Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020

Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ΑΟΖ «δένουν»

Η ante portas ΠτΔ είναι στον κύκλο Βενιζέλου - Γερμανών Πρασίνων, δηλαδή Σόρος μέσω Βαρουφάκη «οι υδρογονάνθρακες να μην βγουν ποτέ από τη θάλασσα». Εκπλήσσεστε;

Η εντιμότατη δικαστής από χθες παύει να κρίνεται για το επαγγελματικό της επίπεδο, το οποίο ουδείς φαντάζομαι θα αμφισβητούσε. Είναι πλέον άσχετο με το ρόλο. Αναλαμβάνει την ευθύνη του ρυθμιστή του πολιτεύματος.


Η επιλογή Μητσοτάκη είναι πολύ πιο σοβαρή από όσο έχουν αφήσει ορισμένοι να εννοηθεί.

Κάνει μεγάλο λάθος όποιος νομίζει ότι η επιλογή της δεν σηματοδοτεί τη στρατηγική ρήξη με τις ΗΠΑ.

Γερμανοί Πράσινοι σημαίνει αφενός σκληρός πυρήνας ευρωσοσιαλισμού, δηλαδή μετατροπή των κρατών-μελών της ΕΕ σε εταιρίες-υποκαταστήματα μιας holding ιδιοκτησίας των οικογενειών που χρηματοδότησαν τον Χίτλερ, και αφετέρου «πράσινη ανάπτυξη», δηλαδή όσα λένε οι Δημοκρατικοί στις ΗΠΑ και βγάζουν καντήλες οι Ρεπουμπλικάνοι.

Η Γερμανία μπαίνει σε κρίση.

Θέλει:


- να διασφαλίσει την αποτίμηση των υδρογονανθράκων της περιοχής σε ευρώ,

- να χωριστεί η Ελληνική ΑΟΖ 50% στην Ελλάδα και 50% στην Τουρκία, με το ελληνικό 50% να πηγαίνει στην αποπληρωμή των δανείων (που πήρε η Ελλάδα λόγω της συμμετοχής στις φούσκες της ΕΕ και του ευρώ) και το τουρκικό 50% να μοιράζεται ισόποσα σε Γερμανία και Τουρκία, όπως συμφωνήθηκε στην απόρρητη σύσκεψη Μέρκελ-Νταβούτογλου,

- να βάλει χέρι στους υδρογονάνθρακες Λιβύης και Αιγύπτου.

Για ακόμα μια φορά η Ελλάδα σύρθηκε από τις εξελίξεις και,

- αντί να ανακηρύξει ΑΟΖ, τρέχει να μαζέψει την οριοθέτηση Λιβύης-Τουρκίας με κλαψονινιές,

- αντί να διοργανώσει μια διεθνή διάσκεψη για τη Λιβύη (χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων, στους Καλούς Λιμένες, προσκαλώντας μόνο την Αλγερία, την Τυνησία, την Αίγυπτο και την Ιταλία), ακούει τον εκπρόσωπο του ΥΠΕΞ της Γερμανίας ότι δεν προσκλήθηκε επειδή δεν είναι ισχυρός παίκτης στην περιοχή,

- αντί να γίνει Νορβηγία και να ενώσει νομισματικά και τις υπόλοιπες χώρες της περιοχής, πισινοτρίβεται στην FED να πει στον Θείο Σαμ να βάλει τη γυναίκα του να κάνει την Ελλάδα την επόμενη Λιβύη.

Ο κύκλος επενδύσεων των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή έκλεισε. Ξεκινάει ακριβώς ο ίδιος κύκλος επενδύσεων για τη διασφάλιση της αποθεματικότητας του δολαρίου στη Μεσόγειο. Μουμπάρακ και Καντάφι έκαναν ακριβώς την ίδια δήλωση με αυτή που έκανε χθες βράδυ ο Μητσοτάκης με την επιλογή της Die GrünenΣακελλαροπούλου: «θα βγει πετρέλαιο σε άλλο νόμισμα».


ΥΓ/1. Αληθεύει ότι στο αντικείμενο «δίκαιο περιβάλλοντος» εμπίπτει η ακύρωση περιβαλλοντικών προστίμων;

ΥΓ/2. Αληθεύει ότι την τελευταία εβδομάδα πριν τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ ολιγάρχες στην Ελλάδα έκαναν πάρτυ για να γιορτάσουν την θριαμβευτική, κατά τις εκτιμήσεις τους, νίκη της Χίλαρυ;

(«Το Ίδρυμα Κλίντον κυβερνάει τον κόσμο, αυτός που δήλωσε ενυπόγραφα από πέρσι ότι θα βγει ο Τραμπ είναι γελοίος.»)

AntiNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



https://kostasxan.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters