Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019

ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ… Έκτακτα μέτρα για μεταναστευτικό: Στήνουν ηλεκτρονικό φράκτη στον Έβρο

Σειρά μέτρων με νέο ηλεκτρονικό φράκτη με κάμερες στον Έβρο για το μεταναστευτικό σχεδιάζει να υλοποιήσει με εντατικούς ρυθμούς η κυβέρνηση.

Στον Έβρο και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.
Ηλεκτρονικό φράκτη με κάμερες ετοιμάζεται να εγκαταστήσει το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το μεταναστευτικό στον Έβρο σε μια προσπάθεια να ανακοπούν οι ροές αλλά και για την καλύτερη φύλαξη των συνόρων.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, θα τοποθετηθούν υπερσύγχρονες κάμερες στα σύνορα για το μεταναστευτικό και την καλύτερη φύλαξη των συνόρων.

Παράλληλα, η ΕΛΑΣ θα ενισχυθεί με οχήματα αλλά και με συνοριοφύλακες, η πρόσληψη των οποίων προχωρά από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Η πρόσληψη συνοριοφυλάκων

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας έχει ήδη κατατεθεί για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που προβλέπει την αύξηση των θέσεων των συνοριακών φυλάκων κατά 400.

Να υπενθυμίσουμε ότι με το Προεδρικό Διάταγμα και την αύξηση των θέσεων ανάβει το πράσινο φως για την προκήρυξη 400 προσλήψεων συνοριοφυλάκων που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση.
Ειδικότερα, το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος υπογράφεται από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοίδη και τον υφυπουργό Οικονομικών, Θεόδωρο Σκυλακάκη και αυξάνει τις αρχικά προβλεπόμενες από το νόμο 2622/2019, 1.000 οργανικές θέσεις των συνοριακών φυλάκων, κατά 400.

Σύμφωνα με το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος, η αύξηση των θέσεων των συνοριακών φυλάκων θα επιβαρύνει τον κρατικό προϋπολογισμό για το επόμενο έτος (2020) κατά 6.729.000 ευρώ, για το έτος 2021 κατά 7.426.000 ευρώ, για τα έτη 2022 και 2023 από 7.536.000 ευρώ το κάθε έτος και για τα επόμενα έτη από 7.780.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να μεταφερθούν 700 ασυνόδευτα παιδιά από τα σύνορα στην Αθήνα.

Υπολογίζεται ότι στη χώρα μας αριθμούν περίπου 4.000.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters