Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018

Κατεπείγον σήμα στους πρώην πιλότους της Τουρκικής ΠΑ: «Σας καλούμε να προετοιμάζεστε για πόλεμο» – «Οι απειλές αυξάνονται»

Kατεπείγον σήμα στάλθηκε στους πρώην πιλότους της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας, (TSK). Η επιστολή στάλθηκε σε όλους όσοι συνταξιοδοτήθηκαν και σε αυτούς που ακόμα πιλοτάρουν σε ιδιωτικές τουρκικές αεροπορικές εταιρείες.
Η επιστολή τιτλοφορείται ως εξής: «Προπαρασκευαστική εκπαίδευση για πόλεμο».
Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα Τουρκικά ΜΜΕ η επιστολή εστάλη από την Προεδρία του Προσωπικού της Τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας
Συγκεκριμένα αναφέρει η επιστολή:

«Εκτός από τις εξελίξεις που συμβαίνουν στην περιοχή μας, βλέπουμε ότι οι απειλές για την χώρα μας αυξάνονται. Η πατρίδα μας ισχυροποιείται και γίνεται μία παγκόσμια περιφερειακή δύναμη. Μελέτες που έλαβαν χώρα, διαπιστώνουν πλέον πως είναι απαραίτητο τα πρών στελέχη μας να εκπαιδεύονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Η εκπαίδευση θα έχει διάρκεια 34 ημέρες, εργάσιμες πάντα. Εν συνεχεία, η συγκεκριμένη εκπαίδευση θα λαμβάνει χώρα στο μέλλον, δύο, έως τρεις φορές το χρόνο.»
Πάντως η εν λόγω επιστολή προκαλει προβληματισμό. Προετοιμάζονται για κάτι μελλοντικό οι Τούρκοι; Ετοιμάζουν πρόκληση μεγάλων διαστάσεων και έάν ναι, πού; Ή περιμένουν εξελίξεις στο εσωτερικό της χώρας;
Η ΤSK μετά το πραξικόπημα:
Κατά τους τρεις πρώτους μήνες μετά το πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016, ο λόγος είχε ήδη μειωθεί από 1,5 πιλότους σε 0,9 ανά αεροπλάνο.
Η κατάσταση είναι τώρα πιο σοβαρή: σε μερικές μοίρες, ο αριθμός των πιλότων των F-16 έφθασε το 0,6 για κάθε αεροπλάνο. Επιπλέον, εξαιτίας των αυξανόμενων επιχειρησιακών αποστολών και των ελλείψεων πληρώματος, οι πιλότοι πετούν τώρα με διπλάσιο αριθμό ωρών σε σχέση με αυτές που πετούσαν πριν από την απόπειρα πραξικοπήματος.
Πολλοί, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι η έλλειψη πιλότων ως πρόβλημα εμφανίστηκε πολύ πιο πριν από το αποτυχημένο πραξικόπημα.
Το 2012, η τουρκική αεροπορία αποφάσισε να μειώσει την απαίτηση υποχρεωτικής υπηρεσίας από 15 έτη σε 10 έτη. Μεταξύ του 2012 και του 2015, 110 έμπειροι πιλότοι, ως επί το πλείστον ειδικοί σε μαχητικά και υποσμηναγοί, παραιτήθηκαν για να ενταχθούν στην αναπτυσσόμενη αγορά πολιτικής αεροπορίας της Τουρκίας.
Περίπου 300 πιλότοι F-4 και F-16 είχαν ήδη φύγει μεταξύ του 2002 και του 2013. Μετά την απόπειρα πραξικοπήματος και την εκκαθάριση των υποτιθέμενων πραξικοπηματιών η κυβέρνηση προσπάθησε να αποτρέψει περαιτέρω απώλειες πιλότων με εκτελεστικό διάταγμα που αύξησε το υποχρεωτικό καθήκον της θητείας των πιλότων από τα 10 στα 18 χρόνια. Όμως το πρόβλημα δε λύθηκε.

pentapostagma.gr

*Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο (blog) kerberos-hellas δεν είναι κατ' ανάγκη απόψεις των διαχειριστών και συντακτών, αλλά πηγών και αναγνωστών
 
 
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters