλίστρησε και αυτό ήταν το σενάριο του κορωνοϊού.
Πριν από την τελική ήττα τους, οι σκοτεινές δυνάμεις ήταν αποφασισμένες να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χάος και ταλαιπωρία.

-Η μάχη μαίνεται και σε επίπεδο A.I. (Artificial Intellingence). Σκάφος του Μυστικού Διαστημικού Προγράμματος της Μ. Βρετανίας κατέρριψε σκάφος της Cabal,στις 5/5/20, στο ύψος της ατμόσφαιρας της χώρας, το οποίο μετέφερε ειδικά μεταλλεύματα από ορυχεία σε αστεροειδείς στη Ζώνη Κουίππερ, σε μυστική υπόγεια βάση της Cabal στα νησιά Φώκλαντ, όπου υπάρχει εργοστάσιο κατασκευής μηχανών τεχνητής νοημοσύνης.

-Πλησιάζουμε στο σημείο σύγκλισης πολλών κύκλων που θα εξαλείψουν το σκοτάδι στο Σύμπαν, το οποίο αναμένεται να συμβεί μέχρι το 2025..
Ένας παλμός του Σειρίου το 1775, σηματοδότησε την αιχμή του κινήματος του Διαφωτισμού στη Γαλλία,τον σχηματισμό της Σχολής Μυστηρίου στο Παρίσι από τον Comte de Saint Germain και τον

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 7 ΜΑΊΟΥ 2020
"πυροβολισμό" που σηματοδότησε την έκρηξη της Αμερικανικής Επανάστασης:
Ένας παρόμοιος παλμός του Σειρίου το 1975, άνοιξε το παράθυρο της Ανάληψης της ανθρωπότητας και ένας δεύτερος παλμός το 2025 θα το κλείσει.
Η σχέση μεταξύ του 2020 και του 2025 και ο τρόπος με τον οποίο θα εκδηλωθούν τα γεγονότα αυτά, δεν πρέπει να αποκαλυφθούν προς το παρόν.Το μόνο πράγμα που μπορεί να λεχθεί είναι ότι η Πανσέληνος της 7ης Μαΐου 2020 ήταν η σκανδάλη,μέσω της οποίας το Ηλιακό μας Σύστημα θα ενεργοποιήσει μια πύλη Αναλήψεως, συνδεδεμένης με το Κέντρο του Γαλαξία.

-Στις 8/5/20, ο Mrmb333 ερευνητής και YouTuber, παρατήρησε μια τεράστια ανωμαλία στο ραντάρ και αρχικά θεώρησε ότι ήταν απλώς μια λανθασμένη αποτύπωση του ραντάρ Dopler, έως ότου συνειδητοποίησε ότι είχε πλάτος πάνω από 500 μίλια, δηλαδή περίπου 800 χλμ και ότι αυτή η μυστηριώδης ανωμαλία διέσχισε μία απόσταση, από το βόρειο Idaho των ΗΠΑ, στο Saskatchewan του Καναδά μέσα σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο, σαν να πήδηξε από το ένα σημείο στο άλλο.
Η απόσταση ανάμεσα στα δύο προαναφερθέντα σημεία είναι γύρω στα 1600 χλμ, δηλαδή περίπου όσο δύο φορές η απόσταση Κρήτη – Θεσσαλονίκη. Εφόσον ευσταθούν τα λεγόμενα του Mrmb333 για το χρόνο που χρειάστηκε η “ανωμαλία” να πάει από το ένα σημείο στο άλλο, αντιλαμβανόμαστε ότι πρόκειται για κάτι πολύ παράδοξο και ιδιαίτερα αφύσικο.
Το πιο απλό πράγμα που θα μπορούσε να σκεφτεί κάποιος, δεδομένης της απίστευτης ταχύτητας που μετακινήθηκε από τα νοτιοδυτικά προς τα βορειοανατολικά, θεωρητικά θα πρέπει να ήταν κάτι

8 ΜΑΪΟΥ 20- ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ
εντελώς διαφορετικό από ένα σμήνος πουλιών, ένα αεροπλάνο ή ελικόπτερο, ή ένα drone, ή ακόμα και κάποιο μετεωρολογικό φαινόμενο.
Το περιστατικό αυτό παραμένει ασαφές ως προς το γεγονός ότι δεν έχουν δοθεί κάποιες επίσημες εξηγήσεις. Έτσι, λοιπόν, είναι πολύ εύκολο για τον οποιονδήποτε να σχηματίσει την άποψη ότι αυτό που κατέγραψε το ραντάρ καιρού θα μπορούσε πιθανότατα να αντανακλά κάτι που προήλθε από το διάστημα…
Άραγε, πόσο πιθανό ή απίθανο είναι να πρόκειται για ένα τεράστιο ΑΤΙΑ; Ίσως, ένα μητρικό σκάφος;
Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε αυτό που κατέγραψε το κανάλι Mrmb333 του YouTube, οπότε ο καθένας ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Αν δεν θέλετε να δείτε και άλλα παράξενα που καταγράφηκαν, το επίμαχο σημείο ξεκινάει από το 1:47.




ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑREA 51
15 MA:IOY 2020
-Ο σεισμός των 6,5 Richter που έπληξε την Νεβάδα στις 15/5/20, δεν ήταν ακριβώς σεισμός, αλλά μια τρομακτική υπόγεια έκρηξη, που κατέστρεψε ολοσχερώς την υπόγεια βάση των Γκρίζων, γνωστή και ως "Area 51". Η επίθεση διενεργήθηκε από τις Φωτεινές Δυνάμεις, μέσα στα πλαίσια του ξεκαθαρίσματος του πλανήτη από κάθε εχθρική προς την ανθρωπότητα εξωγήινης υβριδικής ή άλλης
φυλής.

Επίσης στις 18/5/20 σεισμοί κτύπησαν ταυτόχρονα το Ισραήλ και στο Βατικανό.Στις 5:03 π.μ. τοπική ώρα της Δευτέρας 18/5?2, λιγότερο από μισή ώρα αφότου σταμάτησε να τρέμει η κοιλάδα του Ιορδάνη, ένας σεισμός μεγέθους 3,2-3,7 συγκλόνισε την Πόλη του Βατικανού στη Ρώμη. Αν και δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί και ζημιές, αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης περιγράφουν πανικοβλημένους κατοίκους που τρέχουν στους δρόμους.




ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΑ
- Πλήρης κατάρρευση του χρηματοπιστωτικού συστήματος με ανεξέλεγκτες συνέπειες, όπως κατάρρευση του πολιτικοκοινωνικού συστήματος και με πιθανότητα την προσπάθεια των ερπετοειδών να επιβληθούν στον πλανήτη βιαίως και ενδεχόμενο οικολογικού ολέθρου, όπως π.χ. η ξαφνική μετακίνηση του άξονα της Γης, με τρομακτική συνέπεια να υποστεί ο πλανήτης ένα νέο κατακλυσμό.

Και για τα δύο ενδεχόμενα, η Γαλαξιακή Συνομοσπονδία των "Ε" έχει καταρτίσει σχέδια άμεσης αντίδρασης, ήτοι στην ματαίωση των σχεδίων των ερπετοειδών όσον αφορά την πρώτη περίπτωση
και στην άμεσην επέμβαση εκκένωσης και διάσωσης ενός μεγάλου τμήματος του πληθυσμού του πλανήτη στη δεύτερη περίπτωση.
Πληθώρα σκαφών, μητρικών, θυγατρικών και υποθυγατρικών καθώς και γιγαντιαίες αστροπολιτείες υπό μορφή τεραστίων πλανητών,έχουν ήδη λάβει στρατηγικές θέσεις γύρω από το ηλιακό σύστημα και μας επιτηρούν. Προς το παρόν με την ασύλληπτη τεχνολογία που διαθέτουν, διατηρούν τον άξονα του πλανήτη στη θέση του ή προλαμβάνουν την ακαριαία μετακίνηση του, κλείουν τις τρύπες του Όζοντος (ήδη σοβαροί επιστήμονες έχουν εκφράσει την έκπληξη τους για το πως συμβαίνει αυτό) και απαμβλύνουν ακραία καιρικά και γεωλογικά φαινόμενα..
Τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη του.


-Πριν από την τελική ήττα τους,οι σκοτεινές δυνάμεις ήταν αποφασισμένες να δημιουργήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χάος και ταλαιπωρία.ινοί είχαν εκπονήσει σχέδιο για την 23/5/20 να κτυπηθεί η Γη από κομήτη,ώστε να σκοτώσει το 50% του πληθυσμού και ο υπόλοιπος πληθυσμός να ζει κάτω από άθλιες συνθήκες.Το τμήμα του Στρατού των ΗΠΑ,που ειδικεύεται στον πόλεμο του διαστήματος και οι Συμμαχικές Δυνάμεις που έρχονται από το διάστημα κατάστρεψαν το "σατανικό τους σχέδιο τους !!!

-Τον Ιανουάριο του 2019,η ομάδα Χίμαιρα (Chimera)των αρνητικών εξωγήϊνων,συνειδητοποίησε ότι


ΧΙΜΑΙΡΑ
θα ηττηθεί,οπότε εξέδωσε μια κλήση κινδύνου για βοήθεια σε όλο τον Γαλαξία και δεν έλαβε καμία
απάντηση.
Συνειδητοποιώντας αυτό και έχοντας επίγνωση των ισχυρών πλανητικών διαμορφώσεων της Εποχής του Υδροχόου του 2020, έδωσε εντολή στις οικογένειες των Μαύρων Αριστοκρατών και των Ιησουιτών να ενεργοποιήσουν τα τελικά σχέδια της Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων τον Ιανουάριο του 2020.
Πολλά από τα αρνητικά σενάρια εμποδίστηκαν από τις Φωτεινές Δυνάμεις, αλλά ένα ξεγλίστρησε και αυτό ήταν το σενάριο του κορωνοϊού.

-Στις 31/5/20 οι "Φωτεινές Δυνάμεις", επέτρεψαν την εκτόξευση και την προσέγγιση στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό(ΔΔΣ) σκάφους των αποστατών με την ονομασία "Dragon".






Ιούνιος 2020
---------------------


ΜΗΤΡΙΚΟ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ
-Οι Φωτεινές Δυνάμεις των Ε (Εψιλον) του αστερισμού της Ανδρομέδας και οι σύμμαχοι της του αστερισμού της Λύρας,συμμετέχουν με πάνω από 1.000.000 αστροσκάφη διαφόρων ειδών στην επιφάνεια του πλανήτη μας και γύρο αυτού,βοηθώντας την συμμαχία της Λευκής Αδελφότητας του

Βλαντιμιρ Πούτιν και του Ντόναλτ Τραμπ να ξεκαθαρίσουν την Γη από τα εναπομείναντα ερπετοειδή και τα εγκληματικά υβρίδια τους.
Η εντολή δόθηκε την εαρινή ισημερία του Μαρτίου 2019 από το ύπατο συμβούλιο της αυτοκρατορίας που αποτελείται από τις πάνφωτες υπερσυμπαντικές,υπερπνευματικές και υπερβατικές οντότητες γνωστές ως δώδεκα θεούς του Ολύμπου.



-Τον Ιούνιο 2020,ολόκληρος ο στόλος των Μυστικών Διαστημικών Προγραμμάτων της Cabal αιχμαλωτίστηκε από τις Φωτεινές Δυνάμεις και διαμοιράστηκε κύρια στις Ηνωμένες Πολιτείες (ο Τραμπ αποκάλυψε σχεδόν τα πάντα για τον διαστημικό στόλο που διαθέτει η χώρα του), στην Ρωσία και στην Κίνα. Μαζί με τα διαστημικά σκάφη περιήλθε στην κατοχή των χωρών αυτών απίστευτα προχωρημένη τεχνολογία στους τομείς της ενέργειας και της ιατρικής. Όρος που τέθηκε από τις


ΣΤΟΛΟΣ CABAL
Φωτεινές Δυνάμεις είναι η τεχνολογία αυτή να χρησιμοποιηθεί προς όφελος της ανθρωπότητας.
Εν τούτοις, οι κυβερνήσεις των χωρών αυτών, δεν αποκαλύπτουν και δεν χρησιμοποιούν την τεχνολογία αυτή,"ούτε προς όφελος των πολιτών τους,με εξαίρεση την Ρωσία, η οποία χρησιμοποιεί την προχωρημένη τεχνολογία του Βιοσυντονισμού για ιατρικούς σκοπούς, προς όφελος των πολιτών της.
Εκατομμύρια άνθρωποι πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο σφαδάζοντας από τους πόνους που τους προκαλούν διάφορες αρρώστιες, διότι σε όλα τα νοσοκομεία εφαρμόζονται τα πρωτόκολλα που επέβαλε η Cabal.

-Ποντικός ..χωρίς σκάφανδρο ταξίδευε στο διάστημα επάνω στην μηχανή του πυραύλου της NASA και της SpaceX του Elon Musk,ο οποίος πύραυλος εκτοξεύθει στις  2/ 6 /20.
Το εκπληκτικό είναι ότι εμφανίστηκε στο επίσημο βίντεο της NASA που μετέδιδε live την

ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΣΚΑΦΟΣ
εκτόξευση. Ένας ποντικός βολτάριζε επάνω στο εξώ της μηχανής του πυραύλου ενόσω ήταν σε λειτουργία και είχε ανυψωθεί στο διάστημα, κάτω από υποτιθέμενες θερμοκρασίες χιλιάδων βαθμών στο σημείο εκείνο!
Μάλλον δεν υπήρξε εκτόξευση και μας δουλεύουν κανονικά ή ζούμε καταστάσεις που δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε με την λογική.
Δείτε το σχετικό video:https://youtu.be/ONsyAe6d-eg

-Την πάρα κάτω πληροφορία την πήρα από το FB από τον φίλο Νικόλαο Αναξίμανδρο Γεωργιάδη.
Οι αποστάτες και οι ερπετοειδείς που βρίσκονται στον πλανήτη μας,τον τελευταίο καιρό βλέπουν χιλιάδες υπόγειες βάσεις τους να καταστρέφονται από τις Φωτεινές Δυνάμεις των Ανδρομέδιων και

ΝΗΣΑΚΙ TONGUE
των συμμάχων τους.Μέχρι τώρα έχουν καταστραφεί πάνω από 3.000 βάσεις ερπετών και αποστατών σε όλον τον πλανήτη μας.Οι αποστολές είναι πλέον καθημερινές και σε αυτές παίρνουν μέρος και γήϊνοι.
Σύμφωνα με πληροφορίες,πρόσφατα καταστράφηκαν οι παρακάτω ερπετικές και αποστατικές  βάσεις:
1.Νησάκι Tongue το οποίο βρίσκεται στην Ερυθρά θάλασσα μεταξύ Ερυθραίας και Υεμένης.Αποστατική βάση που ενεργοποιήθηκε για να βάλει εναντίον ζωτικών οργάνων των ανθρώπων.


2.Νησάκι Pitt κάτω από την Νέα Ζηλανδία.Ερπετική βάση με όπλο κατά των ανθρώπων.Καταστράφηκε με την ενεργοποίηση της.

ΝΗΣΑΚΙ PITT









NHSAKI WAKE
3.Νησάκι Wake το μέσο του πουθενά,στον Ειρηνικό Ωκεανό.Ερπετική βάση με εργαστήριο και τεχνολογία ενδυνάμωσης των Ερπετών.Καταστράφηκε.Το νησί αυτό ήταν τεχνητό στην κορυφή  ενός ηφαιστείου,πάνω στο οποίο από την δεκαετία του 1930  είχαν φτιάξει κατασκευές που δεν δικαιολογούνταν με τα τεχνολογικά μέσα που είχε ο άνθρωπος.Το πρανές που είναι κάτω από το νησί ,με βάθος τρία χιλιόμετρα! Ποιά ανάγκη τους έκανε να φτίάξουν τέτοιο χώρο;Τι έκρυβαν μέσα;Για να καταλάβουμε τα μεγέθη,ο αεροδιάδρομος έχει μήκος έξι χιλιόμετρα και είχαν βάση από κάτω με εμβαδό περίπου τριάντα χιλιόμετρα.
Οι επιθέσεις των δικών μας χρησιμοποίησαν όπλα που κτυπάνε μέσα στην βάση και καταστρέφουν μόνον αυτή,χωρίς να επηρεάζουν την χλωρίδα και την πανίδα της περιοχής.

-Τεράστιο εξωγήινο UFO αλληλεπίδρασε με τον ήλιο για να αποφύγει μια μεγάλη ηλιακή καταιγίδα που κατευθύνεται προς τη Γη 24/6/20 . Ο σκοπός πίσω από αυτό είναι το γεγονός ότι ήθελε να αποφύγει μια ισχυρή ηλιακή καταιγίδα που κατευθύνεται προς τον πλανήτη μας. Οι επιστήμονες εξακολουθούν να μπερδεύουν μέχρι σήμερα αυτό που θα μπορούσε να είχε κάνει στη Γη, όπως το γνωρίζουμε. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της NASA, παρατηρούσαν όλη την αλληλεπίδραση μέσω των

TEΡΑΣΤΙΟ UFO 24 ΙΟΥΝ.
δικών τους τηλεσκοπίων. Αυτό συνέβη κάπου μεταξύ του Ήλιου και της Γης και οι εικόνες αποθηκεύτηκαν αργότερα από τους διαστημικούς ανιχνευτές. Μετά τη δημοσιοποίηση αυτής της δήλωσης, ακολούθησαν πολλές αντιπαραθέσεις. Προκειμένου να διαγραφεί οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με αυτό το συμβάν και να διασφαλιστεί ότι το κοινό παραμένει στο σκοτάδι SOHO,τα 6 ηλιακά παρατηρητήρια σε όλο τον κόσμο είναι κλειστά.Με αυτόν τον τρόπο εξασφάλισαν ότι δεν έχουμε καμία πραγματική απόδειξη αυτής της αλληλεπίδρασης.

- Το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που θα αναληφθούν σε ανώτερα επίπεδα μετά την απελευθέρωση του πλανήτη (Ascension of Humanity), θα είναι γυναίκες. Και αυτό γιατί η ενέργεια που πλημμυρίζει τον πλανήτη είναι θηλυκή ενέργεια, που είναι πιο αποδεκτή από τις γυναίκες, εφ' όσον είναι πιο συναισθηματικές και κατανοούν καλύτερα τις αξίες της αγάπης, της συμπόνιας, της αλληλεγγύης, της ειρήνης κλπ..
Αντίθετα οι άνδρες θα δυσκολευτούν να αναληφθούν, εφ' όσον φέρουν μέσα τους την βιαιότητα, την σκληρότητα, την βαναυσότητα και επί πλέον είναι και φιλοπόλεμοι.(Alex Collier)

-Πλησιάζουν οι ημέρες της πλανητικής αναγέννησης με την πλήρη εφαρμογή του Νόμου N.E.S.A.R.A.για τις ΗΠΑ και του Νόμου G.E.S.A.R.A. για τον υπόλοιπο πλανήτη.Δεν διαφέρουν σε τίποτα μεταξύ τους πλην του πρώτου γράμματος (Nasional για τις ΗΠΑ και Globe για τον υπόλοιπο πλανήτη).
Στις 25/6/20 μέχρι 1/7/20 έγιναν συνταγματικές εκλογές στην Ρωσία για την προετοιμασία της αποδοχής του νόμου G.E.S.A.R.A. και θρίαμβος του Προέδρου Πούτιν πιθανόν μέχρι το 2036 στην ηγεσία της Ρωσίας.
Μετά την πρώτη αποτυχία του Νόμου N.E.S.A.R.A.στις 11/9/2001,με την κατάρευση των Διδύμων Πύργων της Ν.Υόρκης στάλθηκαν από τους Ανδρομέδιους-Ολύμπιους οι Αστροπολιτείες "Νέμεσις" και "Τελειότης".Με Θεϊκή παρέμβαση έγινε η κβαντική μετάβαση του γαλαξία πλησιάζοντας τον

22 ΙΟΥΝΙΟΥ  2020
ΩΡΑ  21:15
πατρογονικό Γαλαξία των Ελλήνων,την Ανδρομέδα!!
Ετσι άρχισαν οι μάχες με την αρνητική πλευρά (αποστάτες-ερπετά-δρακονιανοί) για την απελαυθέρωση του Γαλαξία μας.
Η τελική μάχη του φωτός με το σκότος έγινε στο Ηλιακό μας Σύστημα,καθώς το "μήλον" της Εριδος είμαστε εμείς,οι γήϊνοι!!
Στις 26/11/13 έγινε η τελική υπερδιαστατική μάχη πίσω από την Σελήνη,μεταξύ της Κραταιάς Αυτοκρατορίας των "Εψιλον" της Ανδρομέδας,της Λύρας,του Ωρίωνα,Σειρίου και Πλειάδιων με επικεφαλής την θεά Αθηνά.
Από την ερπετική πλευρά των "αποστατών",συνασπισμένες δυνάμεις από τον αστερισμό του Δράκοντα,της Υδρας,του Οφεως,του Κήτους,της Σαύρας και των αποστατών του Βοώτη με επικεφαλής τον υπαρχηγό του Κρόνου "Γιαχόν Χεβέ" (Γιαχβέ) τον Δρακονιανό.
Η νίκη του φωτός ήταν συντριπτική!! Η εκκαθάριση του Γαλαξία σχεδόν ολοκληρώθηκε!!
Εμεινε μόνο η επιφάνεια του πλανήτη Δήμητρα-Γη,καθώς αμέσως το Ηλιακό μας Σύστημα μπήκε σε καραντίνα για την εξόντωση των εναπομεινάντων ερπετοειδών ,υβριδίων και κλώνων.Στο έτος 2020 το σχέδιο "Πυριγενής Φοίνιξ" μπήκε στην τελική του φάση και σαν σημάδι εμφανίσθηκε στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ στις 22/6/20 ώρα 21:15 σαν σύννεφο ο Φοίνιξ !!!





-Από Q 1/7/20 μεσάνυχτα της 1ης Ιουλίου 2020:Είναι μία από τις καλύτερες ημέρες της ζωής μας.
Ενεφανίσθη πάνω από την Ν.Υόρκη παράξενη στήλη φωτός.Μία καινούργια "πύλη" κατανόησης για όλους,από τις Φωτεινές Δυνάμεις.
Τώρα ακριβώς είναι η συχνότητα Schumman η οποία έφθασε τα 8 Hertz αλλά χωρίς διακοπή !!








ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Το άρθρο θα συνεχισθεί  σε λίγες ημέρες  με  με την ενότητα  "Διεθνή Γεγονότα"

1/7/20                                                                         ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                                          ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.

-Ιουλιανός-Γιώργος Βουδούρης
-Νίκος Καστάνιας
-Νικόλαος Αναξίμανδρος Γεωργιάδης
-Kostas Tsakas
-https://www.pronews.gr
-https://ufosightingshotspot.blogspot.com
-https://ufotruth-gr.blogspot.com
-http://universalblessing.blogspot.com
-https://apokrifamistiria.blogspot.com/
-https://trueblog.net
-https://transinformation.net
-https://www.disclosurenews.it
-https://www.nationalreview.com
-https://www.rumormillnews.com
-https://www.theguardian.com
-https://www.zerohedge.com
-https://eternalnowblog.wordpress.com
-https://www.history.com
-http://www.veteranstoday.com
-https://diodotos-k-t.blogspot.com
-https://www.military.com
-https://www.nommeraadio.ee
-https://prepareforchange.net
-https://eternalnowblog.wordpress.com
-https://www.bloomberg.com
-https://web.archive.org/
-https://www.zerohedge.com
-https://finance.yahoo.com
-https://www.mystateline.com
-https://www.rt.com
-https://www.whitehouse.gov
-https://www.defence-point.gr
-https://www.kathimerini.gr
-https://www.naftemporiki.gr
-https://www.globalfirepower.com
-https://www.zerohedge.com
-https://www.businesstoday.in
-http://www.paulstramer.net
-https://www.naturalnews.com
-https://journal-neo.org
-https://petitions.whitehouse.gov


http://perseasorion.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters