Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ Ή ΙΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ Η NASA

ΠΡΟΛΟΓΟΣ
Ο Τσούτσουρας ή Τσούτσουρος (από το ενετικό Zuzzuro) βρίσκεται 63 χλμ νότια της πόλης του Ηρακλείου Κρήτης, στην έξοδο των επιβλητικών φαραγγιών του Μίντρη και του Τσούτσουρα. Είναι κτισμένος στην τοποθεσία που ήταν κτισμένη η αρχαία πόλη Ίνατος.
Είναι περιοχή μεγάλου αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, η οποία εκτείνεται από το παραθαλάσσιο χωριό Τσούτσουρος (΄Ινατος στην αρχαιότητα) και φθάνει μέχρι τα βορειοδυτικά αυτού στα Αστερούσια όρη.


Ο Τσούτσουρας είναι μια περιοχή που κρύβει ενέργεια και ακόμη ζει με την έντονη παρουσία των μύθων και των λαϊκών διηγήσεων, των παραμυθιών για δράκους, θηρία, με αφηγήσεις για 
λαθρανασκαφές του παρελθόντος,αλλά και σύγχρονες φανταστικές διηγήσεις και παραδοξολογίες.

Στην αρχαία Ίνατο, για πολλούς αιώνες, στο σπήλαιο που βρίσκεται στη περιοχή που ανακαλύφθει τυχαίως, λατρευόταν η Ειλειθυία, η θεά του τοκετού.
Όσο αληθείς κι αν είναι αυτές οι θεωρίες, γεγονός είναι ότι η περιοχή πράγματι εκπέμπει μια ιδιαίτερη ενέργεια.

Την δεκαετία του 1960, το άγνωστο αυτό σπήλαιο ήρθε τυχαίως στο προσκήνιο, κάνοντας τον Τσούτσουρα γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Σύμφωνα με μαρτυρίες, στο σπήλαιο, αλλά και σε όλη την περιοχή, βρέθηκαν αντικείμενα απίστευτης τεχνολογικής εξέλιξης από τους Μινωίτες, τα οποία πήρε ο Αμερικανικός στρατός με πλήρη μυστικότητα για να εμπλουτίσει την τεχνογνωσία του.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΠΗΛΙΑ
Το 1958 ένας βοσκός ψάχνοντας για την κατσίκα του, όλως τυχαίως ανακάλυψε την είσοδο ενός σπηλαίου και μπαίνοντας μέσα αντίκρυσε τεραστίας σημασίας αρχαιολογικά ευρήματα, όπως ολόχρυσες λάρνακες, ολόχρυσα αγαλμάτα, χρυσά αντικείμενα, πήλινοι διπλοί πελέκεις, πήλινα ομοιώματα πλοίων, καθώς και αιγυπτιακά ειδώλια από φαγεντιανή. Ειδικά τα τελευταία μαρτυρούσαν την ακτινοβολία του ιερού σε όλο τον τότε κόσμο.




Στην είσοδο βρισκόταν μια τεράστια κληματαριά φτιαγμένη από χρυσάφι. Με χρυσό ήταν επίσης φτιαγμένα τα τσαμπιά των σταφυλιών που κρέμονταν απ'αυτήν. Γύρω-γύρω είχαν φιλοτεχνηθεί χρυσά πουλιά με πάμπολλα διαμάντια.
Ο βοσκός ανέφερε στην αρχαιολογική υπηρεσία τι είδε.


Σε έρευνες που έχουν γίνει μέχρι τώρα, οι οποίες αποσιωπόνται, έχει βρεθεί ταφικός χώρος μέσα στον οποίον υπάρχουν αντικείμενα άγνωστης υπερτεχνολογίας και απίστευτης συμπεριφοράς. Λέγεταιότι εκεί βρίσκεται ολόχρυσο άγαλμά του Διός και οι τάφοι του Μίνωα και του αδελφού του Ραδάμανθυ.
Επίσης στα σπλάχνα της ίδιας αυτής γης, βρίσκονται θαμμένα τα μεγαλύτερα μυστικά της ανθρωπότητας. Δείγματα ενός ανώτερου πολιτισμού που προϋπήρχε στα βάθη των αιώνων. Οι επιγραφές σε είδη γραμμικών γραφών είναι πολλές.


Το ίδιο και οι αναπαραστάσεις. Γίνεται μάλιστα λόγος και για ύπαρξη διαστημοπλοίων της εποχής. Όποιος καταφέρει να ερμηνεύσει τις γραφές θα γίνει κτήτορας επτασφράγιστων μυστικών, που ξεκινούν από την "απόλυτη πολεμική μηχανή" και τις δυνατότητες των εγκεφαλικών λειτουργιών και φτάνουν μέχρι το ελιξήριο της ζωής και τον "διαπλανητικό πολιτισμό"!
Οι σπηλιές με αυτούς τους θησαυρούς εκτείνονται από το χωριό Τσούτσουρο μέχρι τα Αστερούσια όρη.
Κατά καιρούς έχουν επισκεφθεί την περιοχή διάφορες ξένες ομάδες με περίεργες συσκευές,χωρίς όμως να βρουν την είσοδο της σπηλιάς.


Το 1960 και 1963 υπηρεσίες των ΗΠΑ εισήλθαν στην σπηλιά κατόπιν αδείας και "πήραν" πάρα πολλά αρχαία αντικείμενα, ιδίως τεχνολογικού ενδιαφέροντος και στην συνέχεια σφράγισαν τις εισόδους της σπηλιάς. Λέγεται ότι βρήκαν και εξωγήϊνα σκάφη !!!


Αυτό έγινε με τις ευλογίες του ελληνικού κράτους και στην συνέχεια, σαν αντάλλαγμα, οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν την κατασκευή και τον εξοπλισμό των Πανεπιστημίων του Ηρακλείου και των Πατρών.
Την τεχνολογία που απέκτησαν οι ΗΠΑ,λέγεται ότι μέχρι σήμερα πασχίζουν να την αποκωδικοποιήσουν.

Οι συγκεκριμένες είσοδοι των σπηλαίων είναι μέχρι σήμερα απροσπέλαστες και επίσης δεν μπορούν για τον απλό κόσμο πλέον,να ταυτοποιηθούν με βάση παραπλήσια γεωγραφικά στοιχεία που είχε δώσει ο βοσκός που τις ανακάλυψε. Σημειωτέον ο βοσκός που τις ανακάλυψε έγινε πάμπλουτος γαιοκτήμονας στην Νότια Αφρική με σαρακονταετή απαγόρευση εισόδου του στην Ελλάδα.



ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ
Η ελληνική Αρχαιολογική Εταιρεία σε ανασκαφές εντός και δυτικά του χωριού, έχει βρεί πάμπολα

ευρήματα στην περιοχή, ανεκτιμήτου αξίας, τα οποία δυστυχώς, πλην ελαχίστων, εδώ και δεκαετίες είναι κλεισμένα σε κιβώτια στα υπόγεια του αρχαιολογικού μουσείου Ηρακλείου, τα οποία κανείς ποτέ δεν έχει δεί.Δεν γνωρίζω τώρα αν κάποια βγήκαν στις βιτρίνες του μουσείου.
Μήπως οι εντολές που έχουν δοθεί "έξωθεν" είναι να μην εμφανίζεται τίποτα από την περιοχή του Τσούτσουρου;

Γιατί άραγε πριν δέκα χρόνια στην δυτική περιοχή των Αστερουσίων ορέων ακόμα και οι χάρτες του Google Earth δεν έδειχναν καθαρά και ήταν θολοί ή σκεπασμένοι με σύννεφα;
Τι φαινόταν από ψηλά που κάποιοι δεν ήθελαν να το ξέρουμε; Τώρα οι χάρτες είναι καθαροί!

