Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018

ΤΩΡΑ. Μαζικές συλλήψεις πολιτών έξω από το Παλέ ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης λίγο πριν την ομιλία Τσίπρα


Μαζικές συλλήψεις πολιτών έξω από το Παλέ ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης λίγο πριν την ομιλία ΤσίπραΤον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Γιώργο Τάτσιο, επικεφαλής των διαδηλωτών πολιτών που έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, φωνάζοντας προς τον Α.Τσίπρα ότι οι Μακεδόνες δεν τον θέλουν στην Θεσσαλονίκη....

  Ο κ. Τάτσιος προσπάθησε να μπει στον χώρο του Παλέ Ντε Σπορ όπου είναι προγραμματισμένη για τις 19.30 η ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα με θέμα «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης – Όχι στο μίσος και τον εθνικισμό», κάτι που δεν του επετράπη.  





Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος πρωτοστάτησε στους αγώνες του κινήματος κατά της συμφωνίας Πρεσπών και είχε μάλιστα καταθέσει μήνυση κατά του τέως ΥΠΕΞ, Νίκου Κοτζιά.  




Μαζί του ήταν η γνωστή δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα, καθώς και άλλα δύο άτομα, τα οποία επίσης προσήχθησαν.  Η προσαγωγή του έγινε χωρίς καμία δικαιολογία και αυτή την ώρα οδηγείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.  Ακολούθησαν προληπτικές προσαγωγές και άλλων ατόμων που κρίθηκαν ύποπτα για πρόκληση έντασης εντός του χώρου της εκδήλωσης, ενώ αυστηρός είναι ο έλεγχος για όσους περνούν μέσα στον χώρο του Παλαί Ντε Σπορ.

Την ίδια ώρα η περιοχή γύρω από την ΔΕΘ και το ΑΠΘ μοιάζει ένα έρημο τοπίο όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες. Υπενθυμίζεται ότι το ΑΠΘ σταμάτησε όλες τις εκπαιδευτικές δράσεις από τις 17:00. Οι έλεγχοι στην είσοδο του Παλέ είναι με μαγνητικές πύλες και έλεγχο των αντικειμένων όσων εισέρχονται. Μέσα υπάρχει ισχυρή παρουσία της αστυνομίας και της ασφάλειας, αλλά και ομάδων περιφρούρησης της ομιλίας του πρωθυπουργού.
Στην Θεσσαλονίκη εκτιμάται ότι βρίσκονται πάνω από 2.000 αστυνομικοί με διμοιρίες να έχουν κληθεί από όλη την Βόρεια Ελλάδα (Δράμα, Λάρισα, Ξάνθη, Κοζάνη, Άρτα, Ιωάννινα, Γρεβενα, Καρδίτσα).
Η μόνη είσοδος στο Παλέ Ντε Σπορ που έχει επιτραπεί είναι από την πλευρά της Εγνατίας απέναντι από τα Πανεπιστήμια.
Την ίδια ώρα στον Λευκό Πύργο ήδη βρίσκονται περίπου 100 άτομα ενώ στην Καμάρα υπάρχει και αντισυγκέντρωση αντιεξουσιαστών χωρίς ιδιαίτερη συμμετοχή για την ώρα.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters