Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Ποιος ο ρόλος των δύο νοσοκομειακών πλοίων στην Νεα Υόρκη ? Τι είναι αυτό που δεν θα σας πούνε !


Το «Mercy» και το «Comfort», δύο τεράστια υπερσύγχρονα νοσοκομειακά πλοία, που ήρθαν να βοηθήσουν και να σώσουν ζωές για ακόμα μια φορά, στα παιδιά που πέσαν θύματα κακοποίησης, από όλους αυτούς τους διεστραμμένους, που κυνηγά ο Τράμπ και οι επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών.

Τον τελευταίο καιρό, η δουλειά τους είναι αποκλειστικά για να περιθάλψουν τα κακοποιημένα παιδιά, που καθημερινά διασώζονται από την επίλεκτη στρατιωτική ομάδα.

Ποιός ο ρόλος των “USNS Mercy” και “USNS Comfort” ?
Ποιός ο ρόλος των “USNS Mercy” και “USNS Comfort” ?
Ένα μέρος από το εσωτερικό του πλωτού νοσοκομείου.

Τα παιδιά αυτά προέρχονται από όλον τον κόσμο, έχουν φυλακιστεί από την ΕΛΙΤ, τους κακούς και όλους του παιδόφιλους, σατανιστές και άλλους, σε κλουβιά, βαθιά κάτω από την επιφάνεια της γης, σε ειδικές στρατιωτικές βάσεις !

Κακοποιημένα και φυλακισμένα παιδιά στις κρυφές στατιωτικές βάσεις των ILLUMINATI.

Πολλά από αυτά τα παιδιά δεν έχουν την δυνατότητα να φάνε, διότι είναι κακοποιημένα σε μεγάλο βαθμό, είναι πολλές μέρες νηστικά και χρειάζονται την άμεση επέμβαση για να κρατηθούνε στη ζωή.
Έτσι λαβάνουν τροφή μέσω ορού. Η διαδικασία αυτή ονομάζεται Συνολική Παρεντερική Διατροφή Θεραπεία TPN (Total Parenteral Nutrition). Φωτογραφίες παρακάτω.

Total Parenteral Nutrition TPN
Total Parenteral Nutrition TPN
Ποιός ο ρόλος των “USNS Mercy” και “USNS Comfort” ?

Δεν έχει καμία σχέση αυτά που λένε στα κανάλια που διασπείρουν τον φόβο, ότι είναι τα πλοία που μαζεύουν τους αρρώστους με κορονοϊό.

Ποιός ο ρόλος των “USNS Mercy” και “USNS Comfort” ?

Ο κορονοϊός, είναι η διαστροφή που έχουν όλοι αυτοί, που κάνουν κακό στα παιδάκια και στον κόσμο.
Γι’ αυτό είχε πει και ο Τραμπ, ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Εννοούσε ότι είναι διεστραμμένοι.

Λίγα λόγια για τα δύο νοσοκομειακά πλοία.

 Το USNS Mercy (T-AH-19) είναι το κύριο πλοίο της κατηγορίας των νοσοκομειακών πλοίων της με μη επιτελούμενη υπηρεσία στο Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών.
Το αδελφό πλοίο της είναι το USNS Comfort (T-AH-20). Είναι το τρίτο πλοίο του Ναυτικού των ΗΠΑ που θα ονομάζεται για το έλεος αρετής. Σύμφωνα με τις Συμβάσεις της Γενεύης, το Mercy και το πλήρωμά της δεν φέρουν προσβλητικά όπλα, αν και υπάρχουν αμυντικά όπλα. Εάν γίνει επίθεση στο Mercy αυτό θα είναι ένα έγκλημα πολέμου.
Το Mercy έχει γίνει από το πετρελαιοφόρο San Clemente, SS Worth, από το National Steel and Shipbuilding Company, στο Σαν Ντιέγκο, Καλιφόρνια, το 1976. Από τον Ιούλιο του 1984 μετονομάστηκε και μετατράπηκε σε νοσοκομειακό πλοίο από την ίδια εταιρεία. Το Mercy ήταν έτοιμο στις 20 Ιουλίου 1985 και τέθηκε σε λειτουργία στις 8 Νοεμβρίου 1986. Έχει αναβαθμισμένη πρόσοψη, πρύμνη τραμ, βολβώδη πλώρη, εκτεταμένο υπερστεγάλη με μπροστινή γέφυρα και κατάστρωμα ελικοπτέρου με σύστημα ελέγχου πτήσης .

Οι μετατροπές των πλοίων αυτών σε νοσοκομειακά από πετρελαιοφόρα κοστίσαν 208 εκατομμύρια δολάρια ανά πλοίο και χρειάστηκαν 35 μήνες για να ολοκληρωθούν.

Το μέγεθος των πλοίων.

Τα νοσοκομειακά πλοία της κατηγορίας «Mercy» είναι τα τρίτα μεγαλύτερα πλοία του αμερικανικού ναυτικού στόλου κατά μήκος, ξεπερνώντας μόνο τους υπεραυτές κατηγορίας Nimitz και Gerald R. Ford.
Η κύρια αποστολή της είναι η παροχή έγκαιρων, ευέλικτων και κινητών οξειδωμένων ιατρικών και χειρουργικών υπηρεσιών για την υποστήριξη των επιχειρησιακών ομάδων θαλάσσιων και αεροπορικών θαλάσσιων αμαξοστοιχιών που αναπτύσσονται στην ξηρά, των μονάδων του Στρατού και της Πολεμικής Αεροπορίας που αναπτύσσονται στην ξηρά, καθώς και των ναυτικών αμφιβίων ομάδων εργασίας και των δυνάμεων μάχης.
Δευτερευόντως, παρέχει κινητή χειρουργική νοσοκομειακή υπηρεσία για χρήση από τις αρμόδιες κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ σε καταστροφικές και ανθρωπιστικές παρεμβάσεις και περιορισμένη ανθρωπιστική φροντίδα που επέρχεται σε αυτές τις αποστολές και σε ειρηνευτικές στρατιωτικές επιχειρήσεις.

1 σχόλιο:

Ηλιας1966 είπε...

Είναι fake news.Το όλο θέμα σχετίζεται με μια υποτιθέμενη υπόγεια σήραγγα με κακοποιημένα παιδιά στη Νέα Υόρκη που δεν υπάρχει. Ψάξτε λίγο τις ειδήσεις και μην τις καταπίνετε αμάσητες.

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters