Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΗΣ
Τους επόμενους 2 μήνες, όχι δεν θα έχετε έξαρση ιού κορώνας, Πάσχα θα έχετε και οικονομικό κραχ σε όλο τον κόσμο! Η Αμερική έχει ήδη έτοιμο το νέο της νόμισμα όπως σας έχω πει χρόνια τώρα και ότι συμβαίνει με τον ιό, είναι για να δημιουργήσουν πρόβλημα ρευστότητας σε όλη την αγορά, εξου και τα οικονομικά μέτρα διευκόλυνσης που ο Σταικουρας άρχισε να λαλαει από χθες.
Έχουν σκοπό να κλείσουν και την αγορά και να κλείσουν τον κόσμο στα σπίτια τους με το έτσι θέλω, επειδή η ατζέντα του θανάτου δεν τους βγήκε! Σας είπα ότι είμαστε σε πόλεμο και δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι σε ποια πεδία..

Οι Σιωνιστες νεοταξιτες βρίσκονται σε απόγνωση και ταλαιπωρούν τον κόσμο παντού με τον δήθεν ιό της κορώνας!

Εδω η Ελλάδα δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα ούτε έναν με ιό και όλα όσα λέγονται από τα ΜΜΕ, είναι πόλεμος εναντίον σας, σε συνεργασία με την κυβέρνηση όπου παίρνουν εντολές!

Ο οικονομικός πόλεμος της Δύσης εναντίον της Ανατολής, ειναι γιατί η Αγγλία ως μαμά της οικονομίας έχασε την έδρα της μέσα στην Αμερική και το Κογκρεσο. Το federal reserve ανήκει πλέον στον Τράμπ και ο ίδιος παίρνει μέτρα κατά της επίθεσης που του έχεις στήσει η δύση με οικονομικό κραχ για χάρη του ιού.. 
Όλα για να μην βγάλει ο Τράμπ το νέο νόμισμα με νέα αξία μακριά από την δύση και το χρυσό της.. Ένα οικονομικό κραχ, θα δώσει άμεσα την ευκαιρία για δημιουργία μιας νέας υγιής οικονομίας, χωρίς δάνεια και με άμεσο μηδενισμό των χρεών όλων των πολιτών σε όλη την Αμερική.. 
Η Αμερική πήρε τα πάνω της ως οικονομία σπάζοντας τις συνεργασίες με Κίνα και αναγκάζοντας την, να βγάλει στο φως τον ιό που θα δολοφονουσε παντού εκατομμύρια ανθρώπους, όμως δεν εγινε.. 
Τα ΜΜΕ λένε ψέματα από το πρωί ως το βράδυ και δεν υπάρχει τίποτα πέρα από ψέματα! Ο Τράμπ γονάτισε την Κίνα με τον ίδιος της τον Ιό και όσοι αγόρασαν τον ιό από την Κίνα για να δημιουργήσουν τώρα το θέμα, βλέπετε τι γίνεται! Αναγκάζει όλα τα κράτη να βγουν και να πουν ότι έχουν ιό και να κατάστραφούν όλοι οικονομικά.. 
Η Ελλάδα βεβιασμένο ήταν ήδη πτωχευμενη ως κράτος και κάτω από αυστηρή επιτήρηση από διάφορους οικονομικούς οργανισμούς της Δύσης.. Αυτό ομως πρέπει να τελειώσει άμεσα και αυτό γίνεται!

Ο τρόμος που προκαλείται είναι για να τεντωσουν την οικονομία στα άκρα με πτώση του χρηματιστηριου, πράγμα βέβαια που εδώ στην Ελλάδα δεν παίζει κανένα ρόλο γιατί είπαμε είμαστε φτωχοί ήδη! 
Όλα τα κράτη που μιλάνε για την Κορώνα ιό έχουν αγοράσει και εξαναγκαστει να σκορπίσουν τον ιό στις χώρες τους με agents, φορείς που θα νοσούν και θα βρίσκονται στις διάφορες χώρες.. 

Τα σύνορα θα κλείσουν τελείως άμεσα αλλά ο ιός δεν υπάρχει εδω γιατί η Ελλάδα βρίσκεται υπό τον απόλυτο έλεγχο της Αμερικής και της ΑΣΠΙΔΑΣ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, έτσι ώστε να μην πάθει κανείς τίποτα!

Αν είχε έρθει ο ιός εδώ στην Ελλάδα, δεν θα είχε μείνει κουνούπι! Ο Ιός είχε κατασκευαστεί θανατηφόρος και αυτό αποτραπηκε στην Κίνα! Πλήρωσε ο Τράμπ τον Δράκο, αρχηγό της Κίνας καλά με το ίδιο νόμισμα! 
Εδώ ξαναλέω δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! Η Αμερική άμεσα θα ρίξει πάρα πολλά δις και θα ενισχύει την οικονομία της Ελλάδας με τεράστιες επενδύσεις σε όλη την χώρα! Πετάει έξω την δύση και την Αγγλία και συζητειται για νέα οικονομική αρχή στη χώρα μας, ίσως και ένα νέο νόμισμα μακριά από την Αγγλία και το Βατικανό! 
Αν χρειαστεί θα ρίξουν πολύ ρευστό άμεσα στην αγορά με αυξήσεις μισθών, με αυξήσεις συντάξεων, με αυξήσεις επιδομάτων, που όλα τα χρήματα έρχονται ξαναλέω από Αμερική.. 
Ότι βλέπετε στα ΜΜΕ, αυτή τη στιγμή είναι θέατρο για να βγούμε αναιμακτοι από την δύση των νεκρών. Άμεσα θα αλλάξει σχήμα η κυβέρνηση και θα μπουν άτομα φιλοαμερικανικα που θα δώσουν άλλη τροπή οξυγόνου στην Ελλάδα!

Η Ελλάδα δεν ξεπουλαει αυτή τη στιγμή κάτι, γιατί τα έχουν δώσει όλα οι Τσιπραιοι του Βατικανού, προσπαθεί να τα πάρει όλα πίσω και να φύγει από τον κλοιό της Δύσης των νεκρών!

Μια άτακτη έξοδο της Ελλάδας από την Ευρώπη, δεν θα ήταν βολικό για κανέναν, αλλά ένας νέος αρχηγός στη Δύση με επικεφαλή τον Τράμπ, είναι προτιμότερο και αναίμακτο! Όπως μπήκαν Καβάλα στην πλάτη μας, με τον ίδιο τρόπο πρέπει να κατέβουν, για να μην έχουμε αιματοχυσία!
Όλα πάνε καλά!

Η Τουρκία δεν είναι ο φόβος γιατί μίλησε ο Τράμπ και βαράνε όλοι προσοχή. Η Μερκελ δεν υπάρχει πια και αυτή που βλέπετε είναι ένα ρομπότ ελεγχόμενο από Αμερική πια και θα δείτε πως θα αλλάξουν όλα άμεσα!

ΜΗΝ ακούτε τίποτα από όσα σας λένε γιατί η πραγματικότητα είναι αυτή που σας δίνω!

ΟΠΩΣ και χθες σας είπα, όλα γίνονται για την αφαίρεση κάθε θετικής σκέψης, κάθε θετικής ενέργειας, κάθε θετικής συμμαζωξης που σας δίνει χαρά και ευτυχία!


Επειδή την Πάτρα την κατακρεουργησαν με την απαγόρευση του καρναβαλιού, τους έδωσε χθες αφαιση αμαρτιών σε οικονομικό πεδίο... Όλα ένα θέατρο...

Τέλος πάντων, θέλω να καταλαβαίνετε την πραγματικότητα πίσω από τις κινήσεις που βλέπετε και δεν ξέρετε γιατί τα κάνουν όλα αυτά!
Μία ενίσχυση της τοπικής οικονομίας και έξοδο από την επιτήρηση της εκτ, θα ήταν η αρχή της εξόδου μας από την δύση με ίσως ένα νέο ισχυρό νόμισμα.

Στο θέμα του νομίσματος ακόμη παίζεται αν είναι αναγκαίο, αφού το ευρώ θα καθορίζεται από το νέο δολάριο της Αμερικής!
Ήδη ο Τράμπ άρχισε να εφαρμόζει το σβήσιμο χρεών σε Πολλα επίπεδα της Αμερικής και θα συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό!

Όλα τα χρήματα που δίνονται για την κάλυψη του ιού, είναι εικονικά, δεν θα δοθούν πουθενά...
ΟΠΩΣ ΚΑΙ εδώ ο ιός δεν υπάρχει πουθενά!
Κλείστε τις τηλεοράσεις και βγείτε έξω να χαρείτε ο ένας με τον άλλον!

Τα ΜΜΕ είναι ο Κορονοιος και κολλάτε όλοι!
Το 5G θα το ρίξουν και η ελεύθερη ενέργεια είναι το επόμενο στάδιο του Τράμπ!
Ξέρει τι κάνει και δεν είναι άνθρωπος, όπως και όλοι αντικατασταθηκαν μέσα στο κέντρο του λευκού οίκου!
Έχουμε συνέχεια!

Λ

6 σχόλια:

@difference είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Όλες αυτές τις μπούρδες μόνος σου τις σκέφτηκες;

michalis είπε...

Εσυ που τα γραφεις αυτα, ποιος εισαι και ποια ειναι η πηγη σου?

Sakis είπε...

2012-2014 ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΝΟΣ/ΜΕΙΑ ΑΠΕΛΥΣΑΝ 20000 ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ..ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΧΟΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ....ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΑΝ ΤΙΣ ΜΥΓΕΣ...ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ..ΚΑΜΠΙΕΣ......ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ...ΕΥΓΕΕΕ!!!!ΗΡΩΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Unknown είπε...

Μπορεί να μην είναι αυτά όλα πιστευτά όμως σε γενικές γραμμές είναι έτσι ακριβώς ο Κλίντον καοι ιστες έκαναν εδώ και χρόνια όλα αυτά και ηρθυη παγκόσμια κατάντια

Unknown είπε...

Εισαγγελέα κατευθειαν πας να τα απόδειξης με στοιχεια αλλιως καγκελο για ψευτικα στοιχεια που λες τον κοσμο να βγει εξω ενω υπαρχει αυτος ο ιος

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters