Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Η ΑΝΔΡΟΣ, η ΛΗΜΝΟΣ και η ΜΙΝΩΑ νησιά μεταξύ Αγγλίας και Ιρλανδίας σε χάρτη του 1541


Η ΑΝΔΡΟΣ, η ΛΗΜΝΟΣ και η ΜΙΝΩΑ νησιά μεταξύ Αγγλίας και Ιρλανδίας σε χάρτη του 1541



ΔΙΑΒΑΣΤΕ για την έκδοση αυτή του 1541, ΕΔΩ.

Πρόκειται για την β΄ έκδοση της «Γεωγραφίας» του αρχαίου Έλληνα γεωγράφου και χαρτογράφου Κλαυδίου Πτολεμαίου, έργου του 2ου αι. μ.Χ. που επανεκδόθηκε από τον Michael Villanovanus[1], γνωστό ως Servetus (1511-1553).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για τον ΣΕΡΒΕΤΟ ΕΔΩ


Ανάμεσα στα νησιά της Αγγλίας (δεξιά) και της Ιέρνης (> Ιουερνίας > Ιερνλαντ > Ιρλανδίας, Έιρε, αριστερά) διακρίνονται τα νησιά ΆνδροςΛήμνος και Μινώα, προφανώς ναυτικές αποικίες / βάσεις / ναυστάθμους ΑνδρίωνΛημνιών και μινωιτών Κρητών, στα πανάρχαια (προϊστορικά) ταξείδια τους για την Αμερική, αλλά και για τον Βορά, στην Χώρα των Υπερβορείων, προς εύρεση κασσίτερου, χαλκού και ήλεκτρου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ για τα ταξίδια αυτά ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Το δε νησί ΜΙΝΩΑ, ακόμη και σήμερα διατηρεί παραφρασμένο το όνομά του: ΜΑΝ... 
Πρόκειται για ένα πάρα πολύ ιδιαίτερο νησί, με βαθύτατες παραδόσεις...





ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ…

ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ:


[1] Καθ’ ότι γεννημένος στο Villanueva, στην Αραγονία της Ισπανίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΑΡΤΕΣ, ΕΔΩ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters