Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

«Σύγκρουση» δύο εντελώς διαφορετικών κόσμων στην Ευρώπη: Μία ευγενική…χορηγία της Νέας Τάξης (ΒΙΝΤΕΟ)

 
Είναι ακριβώς αυτό που με μία μόνο φράση θα μπορούσε να ειπωθεί ως: «Σημεία των καιρών»
Του Άρη Δημόπουλου 
Πρόκειται για την απόλυτη αποδόμηση οτιδήποτε ξέραμε ως σήμερα για τον «δυτικό κόσμο της…προόδου, των γραμμάτων και της ανάπτυξης».

Οτιδήποτε χτίστηκε τις τελευταίες δεκαετίες σκόπιμα πάνω στα σαθρά θεμέλια της Νέας Τάξης, σήμερα προοδευτικά, βἠμα-βήμα, καταρρέει συμπαρασύροντας όλους μαζί. 

Μία από τις φράσεις-κλειδί της νέας εποχής εξάλλου είναι το «Όλοι μαζί ίσοι».
  Σε μία ισότητα ωστόσο διαρκώς προς τα κάτω. Αυτή είναι η εικόνα της άλλοτε ανεπτυγμένης Ευρώπης. 

Πληθυσμοί με τεράστιες διαφορές βιωτικού, μορφωτικού και πνευματικού επιπέδου, αναμειγνύονται καθημερινά, καταφέρνοντας με…ειρηνικό τρόπο την απόλυτη ισοπέδωση των δυτικών κοινωνιών.

Για όσους ακόμη, τουλάχιστον στην πολυπολιτισμική Ευρώπη, δεν αντελήφθησαν τι πραγματικά εκτυλίσσεται, το παρακάτω βίντεο αποτελεί ίσως το καλύτερο παράδειγμα. 

Μας έρχεται από την Ισπανία και αποτελεί ένα από τα χιλιάδες παρόμοια περιστατικά που τα τελευταία χρόνια συνταράσσουν την γηραιά ήπειρο, οι κάτοικοι της οποίας βλέπουν ανήμποροι να αντιδράσουν το τέλος των μέχρι τώρα ευνομούμενων κοινωνιών τους.

Βλέπουμε πόσο εύκολα (από το μία στιγμή στην άλλη) οι λεγόμενοι «πολίτες του πρώτου κόσμου», μεταφέρονται σε μία άλλη πραγματικότητα, τόσο ξένη για τους περισσότερους, με μία μεγάλη μερίδα εξ αυτών ακόμη και να τρομάζει στην θέα των αλλαγών.

Τι σχέση λοιπόν μπορεί να έχει μία πολυτελής παραλία στην Ισπανία πλημμυρισμένη με ως επί το πλείστον εύπορους ανθρώπους, με ένα καραβάνι απελπισμένων μεταναστών που κάνει στην κυριολεξία απόβαση τρέχοντας να επιβιώσει;

Η Νέα Τάξη έχει φροντίσει για αυτό:






el.gr
https://www.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Next previous home

Αναζήτηση στο ιστολόγιο

-------\ KRYON IN HELLENIC /-------

-------\ KRYON  IN  HELLENIC /-------
Ο Κρύων της Μαγνητικής Υπηρεσίας... Συστήνεται απλώς σαν βοηθός από την άλλη πλευρά του «πέπλου της δυαδικότητας», χωρίς υλική μορφή ή γένος. Διαμέσου του Λη Κάρολ, αναφέρεται στις ριζικές αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη και τους Ανθρώπους αυτή την εποχή.

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------

------------\Αλκυόν Πλειάδες/-------------
Σκοπός μας είναι να επιστήσουμε την προσοχή γύρω από την ανάγκη να προετοιμαστούμε γι' αυτό το μεγάλο αστρικό γεγονός, του οποίου η ενέργεια ήδη έχει αρχίσει να γίνεται αντιληπτή στον πλανήτη μας μέσα από φωτεινά φαινόμενα, όμορφες λάμψεις, την παράξενη παθητική συμπεριφορά του ήλιου, αύξηση των εμφανίσεων μετεωριτών, διακοπών ρεύματος.. όλα αυτά είναι ενδείξεις της επικείμενης άφιξης της τεράστιας ηλεκτρομαγνητικής του ζώνης η οποία είναι φορτισμένη με φωτονικά σωματίδια, και κάθε ημέρα που περνάει αυξάνονται όλο και περισσότερο.

Οι επισκεπτεσ μας στον κοσμο απο 12-10-2010

free counters