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΣΚΑΦΕΣ
Στα Αστερούσια πάνω απο το φαράγγι του "Μιντρή" έγιναν το 2006 μυστικές "αστραπιαίες" ανασκαφές από εργάτες, χωρίς διακριτικα δημόσιας, υπηρεσίας. Κανείς δεν γνωρίζει τι ανακάλυψαν και τι πήραν μαζί τους όταν εξαφανίσθηκαν, αφού τσιμεντάρισαν την τρύπα που άνοιξαν στο οδόστρωμα.
Ενας από τους παλαιότερους ερασιτέχνες ντόπιους ανασκαφείς της περιοχής, ανέφερε σε συντάκτη

γνωστού περιοδικού, ότι εδώ και πολλά χρόνια είχε ενημερώσει την αρχαιολογική υπηρεσία και τον Δήμο Αρκαλοχωρίου, όπου υπάγεται η περιοχή και είχε υποδείξει την είσοδο των ταφικών θαλάμων με αμύθητα ευρήματα και μία χρυσή
κιβωτό-λάρνακα, στην εγγύς περιοχή του χωριού Αγ.Βασιλείου Βιάνου.


Ο ίδιος έχει πεί ότι πολλά χρόνια είχε αποσφραγίσει μία δεύτερη είσοδο του εν λόγου ταφικού συμπλέγματος και είχε εντοπίσει μία δεύτερη είσοδο σ'αυτό. Εντόπισε φοβερά ευρήματα γύρω από λάρνακα, μαζί με άθικτους περίεργους σκελετούς οι οποίοι όμως διαλύθηκαν μετά από λίγο, λογω της επαφής με την ατμόσφαιρα, μετά από ποιός ξέρει πόσες χιλιάδες χρόνια.


Η περιγραφή του ήταν τόσο κατατοπιστική, ώστε κλιμάκιο του δήμου, εκπρόσωπος της ΚΓ' αρχαιολογικής εφορείας, κλιμάκιο της αστυνομίας και ο ίδιος γέροντας ανασκαφεύς, τον Ιούνιο 2006 μετέβησαν στον χώρο και τους υπέδειξε το σημείο της δεύτερης εισόδου όπου έπρεπε να γίνει ανασκαφεί 70 μόλις εκατοστών, αλλά η αρχαιολογική υπηρεσία αρνήθηκε να προχωρήσει με την δικαιολογία ότι η είσοδος δεν ήταν εμφανής και άρα η πληροφορία αναξιόπιστη. Εάν επρόκειτο να γίνει σκάψιμο έπρεπε να το αναλάβει ο Δήμος, αν βέβαια ενδιαφερόταν με δικά του έξοδα!



ΣΠΗΛΙΑ
Ο Δήμαρχος Αρκαλοχωρίου ανέφερε στον συντάκτη του περιοδικού, ότι ο ίδιος παλεύει με την κρατική γραφειοκρατία εδώ και χρόνια και δεν μπορεί να βγάλει άκρη και συνεπώς δεν μπορεί να προχωρήσει μόνος του και εκτός αυτού να πάρει άδεια από την αρχαιολογική υπηρεσία.

Ο ίδιος ο γέροντας ανασκαφεύς είχε υποδείξει στο παρελθόν στην τοποθεσία Λάρνακι της περιοχής του Τσούτσουρα,την είσοδο στο ταφικό σύμπλεγμα του τάφου του ίδιου του βασιλιά Μίνωα !! Εγιναν πράγματι κάποιες ανασκαφές, αλλά μετά όλα σκεπάσθηκαν βεβιασμένα κατ'εντολή του ιδιοκτήτη της περιοχής, που είναι η τοπική Μητρόπολη !!!
Οπότε ...καταλαβαίνετε!!!


Υπάρχει ακόμη μία φήμη στον κόσμο της "συνομωσιολογίας", ότι μέσα από κάποιο από τα σπήλαια, ξεκινάει ευθεία υποθαλάσσια οδός, κάτω από τον βυθό, η οποία καταλήγει στην Αίγυπτο.
Εκείνο όμως που είναι εξόχως σημαντικό να ειπωθεί είναι ότι μέσα στον ίδιο χώρο του Τσούτσουρου έχει υποδειχθεί, μετ' επιτάσεως, κατ'επανάλειψη και με πραγματικά αδειάσειστα στοιχεία, το σημείο εισόδου του πανάρχαιου "Ασκληπιείου-Θεραπευτηρίου", όπου η θεραπευτική ενέργεια είναι τόσο έντονη που τα αποτελεσματά της είναι θαυμαστά!!!


Μιά χαρουπιά σε προσιτό σημείο μέσα στο χωριό Τσούτσουρα, η σπηλιά της θεάς των τοκετών "Ειλειθύιας"και ένας τοίχος που σραγίζει την πλαγιά που βρίσκεται θαμένο ένα πανάρχαιο 
θέατρο, όλα χωροταξικά περίπου συγγενή, οριοθετούν ένα ενεργειακό κέντρο μέσα στο χωριό που χαρίζει στον τόπο θαυμαστές θεραπευτικές ιδιότητες και, αποδεδειγμένα αποτελέσματα στην ευόδωση της τεκνοποιίας !!!


Επίσης, όταν ο Ήλιος του μεσημεριού αρχίζει να γέρνει και κοιτάζει κάποιος από τον Τσούτσουρο τα Αστερούσια όρη, με συγκεκριμένη οπτική γωνία, μπορεί να διακρίνει ασυνήθιστα σχήματα, όπως κεφαλές λεόντων, ανθρώπινες μορφές και πυραμιδοειδείς απεικονίσεις!!!

Σε όλη αυτή την ιστορία εχει εμπλεχτεί εδώ και αρκετά χρόνια, ο διάσημος συγγραφέας και ερευνητής για θέματα εξωγήϊνων επισκέψεων, Εριχ φον Ντένικεν, ο οποίος το 1996 επισκέφθηκε την περιοχή του Τσούτσουρα,διότι όπως είπε ήθελε να ερευνήσει κάποιο από τα "μυστικά" της περιοχής. Ομως το περίεργο είναι ότι στο βιβλίο του "Στο Ονομα του Δία" που κυκλοφόρησε το 2000 και ομιλεί περί της "Μινωϊκής Κρήτης", δεν γράφει "λέξη" για το μυστηριώδες χωριό Τσούτσουρο!!! Μήπως κάποιοι του το απαγόρευσαν;

Στην εν λόγω περιοχή έχουν υπάρξει κατά καιρούς εμφανίσεις ΑΤΙΑ μέχρι και σήμερα, 2019 !!!
Για το θέμα του Τσούτσουρα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον και οι "Ισραηλιτικές Μυστικές Υπηρεσίες"!!!
Το 1982 Ισραηλινή θαλαμηγός, νότια του Τσούτσουρα, έριχνε εβραϊκούς αμφορείς στην θάλασσα με σκοπό να ανασυρθούν και να χαρακτηριστούν σαν αρχαίοι! Σκοπός αυτής της ενέργειας ήταν να αποδειχθεί ότι στην περιοχή αυτή κατά την αρχαιότητα κατοικούσαν Εβραίοι! Απώτερος σκοπός ήταν να διεκδικήσουν ιστορικά την περιοχή του Τσούτσουρα.
Η θαλαμηγός όμως έγινε αντιληπτή και απομακρύνθηκε μετά από επέμβαση πλοίων του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού

H ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ COLUMBIA ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ

COLUMBIA
Τον Ιανουάριο του 2003 η αμερικανική NASA εκτόξευσε το διαστημικό λεωφορείο Columbia στο εγγύς διάστημα με σκοπό την πραγματοποίηση επιστημονικών πειραμάτων, από 16 Ιανουαρίου μέχρι την 1 Φεβρουαρίου. Το πλήρωμα του Columbia αποτελείτο από επτά αμερικανούς αστροναύτες (5 άντρες και 2 γυναίκες).
Στο πλήρωμα του Columbia υπήρχε και ένας Ισραηλινός Σμήναρχος, ο Ilan Ramon, που μετείχε ενός
ερευνητικού του προγράμματος του πανεπιστημίου του Tel Avib. O Ramon έκανε παρατηρήσεις της Γης με ένα πολυφασματικό τηλεσκόπειο για ειδικά πειράματα. Εκτός από αυτά είχε όργανα υπερύθρων ακτίνων που με μεγάλη εμβέλεια μπορούσαν να εισχωρήσουν σε μεγάλο βάθος του εδάφους.Τα όργανα όμως αυτά για να λειτουργήσουν χρειαζόντουσαν μεγάλη ενέργεια, αλλά το Columbia δεν τα είχε. Γι'αυτό λοιπόν τον λόγο μέσα στο Columbia τοποθετήθηκε ένας μικρός πυρηνικός αντιδραστήρας με νέο πυρηνικό καύσιμο για να λειτουργήσουν τα όργανα αυτά. Γιατί έγινε αυτό θα το δούμε παρακάτω.
Δεν ήταν συμπτωματικό ότι ο κυβερνήτης του Columbia και ο Ισραηλινός Σμήναρχος, ήταν και οι δύο ειδικοί ηλεκτρομαγνητικού πολέμου.

ATIA  ΛΕΥΚΗ ΚΗΛΙΔΑ
Το διαστημικό λεωφορείο, σύμφωνα με το πρόγραμμα, στις 1/2/2003 ξεκίνησε να επανέλθει στη Γη. Στις 08:44 (ώρα δυτικών ΗΠΑ) αρχίζει την κάθοδο του στην Γη. Περνάει πάνω από την Μεσόγειο και το νότιο Αιγαίο Πέλαγος, συνεχίζει Ινδικό Ωκεανό, ΒΔ της Αυστραλίας, Ειρηνικό ώκεανό και φθάνει πάνω από τις δυτικές ΗΠΑ.
Σε ύψος 63 χλμ πάνω από την περιοχή "Παλαιστίνη" του Τέξας εκρήγνυται με τρομακτικό θόρυβο και πέφτει διαλυμένο σε χιλίαδες κομμάτια. Εκατοντάδες άτομα στο έδαφος καί εκατομύρια ανά τον πλανήτη από την τηλεόραση παρακολουθούν την "τραγωδία".


Από την πρώτη στιγμή της εισόδου του διαστημικού λεωφορείου στην ατμόσφαιρα της Γης, ένα περίεργο αντικείμενο φαινόταν δίπλα του, που δεν άφηνε ίχνος. Αυτόπτες μάρτυρες των Δυτικών ΗΠΑ,που το παρακολουθούσαν με τηλεσκόπια ανέφεραν ότι διέκριναν κάτι ασυνήθιστο στο Columbia λίγο πριν την έκρηξη. Στα δεξιά του και κάτω φαινόταν ένα λευκό ΑΤΙΑ χωρίς να αφήνει ουρά-ίχνος. Λίγο αργότερα το ΑΤΙΑ με ακτίνα καταστρέφει το λεωφορείο.
Ποτέ μέχρι σήμερα το ΑΤΙΑ δεν αμφισβητήθηκε ποτέ,ούτε ερμηνεύτηκε σαν σφάλμα οθόνης.

Εδώ θα κάνουμε μία παρένθεση:"Οι ΗΠΑ έχουν υπογράψει συμφωνία,από το 1947,με έναν ανώτερο εξωγήϊνο πολιτισμό.Ετσι έγιναν μέλος μιάς ομοσπονδίας που απαγορεύει τη χρήση του διαστήματος

Η ΒΟΛΙΔΑ  ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ
για επίθεση άλλων χωρών της Γης.Η συμφωνία αυτή ορίζει ότι τα διαστημικά οχήματα θα πρέπει να επιδίνονται σε επιστημονικές έρευνες  και μόνον.Ομως οι τοποτηρητές του υπέρ-πολιτισμού αυτού,προχώρησαν σε αντίμετρα,επειδή η συμφωνία δεν τηρήθηκε κατά "γράμμα"από τους Αμερικανούς".

Φαίνεται πως το πλήρωμα του Columbia είχε επικίνδυνες πληροφορίες από τα πειράματα που διεξήγαγε ή συναντήθηκε με όντα που δεν ήταν αποδεκτά από την πανσυμπαντική κοινότητα.Αυτές λοιπόν οι πληροφορίες δεν έπρεπε να φτάσουν στην Γη.Γι'αυτό το ΑΤΙΑ επενέβη και το κατέρριψε,ώστε να μην ολοκληρώση την αποστολή του.

ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΣΑ.
Οι υποθέσεις που έγιναν από την NASA,χωρίς τελικά να υπάρξει συμπέρασμα για τα αίτια της πτώσης του Columbia, ήταν:



COLUMBIA
-Ενα κομμάτι σίδερο που χτύπησε το σκάφος στην εξέδρα απογείωσης. Οι ειδικοί το θεώρησαν ασήμαντο.
-Ενα κομμάτι αφρώδους μονοτικού υλικού που ξεκόλλησε από την κεντρική δεξαμενή υδρογόνου και χτύπησε το αριστερό φτερό στο κάτω μέρος. Αλλά και αυτό θεωρήθηκε ασήμαντο. Αλλωστε όλοι γνωρίζουμε το ελάχιστο βάρος αυτού του υλικού.


-Το αριστερό φτερό είχε τεράστιες ρωγμές,όπως φάνηκε σε απ'ευθείας μετάδοση,όταν ο Ισραηλινός αστροναύτης έκανε επίδειξη στον πρωθυπουργό του. Καθώς η κάμερα στρεφόταν και παρουσίαζε μία εικόνα της Γης, μπορούσε να δεί κάποιος το φτερό με τις ρωγμές.Η φωτογραφία όμως αυτή κυκλοφόρισε στον Ισραηλινό τύπο. Ομως ακόμη κι'αν αυτό που διακρίνεται στην φωτό είναι πραγματική ρωγμή,προκαλεί έκπληξη το ότι κανείς δεν φάνηκε να ανησυχεί τότε. Γιατί;


Επειδή το πιθανότερο είναι ότι απλά επρόκειτο για κατασκευαστικό διαχωρισμό των φτερών. Η ΝΑSΑ εξ΄αλλου έδωσε στην δημοσιότητα τις τελευταίες συνομιλίες των αστροναυτών.



ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ
-Τα επίγεια Radar που παρακολουθήσαν την πτήση του λεωφορείου την δεύτερη ημέρα της πτήσης,έδειξαν ότι ένα αντικείμενο έφυγε από το σκάφος με ταχύτητα.Η ΝΑSA δήλωσε ότι δεν
γνώριζε τι μπορεί να ήταν.Ισως κομμάτι πάγου που σχηματίσθηκε από την εξαγωγή της τουαλέτας προς το διάστημα.
Τέτοιος πάγος είχε δημιουργηθεί και στο λεωφορείο Discovery και έίχε απομακρυνθεί με τηλεχειριζόμενο βραχίονα.Το Columbia λόγω της αποστολής του δεν είχε τέτοιο βραχίονα.

Επίσης αν αποκολληθεί κάτι από το σκάφος δεν απομακρύνεται,αλλά ακολουθεί λόγω αδρανείας το σκάφος.Τι ήταν λοιπόν αυτό που έπιασαν τα Radar να απομακρύνεται με ταχύτητα από το Columbia;

-Παρά τις επιστάμενες έρευνες της NASA από το "ανεξάρτητο συμβούλιο" που του ανατέθεισαν,κατόπιν επιστολής 15 δημοκρατικών βουλευτών,ουδέν προέκυψε για τα πραγματικά αίτια του δυστηχήματος!!!
Ολες οι παραπάνω εκδοχές ειπώθηκαν γιατί η NASA ήθελε να "θολώσει τα νερά",καθόσον κάτι άλλο ήθελαν να κρύψουν,όπως θα δούμε παρακάτω.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟ ΑΤΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΟ COLUMBIA
Καθόλη την διάρκεια των 16 ημερών της πτήσης του διαστημικού λεωφορείου Columbia,στις νότιες παραλίες του Νομού Ηρακλείου (Τσούτσουρος) εθεάθησαν κάποια περίεργα φορτηγά με ισραηλινά κοντέϊνερ με συστήματα υψηλής τεχνολογίας.


Οπως έγραψαν πολλές Κρητικές εφημερίδες και αποσιώπησαν οι Αθηναϊκές, πάνω στα κινούμενα κοντέϊνερ υπήρχαν παραβολικές κεραίες προσανατολισμένες συνεχώς προς το σημείο τροχιάς που ευρίσκετο το Columbia.
Την ημέρα της πτώσεως του διαστημικού λεωφορείου,17 Ισραηλινά αεροσκάφη υπερίπταντο του Νομού Ηρακλείου.



ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ
Όπως κυκλοφόρησε,ανεπισήμως,οι Ισραηλινοί είχαν φέρει μηχανήματα με τα

οποία μέσω των συσκευών του Columbia θα έβλεπαν σε βάθος το υπέδαφος του νομού και ιδίως στην περιοχή του Τσούτσουρα, για να εντοπίσουν τους θησαυρούς που είναι κρυμένοι εκεί, εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Εκτιμάται ότι η ενέργεια αυτή θα ήταν σε γνώση της Ελληνικής Κυβερνήσεως, διότι αν δεν ήταν, τα Ισραηλινά αεροπλάνα θα είχαν αποκαλυφθεί από τα Ελληνικά Radar της εναέριας κυκλοφορίας (πολιτικά και στρατιωτικά) και θα είχαν αναχαιτισθεί.


Το περίεργο είναι ότι μόνον οι Κρητικές εφημερίδες το ανέφεραν και κανένα άλλο ΜΜΕ της χώρας μας.
Οπως φαίνεται λοιπόν, το ΑΤΙΑ που επί ώρες παρακολουθούσε το Columbia, την δεδομένη στιγμή το κατέρριψε με κάποιο υπερόπλο για την τελευταία ενέργεια του πάνω από την Κρήτη!


Τώρα σε ποιούς ανήκε το ΑΤΙΑ, νομίζω οι περισσότεροι το υποπτεύεστε!!! Οι ουράνιοι αδελφοί και προστάτες των Ελλήνων, οι Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι!!!
Το Columbia παραβίασε εντολές τους!!!

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ CHΑLLENTZER
Κάτι παρόμοιο έγινε στις 28/1/1986 με το διαστημικό λεωφορείο Challentzer ("Διεκδικητής" στα Ελληνικά) που κατεστράφει 73 δευτερόλεπτα μετά την εκτόξευση του σε ύψος 15 χλμ από το διαστημικό κέντρο Canaveral στην Φλώριδα των ΗΠΑ. Το πλήρωμα του ήταν πέντε άντρες και δύο γυναίκες.



CHΑLLENTZER
Οπως έχει αποκαλυφθεί, ανεπισήμως, η πραγματική αποστολή του ήταν να προσεγγίσει (όχι να προσγειωθή) στον πλανήτη Άρη προκειμένου η ΝΑSA να διαπιστώσει αν μπορούσε ανθρώπινη ζωή να περάσει μέσα από τις ραδιενεργές ζώνες που υπάρχουν στην διαδρομή προς τον Άρη.
Επίσης να διαπιστώσει αν μπορέσει να περάσει το "πλέγμα" γύρω από την Γη, που έχουν εγκαταστήσει οι Ανδρομέδιοι, οι οποίοι έχουν πεί ότι δεν επιτρέπεται να εξέλθει ζωντανός οργανισμός, άνευ αδείας, πέραν του αιθερικού πεδίου που περιβάλει την Γη στα 400.000 χλμ.

Η NASA λοιπόν αφ'ενός θέλησε να διαπιστώσει αυτό που προανέφερα και αφ'ετέρου να δει τις αντιδράσεις των Ανδρομέδιων. Μάλιστα έδωσε στο λεωφορείο το όνομα Ghallentzer που στα Ελληνικά σημαίνει "Ο Διεκδικητης", για να διαπιστώσει τις αντιδράσεις τους.
Το πλήρωμα που επέλεξε η NASA δεν ήταν από τα πρωτοκλασάτα και συμμετείχε σ'αυτό και μία απλή δασκάλα. Ελπιζε έτσι ότι δεν θα το ενοχλούσαν οι Ανδρομέδιοι!!!



Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ CHALLENTZER
Ο "Διεκδικητής" όμως δεν εχαρίσθει και κατεστράφει αμέσως από τους Ανδρομέδιους οι οποίοι ήθελαν να δείξουν ότι δεν δέχονται αμφισβητήσεις!!!
Υπάρχει μία μη επιβεβαίωτη πληροφορία, ότι το πλήρωμα του Challentzer δεν σκοτώθηκε καθόσον πριν την καταστροφή οι Ανδρομέδιοι το πήραν. Τους άλλαξαν ονόματα,τους έκρυψαν κάπου και μετά χρόνια τους άφησαν ελεύθερους με τον όρο να μην μιλήσουν ποιοί ήταν! Τους έχουν δεί όμως πολλοί άνθρωποι στις ΗΠΑ.

Οι διαστημικές αποστολές όλων των χωρών παρακολουθούνται επισταμένως από τους Ανδρομέδιους και πρέπει να έχουν την σχετική άδεια τους!! Το έχουν πεί σε παλαιότερο μήνυμα τους!

ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Μετά απ'όσα παραπάνω ανέφερα, η υπόθεση του "Τσούτσουρα" ξεπερνά τα εθνικά όρια των νομίμων ενδιαφερόντων της Ελλάδας.


Στην εν λόγω περιοχή μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν δύο χωροχρόνοι. Ο ένας υπερτεχνολογικού πανάρχαιου πολιτισμού, πριν από χιλιάδες χρόνια, που πρέπει εκεί στον  Ίνατο να είχε την
παγκόσμια, αν όχι τη διαπλανητική του κεντρική βάση! Και ενός άλλου, αρχαίου επίσης, που ήκμασε στον Ίνατο (Τσούτσουρο) όπου ήταν ένα διεθνές κέντρο πολιτισμού,εμπορίου και γνώσης!!!


Τι μας κρύβουν τόσα χρόνια;
Κάποτε στο μέλλον, όταν η χώρα μας κυβερνηθεί από πραγματικούς Έλληνες,πιστεύω ότι θα βγούν πολλά στο φως !!!

Τον Νοέμβριο του 2011 έχω αναρτήσει παρόμοιο άρθρο μου με περισσότερες πληροφορίες για το Columbia και τον Τσούτσουρο.
http://perseasorion.blogspot.com/2011/11/columbia-o.html





12/3/20                                                   ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
                                                                    ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ εα               



 ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ
 ΥΓ:Παρακαλώ,όσα ιστολόγια ή blogs αναδημοσιεύσουν το παρόν άρθρο,να αναφέρουν "υποχρεωτικά" και την βιβλιογραφία του.
-Περιοδικό "Τρίτο Μάτι" Μάρτιος 2003
-http://perseasorion.blogspot.com
-http://antexeistinalitheia.gr
-https://www.aetos-apokalypsis.com/
-https://www.cretanbeaches.com
-Προσωπικές Πληροφορίες




https://perseasorion.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters