Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Με σχέδιο σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και νησιά – Συγκλονιστικές εικόνες ταυτόχρονα σε όλη την Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιο είναι το «καλό» και το κακό σενάριο...
Οδοιπορικό στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου ξεκίνησε το OPEN TV για να καταγράψει τις εξελίξεις στο μεταναστευτικό, με πρώτο σταθμό την Λέρο, όπου βρίσκονται περισσότεροι από 3.000 «πρόσφυγες και μετανάστες», όπως τους ονομάζουν.
Όπως μαρτυρά το ρεπορτάζ, το κέντρο υποδοχής πλέον δεν χωρά τις χιλιάδες των μουσουλμάνων, ενώ η κατάσταση αναμένεται να επιδεινωθεί, καθώς οι ροές στο νησί συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.
Η ίδια κατάσταση σε όλη την Ελλάδα.
Στο λιμάνι του Πειραιά καταφθάνουν συνεχώς «φουρνιές» παράνομων μεταναστών, ενώ από τον Έβρο πηγαίνουν στην Θεσσαλονίκη ακόμα και με τα πόδια ή με GPS που τους δίνουν οι διακινητές για να μην χάσουν τον… στόχο.
Ειδικότερα, οι διακινητές παράνομων μεταναστών στην Τουρκία, με στόχο να προσελκύσουν τους «πρόσφυγες και τους μετανάστες» που θέλουν να φτάσουν με οποιονδήποτε τρόπο στην Ελλάδα, χρησιμοποιούν ακόμα και την τεχνολογία.
Αυτό αποδεικνύεται και σε πρόσφατο ρεπορτάζ του Open, όπου οι διακινητές παρέχουν οδηγίες GPS και αναλυτικούς χάρτες στους μετανάστες που καταφθάνουν στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου, βάσει τον οποίων ακολουθούν τη διαδρομή Αδριανούπολη-Νέα Βύσσα και από εκεί συνεχίζουν για Αλεξανδρούπολη, από όπου θα ξεκινήσουν ένα νέο μεγάλο ταξίδι με τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη ή την Αθήνα.
 Η Ελλάδα γίνεται πολυπολιτισμική στην καλύτερη περίπτωση, στην χειρότερη χαλιφάτο.
«Πάω στην Θεσσαλονίκη, είναι ο αδερφός μου εκεί», αναφέρει στην κάμερα Πακιστανός.
Δείτε όλα τα ρεπορτάζ. Οι περισσότεροι που έρχονται είναι άνδρες και όχι οικογένειες με μικρά παιδιά.
















ΦΩΤΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters